nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Malo sem prezračila,sedaj me pa zebe Jaz to naredim takoj ko se vstanemo, pustim pol urce in se pol dokaj hitro nazaj segreje. Otroka sta šla danes v vrtec,čez vikend smo veliko inhalirali in se sedaj že izkašljujeta.Upam,da gre sedaj za nekaj časa na bolje .Danes jim je v vrtcu nekaj peč nagaja,tako da mi je že rekel,ko je peljal tja,da naj ju bolj oblečem.Ker če iajo toplo,jih slečemo,tako da so samo v žabicah,danes pa se je šele dobro ogrevalo,tako da so jih potem vzgojiteljice slekle.Tilen je bil navdušen,tudi če je 1 teden manjkal,je šel z veseljem k svoji Ani Fajn da ima prijateljico, zaradi katere se veseli vrtca Kasneje sem jaz letela malo po nakupih,pa v lekarno,na občino sem nesla vlogo za znižano plačilo vrtca Včeraj smo bili doma in počivali. Tilen je sedaj podedoval uspavanko od Nejca,tako ogledalo,ki špila in se lučke prižigajo,tako da sedaj zvečer zaspi ob njen,zjutraj pa,ko jo prižgem,se tudi še malo crklja Mu je pa šele sedaj to postalo zanimivo,prej tudi porajtal ni Naš Nejc se je pa odločil,da tudi ponoči ne bo imel več plenice Čez dan je brez malo več kot 1 leto,sedaj pa pravi,da jih tudi ponoči ne bo imel več.Včeraj je bila postelja suha,2x ga je prijelo in mu je malo ušlo,a je šel hitro na kahlo in zamenjal hlačke.Zjutraj sem pričakovala mokro posteljo,pa se je sam zrihtal.No,danes pa je šel 1x na kahlo,v 2. mu je pa ušlo.Se že rjuhe in posteljnina suši.Bo že.Sedaj se je odločil in bomo upoštevali njegovo željo.Pač mora sam priti do tega,Nikoli ga nismo silili,ker ni imelo smisla.Sedaj pa je padla odločitev:razlog-nov bager Zadnjič je gledal reklamo in si ga je zaželel in sem mu rekla,da dokler mu moram kupovati plenice,bagerja ne bo.Pa pravi,da bo raje plenice zamenjal za bager.Tako je bilo tudi z dudo Nima veze kak razlog si najdejo, le da si ga a ne?