Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 20.10.2009 18:12:26
|
|
|
|
tanjusi
|
Čestitkeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo user posted image in zdravegauser posted image . Kakšni so občutki?user posted image hvala! Trenutno še ne dojemam čisto
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 20.10.2009 18:26:04
|
|
|
|
milabe
|
čestitam tanjuši! super filing a? tud js še ne dojemam, da sem , mislim da do prvega pregleda ne bom dojela..... lepe mesece ti želim za druge pa še navijam!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 20.10.2009 19:12:31
|
|
|
|
malajka84
|
ČESTITAM NOVIM NOSEČKAM!!!! Za vse, ki vam pa ta mesec ni uspelo, pa upam, da bo naslednji mesec vaš mesec. No tudi moj datum se bliža, vendar mislim, da tudi tokrat ne bo nič...danes že boleč trebuh....tak je ponavadi pred M....ah...:(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 20.10.2009 19:47:49
|
|
|
|
Keri
|
Tanjuši ikrene čestitke. BOSTINA, ker sva zelo blizu z datumi imam tudi jaz občutek, da prihaja , sicer pa upanje ostaja, dokler se ne prikaže teta z krvavca. Kdaj boš delala test, jaz bom počakala, kajti najdaljši ciklus imam 36 dni. Dajmo punce še več .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 20.10.2009 19:51:24
|
|
|
|
kago
|
hudooooooooooooooooooooooooooooooo še ena nosečka :D ČESTITKE :) Anonimna: midva na otročičku delava od januarja... pa prej sm šla na UZ in na pregled kjer sem ji povedala da sva se odločila, da bova šla v akcijo. Pa je rekla da naj kar greva. Potem pa ni bilo in sem šla spet na UZ v maju, ker se čez poletje niso uredili ciklusi sem bila v začetku septembra še enkrat na UZju, ampak ker sem bila takoj po sem šla konec septembra še enkrat na UZ zdej je pa rekla, da se moram naročit na pregled v januarju in prej moram it na UZ! tako da tole bo še zabavno zame.
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 20.10.2009 19:56:09
|
|
|
|
hanna80
|
Čestitke nosečkam!!! Ojej..kar po seznamčku greste .... zdaj sem že jst na vrsti!!!! Sanjsko bi bilo to!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 20.10.2009 21:49:58
|
|
|
|
mala biba
|
Čestitam še enkrat vsem nosečkam v oktobru.....kak lepo,samo ena je mogla začeti pa je nekako steklo ....kak super, le tako naprej....da bo še naprej tako, četudi nam ne rata!....res pa je, da bo petek kmalu tu in bomo tudi mi delali testek.....punce naj nam rata vsem v tem mesecu, vsem tistim, ki pa sreča ni bila naklonjena pa veliko sreče, poguma in veselja v naslednjem mesecu!
< Sporočilo je popravil mala biba -- 20.10.2009 21:51:04 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 20.10.2009 21:57:02
|
|
|
|
Inčika
|
tanjusi Lepo in mirno nosečnost ti želi ...
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 21.10.2009 0:28:15
|
|
|
|
vika1
|
Tanjusi ISKRENE ČESTITKE!!!!!!
< Sporočilo je popravil vika1 -- 21.10.2009 0:30:00 >
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 21.10.2009 0:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj,tanjusi,ČESTITKE!!!! Kakši filing je to!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 21.10.2009 0:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce,a je katera uporablja test BEBI-CHEK mini (2komada nekje 3e stane)???? A je vredu test,ali ne?????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 21.10.2009 6:33:40
|
|
|
|
tanjusi
|
punce hvala in želim da se mi pridružite, tiste ki ne ta mesec pa v novembru!!
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 21.10.2009 8:43:18
|
|
|
|
Inčika
|
Anonimna - Baby-check mini je že zanesljiv test, mislim tako kot FS in podobni ... Škoda je namreč zapravljat vedno 7 EUR za CB, da izvemo, če smo ali nismo ... Tako imam jaz zmeraj doma 3 komade BC ali FS in enega CB - če mi pri prvih nakaže črtico, potem čez par dni ponovim s CB ... saj pravijo, da BC mini in FS pokažejo že nižjo količino hormona, in da sicer gre za nosečnost, vendar ni nujno, da se razvije - to je t.i. biokemična nosečnost ... Mislim pa, da če ti BC mini pokaže močno črtico, je potem to vsekakor nosečnost ... govorila sem bolj o rahlih črticah. No, to je moje mnenje ... Tanjusi ... tudi me upamo, da se ti pridržimo, ti pa zdaj čuvaj na sebe in sončeka, ki raste v tvojem bušiju
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 21.10.2009 8:43:52
|
|
|
|
malajka84
|
Tudi jaz imam namen ttest delati u petek...seveda če se prej ne ulije , kar vse bolj mislim da se bo....no kokr ste rekla..dokler se ne..smo optimisti...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 21.10.2009 8:46:39
|
|
|
|
pilotina
|
bravo tanjusi , čestitke za pluska
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 21.10.2009 9:08:35
|
|
|
|
mala biba
|
Upajma BOSTINA da bo petek za naju nekaj posebnega.....upajma.... , ker se mi zdi, da nimam posebnih znakov.....ampak treba bo še počakati na ali pa ......mislim, da psiha spet prevladuje nad mano......držim pesti za naju ....
< Sporočilo je popravil mala biba -- 21.10.2009 9:10:20 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 21.10.2009 10:07:25
|
|
|
|
malajka84
|
Hja upam Biba da res.....jst sm mela že vse možne znake...seveda je bla psiha ne delu..no zdej mam pa dva dni tak občutek, da se bo vsak čas ulila ...bomo vidli kaj bo....bomo vidli. Držim pesti za tebe, mene, vse!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 21.10.2009 10:39:26
|
|
|
|
DIANE
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Hja upam Biba da res.....jst sm mela že vse možne znake...seveda je bla psiha ne delu..no zdej mam pa dva dni tak občutek, da se bo vsak čas ulila ...bomo vidli kaj bo....bomo vidli. Držim pesti za tebe, mene, vse!!! Pol bo nas v petek kar nekaj. Jaz imam že dones tak občutek da se bo ulilo, pa lačna sem pa križ me boli tk da tečka je na poti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 21.10.2009 11:41:57
|
|
|
|
mala biba
|
Diane, Bostina......Poimenovala nas bom trio adijo oz trio porkadio:) ....Porkaduš se bo nam nasmehnila sreča, da enkrat nehamo upat ( v tem smislu, da rata), pa končno zagledamo te tako željene črtice in pluske.....čeprav upanje umira zadnje, sam sej smo že dosti prestale in bi se tudi nam lahko ta mesec nasmehnila sreča.....bodimo malo vraževerne in si recimo, da to bo to in pika!!!!.....ja sej če smo čisto odkriti so lahko znaki nosečnosti čisto podobni znakom tako NEpričakovane za nas. Čeprav preveč beremo in se sprašujemo zakaj jih nimamo znakov mislim, če jih pa imamo so pa to na bazi psihe ali so pa resnični....upajmo, da so......ena dekleta sploh ne vejo da so noseče, tak, da ni glih nujno da moramo vse te znake imeti preden naredimo test.....samo ker si želimo jih pogrešamo.....ne vem začarani krog.....pogovarjam se z mojo cimro, ki je že v pričakovanju drugega in nikoli ni imela znakov, spet druge so imele številne znake preden so naredile test......tudi jaz vem iz prve izkušnje, da sem imela 10 dni preden sem naredila test številne znake in res sem komaj hodila na vslužbo so mi vsi govorili kako grozno zgledam.....tega si nisem preveč k srcu jemala, ker sem vedela kaj mi je ....čeprav ni dolgo trajalo, ampak vem kako sem se počutila.....zato zdaj razmišljam če je sploh kaj, če se je sploh kaj prijelo glede na to, da nimam nobenga znaka.....nič razen včasih kak špik, malo zgage je bilo - ki je tudi ni več, dojke niso boleče, sicer se pa lahko vrnem na začetek da so tolahko znaki pričakovane oz NEpričakovane .....in smo sept na začetku........drage moje bo treba počakati do petka....z mano vred.....probajmo se zamotiti s čim, da bo prej minilo.....in upajmo na najboljše za NAS TRI in za vse ostale!
< Sporočilo je popravil mala biba -- 21.10.2009 11:44:02 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 21.10.2009 12:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej punce! No danes je 75.dan kar sem brez M. In sem klicala G in sem dobila pregled v četrtek 29.10. Sem kar malce boljše volje, ker se je začelo premikati. :) Potem pa v nove boje z vami!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 21.10.2009 15:26:53
|
|
|
|
tejči28
|
Čestitam novim srečkam nosečkam! Upam,da nas bo oktobra čimveč.Jaz sem z plodnimi dnevi konec,tak da kar je je,če smo kaj pridelali bomo pa videli čez 10 dni!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 21.10.2009 19:42:45
|
|
|
|
Martinčka
|
jeeeeejjj.... super!!! tanjuši in vse ostale bravo... čestitke!!!! me nekaj časa ni bilo gor ker je bilo že prav grozno ko ni bilo Oktobra nič kaj rozik, zdaj pa tako presenečenje!!!! suuuuuuper!!!! zdaj pa prosim da kar greste med navijačice za ostale oktoberke ter že za nas novemberke ... mi imamo plodne dneve šele v ponedeljek oziroma tista usodna dva dneva sta šele drugi četrtek in petek... midva tko skos tk da mi to kaj dosti ne pomeni, sam tisti dnevi po ovulaciji se pa taaako potem vlečejo... bi jih tudi jaz kar zbrisala kot je ena rekla... haha... srečke nosečke želim vse dobro in veliko zdravja ter čudovite trenutke... joj vam je luštno ko boste vsak čas če že niste vesele novičke povedale okolici...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 21.10.2009 20:10:50
|
|
|
|
TMS82
|
Uf dolgo me že ni bilo. Sem se že bala, da bo oktober porazen mesec. Čestitke vsem srečkam nosečkam. Upam, da se vam pridružim konec meseca. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 22.10.2009 9:14:24
|
|
|
|
latka
|
Pozdravljene! Po dolgem času se spet oglašam, zato najprej vsem nosečkam , za tiste , ki pa vam ni uspelo pa en velik , naslednjič pa bo, samo ne obupat!Skratka sama še ne vem na čem smo, ker ne vem kdaj točno mora prit , do konca tedna sigurno!Imam pa bolečine v predelu jajčnikov, težave s črevesjem,glavobol, ponoči sem se zbudila zaradi ostre bolečine v predelu maternice, no sedaj je malo boljše.Bazalna temp. je še vedno nad 37, sem se tudi včlanila na fertility friend, kjer mi je že trikrat spremenil črtico za določitev ovulacije, tak da ne vem.Po mojem je sedaj nekje 15 dni od ovulacije, ker takrat imam vedno samo tisti dan bolečine v spodnjem delu!V vsakem primeru bom javila rezultat, ne upam preveč na +, pa moj ima 28. spermiogram! Še nekaj, ta mesec se mi je po 8 letih ponovno pojavil herpes na ustnici, pa sedaj imam spet povečan prozoren izcedek kot med O, mislim da prihaja !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 22.10.2009 19:13:15
|
|
|
|
tejči28
|
Jaz imam še en teden do ,skozi morem hodit lulat,trebuh me boli kot bi ne "šraufalo" .ne vem kaj bi to bilo,verjetno se pripravlja.Počakajmo in bomo vidli.Danes me še malo glava boli,ko je tako čudno vreme,skoraj nič ni deževalo pri nas,pritisk pa taki,da dol padeš.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?