tecka
|
Hanuši, Majana, hvala. Ja, res sem spregledala poliester v linku od Hanuši. No, naš Srečko lepo spi, stari je v službi, jaz pa lahko dokončam svoje misli. Ležalnik: včeraj sem napisala, da je Srečko notri, ko jemo in zvečer, ko je siten. Moram pa povedat, da ga ima moj mož silno rad v ležalniku, ker je zanj bolj udobno za pogovarjat se in hkrati gledat tv. Se dostikrat sporečeva zaradi tega, pa mu ne pridem do živega. Itak sem jaz tista, ki "komplicira". Tako da jaz zelo pazim, da ga imam v ležalniku minimalno, ker vem, da ga bo tja dal že mož. Mleko/dojenje. Itak smo se zdaj že vse sprijaznile da dodajamo, kajne? In smo vse dobre mame!! Mene je pri vseh mojih pripetijah zmotilo tole. Pri prvem obisku pediatra mi je naročila, naj čim večkrat pristavljat, pa kakašen dodatek, mleko je in ga bo zadosti, vztrajat, vztrajat. Ko je imel Srečko pregled pri 3m pa ji jaz vsa srečna povem, da je sprejel flaško in da mu včasih dam popiti tudi mleko, ki si ga izčrpam. In ona meni: "Kaj, a še vedno črpate??" A pri 3m se ni treba pa več truditi, ali kako?? Včasih si rečem, da še dobro, da sem mama v letih in me take stvari ne prizadenejo več. Jaz sem dobila občutek tako v porodnišnici Lj kot pri pediatru, da fuul navijajo za dojenje, ko pa se pojavijo teže, lahko pa takoj nehaš v CELOTI. To me moti. Saj bi lahko spodbujali tudi delno dojenje, kajne? Lino: ne, ne hecam se s kuhanjem. SEm tudi jaz prebrala v knjigi o otročkih, da skuhaš več in daš zmrzniti. Pa mi je zaenkrat to čisto mimo. Pa ne bom nič zagovarjala oz. pametovala vnaprej - kar bo, pa bo. Poznam punce, ki hrano zmrzujejo, poznam pa celo eno tako, ki sproti kuha in ker ji je vse presedlo, je začelo kupovati tudi že pripralvjene kašice. V Mullerju imajo baje od nestleja manjše pakunge (lonček po 100 g, če se ne motim).
|