Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 17:16:10
|
|
|
|
Lolita23
|
Dan!! Ma jaz rabim počitnice, mali je komaj 3 dni tu pa sem imela že sinoči migreno, vsega sem že sita, prigovarjanja pol ure dobeseden da si gre zobe umit, da se gre stuširat, da da mir ko tamala zaspi, da jo ne nervira ko je ma ni da ni... Nimam res nobene odgovornosti vcepljene, kaj šele kaj razumevanja, sama sebičnost ga je pa norčevanja iz nas. Drugače smo imeli še danes piknik-kostanjev. Jutri pa nas ne bo, ker me je groza kam it s tem otrokom in s tem ne mislim, svoje princeske, ampak tega svaka, ki nam vedno dela dramo. Brezveze...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 17:18:36
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m men je dolgčaaaasssss !!!! Pa pridi k meni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 17:22:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Lolita a pa nič ne pomaga niti če mu tvoj reče?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 17:22:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m men je dolgčaaaasssss !!!! Pa pridi k meni saj bi, če nebi bila zmenjena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 17:23:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dan!! Ma jaz rabim počitnice, mali je komaj 3 dni tu pa sem imela že sinoči migreno, vsega sem že sita, prigovarjanja pol ure dobeseden da si gre zobe umit, da se gre stuširat, da da mir ko tamala zaspi, da jo ne nervira ko je ma ni da ni... Nimam res nobene odgovornosti vcepljene, kaj šele kaj razumevanja, sama sebičnost ga je pa norčevanja iz nas. Drugače smo imeli še danes piknik-kostanjev. Jutri pa nas ne bo, ker me je groza kam it s tem otrokom in s tem ne mislim, svoje princeske, ampak tega svaka, ki nam vedno dela dramo. Brezveze... Dobra si s tem mulcem.Po moje ima komandiranja vrh glave .Vse mu dovolijo ti ,pa se lahko ubiješ .Še en dokaz ,da je zelo pomembno kako začneš otroka vzgajat. za tebe da preživiš .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 17:25:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ojej,,,Timon je brez temperature, ampak, kaj bi bilo vse ok...a ne,,spet en izpuščaj mater....a lahk je še kaj...zdej pa ne vem, a ga je kaj pičilo, samo ima bodi pa še puloverček čez ...zaenkrat je en, upam da gre...včeraj in danes pije grozdjev kompot, sicer bolj malo,,ima raje jabolčnega...še dobro da sem zdaj opazila, ker drugače bi mislila da je reagiral na mandarino, ko jo je malo pocuzal pri meni, in mu je všeč... slikica izpuščaja na FB...zdej jo nalaga gor... za Timona.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 17:48:00
|
|
|
|
yania
|
No, končno ena lepa novica tule gor: Timon spi, dihanje 30 (28 je super, tako da smo malo nad), flekec pa je tudi izginil...samo sredina je še rdeča, po mojem ga je res nekaj usekalo.... fantek moj...aja, imam na mobiju slikanega kaki cortek bo jutri....za krst, smo pomerili.,,,,manekenček bo....škoda da ni bolj toplo, ko zdej bomo morali spodaj dati še žabice in kake hlače.....pa navrhu tudi polno enih cunj....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 17:49:11
|
|
|
|
yania
|
Lolita upam da preživiš......sej bo..ti ga kar komandiraj... pa super za dnevno,,,,a ne, kako se človek boljše počuti...
< Sporočilo je popravil yania -- 17.10.2009 17:55:28 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 17:50:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania No, končno ena lepa novica tule gor: Timon spi, dihanje 30 (28 je super, tako da smo malo nad), flekec pa je tudi izginil...samo sredina je še rdeča, po mojem ga je res nekaj usekalo.... fantek moj...aja, imam na mobiju slikanega kaki cortek bo jutri....za krst, smo pomerili.,,,,manekenček bo....škoda da ni bolj toplo, ko zdej bomo morali spodaj dati še žabice in kake hlače.....pa navrhu tudi polno enih cunj.... super za Timona, da je že bolje!! Da pa bo lep pa sploh ne dvomimo :D
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 19:00:49
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lolita a pa nič ne pomaga niti če mu tvoj reče? Moj je pa moral prevzet vodenje podjetja, kar posledično pomeni da si vsak lol zmisli ob ne vem kaki uri in teče ven, pa sej ga tudi komendira sam ni mira, nič pa da ne rečem prdenje kar v pričo nas riganje za mizo, ma vse si dovoli. Jaz bi bila že zdavnaj našeškana od moje mame, in po resnic tepla ne bom male ker se mi to zdi, beden način vzgajanja ampak kulturo in odgovornost jo pa mislim preučit, jaz trenuten dobivam informacije kako ne vgajat malega.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 19:02:18
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Lolita upam da preživiš......sej bo..ti ga kar komandiraj... pa super za dnevno,,,,a ne, kako se človek boljše počuti... ma ja končno nek konec vseljevanja, čeprav čez kake 5 let misliva stanovanje širit, pa jovo na novo.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 19:27:16
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak drage moje, jaz sem parajt..čakam na prevoz in šibam ven. Tudi kolegica bo danes prvič pustila malega pri njeni mami in je prej glih pravla kaj nam tega treba Še ne dolgo nazaj na kafeju pa sva bile obe glasni, kak bova šle eno zvečer malo ven da se dama mal na izi, pa naju poglejte zdaj..ena bolj živčna kot druga če bo vse ok. Nič, lepo bodite in se tipkamo.. pa dež, ravno danes mora it.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 19:41:58
|
|
|
|
spps
|
ojla! je katera tu?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 20:10:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz, Spps! Dober večer vsem! Tasa UŽIVAJ MAX! Jaz sem tudi včeraj bila zunaj pa je taaaak pasalo....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 20:13:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer. mi smo zaspali. boga reva, je že bla ful utrujena. pa smo se nekaj menili s sosedi da bi dali nadstrešek na parkirišču delat in valda se moramo vedno dobit ob najbolj bedni uri. ne vem kaj od njih ni nobeden nikoli mel malih otrok, da ne vejo, kdaj se gre spat drugače pa je ta knjiga o spanju, ko jo je priporočala Nina FENOMENALNA. Če vsaj pol od tega drži, kar notri piše, bomo kmalu spali kot polhi Nina, a ti si uporabljala tisto metodo z držanjem bradice? To deluje????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 20:23:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Oooo, MČ, kako si?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 20:26:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz, Spps! Dober večer vsem! Tasa UŽIVAJ MAX! Jaz sem tudi včeraj bila zunaj pa je taaaak pasalo.... o kokič, zdravo. kako si kaj? kaj dela skokec? verjetno spi ne? kaj se bomo zmenile za drugi teden pri meni????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 20:26:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oooo, MČ, kako si? dobro. Klara je zaspala s presenetljivo malo truda. tak da bomo vidli, kaj ta noč prinese...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 20:27:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz, Spps! Dober večer vsem! Tasa UŽIVAJ MAX! Jaz sem tudi včeraj bila zunaj pa je taaaak pasalo.... o kokič, zdravo. kako si kaj? kaj dela skokec? verjetno spi ne? kaj se bomo zmenile za drugi teden pri meni???? Malo maile berem, pa novičke...sem pa kar zmatrana, ker sva bila sel dan sama z Valentinom...ja, že spi...od 18.45h! Lahko se zmenimo pri tebi komot!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 20:28:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oooo, MČ, kako si? dobro. Klara je zaspala s presenetljivo malo truda. tak da bomo vidli, kaj ta noč prinese... Kaj ti knjiga pomaga?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 20:38:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz, Spps! Dober večer vsem! Tasa UŽIVAJ MAX! Jaz sem tudi včeraj bila zunaj pa je taaaak pasalo.... o kokič, zdravo. kako si kaj? kaj dela skokec? verjetno spi ne? kaj se bomo zmenile za drugi teden pri meni???? Malo maile berem, pa novičke...sem pa kar zmatrana, ker sva bila sel dan sama z Valentinom...ja, že spi...od 18.45h! Lahko se zmenimo pri tebi komot! o priden. no super glede drugega tedna. tepa kar določite dan....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 20:41:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oooo, MČ, kako si? dobro. Klara je zaspala s presenetljivo malo truda. tak da bomo vidli, kaj ta noč prinese... Kaj ti knjiga pomaga? moram jo najprej prebrat malo sem samo preletela pa mi zgleda ful fajna. opisuje različne tehnike, ki izključujejo, da se more otrok dret v posteljici dokler ne zaspi (kot pravijo nekateri) in pač piše kak se da ga naučit da sam zaspi postopoma. samo vse kar sem do sedaj prebrala, pač piše, da otrok ne sme na joški zaspat itd. itd. ne piše pa kak to dosežeš... tu so pa prav tehnike opisane pa lahko raznorazne stvari sprobaš....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 20:42:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
tak, zaj se pa grem stuširat. moj pa peče pizzo. pol pa kake cunjice zložit pa tak.... lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 20:45:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica tak, zaj se pa grem stuširat. moj pa peče pizzo. pol pa kake cunjice zložit pa tak.... lahko noč Dober tek in lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 21:31:09
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dan!! Ma jaz rabim počitnice, mali je komaj 3 dni tu pa sem imela že sinoči migreno, vsega sem že sita, prigovarjanja pol ure dobeseden da si gre zobe umit, da se gre stuširat, da da mir ko tamala zaspi, da jo ne nervira ko je ma ni da ni... Nimam res nobene odgovornosti vcepljene, kaj šele kaj razumevanja, sama sebičnost ga je pa norčevanja iz nas. Drugače smo imeli še danes piknik-kostanjev. Jutri pa nas ne bo, ker me je groza kam it s tem otrokom in s tem ne mislim, svoje princeske, ampak tega svaka, ki nam vedno dela dramo. Brezveze... Lolita23 upam da ga čimprej ukrotite
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?