Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:42:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 čakaj, sedaj pa ne štekam...Pa če si rekla, da si v LJ? A greste jutri domov? Aja, Najaa- kaj ste se že odločili? Se boste selili? jutri gremo ja. o ostalem pa ne bi tule.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:43:07
|
|
|
|
spps
|
zdaj pa grem jaz počas....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:43:25
|
|
|
|
tasa_m
|
spps ti vidiš samo dala in podobne besede
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:43:36
|
|
|
|
Najaa
|
eh nč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:43:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 čakaj, sedaj pa ne štekam...Pa če si rekla, da si v LJ? A greste jutri domov? Aja, Najaa- kaj ste se že odločili? Se boste selili? jutri gremo ja. o ostalem pa ne bi tule. razumem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:43:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj pa grem jaz počas.... kam se ti mudi zdaj ko je lušno? Malo še bodi no plisssss
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:43:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj pa grem jaz počas.... Kam? Še tebi dam?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:44:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa eh nč si zaje... enmal?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:44:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps ti vidiš samo dala in podobne besede
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:44:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa eh nč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:45:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa eh nč si zaje... enmal? a si vidla? sem misla, da si ti neki napisala, pa je kokica. eh se zgodi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:45:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj pa grem jaz počas.... Kam? Še tebi dam? čist komot, če maš kak € viška
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:46:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa eh nč si zaje... enmal? a si vidla? sem misla, da si ti neki napisala, pa je kokica. eh se zgodi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:46:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa eh nč si zaje... enmal? a si vidla? sem misla, da si ti neki napisala, pa je kokica. eh se zgodi... vidla,vidla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:46:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj pa grem jaz počas.... Kam? Še tebi dam? čist komot, če maš kak € viška aha...sedaj pa evrčki....ko se gre za tebe..ne, nič ne bo..nič ni viška...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:47:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj pa grem jaz počas.... Kam? Še tebi dam? čist komot, če maš kak € viška aha...sedaj pa evrčki....ko se gre za tebe..ne, nič ne bo..nič ni viška... probat ni greh....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:47:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kam pa je Čebelica pobegnila? A je šla res na FB preverjati za Taso?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:47:51
|
|
|
|
tasa_m
|
spps pa ni imela tak podoben avatar naša novopečena gospa, katera nima več časa za RR ? Stalno mislim da ona piše, ko toto opico vidim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:48:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- a si že v IZ? Kak je burja? pojma nimam, nisem še doli. a vi greste jutri? Ne vem še...sem mislila, da mi boš ti poročala o vremenu sej sem ti prej. verjetno je isto, če v Lj piha ziher tud dol. no vidiš kokica pridi jutri v MB pa idite v sredo dol
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:48:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kam pa je Čebelica pobegnila? A je šla res na FB preverjati za Taso? nimam pojma,kam je zginla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:48:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kam pa je Čebelica pobegnila? A je šla res na FB preverjati za Taso? jaa. iN piše da bi se rada srečala z nezemljanom..mislim kake majo. HB men FB šteka tak da nisem gor tam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:49:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps pa ni imela tak podoben avatar naša novopečena gospa, katera nima več časa za RR ? Stalno mislim da ona piše, ko toto opico vidim. ? katera to?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:49:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- a si že v IZ? Kak je burja? pojma nimam, nisem še doli. a vi greste jutri? Ne vem še...sem mislila, da mi boš ti poročala o vremenu sej sem ti prej. verjetno je isto, če v Lj piha ziher tud dol. no vidiš kokica pridi jutri v MB pa idite v sredo dol saj več nič ne vem...zjutraj bomo klicali onega vratarja tam v IZ, pa bo on povedal, če se splača noter devat...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:49:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aha...sedaj pa evrčki....ko se gre za tebe..ne, nič ne bo..nič ni viška... si ziher??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:49:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak te tega ne veš? ja, čebelica kak te tega ne veš?? Ojoj,.. pa saj vem da je iz Ce. sam sem mislila da je že prebekslala pripadnost
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?