|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
15.10.2009 21:03:41   
macko
same dobre nasvete in tolažbe. hvala punce in bravo k ste tolk fine in sposobne mame user posted image

glede plenic je res to, da prebijejo ker ležijo na boku in so verjetno prepolne čez celo noč.

smo bli danes zuni po parih dneh k je tolk veter pihal in smo ble vse tri ful zadovoljne, no brez večernega joka ni šlo, so spet dude pele, punci sta rabli pol urce in zdaj spita kot dva angelčka. super. ati je šel ven s kolegi, jest pa pred televizijo. no, tut jest pridem na svoj račun, sem zmenjena z mojimi babami v soboto zvečer, pirček pade. prvič ven po dolgem času. bravo mami! sej, več kt en pir zih ne bo, ker pol bom čist zmešana user posted image , bo pa en kup bedarij juhuhu.

naslednji teden mamo prvo posvetovalnico, že komi čakam kako bo. a ste ve punce doble avtomatično razvojno ambulanto a ste mal pojamrale pa so vas potem dali? mojidve sicer zgledata ok, sam se ful v lok napenjata, glavo nazaj pa čist trd telo, kao nej ne bi bilo ok nimam pojma user posted image bojo že povedal kako pa kaj.

nočko punce

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
15.10.2009 21:05:06   
Belen
hedi... mi smo non stop zunaj.... user posted image user posted image user posted image 3
od 10-13h, pole gremo domow jest,spat in od 16-17h-19.30h -..... user posted image user posted image user posted image

od kar sta rojeni-4 mesce-nism bla en dan doma..... ki kaj da delam....
res pa je,da ne wem kaj bom delala pozimi doma.... user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
15.10.2009 21:47:16   
buši2
Dober večer,

smo nazaj iz fizioterapije. Punce sta kar ok, jima čisto malo manjka, da se prevalita na trebuščekuser posted image . Samo vprašanje časauser posted image . Seveda spet ni šlo brez bruhanja, pika na i pa je bila še polulan bodi in žabice user posted image user posted image .

Belen - moje user posted image user posted image sta tudi bolj pogosto kakali v vseh barvnih odtenkih user posted image user posted image po cepljenju. Celo rahle krčke sta imeli, tamala se je jokala tudi po pol urce. Se je prav vidlo, da jo šravfa. Tavelka je pa prvi dan malo bruhala in bila bolj pasivna. Po moje te ne sme skrbeti tale redek kakec, pri nas je bilo isto. Par dni to traja, pri nas je bilo tako kar cel teden. Me je pa P opozoril, da med 7 in 12 dnevom je potrebno še bolj paziti na higijeno pri previjanju sploh pri kakanju, ker se v tem obdobju izloča virus preko blata. Torej, če normalno jesta in dobita dovolj tekočine ni strahu. Če bosta tudi malo bolj jokavi in utrujeni je to od cepljenja.
Mi imamo drugo cepljenje za rota konec meseca. Upam, da bo druga runda v milejši obliki.

Ma kje ste vseuser posted image user posted image , tale čolnarna vas je zmatrala al kaj??user posted image

Nič, uživajte!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
15.10.2009 21:55:03   
blanč
Ktera že kopuje marelo???
user posted image

Norman helooooooouser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
15.10.2009 22:22:13   
Shadow
Blanč, kaj je to zaena marela? Kje se dobi? Kolko tehta? Kolko košta? Details, please!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
16.10.2009 7:18:54   
lara light
Dobro jutro!user posted image

Blanči, superska zgledauser posted image  thx
Vsem en lep dan!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
16.10.2009 7:42:25   
lara light
Taškica, kje si? upam, da je vse okuser posted image
hedi, kaj vse moram jaz zmislit,da se nehata dret...ta najbolj važno je,da se pravim budalouser posted image
pikauser posted image za plavanje, kako gre? spita še bolje?

a kera ve, pride danes miška 73 z malimi domov???
moram it...lep dan vsemuser posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
16.10.2009 7:47:31   
blanč
morgen
samo ena roka fraj in adijo pravopisuser posted image
lepa, lepa marela
http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=Baby+Jogger+City+Mini+Double+
če bi katera naročila bi lahko vprašali kolko je poštnina, če jih več pošljejo, ker vozek je super.
http://strollerreviews.net/2009/07/08/baby-jogger-city-mini-double-stroller/
drugače pa jaz ravnočakam, na dva avtosedeža iz anglije od 0-18 kg, ki v pikapolonici stane eden 286 eura iz anglije pa dobim 2 s poštnino vred za 310 eurov, noro, kok ti trgovci pri nas služijo. Moj bernardek ne gre več v lupinico, ker je tolk zategnjen in še debelušen povrhuuser posted image

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 1783
16.10.2009 7:54:50   
blanč
http://www.youtube.com/watch?v=mjVIPasnHGk

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
16.10.2009 8:30:05   
taškica
Ojla punce,

na moji strani vse ok, mal gužve ampak bp. Sem vas v Tivoliju zamudila, mi je full žal, da sem zamudila srečanje...ampak saj še bo priložnost, pa kuhan vin, pa kostanj, pa stara ljubljana, ane? Ne bomo nič zgrešile....

Aja tole glede marele; moj drugi vozek potrebuje bit zložljiv kot marela, lahek....tale na fotkici je superski, ampak ne pride v poštev - vdim da se zlaga kot hartan, na knjigo. Preširoko. V ožji izbor pride Chiccotov ali Maclaren. Dej hedi, mal svoj izbor zoooži in deli znami. Me res zanima ker se ne znam odločit. Maclaren ima za vezat zadaj (zaponke kot EW)- nima patenta za položit otroka - to pa je meni kr kulll....ne vem. Itak so predragi, po internetu cenejši....a kera kej ve kolk kej pride poštnina za voziček? cca? Recimo iz nemčije?

Nič, matram ta maladva na tepihu, da paseta kravice....jemo že kr fajn in to je to. danes ne vem kaj bom kuhala, dejte punce mal idej....kaj boste imele ve?

Aja; Lara, spomladi pridemo k tebi na češnje.....user posted image user posted image . Glej da se goriška pripravi na invazijo.....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
16.10.2009 8:49:15   
blanč
spet samo ena rokauser posted image
taški zlaga se res kot hartan, ampak veliko na tanjšeuser posted image , ker ima samo 9 kg, kar je proti hartanu veselicauser posted image  zlaga se tako zaradi ročaja, ker je čez cel voziček, mene na onih marelah, ki so sicer zakon skrbijo tiste 3 palčke za katere porivaš, ker jaz. če lezemo v hrib se naslonim na ročaj včasih s celim telesom, kako pa zgledajo tisti štrclji pa pojma nimam, verjetno bom prej šla kam probat in to z otročki notri, da vidim, kako se tiši v hribuser posted image
DANES JE SPET HVALABOGU user posted image LEPO VREME IN MI BOMO ZOPET LETEČI, eh sorry za vlke črke

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
16.10.2009 9:43:39   
malaflobe
 Supermama??????????? Hvala hedviga, ampak jaz se ne počutim tako. Sem dostikrat na dnu. Zmatrana, dep., žalostna,....
Tud jaz sem navaden smrtnik, ki mu gdaj popustijo živci. Sem pa k srečipozabljiva in slabe trenutke hiter pozabim.

Pri nas že oba stojita. Sicer se Florijan šele uči in če mu ne uspe se jezi na ves glas. Najbrš si predstavljate.
Kaj ve že kaj kupujete avtosedeže? Lupince bodo kmal premajhneuser posted image Blanč ti boš kupila vidim. Kakšna pa sta tadva sedeža? Jaz drugač uporabljam Romer-ja pri velkih dveh.

Še glede baby vac-a je zadnjič P rekla, da je preagresiven za otroško sluznicouser posted image Tako, da sedaj res ne vem al ga naj še uporabljam al ne? Men je bil tolk fajn, k je res vse lepo vn šlo pa še mala dva se nista nič pritoževala. Predlagala je tistega na vdih sam jaz si ne predstravljam obdržat malih, ki se premikata sto na uro da bom jaz tisto v usta pa še nosnico zatisnila pa v drugi nastavlauser posted image user posted image user posted image Najbrš bo kar BAby vac deloval pa bol na izi v res hudih prehladih.

Glede kuharske knjige bi pa tud jaz bla vesela če bi kera kaj napisala vidim da imate dobre ideje za v lonec. Jaz kuham tako na bio, domača zelenjava brez soli in maščob, pa piščančje meso. Za malico pa sadje, jogurt, skutka in kakšen baby piškot.
Danes kosilo: koleraba, krompir, koren, piščančje meso
JUtri             : krompir in špinača

Lepo se imejte in pobožajte svoje zakladke!

< Sporočilo je popravil malaflobe -- 16.10.2009 9:52:37 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
16.10.2009 10:02:43   
blanč
Malaflobe
CONCORD 09 ULTIMAX ROCK
Šifra: 17477

user posted image
CONCORD 09 ULTIMAX ROCK

Namestite ga lahko v nasprotni smeri vožnje (skupine 0+) in v smeri vožnje (skupina 1). Ima odličen varovalni sistem proti stranskimi udarci.
Varovalo za glavo je nastavljivo v šest različnih višin- glede na otrokovo višino. Sedežni del je nastavljiv v ležeči ali sedeži položaj. Odlična kvaliteta prevleke, ki je mehko oblazinjena, udobna in zračna. Snemljiva medenična podloga vam omogoča več prostora za večjega otroka.

Redna cena:
289,00 €

Jaz sem ju pa naročila od tu.
http://stores.shop.ebay.co.uk/user291010__W0QQ_armrsZ1QQ_fsubZ7136019

Sm jih kar nekaj pregledala in se mi je tale zdel edini primeren za naša dva mala zakladkauser posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 16.10.2009 10:08:24 >

(Mark Twain)

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
16.10.2009 10:25:30   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Ktera že kopuje marelo???
user posted image

Norman helooooooouser posted image

ja tole sem že gledala, najsi je. Mam še nega najsija naštudiranga Ob priliki prilepim.

Blanč, daj še link priletpi kjer si naročila avtosedeže...

MF, pri nas danes enako kosilo!! user posted image user posted image  a da že stojita?! Super ( no al pa ne, je še več letanja okol njiju)

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
16.10.2009 10:30:40   
blanč
Hedi sej je že v prejšnjem postu, link mislimuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
16.10.2009 10:33:26   
blanč
Hedi, dej prlimi tvojga najsija, da se bom še malo slinla, do ure, ko bosta lačna pol papičimo ven.

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
16.10.2009 15:09:42   
blanč
Naša miška že pelje svoja dva fantka domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
16.10.2009 18:44:10   
lara light

Naša miška že pelje svoja dva fantka domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

toooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
16.10.2009 20:21:25   
buši2

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

toooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravouser posted image user posted image user posted image lepo se cartajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1794
18.10.2009 8:21:06   
hedviga
Jutro že od...ma sej nismo nič spali. Pa kaj je to s tem našim tamalim, obupno. Na eno uro,kot kukavica. In čez dan totalen hiperaktivc. Zdej je skontal da je on (revež na bogih 4 kvadratnih metrih čiste igralne idile) zaprt, svet ga pa čaka zunaj. Jo dobesedno ucvre če so vratca odprta. Ga pustim če je kdo zraven, ker smo zalaufali talno. In se mi zdi da je iz sekunde v sekundo hitrejši. Leta ko sneta motika. Ko ne more več pa vreščaaaanje in dreeetje . Ma take finte ma, pa na hrtbet bi se mertal, pa zvija se...nič več dojenček, če se mene vpraša. Pravi malček. jaz pa utruuujenaaa user posted image user posted image
HB špela me mejčken spara. To je pa tako zlato dete. Ima sicer tudi žute minute, ampak napram Mihatu je krasna. Dirka še ne (HB; HB;HB!!!!) ampak ma druge finte. Se postavi na vse štiri in dela mostove. Ne mara sedet če jo hočem poses, prec na noge. Zgleda da jo tisto na vseh štirih ne zanima, bolj kar po dveh. Zanimivo. Bomo videli...user posted image
Aha, Miha se že kar sam usede, Špeli mičkeno manjka. pomoje bi se že, če bi ji sedenje sploh ustrezalo.
In kot se mi zdi čakamo Mihatove zgornje sekalce in Špeline spodnje.

Ja, glede na situacijo (Noki, kot vidim pri tebi tudi!) bo treba preuredit stanovanje, umaknit rože, kable, revije, zaščitit omarice, robove (hmmm kako pa naj to naredim, sej je bajta polna robov in tega...). Veselica se je začela.

Aha še linki od marelc. aja en je itak tut od Blanči ideja.

[color=#800080 size=3]http://www.buzzillions.com/dz_4417446_baby_jogger_city_elite_double_stroller_reviews
[color=#000000 size=3] 
[color=#800080 size=3]http://www.buzzillions.com/dz_4828496_bumbleride_indie_twin_stroller_ruby_reviews

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
18.10.2009 9:57:01   
buši2
Dobro jutro,

mi smo že vstali, popapcali in spet spimo.

Smo že probali riževo kašico po žlički. Tamala je takoj zagrabla in se ji zdi ful zanimivo in zato tudi kar nekaj poje. Tavelika pa je še zmedena in ne ve točno kaj bi z žlico delala. Pač bomo morali še malo vaditi user posted image user posted image

Bom še jaz dodala internetno stran Mothercare:
http://www.mothercare.com/b/42804041/279-3380378-3995444?_encoding=UTF8&rs=42804041&sort=salesrank&finderFlag=0&viewID=results&mcb=core&size=68&rh=n%3A42804041&page=1

mogoče se tudi tukaj kaj najde..user posted image . Upam, da bodo v Ljubljani tudi prodajali kaj za dvojčke in se bo dalo pogledat. Mogoče katera ve kdaj je otvoritev trgovine (BTC)?
Samo prosim ne gledat tistih vozičkov kjer sta eden pod drugim, to mi je pa ful grdo. Kot bi imel enega za rezervo tam spodajuser posted image .

Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
18.10.2009 19:53:47   
buši2
Sem kopirala od z-majčic, upam, da ne zamerijo. Sigurno boste našle kakšen koristen recept ali pa vsaj navdih za kaj novegauser posted image

Recepti:

http://www.blogcatalog.com/blog/simply-baby-food-recipes
http://www.annabelkarmel.com/

http://www.baby-ernaehrungstipps.de/babybrei-rezepte.htm
http://magazin.netmoms.de/baby/ernaehrung-beikost/karotten-brei-14139/
http://www.wholesomebabyfood.com/
http://de.peperita.com/themen/baby-beikost/kategorie/babybrei/
http://www.paparica.si/recepti_korenckovakrema.html
http://med.over.net/za_bolnike/otrosko_zdravje/za_otroke/recepti/za_otroke_recepti.php
http://www.ringaraja.net/gospodinjstvo_recepti_SeznamReceptov.asp?ID=110

Ma kje ste vse??

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
18.10.2009 20:21:33   
hedviga
Pridna Bušika!!
Danes se pri nas otepamo z neverjetno Mihčevo tečnobo. No v bistvu mam občutek al da ga kaj šlata, če prav temp niti ni imel, al pa zobje. No al pa preklet vreme... Tut Špela ni čist taprava čeprav napram Mihatu je ok!
Jutri kaj več...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
18.10.2009 22:14:04   
Shadow
ALoha!

Nekam tiho smo postale čez vikend... user posted image

Joj, jaz sem tak hepi, moja2 bejbija zdaj že par noči ajata od 20h do 5h! Ma saj vem, da ne bo trajalo, a moram svojo trenutno srečo deliti z vami! user posted image

Prejšnji teden smo imeli kontrolni UZ kolkov, oba imata oba kolka 1A. (Pa sem ju samo en teden široko povijala!)

Zdaj grem pa kak fajni muvi pogledat, pa se ju3 spet kaj javim.

Miška, si že doma????? Čakamo teeeeeeee!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
18.10.2009 22:15:05   
Snezinka4
Dober večer!
Moji otročki so pa takooo pridni. Smo bili cel dan zunaj in sta cel dan spaliuser posted image . No, ponoči pa zato akcija na dve uri...
Noki se ti zahvaljujem, da si pripomogla k motoričnem napredku mojih princesk.user posted image Obe sta se ta vikend obrnili na bok, ker so stojalca obešalca takooo zanimivauser posted image
Buši hvala za linke user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?