Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:13:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? ZAKAJ TI? Če pa si prejšnji teden TI?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:13:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce sam ne verjamem, da je pametni kuža sam 10 evrov. Mislim, da je povsod ista cena, tam okol 33, razen v kakih akcijah je enih 3-4 evre ceneje. Da bi bil samo 10 pa težko verjamem. to je pa malo dosti. klara ma jutri 7m pa bo dobla ga od naju, če je 10, če pa je 30 tepa po moje ne....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:14:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ne, oboje obstaja. in v mb je celo par metrov narazen. neka pobratena firma al kaj... aja, ker v Lj vem da turbo limača ni več. In je nekaj druga, tudi turbo sam ne vem kaj je druga beseda.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:14:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? kam kam kam? V izolo še ne ,ker še ne spimo celo noč no no, le pazi se, ko boste spali. boš produžila do morja na kofe.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:15:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? ZAKAJ TI? Če pa si prejšnji teden TI? Zato ,ker je za vikend nekaj zelooooooo pomembnega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:15:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce sam ne verjamem, da je pametni kuža sam 10 evrov. Mislim, da je povsod ista cena, tam okol 33, razen v kakih akcijah je enih 3-4 evre ceneje. Da bi bil samo 10 pa težko verjamem. Jaz tudi...sigurno je to kaki hrvaški ponaredek... ja, če je turbo malček bivši turbo limač, pol bo to to. pa niii. samo lahko pa da majo v obeh hrvaške ponaredke
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:16:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? kak zaj to???? raje povej kdaj pridete k meni....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:16:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce sam ne verjamem, da je pametni kuža sam 10 evrov. Mislim, da je povsod ista cena, tam okol 33, razen v kakih akcijah je enih 3-4 evre ceneje. Da bi bil samo 10 pa težko verjamem. to je pa malo dosti. klara ma jutri 7m pa bo dobla ga od naju, če je 10, če pa je 30 tepa po moje ne.... ja, zato se splača zdej proti NL malo na glas govorit, da pade za darilo. resno, dejte jutri povedat, kolko je v tem turbo mačku. me prav zanima.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:16:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? ZAKAJ TI? Če pa si prejšnji teden TI? Zato ,ker je za vikend nekaj zelooooooo pomembnega kaj zdaj boš povedala, kaj je al moram it na fb gledat, če maš RD?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:17:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj pa če Niki zelenjavo pocukraš na to pa še nisem pomisla. je pa res, da edinkrat, ko je pojedla bučko je bilo takrat, ko sem ji jo dala z banano. mogoče je res malo smešno. samo probaš pa vseeno lahko ah ne, cukrala ne bom. mogoče ji bom pa kakšne čudne kombinacije probala dat. ne vem, korenček s skuto. hecam se! no, saj maš prav- brezveze je cukrat. cukra boš še tak ful pojedla v življenju. samo s kakimi čudnimi kombinacijami pa ni nič narobe. to je v bistvu gurmansko
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:17:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? kak zaj to???? raje povej kdaj pridete k meni.... Kdaj češ Utorak
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:19:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? ZAKAJ TI? Če pa si prejšnji teden TI? ja, točno ja. kak spet ti, Persida????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:19:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
kokič, zamujaš 20 minut
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:19:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj pa če Niki zelenjavo pocukraš na to pa še nisem pomisla. je pa res, da edinkrat, ko je pojedla bučko je bilo takrat, ko sem ji jo dala z banano. mogoče je res malo smešno. samo probaš pa vseeno lahko ah ne, cukrala ne bom. mogoče ji bom pa kakšne čudne kombinacije probala dat. ne vem, korenček s skuto. hecam se! no, saj maš prav- brezveze je cukrat. cukra boš še tak ful pojedla v življenju. samo s kakimi čudnimi kombinacijami pa ni nič narobe. to je v bistvu gurmansko no hvala, da bom imela izgovor, ko me bo kdo čudno gledal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:20:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? ZAKAJ TI? Če pa si prejšnji teden TI? Zato ,ker je za vikend nekaj zelooooooo pomembnega ajaaa, Persidica ma 24. roj. dan sem pošpegala na FB
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:21:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce sam ne verjamem, da je pametni kuža sam 10 evrov. Mislim, da je povsod ista cena, tam okol 33, razen v kakih akcijah je enih 3-4 evre ceneje. Da bi bil samo 10 pa težko verjamem. to je pa malo dosti. klara ma jutri 7m pa bo dobla ga od naju, če je 10, če pa je 30 tepa po moje ne.... ja, zato se splača zdej proti NL malo na glas govorit, da pade za darilo. resno, dejte jutri povedat, kolko je v tem turbo mačku. me prav zanima. kaj je to
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:22:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? ZAKAJ TI? Če pa si prejšnji teden TI? Zato ,ker je za vikend nekaj zelooooooo pomembnega KAJJJJJJ???? Mogoče RD?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:22:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? kak zaj to???? raje povej kdaj pridete k meni.... Kdaj češ Utorak lahko povejte še ostale. taša hodi k meni že tri mesce. tak da si bo ziher kaj spet zmislila da v torek ne more
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:22:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? ZAKAJ TI? Če pa si prejšnji teden TI? Zato ,ker je za vikend nekaj zelooooooo pomembnega ajaaa, Persidica ma 24. roj. dan sem pošpegala na FB špijunka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:23:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no, saj maš prav- brezveze je cukrat. cukra boš še tak ful pojedla v življenju. samo s kakimi čudnimi kombinacijami pa ni nič narobe. to je v bistvu gurmansko no hvala, da bom imela izgovor, ko me bo kdo čudno gledal. no vidiš. tepa kar začnita. pa bota kmalu vidve pisale nadaljevanje paparice z naslovom gurmanska paparica
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:24:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? ZAKAJ TI? Če pa si prejšnji teden TI? Zato ,ker je za vikend nekaj zelooooooo pomembnega ajaaa, Persidica ma 24. roj. dan sem pošpegala na FB da ne bi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:24:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce sam ne verjamem, da je pametni kuža sam 10 evrov. Mislim, da je povsod ista cena, tam okol 33, razen v kakih akcijah je enih 3-4 evre ceneje. Da bi bil samo 10 pa težko verjamem. to je pa malo dosti. klara ma jutri 7m pa bo dobla ga od naju, če je 10, če pa je 30 tepa po moje ne.... ja, zato se splača zdej proti NL malo na glas govorit, da pade za darilo. resno, dejte jutri povedat, kolko je v tem turbo mačku. me prav zanima. kaj je to Novo Leto.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:24:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? ZAKAJ TI? Če pa si prejšnji teden TI? Zato ,ker je za vikend nekaj zelooooooo pomembnega ajaaa, Persidica ma 24. roj. dan sem pošpegala na FB špijunka se je treba pozanimat lahko častiš v torek pri meni
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:24:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? kak zaj to???? raje povej kdaj pridete k meni.... Kdaj češ Utorak lahko povejte še ostale. taša hodi k meni že tri mesce. tak da si bo ziher kaj spet zmislila da v torek ne more Ona ima uvjek veliko posla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:25:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no, saj maš prav- brezveze je cukrat. cukra boš še tak ful pojedla v življenju. samo s kakimi čudnimi kombinacijami pa ni nič narobe. to je v bistvu gurmansko no hvala, da bom imela izgovor, ko me bo kdo čudno gledal. no vidiš. tepa kar začnita. pa bota kmalu vidve pisale nadaljevanje paparice z naslovom gurmanska paparica ti pa si za hece.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?