Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 8:43:19
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čer Čudno, da še nismo na drugi strani Jaz pa sem šla popoldne delat in me ati ob pol devetih kliče, da ne moreta Nie pomirit, da me tako kliče, se ji vidi da ni čisto prava, bogica moja. Zdaj pa je končno zaspala, pa upam da ji ta driska kmalu mine. Nič pol pa nočko vsem Bogica, upam da ji bo kamlu bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 9:45:40
|
|
|
|
aurora28
|
Mi imamo pravo štalo doma. Mene tako skrbi, ker je z Galom nekaj narobe: v ponedeljek in torek je imel vročino 39 merjeno pod pazduho, v torek se je pojavila še driska in to ta hudo. V sredo vročine ni bilo več, je pa še vedno driska. Predvčeraj sem mu kupila borovničev čaj in ni več tako tekoče driske, ampak ima krče v trebuščku in nato prdne in nato kaka. Zdaj sem začela opazovati tudi blato in sem videla, da ima sluz in krvave nitke v blatu. Sva bila v torek pri pediatrinji in je rekla, da je črevesni infekt in sploh ga ni dala v laboratorij. Če jaz ne bom to pediatrinjo zamenjala, totalno sem nezadovoljna z njo. Jutri pa dela šele popoldan in bom verjetno nesla vzorec blata zraven in ji sama predlagala, da naj ga da v laboratorij še za odvzem krvi. Danes ponoči nismo nič spali, ker je bil sam jok. Kaj bi to bilo, strah me je, da ni kaj hujšega. Za rotavirus pa je tudi bil cepljen? je imela katera že takšno situacijo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 10:42:53
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro Vreme je , počutje pa koliko toliko. Zdaj pa se je še moj ati nalezel od Nie, karkoli že ima, ker jamra kako mu je slabo in driska , upam da še jaz ne fašem. Se pa Nia počuti malo bolje, ampak drisko ima še vedno. Je zjutraj ob pol šestih jamrala, ker jo je zgleda šraufalo in se je pokakala, ni kakala "ponoči" da ne pomnim. Kako pa ste kaj ve?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 10:44:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi imamo pravo štalo doma. Mene tako skrbi, ker je z Galom nekaj narobe: v ponedeljek in torek je imel vročino 39 merjeno pod pazduho, v torek se je pojavila še driska in to ta hudo. V sredo vročine ni bilo več, je pa še vedno driska. Predvčeraj sem mu kupila borovničev čaj in ni več tako tekoče driske, ampak ima krče v trebuščku in nato prdne in nato kaka. Zdaj sem začela opazovati tudi blato in sem videla, da ima sluz in krvave nitke v blatu. Sva bila v torek pri pediatrinji in je rekla, da je črevesni infekt in sploh ga ni dala v laboratorij. Če jaz ne bom to pediatrinjo zamenjala, totalno sem nezadovoljna z njo. Jutri pa dela šele popoldan in bom verjetno nesla vzorec blata zraven in ji sama predlagala, da naj ga da v laboratorij še za odvzem krvi. Danes ponoči nismo nič spali, ker je bil sam jok. Kaj bi to bilo, strah me je, da ni kaj hujšega. Za rotavirus pa je tudi bil cepljen? je imela katera že takšno situacijo? Nimam pojma kaj bi lahko bilo, bogec mali, za Gala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 12:08:06
|
|
|
|
jana81
|
dan dan brrrrrrrr je mrzlo.. Danes ima moja mami RD, pa gremo potem na kosilo.. Spali smo do 9h...paaaaaaaaaaaše.. aurora nima pojma kaj bi lahko bilo..upam da se hitro pozdravi tudi nia naj se hitro pozdravi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 12:08:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aaaaaa...!!! bila sem že na 25000, pa nimam pojma kaj sem stisnila in me je ven vrglo... jana, žal... aaaaaa veš kok je jst zdle jezna.. sem mela 29985, pa stala sem po 350, pa sem fuuuul zmanjšala stavo ker sem sam še 25 rabla, in sem padla na 15.000 pa sem kr končala...sem pa igrala za mamo, ker ima že en vikend paket,pa sem hotla še enega priigrat, ker ima danes RD, pa bi ji še to zraven dali za darilo. pa ne se sekirat, itak si ful prijazna, da sploh igraš zame.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 15:04:11
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi imamo pravo štalo doma. Mene tako skrbi, ker je z Galom nekaj narobe: v ponedeljek in torek je imel vročino 39 merjeno pod pazduho, v torek se je pojavila še driska in to ta hudo. V sredo vročine ni bilo več, je pa še vedno driska. Predvčeraj sem mu kupila borovničev čaj in ni več tako tekoče driske, ampak ima krče v trebuščku in nato prdne in nato kaka. Zdaj sem začela opazovati tudi blato in sem videla, da ima sluz in krvave nitke v blatu. Sva bila v torek pri pediatrinji in je rekla, da je črevesni infekt in sploh ga ni dala v laboratorij. Če jaz ne bom to pediatrinjo zamenjala, totalno sem nezadovoljna z njo. Jutri pa dela šele popoldan in bom verjetno nesla vzorec blata zraven in ji sama predlagala, da naj ga da v laboratorij še za odvzem krvi. Danes ponoči nismo nič spali, ker je bil sam jok. Kaj bi to bilo, strah me je, da ni kaj hujšega. Za rotavirus pa je tudi bil cepljen? je imela katera že takšno situacijo? O, bogi Gal. Ko je bil Vid bolan ga je njegov os. dr. poslal tud v laboratorij (kri, blato, voda). Čeprav je pediatrinja fajn grem rajš kr k njegovem os. zdravniku. Cepljen je bil pa sam za tist kar je vsak otrok pr pediatrinji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 15:04:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan brrrrrrrr je mrzlo.. Danes ima moja mami RD, pa gremo potem na kosilo.. Spali smo do 9h...paaaaaaaaaaaše.. aurora nima pojma kaj bi lahko bilo..upam da se hitro pozdravi tudi nia naj se hitro pozdravi Jst bi danes tud lahko spala mal dlje pa nism mogla. Je pa Vid zato mal podaljšal spanec. Vse najboljše tvoji mamici, predvsem ZDRAVJA.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 19:05:18
|
|
|
|
kasso
|
aurora upam, da je gal že boljši. Po mojem je res kak infekt in v driski je lahko kri (kot nitke pride). čimveč naj pije. Blato tudi ne bi bilo slabo dat pregledat. Samo upam, da bo že prej ok. jana, vse najboljše mami špelin@ za nagrado. Ja bazen je v istem hotelu, tako da ne rabiš nit ven stopit in še zastonj si lahko notri cel dan. Priigraj si še 50 eurov bonusa, tako bosta oba imela vsak po 100 eur za igrat, nekaj denarja bosta sigurno dobila ven. Če rabiš inštrukcije ti pošljem email. Javi mi Ampak tudi meni je ratalo , priigrala sem si prvo, drugo, tretje in četrto nagrado, pa moj dragi tudi opet bova šla na uživancijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 21:16:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Čer! U madonca kera "nedeljska" gužva je tuki gor, sm komej do besede pršla. Kr ni nobene debate, vam pol sam še zaželim:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 21:16:53
|
|
|
|
špelin@
|
Čer Se moram še malo oglasit, preden se spravim pod odejo. Ob pol sedmih zjutraj imam namreč najavljenega dimnmnikarja zaradi obveznih meritev na plinski peči - je.beš tako državo in predpise: na plinski peči so meritve obvezne, da ja ne bi šlo preveč nesnage v zrak, tistih na trdo gorivo pa nihče ne nadzira... Stane pa ta meritev ohoho! In se nam "drvarji" iz sosednjih blokov sladko smejijo, ko pozimi vse smrdi od njihove kurjave. ok, ne bom več o tem. Grem prebrat, če ste kaj čvekale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 21:17:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, vam sporočam, da sem tudi jaz priigrala 2 nagradi. Eno nočitev z zajtrkom na moževo ime, drugo pa na moje. Me je danes zagrabil firbec in sem šla preizkusit srečo Nevednim očitno uspe, ker sem čisto netaktično stavila kasso, jana81: a je v tistem hotelu kakšen bazen? za nagrado! moj pa noče it Res škoda A ne čuti nobene potrebe, da bi vidva sama skupaj nekam šla in se imela fajn? Ne me narobe razumet, jaz imam otroke rada do Lune in nazaj, ampak tole priložnost bova izkoristila, samo varstvo si morava nekako zrihtat... Moj je bil takoj glasno ZA, bo imel tole za darilo za 40. RD vem, kaj misliš. pravi, da mu dol ni za hodit, ker je daleč, pa zapravlo bi se še nekaj zraven. za rojstni dan je dobil 2 kopalni karti z večerjo in je rekel, da bova raje to izkoristila, pa šla še v kino in se bova tudi imela super.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 21:18:01
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čer Čudno, da še nismo na drugi strani Jaz pa sem šla popoldne delat in me ati ob pol devetih kliče, da ne moreta Nie pomirit, da me tako kliče, se ji vidi da ni čisto prava, bogica moja. Zdaj pa je končno zaspala, pa upam da ji ta driska kmalu mine. Nič pol pa nočko vsem za Nio
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 21:18:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Spanje: moja 2 še vedno spita. To se ni še nikol zgodilo, da bi Vid spal dlje kot mami .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 21:19:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, vam sporočam, da sem tudi jaz priigrala 2 nagradi. Eno nočitev z zajtrkom na moževo ime, drugo pa na moje. Me je danes zagrabil firbec in sem šla preizkusit srečo Nevednim očitno uspe, ker sem čisto netaktično stavila kasso, jana81: a je v tistem hotelu kakšen bazen? ja super...končno si boš odpočila.. ja je bazen.pa tudi koristiš ga lahko zastonj, midva ga nisva ker sva celo soboto okrog letala.. Hvala za info
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 21:20:28
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi imamo pravo štalo doma. Mene tako skrbi, ker je z Galom nekaj narobe: v ponedeljek in torek je imel vročino 39 merjeno pod pazduho, v torek se je pojavila še driska in to ta hudo. V sredo vročine ni bilo več, je pa še vedno driska. Predvčeraj sem mu kupila borovničev čaj in ni več tako tekoče driske, ampak ima krče v trebuščku in nato prdne in nato kaka. Zdaj sem začela opazovati tudi blato in sem videla, da ima sluz in krvave nitke v blatu. Sva bila v torek pri pediatrinji in je rekla, da je črevesni infekt in sploh ga ni dala v laboratorij. Če jaz ne bom to pediatrinjo zamenjala, totalno sem nezadovoljna z njo. Jutri pa dela šele popoldan in bom verjetno nesla vzorec blata zraven in ji sama predlagala, da naj ga da v laboratorij še za odvzem krvi. Danes ponoči nismo nič spali, ker je bil sam jok. Kaj bi to bilo, strah me je, da ni kaj hujšega. Za rotavirus pa je tudi bil cepljen? je imela katera že takšno situacijo? ojoj, upam, da jutri bolje zrihtata! za gala, da bo kmalu boljše!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 21:21:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@ za nagrado. Ja bazen je v istem hotelu, tako da ne rabiš nit ven stopit in še zastonj si lahko notri cel dan. Priigraj si še 50 eurov bonusa, tako bosta oba imela vsak po 100 eur za igrat, nekaj denarja bosta sigurno dobila ven. Če rabiš inštrukcije ti pošljem email. Javi mi O, super Pa lahko na isti večer koristim recimo ta bonus iz 2. nagrade in uni bonus, ki bi ga posebej priigrala? Ma itak greva midva "odmarat", sva tako leva kar se gamblerstva tiče, da naju bo tam sram Ampak tudi meni je ratalo , priigrala sem si prvo, drugo, tretje in četrto nagrado, pa moj dragi tudi opet bova šla na uživancijo Odlično
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 21:22:16
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, vse najboljše mami podpišem! špelin@ za nagrado. Ja bazen je v istem hotelu, tako da ne rabiš nit ven stopit in še zastonj si lahko notri cel dan. Priigraj si še 50 eurov bonusa, tako bosta oba imela vsak po 100 eur za igrat, nekaj denarja bosta sigurno dobila ven. Če rabiš inštrukcije ti pošljem email. Javi mi te lahka jst tudi prosim zanje? za slučaj, če si premisli? Ampak tudi meni je ratalo , priigrala sem si prvo, drugo, tretje in četrto nagrado, pa moj dragi tudi opet bova šla na uživancijo uživajta!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 21:22:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi imamo pravo štalo doma. Mene tako skrbi, ker je z Galom nekaj narobe: v ponedeljek in torek je imel vročino 39 merjeno pod pazduho, v torek se je pojavila še driska in to ta hudo. V sredo vročine ni bilo več, je pa še vedno driska. Predvčeraj sem mu kupila borovničev čaj in ni več tako tekoče driske, ampak ima krče v trebuščku in nato prdne in nato kaka. Zdaj sem začela opazovati tudi blato in sem videla, da ima sluz in krvave nitke v blatu. Sva bila v torek pri pediatrinji in je rekla, da je črevesni infekt in sploh ga ni dala v laboratorij. Če jaz ne bom to pediatrinjo zamenjala, totalno sem nezadovoljna z njo. Jutri pa dela šele popoldan in bom verjetno nesla vzorec blata zraven in ji sama predlagala, da naj ga da v laboratorij še za odvzem krvi. Danes ponoči nismo nič spali, ker je bil sam jok. Kaj bi to bilo, strah me je, da ni kaj hujšega. Za rotavirus pa je tudi bil cepljen? je imela katera že takšno situacijo? zate. Fajn stiskam pestke za Gala Samo opomba: če je bil cepljen proti rotavirusu, to še ne pomeni, da ne bi mogel zboleti za tem. Samo potek je blažji.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 21:23:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi imamo pravo štalo doma. Mene tako skrbi, ker je z Galom nekaj narobe: v ponedeljek in torek je imel vročino 39 merjeno pod pazduho, v torek se je pojavila še driska in to ta hudo. V sredo vročine ni bilo več, je pa še vedno driska. Predvčeraj sem mu kupila borovničev čaj in ni več tako tekoče driske, ampak ima krče v trebuščku in nato prdne in nato kaka. Zdaj sem začela opazovati tudi blato in sem videla, da ima sluz in krvave nitke v blatu. Sva bila v torek pri pediatrinji in je rekla, da je črevesni infekt in sploh ga ni dala v laboratorij. Če jaz ne bom to pediatrinjo zamenjala, totalno sem nezadovoljna z njo. Jutri pa dela šele popoldan in bom verjetno nesla vzorec blata zraven in ji sama predlagala, da naj ga da v laboratorij še za odvzem krvi. Danes ponoči nismo nič spali, ker je bil sam jok. Kaj bi to bilo, strah me je, da ni kaj hujšega. Za rotavirus pa je tudi bil cepljen? je imela katera že takšno situacijo? O, bogi Gal. Ko je bil Vid bolan ga je njegov os. dr. poslal tud v laboratorij (kri, blato, voda). Čeprav je pediatrinja fajn grem rajš kr k njegovem os. zdravniku. Cepljen je bil pa sam za tist kar je vsak otrok pr pediatrinji. Čaki mal, tegale pa ne razumem. Kako ima mali lahko pediatra in osebnega zdravnika?? To dve različni osebi? Prvič slišim za tako možnost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 21:24:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro Vreme je , počutje pa koliko toliko. Zdaj pa se je še moj ati nalezel od Nie, karkoli že ima, ker jamra kako mu je slabo in driska , upam da še jaz ne fašem. Se pa Nia počuti malo bolje, ampak drisko ima še vedno. Je zjutraj ob pol šestih jamrala, ker jo je zgleda šraufalo in se je pokakala, ni kakala "ponoči" da ne pomnim. Kako pa ste kaj ve? Ojej, no Naj se dedi in Nia hitro pozdravita, drugi pa nikar zbolet!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 21:24:56
|
|
|
|
suzy85
|
včeraj je eva prvič zaspala v svoji sobici in spala brez jamranja do 5ih, spila flašo mleka in spala do 7.15! upam, da bo vsaka noč takšna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 21:25:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Danes ima moja mami RD, pa gremo potem na kosilo.. Spali smo do 9h...paaaaaaaaaaaše.. VSE NAJBOLJŠE tvoji mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 21:26:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, vam sporočam, da sem tudi jaz priigrala 2 nagradi. Eno nočitev z zajtrkom na moževo ime, drugo pa na moje. Me je danes zagrabil firbec in sem šla preizkusit srečo Nevednim očitno uspe, ker sem čisto netaktično stavila kasso, jana81: a je v tistem hotelu kakšen bazen? za nagrado! moj pa noče it Res škoda A ne čuti nobene potrebe, da bi vidva sama skupaj nekam šla in se imela fajn? Ne me narobe razumet, jaz imam otroke rada do Lune in nazaj, ampak tole priložnost bova izkoristila, samo varstvo si morava nekako zrihtat... Moj je bil takoj glasno ZA, bo imel tole za darilo za 40. RD vem, kaj misliš. pravi, da mu dol ni za hodit, ker je daleč, pa zapravlo bi se še nekaj zraven. za rojstni dan je dobil 2 kopalni karti z večerjo in je rekel, da bova raje to izkoristila, pa šla še v kino in se bova tudi imela super. Glavno, da se bosta imela fajn Midva pa rabiva NOČ brez otrok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 18.10.2009 21:26:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi imamo pravo štalo doma. Mene tako skrbi, ker je z Galom nekaj narobe: v ponedeljek in torek je imel vročino 39 merjeno pod pazduho, v torek se je pojavila še driska in to ta hudo. V sredo vročine ni bilo več, je pa še vedno driska. Predvčeraj sem mu kupila borovničev čaj in ni več tako tekoče driske, ampak ima krče v trebuščku in nato prdne in nato kaka. Zdaj sem začela opazovati tudi blato in sem videla, da ima sluz in krvave nitke v blatu. Sva bila v torek pri pediatrinji in je rekla, da je črevesni infekt in sploh ga ni dala v laboratorij. Če jaz ne bom to pediatrinjo zamenjala, totalno sem nezadovoljna z njo. Jutri pa dela šele popoldan in bom verjetno nesla vzorec blata zraven in ji sama predlagala, da naj ga da v laboratorij še za odvzem krvi. Danes ponoči nismo nič spali, ker je bil sam jok. Kaj bi to bilo, strah me je, da ni kaj hujšega. Za rotavirus pa je tudi bil cepljen? je imela katera že takšno situacijo? O, bogi Gal. Ko je bil Vid bolan ga je njegov os. dr. poslal tud v laboratorij (kri, blato, voda). Čeprav je pediatrinja fajn grem rajš kr k njegovem os. zdravniku. Cepljen je bil pa sam za tist kar je vsak otrok pr pediatrinji. Čaki mal, tegale pa ne razumem. Kako ima mali lahko pediatra in osebnega zdravnika?? To dve različni osebi? Prvič slišim za tako možnost to je bilo tudi meni malo čudno. evin pediater je tudi njen osebni zdravnik.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?