|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2009
18.10.2009 14:20:02   
malajka84
user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image vsem novim nosečkam tudi iz moje strani!!!user posted image user posted image

Za vse, ki pa še čakamo, da zagledamo user posted image pa še naprej držim pesti.

Čeprav se mi zdi, da pri meni spet ne bo nič ta mesec..nobenih znakov, nič kaj posebnega...ma bomo videli....dokler se ne ulijeuser posted image lahk še vedno upam.

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 401
18.10.2009 15:27:57   
tejči28
Bostina,jaz tudi vedno upam do zadnjega.če mi zamuja kaki dan,že mislim,da se noseča.Itak pa da vse to dela psiha.ta mesec se probam ne sekirat zaradi tega.če bo ratalo bo,če ne pač nič.ker naredit več tak ne gre kot da redno slončakama in to je to.

Čestitam vsem nosečkam,upam,da bomo oktobra podrle rekord v številu user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 402
19.10.2009 8:14:02   
mala biba
Pozdravljene sotrpinke....
Prvo bi rada čestitala nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image ...hvalabogu, da je ratalo.....sem vesela, saj nekomu...seveda želim vse dobro in najboljše...
Kar se pa mene tiče pa nič novega, nobenih znakov, ampak upanje umira zadnje....bomo videli, do petka je še dolga, se lahko še veliko spremeni.....no ja ne vem če bi lahko temu rekla kakšen znak....občasno me peče zgaga....samo mislim, da je to od hrane, kakšen špik in to je vse.....seveda je pa lahko to tudi znak, da prihaja veličastnauser posted image ...grrrrr....Vsem želim ogled pluskov oz črtic, ostalim, ki pa ta mesec ni šlo pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , razumem kako je to....punce moje drage, držite se.....lp

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 403
19.10.2009 9:52:25   
tecnobica
Čestitke nosečkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 404
19.10.2009 9:54:24   
Anonimen
Helo punce!

No moje M še vedno ni. Jutri bo 1 teden kar zamuja. Čeprav se mi je cikel večkrat zamikal, tako da nisem poskusila še z nobenim testom. Glede na to, da me prsa že bolijo in da je to tipični znak pred prihodom moje M, bom počakala še kak dan, da se ulije. Ko bo pa 40 dni od moje zadnje M in če je še ne bo, bom pa delala test. Torej v petek 23. oktobra. Bo še katera takrat "lulala na palčko"?

Držim pesti da se javi še kakšna srečka nosečka. Naj se roza barva prelije čez čimveč oseb.

Lp
anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 405
19.10.2009 10:01:43   
mala biba
ANONIMEN.....ja jaz bom takrat lulala:)user posted image .....seveda če prej ne bo gospeuser posted image ....pa vem, da nas je še kar nekaj......NAJ NAM RATA!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
19.10.2009 10:20:58   
Anonimen
Pozdravljene punce.
Javljam se vam prvič, zaenkrat kot anonimna. Imam pa en problemuser posted image . Zadnjo menstuacijo sem imela 01.09.2009. Moji ciklusi so sicer precej neredni, moje povprečje pa je 36 dni. Najdaljši ciklus je bil 46 dni, danes pa je že 48 dni od moje zadnje menstruacije. Test sem delala 42. dan, prejšnji torek, pa je bil -user posted image . Sedaj pa zbiram pogum, da grem po novega. Ali ima katera podobno situacijo? Potrebujem malo spodbudeuser posted image , saj si res ne želim zagledati še enkrat -. Hvala vam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 407
19.10.2009 10:21:29   
Inčika
Eeeee, torej bo v petek napeto user posted image user posted image user posted image

Jaz ostajam vaša navijačica tukaj punce user posted image user posted image user posted image - dajmo še roza barve, strojevodjo že imate, samo priklopit se je treba user posted image user posted image user posted image

Držim pestiuser posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

Neposredna povezava do sporočila: 408
19.10.2009 11:25:39   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: mala biba

Prvo bi rada čestitala nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image ...hvalabogu, da je ratalo.....sem vesela, saj nekomu...seveda želim vse dobro in najboljše...
Kar se pa mene tiče pa nič novega, nobenih znakov, ampak upanje umira zadnje....bomo videli, do petka je še dolga, se lahko še veliko spremeni.....no ja ne vem če bi lahko temu rekla kakšen znak....občasno me peče zgaga....samo mislim, da je to od hrane, kakšen špik in to je vse.....seveda je pa lahko to tudi znak, da prihaja veličastnauser posted image ...grrrrr....Vsem želim ogled pluskov oz črtic, ostalim, ki pa ta mesec ni šlo pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , razumem kako je to....punce moje drage, držite se.....lp

mala biba - to so bili moji prvi zankiv  prvi nosečnosti, tako, da ne izgubi še upanja user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da zagledaš plusek.

Neposredna povezava do sporočila: 409
19.10.2009 11:56:04   
mala biba
Oj oj....ne vem kaj mi je danes, da kar naprej kukam na to stran in upam, da bo še katera povedala, da je zagledala magični plusek ali črtici....ja res Inčika v petek bo napeto in do petka bo napetouser posted image ....upam, da čimprej mine....

Draga Listek 1 .....si mi dala volje in še malo več potrplenja do petka, seveda vem, da se vsako telo ženske obnaša drugače, glede na to da sem že bila enkrat noseča in se je končalo z ss, sem se takrat že 10 dni pred pričakovano user posted image  počutila grozno, je tokrat čisto drugače, kot sem napisala skoraj nič....oz ta zgaga in malo špikanja...in tu in tam izcedek.....pol pa kr laufam na wc in do zdaj hvala bogu je še samo izcedek.....upajmo na najboljše.....Hvala Listek1user posted image ....in seveda vsem ostalim za spodbudne besede.....naj bo petek končno tu.....juhuhu:)user posted image .....že zdej sem neučakana, kaj šele bo če nam ratauser posted image ......držim pesti, da nas bo čim več in bomo govorile še o čem drugem......lp sončen dan še naprej.....mala biba

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 410
19.10.2009 13:21:11   
kago
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene punce.
Javljam se vam prvič, zaenkrat kot anonimna. Imam pa en problemuser posted image . Zadnjo menstuacijo sem imela 01.09.2009. Moji ciklusi so sicer precej neredni, moje povprečje pa je 36 dni. Najdaljši ciklus je bil 46 dni, danes pa je že 48 dni od moje zadnje menstruacije. Test sem delala 42. dan, prejšnji torek, pa je bil -user posted image . Sedaj pa zbiram pogum, da grem po novega. Ali ima katera podobno situacijo? Potrebujem malo spodbudeuser posted image , saj si res ne želim zagledati še enkrat -. Hvala vam user posted image

Jaz bi na tvojem mestu počakala. Eno leto se že ukvarjam s takimi ciklusi... 42, 74, 56, 34, itd... tako da vem kako ti je. Po posvetu z ginekologinjo delam teste nekej od 45 dneva naprej potem pa na 10-14 dni :) Vzrok za neredne ciklus je dokaj neznan, diagnoza PCO ni potrjena, ciste so minimalne, pregrade ni, ščitnica je ok, hormoni so ok. ... Vem pa kako je ko vsakih 14 dni zagledaš - in si user posted image user posted image . Jaz sem trenutno na 47 dnevu in vas probam čim manj brat, da ne bi šla delat testa vsaj še kakih 14 dni...

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
19.10.2009 13:44:33   
Anonimen
preveč upala in preveč želela a jo vseeno dobila user posted image

Zdaj pa v nov boj.

Lp

Anonimna user posted image

(odgovor članu malajka84)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
19.10.2009 14:17:51   
mala biba
Anonimna....user posted image user posted image user posted image user posted image .....zjutraj še veselo pisala, zdaj pa razočaranje......ostani močna in vedi, da je naslednji mesec spet možnost zate.....verjemi, da te razumem kako ti je.....je bilo pri meni prejšni mesec enako.....in vseh 10 nazaj......naj gospa user posted image čimprej mine in da boš z veliko pozitivne energije zakorakala v naslednji mesec.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
19.10.2009 14:41:55   
Anonimen
Hvala KAGO. No, to je pa res nezavidljiva situacija - 74 dni je pa res veliko. Vseeno hvala, nisem vedela, da je tudi to možno user posted image . Sem bila prepričana, da sem imela ovulacijo 15. septembra, pa očitno to ni bilo to, saj bi morala potem že zdavnaj imeti user posted image . No bom res počakala do naslednjega tedna s testom, to je 27.10.2009, če do takrat ne dobim user posted image . 27.10.2009 bo že moj 56 dan ciklusa, kdaj pa je priporočljivo poklicati G user posted image . Hvala, zdaj sem šele zmedena, saj sem vedela, da se mi bo nekaj zakompliciralo, ko bova začela delati user posted image . AMPAK SE NE DAM user posted image

(odgovor članu kago)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
19.10.2009 16:32:03   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

IZVIRNO SPOROČILO: mala biba

mala biba - to so bili moji prvi zankiv  prvi nosečnosti, tako, da ne izgubi še upanja user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da zagledaš plusek.

Jp, k sm bla jst noseča prvič me je tud zgaga pekla in to ful. Bomo vidl kaj bo pr drugi. Zdaj se neki čudnega dogaja tud zdej me vsake tolk peče zgaga. Mogoče oz. upam da bo to to. Bomo vidl kaj bo ta teden, če bo M (upam da je ne bo) bo pršla mogoče prej če ne pa bomo vidl 26.10.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 415
19.10.2009 16:39:22   
Teni_
user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   Oz. user posted image  PRIČAKUJEMO OKTOBRA 2009

user posted image     user posted image

XX.10. - lottyka
XX.10. - ribica81
XX.10. - lottyka (1.krog)
XX.10. - kago
XX.10. - tecnobica user posted image  user posted image
XX.10. - barbi82 user posted image  user posted image
XX.10. - latka (26.krog)
XX.10. - Anonimna
XX.10. - chloe
XX.10. - dysan (20.krog)
04.10. - limonita (16.krog) user posted image   user posted image
06.10. - katra55 (2.krog)   user posted image  user posted image
07.10. - Inčika  user posted image   user posted image
08.10. - ŽanaTaja (2.krog)  user posted image   user posted image
09.10. - Amoss
09.10. - Tejchy25
15.10. - S*  ( 12. krog, 1 ICSI )
13.10. - Anonimna user posted image  (23.krog) user posted image  user posted image
13.10. - Martinčka user posted image  user posted image
16.10. - baby1978 (14.krog)
17.10. - katrin30 user posted image  user posted image
18.10. - milabe (7. krog)  user posted image  user posted image  
18.10. - tanjusi
18.10. - MalaRoža (4.krog)
21.10. - hanna80 (5.krog)
22.10. - DIANE
22.10. - BOSTINA
23.10. - mala biba (10.krog)
23.10. - Keri
24.10. - LeJo
25.10. - doloress (2.krog)
26.10. - Srčekgirll (3.krog)
26.10. - Teni RR (1.krog)
26.10. - anonimna user posted image  (8.krog)
26.10. - Tiki55
27.10. - Sonce81 ( 15.krog)
28.10. - TMS82 (5.krog)
28.10. - LUNA83 (10.krog)
29.10. - hrchy
30.10. - pilotina (27.krog)
30.10. - tejči28 (4.krog)
30.10. - sandra74 (25.krog)
30.10. - listek1 (1.krog)
31.10. - Lun1ca (3.krog)
31.10. - kammy (2.krog)
user posted image

user posted image

Oktoberk nas je 43
Od tega         2 srečk user posted image

user posted image

user posted image

ursa30
NATAŠA35
giotti
miklarom
ljupka
sonček85
Tiki55
spps
BEBIII
T.Z.
aqua77
barbi82
nadka30
katrin30

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 19.10.2009 16:40:00 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 416
19.10.2009 16:49:59   
MalaRoža
Jaz se pa javim, da sporočim, da nama tudi ta mesec ni uspelo...ehhh ..in sem zelo žalostna in razočarana.
Pa še cela družina izvaja pritisk na naju ker vedo da se trudiva.

Sem pa zelo vesela za katrin30 in milabe user posted image user posted image ! Čestitke!

Everything is possible...Impossible just takes a while longer

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 417
19.10.2009 17:11:04   
tanjusi
tudi jaz sem na seznamu napisana 18. Zaenkrat user posted image še ni , testa pa si ne upam delat... najbrž ga bom jutri zjutraj, če je ne bo prej... si skoraj ne morem mislit da bi ratalo kar iz prve.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu MalaRoža)
Neposredna povezava do sporočila: 418
19.10.2009 17:15:53   
kago
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hvala KAGO. No, to je pa res nezavidljiva situacija - 74 dni je pa res veliko. Vseeno hvala, nisem vedela, da je tudi to možno user posted image . Sem bila prepričana, da sem imela ovulacijo 15. septembra, pa očitno to ni bilo to, saj bi morala potem že zdavnaj imeti user posted image . No bom res počakala do naslednjega tedna s testom, to je 27.10.2009, če do takrat ne dobim user posted image . 27.10.2009 bo že moj 56 dan ciklusa, kdaj pa je priporočljivo poklicati G user posted image . Hvala, zdaj sem šele zmedena, saj sem vedela, da se mi bo nekaj zakompliciralo, ko bova začela delati user posted image . AMPAK SE NE DAM user posted image

Če imaš neredne menstruacije in sta se odločila za user posted image user posted image pol kar pokliči in povej v čem je štos. Mene na ta način spremlja sedaj že eno leto. je pa res, da me ni hotela kar takoj filati s kemijo (do katere imam malo odpora če je predpisana tako na palec)... Meni se zdi super ker imam na cca. 3 mesece pregled, če ne celo pogosteje in sem ful bolj mirna zaradi mojih težav.

Sicer pa nosečke... ČESTITKE in čimbolj miren spanec vam želim...

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
20.10.2009 8:44:52   
Anonimen
Aha KAGO to je pa fajn, da te spremlja. Bom počakala naslednji torek, da vidim, kaj se bo do takrat zgodilo. Če moje user posted image še vedno ne bo bom poklicala G. Upam, da me bo vzela, glede na to, da tolk šparajo pri zdravstvu. Sicer se na user posted image trudiva že od marca letos, moji cikli so bili do septembra kar normalni, zdaj pa kar nekaj že drugi mesec user posted image
KAGO koliko časa se pa vidva že trudita? A te je G kar takoj vzel na pregled? Ma sprašujem zato, ker mi gre naše zdravstvo že pošteno na živce, za vsako napotnico, vsak pregled čakaš in čakaš, sploh se mi ne da več z njimi ukvarjat user posted image . No mal sem izlila svojo jezo na naše zdravstvo, se opravičujem.
Punce držim pesti za vse user posted image , na seznam pa se ne bom vpisala, ker res ne vem kaj in kdaj naj pričakujem, mogoče naslednji mesec.

(odgovor članu kago)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
20.10.2009 9:27:49   
Teni_
user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

XX.10. - lottyka
XX.10. - ribica81
XX.10. - kago
XX.10. - latka (26.krog)
XX.10. - Anonimna
XX.10. - chloe
XX.10. - dysan (20.krog)
09.10. - Amoss
09.10. - Tejchy25
13.10. - Anonimna user posted image  (23.krog) user posted image  user posted image
18.10. - tanjusi
18.10. - MalaRoža (4.krog) user posted image  user posted image
22.10. - DIANE
22.10. - BOSTINA
23.10. - Keri
24.10. - LeJo
26.10. - Tiki55
28.10. - TMS82 (5.krog)
29.10. - hrchy
31.10. - Lun1ca (3.krog)
31.10. - kammy (2.krog)
user posted image

user posted image

Oktoberk nas je 43
Od tega         2 srečk user posted image

user posted image

user posted image

ursa30
NATAŠA35
giotti
miklarom
ljupka
sonček85
Tiki55
spps
BEBIII
T.Z.
aqua77
barbi82
nadka30
katrin30

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 421
20.10.2009 17:21:57   
tanjusi
punce plus!!!
M e lahko obarvate jaz sem čisto v šoku!!

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 422
20.10.2009 17:22:18   
tanjusi
punce plus!!!

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 423
20.10.2009 17:42:56   
Teni_
user posted image

user posted image

XX.10. - lottyka
XX.10. - ribica81
XX.10. - kago
XX.10. - latka (26.krog)
XX.10. - Anonimna
XX.10. - chloe
XX.10. - dysan (20.krog)
09.10. - Amoss
09.10. - Tejchy25
18.10. - tanjusi user posted image  user posted image
18.10. - MalaRoža (4.krog) user posted image  user posted image
22.10. - DIANE
22.10. - BOSTINA
23.10. - Keri
24.10. - LeJo
26.10. - Tiki55
28.10. - TMS82 (5.krog)
29.10. - hrchy
31.10. - Lun1ca (3.krog)
31.10. - kammy (2.krog)
user posted image

user posted image

Oktoberk nas je 43
Od tega         3 srečk user posted image

user posted image

user posted image

ursa30
NATAŠA35
giotti
miklarom
ljupka
sonček85
Tiki55
spps
BEBIII
T.Z.
aqua77
barbi82
nadka30
katrin30

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 424
20.10.2009 17:44:38   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

punce plus!!!

Čestitkeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo user posted image in zdravegauser posted image .
Kakšni so občutki?user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?