|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
19.10.2009 21:31:06   
Miška2006
Hojca, mi je nismo imeli in je ne bomo, ker ni priporočljiva za motorični razvoj otroka.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
19.10.2009 22:45:35   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Na FB smo se pogovarjale o napotkih za hujšanje...naj še tukaj malo napišem, kaj sem jedla, da sem shujšala 37,5kg. No, zdej jih morm spet 10.user posted image

A sem to prav prebrala? Si pa res dobra *Junona*. Svaka ti čast.user posted image user posted image user posted image

Punce, hvala za komplimente. Ni bilo ravno lahko, sploh prvih 14 dni, potem gre pa kar samo od sebe. Ena me je spraševala, kako dolgo sem hujšala...6 mesecev;)

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
19.10.2009 22:45:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Mi smo pa prišla od P in nas mišek prav pridno spi. Dobili smo tretjo pikico in tudi ta je minila brez joka. Veliki smo 69 cm, težki pa kar 9660 g.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
19.10.2009 22:48:24   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

user posted image
Sonček napopaj to slikco na seznam,hvala.

Lepotička, kaka frajerka je!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
19.10.2009 22:50:12   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Hojca, mi je nismo imeli in je ne bomo, ker ni priporočljiva za motorični razvoj otroka.

Js sem tudi brala, da jo odsvetujejo, tak da je ne bomo imeli. Zadnjič je bil na bibaleze mislim da članek o tem.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
20.10.2009 6:28:28   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Js sem tudi brala, da jo odsvetujejo, tak da je ne bomo imeli. Zadnjič je bil na bibaleze mislim da članek o tem.

enako. hojica prehiteva otrokove sposobnosti in pri nekaterih pusca posledice.. Veliko je o tem napisanega, uporabo iskalnik.

Dobro jutro user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
20.10.2009 7:01:52   
zanchy
Dobro jutro....

pri nas je bil naporen teden,,,, mali mi je spet zbolel....v sredo zvečer je zakuhal na 39,2, pol sva pa v petek imela pregled pri P in nama je spet dal Ventolin za vpihavat, pa še eno pumpico, za širjenje dihalnih poti, pa kapljice za uho, ker naj bi imel levega malo vnetega...zdi se mi, da nič ne pomaga kaj veliko, noska mu pucam kar naprej, mažem ga z materino dušico, pa se kar ne rešimo tega smotanega prehlada, je pa tako tečno ker že cel teeden nisva bila nič zunaj, skoz samo not zaprta, tako, da se mi počas kr mal meša žeuser posted image
ja pa mere moram sporočit: teža:10160g dolžina: 69,2cm, pikice pa ni dobil,- zaradi vročine, je pa P rekel, da imava čas do februarja za to pikico....

punce imam vprašanjeuser posted image user posted image user posted image koliko časa je pri vas trajalo, da je zrasel prvi zobek??? ko je dobil vročino, sem prvo mislila, da bo zobek, zdaj pa je že en teden pa še nikjer nič.....user posted image user posted image

se je že zbudil...letim.......

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
20.10.2009 8:45:31   
*Junona*
Dobro jutro!

Js samo sebe trenutno molzem,user posted image mi je kolegica posodila električno Aventovo in je super. Jsmam ročno pa so me roke bolele in manj sem si napumpala.
Lubica je v igrišču in uživa ob obraanju iz hrbta na trebušček in nazaj...zokna že zdavnaj ni več na nogiciuser posted image , zdaj se pa urediva in greva na kavico.user posted image

Se tipkamo, papa in lep dan vsem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
20.10.2009 8:52:43   
Pat74
Jutro,

kako kaj dieta user posted image - jest lahko rečem, da sem bila včeraj prav pasja, me je pa tamala vrgla na obrate - skrila je ključe, pa pride poštar in stoji pred vrati, jest mu pa razlagam, da sem zaklenjena noteruser posted image - kva si je misluuser posted image - da sem ziher ena "šiptarjeva" (ne to vzet kot žalitev!) žena, ki ne sme brez moževega dovoljenja ven.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
20.10.2009 8:55:23   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: zanchy
..

punce imam vprašanjeuser posted image user posted image user posted image koliko časa je pri vas trajalo, da je zrasel prvi zobek??? ko je dobil vročino, sem prvo mislila, da bo zobek, zdaj pa je že en teden pa še nikjer nič.....user posted image user posted image

se je že zbudil...letim.......

tja, na to vpr. pa je težko odg...naša maja se je tam pri 1 m začela ful slinit in je začela vse v usta tlačit...prvega zobka pa je dobila tam nekje pri 4,5 m...tisti dan je bila ful tečna in ful jezna na igrače...sam je jamrala, cvilila,....nekaterim se otroci slinijo od 1m in dobijo prvi zobek pri 12m...tk da to je ful različno...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
20.10.2009 8:57:24   
detelja

Dobro jutro!

Js samo sebe trenutno molzem,user posted image mi je kolegica posodila električno Aventovo in je super. Jsmam ročno pa so me roke bolele in manj sem si napumpala.
Lubica je v igrišču in uživa ob obraanju iz hrbta na trebušček in nazaj...zokna že zdavnaj ni več na nogiciuser posted image , zdaj se pa urediva in greva na kavico.user posted image

Se tipkamo, papa in lep dan vsem.user posted image user posted image user posted image

jst sem imela ročno aventovo...jau, si predstavljaš kolk mleka je na začetku, no jaz sem imela ful sam mačji je bila lena tako, da niti zize v usta ni dala...jst sem včasih 220ml napumpala sam iz ene joškice..tk, da so mi roke kar mrtvičile...joškice pa so tudi bolele...
jau, moja majčica si tudi rada slači nogaviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tudi, če jaz sedim ob njej in pride do moje noge mi hoče dat nogavico doluser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
20.10.2009 8:58:12   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Jutro,

kako kaj dieta user posted image - jest lahko rečem, da sem bila včeraj prav pasja, me je pa tamala vrgla na obrate - skrila je ključe, pa pride poštar in stoji pred vrati, jest mu pa razlagam, da sem zaklenjena noteruser posted image - kva si je misluuser posted image - da sem ziher ena "šiptarjeva" (ne to vzet kot žalitev!) žena, ki ne sme brez moževega dovoljenja ven.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta pa je huda....

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
20.10.2009 9:12:28   
janja*
Brigita23 no pri nas so hojico uporabljali vsi in so vsi okej fantje.
Seveda ne smeš pretiravat,da bi bil otrok notri 1 uro.Jaz sem ga začela dajat notri šele zdaj in notri je približno15 minut.
Sem pa mnenja,da je bolje da je otrok na tleh ali v stajici.Naš je tudi 2 uri v stajici in se veselo igra.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
20.10.2009 9:17:36   
janja*

Na FB smo se pogovarjale o napotkih za hujšanje...naj še tukaj malo napišem, kaj sem jedla, da sem shujšala 37,5kg. No, zdej jih morm spet 10.

Kako ti je pa to uspelo.Tudi jaz bom začela hujšati,ko neham dojit.Tale ločevalna dijeta je super.No že zdaj bi mogla omejit sladkor (če je pa tako dobro)user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
20.10.2009 9:20:39   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Na FB smo se pogovarjale o napotkih za hujšanje...naj še tukaj malo napišem, kaj sem jedla, da sem shujšala 37,5kg. No, zdej jih morm spet 10.

Kako ti je pa to uspelo.Tudi jaz bom začela hujšati,ko neham dojit.Tale ločevalna dijeta je super.No že zdaj bi mogla omejit sladkor (če je pa tako dobro)user posted image user posted image

janja poslala sem ti ZS...

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
20.10.2009 9:23:12   
detelja
Junona kk dolgo si pa hjšala, saj ne vem če si kje zapisala pa sem spregledala ali pa nisi napisala....user posted image user posted image user posted image user posted image

jst pa sem danes tako crknjena...bi kar spala...čeprav smo danes porušili vse rekode smo spali do pol 8...ati pa mora bit ob 8 v službi...ampak ker najina "budilka maja " nikoli ne zataji nama je danes pokazala kontrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
20.10.2009 9:27:44   
janja*
Super za Majo in dolgo spanje.user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
20.10.2009 9:44:35   
veronikab
Dobro jutro, dober dan!

To morete videti. Pa ne pozabite zvočnike vklopiti:

KLIK

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
20.10.2009 9:48:06   
nmagk
Pat  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa bi mene poklicala,bi te prišla rešit,kot  superwoman user posted image user posted image user posted image user posted image  al pa po lojtri,moj ma visoke lojtreuser posted image user posted image user posted image ,kater poštar je bil a pri vas tud Pero nos pošto,tak velik bolj močan?

Hojca tudi jaz jo imam,samo tako kot pravi Janja ne sme se pretiravat,sama sem jih v hojco samo odložila za kratek čas,da so se mal vozil za mano,če sem imela kako delo in če v stajci niso hoteli bit,sem jih dala pa šele tam okol 8 meseca.

Sedaj grem pa Gregata peljat na slikanje učk,se oglasim potem.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
20.10.2009 10:36:19   
veronikab
No, naša noč je bila spet za user posted image user posted image . Imamo očitno spet tak ritem, kot pred 1 mesecom.user posted image Sedaj že od 7:30h bijemo boj z zaspančki, zaenkrat zmaguje Jakob, vmes smo se pa po dolgem času zopet pokakali do vratu.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
20.10.2009 10:50:55   
Nalini

Ojla

zunaj je tako grdo vreme .... grrr ....user posted image  ... jesen kje siuser posted image

Mi smo dobili tretji zobek - enkico zgoraj ,.... in zdaj je najljubše opravilo škrtanje z zobmi (meni pa grejo vse dlake pokonci) ..... pa čeprav je zobak komaj predrl dlesen mali ful uživa v temuser posted image  .....
sem pa opazila, da mu začne zraven predirat tudi dvojkica .... a je možno, da prej dobi dvojkico zraven kot pa enkicouser posted image user posted image user posted image user posted image  .... 
Je pa naš mali bil ful priden in ni imel nobenih hujših znakov pri izraščanju zobka - dobil je le rdečo rito in rdečo bradico .... pa ponoči je mogoče malo slabše spal .... drugače pa nič joka, vročine, sitkanja ..... Upam, da bo pri naslednjh zobekih tudi tako ...user posted image

veronika .... mali je odkar ima zobke ugriznil med dojenjem samo 2X - prvič takoj, ko je dobil prvi zobek .... drugič pa nekje dva tedna nazaj ..... takrat sem mu stisnila nos in ga odstavila pa mu rekla, da če bo to delal ne bo dobil ...... tretjega zobeka pa še ni preizkusiluser posted image  ..... upam, da ne ugotovi, da je zabavno mamico grist.....

hujšanje ... se moram spravit migat .... trenažer samevauser posted image  .... sem taka lenoba ..... nooo, saj bo ... se moram malo utrdit, ker sem cela mehkauser posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
20.10.2009 10:56:15   
Nalini
hojica ... je nimamo in je ne bomo kupovali .... ni denarjauser posted image  ..... se pa z malim zdaj učiva obračat s trebuščka na hrbet ..... naš mali je taka lenoba glede tega obračanja - noče, in noče in pika ..... on bi samo sedel, pa ležal na hrbtu, pa bil na rokah pa v stolčku ..... na trebuščku pa je hujše kot če bi ga iz kože dajaliuser posted image .... ampak bo traba vztrajat -......

sem razmišljala malo o materinski šoli,.... tam so nas farbali s tem dojenjom.... osnove handlinga pa nam ni nihče pokazal .... vsaj teh osnovih stvari ..... pa nekaj preprostih vaj za pravilen motoričen razvoj .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
20.10.2009 12:11:53   
Pat74
nmagk mi mamo enga mladega poštarja, blondinca - kar vredi fant, če bi bla samska! Pa dobro opravite pri zdravniku.

hojca je nismo nikoli uporabljali. Najbrž pa res ni nevem kako dobra za motoriko - jest sem raši dala za tistih 5 minut, ko kaj delam/kuham in ne morem met zraven otrok, te pajzelčke kar v stajico - sicer je pa Eva itak vedno ven priplezala, čeprav še ni hodila, pol je pa pri še ne 9 mesecih shodila, pa ni pršla več v poštev - torej smo posledično manj kuhaliuser posted image user posted image user posted image - sej, upam da mi ne verjamete - smo kasneje kuhal.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
20.10.2009 13:35:20   
L & L
Juhuhu
Kilce tut v prvo sem malo ločevala, večina sem pa shzjšala z herbalajfom, na koncu ko sem imela pa 63 kilc sem pa spoznala mojga in mi je šlo pomoje da v enem mesecu 9 kilc dol živela sem pa samo od ljubezni, ampak res tok kot sem bla pa vanjga zaljubljena pa še nisem bla nikol in še dones ga imam tanajrajš user posted image , takrat sem v celem dnevu pojedla pol jabolka pa sem mela dost energije pa tok da bi lohk gore premikala, jao kaj ljubezen dela a ne user posted image user posted image user posted image
Hojca smo jo imeli pri obeh pa mi je bla brez veze, in jo zdej ne bom mela.
Detelja oooooooooooo a tko lepo vi spite dejte še nam mal posodit, no ja čeprav je blo kar vredu danes.
Junona carica marica v 6 mesecih ma po kolenih okrog tebe user posted image user posted image user posted image
Pat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hudoooooooooooooo

Joj včeraj je bil res zgleda dan za rojevanje najprej sodelavka, potem mi pa še prijateljica pošlje sms da je rodila pupiko Ajšo, pa celo nosečnost so ji govoril da bo fantek to je moglo bit presenečenje.

Evo naš fantič spi, včeraj sva se kregala zaradi jošk, ni in ni hotu pit pri meni joj in pol po vsemu matranju in joku sem mu dala flaško in je zmazal celo, lump mali, no dones zjutrej sem pa rekla no zdej pa če boš pil pri meni ok če sva pa zaklučla joškovo kariero, in glejga zlomka on lepo vse spije in se prou na širok smeji user posted image user posted image user posted image user posted image

No da vam še jaz povem kok sem kura kurasta, grem danes v šoping center in parkiram avto ok, vse lepo in prav grem ven odprem zadaj vrata od prtljažnika in vzamem vn voziček, in nato napakiram not malega in grem v šoping. Vse ok. Ko pridem nazaj me je pa skor kap, ker mamo kanguja se je itak že od deleč vidl kaj sem pozabla narest, avto je bil zaklenjen ampak vzadaj so ble pa vrata od prtljažnika odprte, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaooooooooooooo, kaj so si drugi mislili sploh ne  pomislim rajš grozaaaaaaaaaaaaaaa, res.

Evo konec spanja, lp

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
20.10.2009 13:42:34   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Juhuhu
Kilce tut v prvo sem malo ločevala, večina sem pa shzjšala z herbalajfom, na koncu ko sem imela pa 63 kilc sem pa spoznala mojga in mi je šlo pomoje da v enem mesecu 9 kilc dol živela sem pa samo od ljubezni, ampak res tok kot sem bla pa vanjga zaljubljena pa še nisem bla nikol in še dones ga imam tanajrajš user posted image , takrat sem v celem dnevu pojedla pol jabolka pa sem mela dost energije pa tok da bi lohk gore premikala, jao kaj ljubezen dela a ne user posted image user posted image 0

ja ja to je najboljša dieta-nora zaljubljenostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj si pa vse jedla po herbalifu? kolk pa si tk na mesec dla za HF???

.
Detelja oooooooooooo a tko lepo vi spite dejte še nam mal posodit, no ja čeprav je blo kar vredu danes.

ja, pa to je bilo sam danes...čudeži se dogajajo tudi pri nas...in pol je šla nkje ob pol 9 spat pa je spala do 10 in zdaj od pol 1 dlaje spet spi...

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?