Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:49:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kam pa je Čebelica pobegnila? A je šla res na FB preverjati za Taso? jaa. iN piše da bi se rada srečala z nezemljanom..mislim kake majo. HB men FB šteka tak da nisem gor tam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:50:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps pa ni imela tak podoben avatar naša novopečena gospa, katera nima več časa za RR ? Stalno mislim da ona piše, ko toto opico vidim. ? katera to? *majale*
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:50:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps pa ni imela tak podoben avatar naša novopečena gospa, katera nima več časa za RR ? Stalno mislim da ona piše, ko toto opico vidim. ? katera to? ja katera? Dve sta taki
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:51:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aha...sedaj pa evrčki....ko se gre za tebe..ne, nič ne bo..nič ni viška... si ziher?? jp
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:51:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak te tega ne veš? ja, čebelica kak te tega ne veš?? Ojoj,.. pa saj vem da je iz Ce. sam sem mislila da je že prebekslala pripadnost kaj ti ne veš, če si enkrat štajerc, si štajerc za vedno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:51:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps pa ni imela tak podoben avatar naša novopečena gospa, katera nima več časa za RR ? Stalno mislim da ona piše, ko toto opico vidim. ? katera to? *majale* aja? ne bi vedela...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:51:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak te tega ne veš? ja, čebelica kak te tega ne veš?? Ojoj,.. pa saj vem da je iz Ce. sam sem mislila da je že prebekslala pripadnost nikoli!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:51:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aha...sedaj pa evrčki....ko se gre za tebe..ne, nič ne bo..nič ni viška... si ziher?? jp ok, just ask
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:52:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kam pa je Čebelica pobegnila? A je šla res na FB preverjati za Taso? to srm tudi vmes naredla ja. pa ji je prišlo, da bi rada spoznala nezemljana vmes sem pa šla do Klare, ki se je seveda že 5x zbudila odkar spi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:52:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak te tega ne veš? ja, čebelica kak te tega ne veš?? Ojoj,.. pa saj vem da je iz Ce. sam sem mislila da je že prebekslala pripadnost kaj ti ne veš, če si enkrat štajerc, si štajerc za vedno BRAVO TASA!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:52:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa nikoli! točno,tako se govori
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:53:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kam pa je Čebelica pobegnila? A je šla res na FB preverjati za Taso? to srm tudi vmes naredla ja. pa ji je prišlo, da bi rada spoznala nezemljana vmes sem pa šla do Klare, ki se je seveda že 5x zbudila odkar spi ojoj,..knjiga nič ne pomaga?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:53:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 BRAVO TASA!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:53:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak te tega ne veš? ja, čebelica kak te tega ne veš?? Ojoj,.. pa saj vem da je iz Ce. sam sem mislila da je že prebekslala pripadnost kaj ti ne veš, če si enkrat štajerc, si štajerc za vedno ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:54:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kam pa je Čebelica pobegnila? A je šla res na FB preverjati za Taso? to srm tudi vmes naredla ja. pa ji je prišlo, da bi rada spoznala nezemljana vmes sem pa šla do Klare, ki se je seveda že 5x zbudila odkar spi ojoj,..knjiga nič ne pomaga? sem glih htela to napisat veš, ni še naredila strateškega načrta kako in kaj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:54:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps pa ni imela tak podoben avatar naša novopečena gospa, katera nima več časa za RR ? Stalno mislim da ona piše, ko toto opico vidim. ? katera to? ja katera? Dve sta taki sem šla gledat kak avatar ima... ne vem če bi bla zadovoljna z primerjavo avatarjev...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:54:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kam pa je Čebelica pobegnila? A je šla res na FB preverjati za Taso? to srm tudi vmes naredla ja. pa ji je prišlo, da bi rada spoznala nezemljana vmes sem pa šla do Klare, ki se je seveda že 5x zbudila odkar spi ojoj,..knjiga nič ne pomaga? nimam je cajta čitat
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:55:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:55:07
|
|
|
|
Najaa
|
MČ mi boš dala nalogo za prepisat? Joj za polulat, no kake majo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:55:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sem šla gledat kak avatar ima... ne vem če bi bla zadovoljna z primerjavo avatarjev... ja pa zdaj imam drugačnega. Imela pa je opico ko smo bile še
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:56:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps sem šla gledat kak avatar ima... ne vem če bi bla zadovoljna z primerjavo avatarjev... ja pa zdaj imam drugačnega. Imela pa je opico ko smo bile še jaz se spomnim sam koze z aparatom
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:56:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:57:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja sori no. jaz sem v resnici prlečka te aja, te pa ti nisi naša glihnajbolj a nočete me več. tepa grem spat prava štajerka se ne da kr tak pregnat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:57:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ mi boš dala nalogo za prepisat? Joj za polulat, no kake majo! ja kaj te čem. drugače mi boš zažgala zvezek
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?