ninka80
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasenka Dobro jutro, NINIKA 80 moja mami je vzgojiteljica in mi vedno pravi, da jočejo samo par minut, dokler jih vidijo starši, potem pa so takoj dobre volje in nasmejani. Verjetno je to zato, ker mali ve, da si ti doma. Moja hči noče spat v vrtcu, ker ve, da jo lahko pridem iskat in dela tak šenšur, da me vedno pokličejo . So prebrisani in točno vejo na katero struno zaigrat, ti naši cukrčki. Sicer pa tudi jaz vedno jočem, če tamala joče, ko odhajam. Zadnjič, ko sem šla v pordonišnico in je hotela po vsej sili z menoj sem jokala kot dež. Grozno! Tudi jaz sem razmiušljala, da bi jo imela doma do poroda, ma mislim, da bi bilo potem še huje za njo. Ko je moja sestrična imela drugo štručko, se je odločila, da bo ta strejšega imela doma. Je rekla, da je bila to napaka, saj je imela več dela z njim, kot pa z dojenčkom in je bila zelo utrujena. Sicer pa niso vsi enaki, eni to čisto lepo sprejmejo. Ma važno, da smo prilagodljivi in imamo izbiro. Malo doma, malo pa v vrtcu. sasenka...moja mami je tut vzgojiteljica. ma, sej je nehu pol jokat, ko sem ga dala vzgojiteljici. Sam to me mal mori, ker on je že od 11 meseca v vrtcu, brez uvajanja, brez problemov. zelo rad je hodil v vrtec. Zdej pa kot bi odrezal. Ma sej vem, da je to verjetno obdobje (2 leti-trma....), pa da ga bo minilo, ampak očitno še meni hormoni nagajajo, pa sem še tolk bolj občutljiva. Ker do zdaj on res nikoli ni jokal za v vrtec. Bo pa on sigurno v vrtcu, sploh nisem razmišljala, da bi bil doma, čeprav sem jaz doma. tassika za jutrišnji pregled. Upam,d a se je tvoja mala že sama obrnila. perlica76 za negativen izvid. Ta vikend bova pa tudi midva pripravla stvari za našo štruco. Bo šel mali (verjetno) k babici na počitnice, midva pa to uštimava, ker zdej bo pa res počasi že čas.