Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:37:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem ti prva dala! ojoj, kokica od tebe pa si nebi mislila da si prva dala.. to samo meni. saj ne vsakemu
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:37:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ti tudi nekaj dobiš. sam ne vem še kaj. bounty sem ti itak že dolžna. kaj pa ti zdaj lahko še podarim kokosovo moko, da bo pecivo naredila pa če nimam cajta--še iz tvoje nisem nič naredla..naj kar Bounty prinese.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:37:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- a si že v IZ? Kak je burja? pojma nimam, nisem še doli. a vi greste jutri?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:37:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- a si že v IZ? Kak je burja? pojma nimam, nisem še doli. a vi greste jutri? Ne vem še...sem mislila, da mi boš ti poročala o vremenu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:37:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a ti si štajerka jaaaaaaaaaaaaaaaaa! forever!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:38:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Drgač pa, Tija je zaspala z obkladkom na prsih in toplim šalom okol pljuč. Je še kar dobra, upam da jutri ne bo vročine. Z Niko sva popoldan spali in sem se bala, da bo zvečer kriza, je pa zaspala hitreje kot ponavadi. Še en dokaz, da če otrok čez dan spi, da zvečer lažje zaspi. Aha, za jest sem ji ponudla korenček in cvetačo in je blo , dop. malica banana in borovnice pa njamiiiiii! Večerni rižolino s suhimi marelicami (nežveplanimi! ) in slivami je tudi bil njamiiiiii! To je to, zdaj pa hec naprej! No, pošiljamo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:38:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps izbiram ideje za nov avatar? tale se mi zdi,da ni preveč posrečen za RR pa se mi prej ni dalo novga iskat CARICA SI! zakaj že? tale ti zelo paše! prej sem mela enga drugega, mal ****otičnega a tiste joške? neeeee, tisto nisi ti, tole si bolj ti. saj vem,da nimam jošk
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:38:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ti tudi nekaj dobiš. sam ne vem še kaj. bounty sem ti itak že dolžna. kaj pa ti zdaj lahko še podarim kokosovo moko, da bo pecivo naredila aha. ok
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:38:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- a si že v IZ? Kak je burja? pojma nimam, nisem še doli. a vi greste jutri? Ne vem še...sem mislila, da mi boš ti poročala o vremenu sej sem ti prej. verjetno je isto, če v Lj piha ziher tud dol.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:39:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- a si že v IZ? Kak je burja? burja fuuuuulllll pihaaaa, ne it dol
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:39:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je Najaa danes? Nas nebo prišla nič pogledat?? berem za nazaj. oooo Nejči nea beri..same bedarije moram priznat, da sem se kar nasmejala. a ste opazle, da smo trenutno sam štajerke aktivne? a ti si štajerka Kak te tega ne veš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:39:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps saj vem,da nimam jošk no tega jaz ne vem... nisem tak misla, ampak da ti tisti ni pasal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:39:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- a si že v IZ? Kak je burja? burja fuuuuulllll pihaaaa, ne it dol
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:40:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps saj vem,da nimam jošk kak ne? Joške imaš, samo ne tak bujne kot LaToya
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:40:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak te tega ne veš? ja, čebelica kak te tega ne veš?? Ojoj,..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:40:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps saj vem,da nimam jošk no tega jaz ne vem... nisem tak misla, ampak da ti tisti ni pasal. ne se zdaj zgovarjat...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:41:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps saj vem,da nimam jošk no tega jaz ne vem... nisem tak misla, ampak da ti tisti ni pasal. ne se zdaj zgovarjat... luv ju anivej! danes se mi nekam veliko ploska...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?