|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
16.10.2009 19:48:06   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Evo, vam sporočam, da sem tudi jaz priigrala 2 nagradi. Eno nočitev z zajtrkom na moževo ime, drugo pa na moje. Me je danes zagrabil firbec in sem šla preizkusit srečo user posted image Nevednim očitno uspe, ker sem čisto netaktično stavila user posted image

kasso, jana81: a je v tistem hotelu kakšen bazen?

user posted image user posted image user posted image za nagrado! moj user posted image pa noče it user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
16.10.2009 20:05:19   
nia5
Čer

Z mojo muciko pa je nekaj narobe. Prej je bruhala (do zdaj je bruhala le 2x-z izjemo, ko je bila še dojenček), drisko ima in okrog ust in po ličkih je rdeča, flekasta user posted image . Zdaj pa že spi, kar je za njo zelo nenavadno. Ko bi le vedela kaj ji je, zdaj pa si razbijam glavo od skrbi, pa še user posted image ni doma. Upam le da ni kaj resnega.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
16.10.2009 20:06:00   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Evo, vam sporočam, da sem tudi jaz priigrala 2 nagradi. Eno nočitev z zajtrkom na moževo ime, drugo pa na moje. Me je danes zagrabil firbec in sem šla preizkusit srečo user posted image Nevednim očitno uspe, ker sem čisto netaktično stavila user posted image

user posted image user posted image user posted image za nagrado! moj user posted image pa noče it user posted image

user posted image user posted image user posted image , zakaj pa ne?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
16.10.2009 20:25:26   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Čer

Z mojo muciko pa je nekaj narobe. Prej je bruhala (do zdaj je bruhala le 2x-z izjemo, ko je bila še dojenček), drisko ima in okrog ust in po ličkih je rdeča, flekasta user posted image . Zdaj pa že spi, kar je za njo zelo nenavadno. Ko bi le vedela kaj ji je, zdaj pa si razbijam glavo od skrbi, pa še user posted image ni doma. Upam le da ni kaj resnega.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
16.10.2009 20:25:31   
suzy85

Čer

je mogoče kaj takšnega pojedla, da ji je v želodčku obležalo?

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
16.10.2009 20:26:07   
tilči

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
16.10.2009 20:26:35   
suzy85

user posted image user posted image user posted image , zakaj pa ne?

pravi, da boljše, da gremo vsi 3je kam. na bazen, izlet... sej po eni strani ma prav, sam včasih pa paše čist odklopit...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
16.10.2009 20:27:36   
suzy85
aja! na pikniku je bilo user posted image ! smo se imeli prav luštno, pa še kup delavcev iz sosednje občine sem spoznala user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
16.10.2009 20:49:34   
tilči

aja! na pikniku je bilo user posted image ! smo se imeli prav luštno, pa še kup delavcev iz sosednje občine sem spoznala user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
16.10.2009 20:51:44   
tilči
Dober večer!

user posted image  je šel po dolgem času spet špilat nogomet,otroka spita,jaz pa tu malo čekiram,pa malo se ukvarjam spet s prodajouser posted image .Mi še precej stvari gužvo dela,pa je treba malo spucat

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
16.10.2009 21:05:39   
špelin@

Res škoda user posted image A ne čuti nobene potrebe, da bi vidva sama skupaj nekam šla in se imela fajn? Ne me narobe razumet, jaz imam otroke rada do Lune in nazaj, ampak tole priložnost bova izkoristila, samo varstvo si morava nekako zrihtat...
Moj user posted image je bil takoj glasno ZA, bo imel tole za darilo za 40. RD user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
16.10.2009 21:07:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober večer!

user posted image  je šel po dolgem času spet špilat nogomet,otroka spita,jaz pa tu malo čekiram,pa malo se ukvarjam spet s prodajouser posted image .Mi še precej stvari gužvo dela,pa je treba malo spucat

user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
16.10.2009 21:07:27   
špelin@

user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
16.10.2009 21:08:08   
špelin@

Čer

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Verjetno kakšna viroza.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
16.10.2009 21:08:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally

ku ku

se me še spomnite?user posted image

sej vas tu pa tam kaj preberem, za pisat pa ni časa user posted image , služba in vožnja mi vzameta veliko časa, ko sem pa doma pa zahteva Emilija vso pozornost user posted image .

Smo pa v redu, na vrtec se je že super navadila in uživa tam. Imeli smo prejšnji mesec štalo z zobki ko je v dveh tednih dobila 6 zobkov in je bila prav bogica mala, posledično smo ponoči zelo slabo spali, jokali ...... no zdej je vse za nami Hb. Ima pa trenutno 14 zobkov pa še 2 rineta vn. Upam, da bo kmalu konec user posted image .

Jaz sem ok tudi križ mi ne nagaja več (trkam), prejšnji mesec sem imela pregled in je bilo ves ok, bebica raste in brca user posted image . MF imam 3.11. pa bom sporočila novice.

Toliko zaenkrat od mene se še kaj oglasim, upam da bolj pogostouser posted image .

Lp mamicam in hroščkom

Uživajte skupaj še naprej, ti se pa le javljaj user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
16.10.2009 21:10:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

mater sem jezna user posted image
Suzy kako ti uspe. sem prišla do nekaj čez 9700 pa mi je vse skupaj zablokiralo.....in to 2x...šlo v maloro. Bom še danes zvečer vztrajala..mogoče mi rata.
Imamo pa doma bolnika št. 2. še Gašper je zboleluser posted image

kasso, meni je ratalo že v tretjem poskusu user posted image
user posted image user posted image user posted image za Gašperja.

Aja, kasso oz. jana81, a mi lahko povesta kaj pomeni pri nagradi tole: "50€ v promocijskem lističu"? user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
16.10.2009 22:05:56   
tilči
Mirno nočko želim vsem skupaj
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
17.10.2009 8:30:10   
jana81

ja super...končno si boš odpočila..
ja je bazen.pa tudi koristiš ga lahko zastonj, midva ga nisva ker sva celo soboto okrog letala..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
17.10.2009 8:33:59   
jana81

Aja, kasso oz. jana81, a mi lahko povesta kaj pomeni pri nagradi tole: "50€ v promocijskem lističu"? user posted image

to pomeni kakor da bi imela 50€ bonusa za kazino..na recepciji kazinoja dobiš tak listk s črtno kodo in potem to daš v igralni avtomat in igraš.. če boš takoj dala cash out na avtomatu, ne boš dobila vsega ven,le določen znesek, ostalo ti bo pisalo da moraš igrat naprej, če pa bi dala eure noter bi pa lahk takoj vse ven vzela, tako se verjetno zavarujejo da ne bi folk prišel in kr takoj vzel 50 nazaj ven..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
17.10.2009 9:00:41   
Srčekgirll
Zzzzzjutraj!

KAVICAAAAAAAAAAAAAuser posted image
Spanjeuser posted image
Počutjeuser posted image
Vremeuser posted image , sam mal hladno.
Kaj novega? Pr nas vse po staremuser posted image .

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
17.10.2009 11:02:36   
suzy85
aaaaaa...!!!
bila sem že na 25000, pa nimam pojma kaj sem stisnila in me je ven vrglo... user posted image user posted image user posted image
jana, žal... user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
17.10.2009 13:34:49   
nia5
Dan user posted image
Vidim, da ste danes zgovorne. Mi smo vredu spali, sem mislila da bo jo kaj mantralo ponoči, pa ni bilo panike, je pa še vedno driskava in malo bolj sitkasta. Bo že.
Ve ste pa čist not padle s tem gamblanjem user posted image

Tilči uspešno prodajo želim user posted image

Suzy85 user posted image za fajn piknik

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
17.10.2009 17:55:55   
Srčekgirll
Kako zbuditi puncouser posted image user posted image

http://matic3k.blogspot.com/2009/10/kako-zbudit-punco.html

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
17.10.2009 22:09:45   
nia5
Čer
Čudno, da še nismo na drugi strani user posted image
Jaz pa sem šla popoldne delat in me ati ob pol devetih kliče, da ne moreta Nie pomirit, da me tako kliče, se ji vidi da ni čisto prava, bogica moja. Zdaj pa je končno zaspala, pa upam da ji ta driska kmalu mine.
Nič pol pa nočko vsem user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
18.10.2009 7:53:21   
Srčekgirll
Jutro!
user posted image
Enga sončka, kr pr nas ga še ni, upam da bo se kaj pokazal.
Spanje: user posted image moja 2 še vedno spita. To se ni še nikol zgodilo, da bi Vid spal dlje kot mamiuser posted image .
Počutje:user posted image
Vreme:user posted image , SONČEK kje si??? Mal piha.

Jst sm pojedla zajtrk, se zrihala, k vstane tašča pa KAVICAAAAuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?