|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
16.10.2009 22:33:49   
yania
Ja v avtu res nikoli ne veš...božčka, no pa sej se je pa doma najedla, je pa zoprno, ko se nikamor ne premakne na cesti...pa saj sem ti rekla, da jaz skuham še za tebe , pa nisi hotela....grrr...zakaj ne...pa veš da imam polno bio zelenjave...pa pri meni bi ziher jedla, ko pravijo da je drugje vedno boljše kot doma...user posted image ...
Drugič te ne spustim, če ne bo sita domov...
hahaha,, pa ne sej veš da ne boš mislila, da sem nekaj pametna, samo sama sem pa kar obremenjena s tem, da je sit, ker vem če kam grem, ma res me kar stiska, al bo tam jedel, al bo hotel tam jesti, ali bi raje mleko, ali bo uredu čaj-kompot...ma to smo mame...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 526
16.10.2009 22:34:40   
yania
zdaj pa res grem...

nočko...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 527
16.10.2009 22:41:22   
Najaa
Ma ne, doma jo je tak čakalo kosilo, sam ni hotla jest cvetačne juhice. Tak da je pila mleko in kasneje spet slivo zarad prebave. No zvečer je končno malo bolj kakala. Zdej ji bom pa dala kar kakšne sokove za pit. Bolje to, kot da je spet tako zaprta kot je bila te dni.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 528
16.10.2009 22:42:46   
Nina00
Dober večer!

Danes je bil en tak lušten dan user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 529
16.10.2009 22:46:56   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Aha pa končen sva dobila dnevno sobo, pohištvo mislim, komaj čakam, da se sestaviva pa urediva do konca.user posted image

Super user posted image  Je luštno urejat, še bolj fino pa je potem user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 530
16.10.2009 22:48:19   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

PUNCE KAKO JE S PIKNIKOM, KDO VSE PRIDE DA MAL VEM????????????????????????'

Jaz na žalost ne.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 531
16.10.2009 22:49:53   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Yania, hvala še enkrat za gostoljubje in postrežbo, Najaa in Nina, vama pa za dobro družbo user posted image Ponovimo kmalu!
Se pridružujem zahvali! Ja, jaz upam, da kmalu ponovimo user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 532
16.10.2009 22:52:58   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Naša Tija je popoldan zakuhala tak da ne gremo na štajersko in za nedeljo mislim, da ne bo šlo.

user posted image user posted image user posted image da čim prej mine user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 533
16.10.2009 22:54:54   
Najaa
o Nina, si pa "zgodnja" user posted image
So otroci zaspali?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 534
16.10.2009 23:07:40   
Nina00

So otroci zaspali?

Ja, a ni dolgo tega. Zato sem pa tako zgodnja user posted image
Smo bili sami trije. Pa smo že tako prepozno prišli domov, potem pa traja. Pa saj veš user posted image
Kako je Tija?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 535
16.10.2009 23:10:42   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

So otroci zaspali?

Smo bili sami trije. Pa smo že tako prepozno prišli domov, potem pa traja. Pa saj veš user posted image
Kako je Tija?

Tija spi. Za enkrat je ok, se pa moram tud jaz spravit spat, če bo slučajno ponoč kakšna akcija. user posted image joj upam, da bo dobra.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 536
16.10.2009 23:11:26   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: yania

No mi smo imeli pa kontorlo,,,ni še dobro, je pa veliko boljše,,,še vedno na 6 ur Ventolin, v ponedeljek kontrola..kisika 98%, samo pulz je bil pa 183...user posted image ...to pa zato ker nam je spet zakuhaluser posted image ....ima okrog 37.5...očitno se telešček bori zaradi dihal....ali pa bodo še zobki ga začeli matrat...joooj, kdaj se bo tole končalo..prej sva inhalirala z masko in fiziološko, pa zraven gledala kmetijo ene 15 minut...najprej je gledal, potem pa kar zaspal...kako je priden,,kot bi vedel da mu bo to pomagalo...je pa dihanje spet 40... 
user posted image da se poštima. Pa res je zelo priden fant user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 537
16.10.2009 23:12:09   
Nina00

So otroci zaspali?

Kako je Tija?

Tija spi. Za enkrat je ok, se pa moram tud jaz spravit spat, če bo slučajno ponoč kakšna akcija. user posted image joj upam, da bo dobra.

Ti želim dolgo in mirno noč! Pa sebi tudi user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 538
17.10.2009 9:45:44   
yania
Dobro jutroooo.....
No evo,sem povožena ko crknjen konj...a zakaj?
Včeraj sem potem kar čakala da bom TImonu dala inhalacije, čeprav je bilo to ob 1.30user posted image user posted image sva z mojim gledala najprej en film, no tistega sem jaz samo malo pokukala, še iz tega stola..no potem pa je bil Preživeli, ko letalo dol pade...hm, to je moj največji strah,in ni ga denarja, da bi me kdo gor spravil..resnično,,tega pa res nikoli ne naredim v lajfu...vem da sem koklja, pa da je na cesti več nesreč blabla...ampak..ne..
no in to je trajalo, pa spala sem vmes,,ma kar vrtoglava sem bila, tako sem bila utrujena,,,no, potem smo šli ajat, pa je bil mir do skoraj 4 in spet jok...pa ne vem, al ga zobki matrajo,,je rekel moj da bo šel po Calgel danes, ko smo ga tudi pri Naji imeli..ma sumljiva mi je tale zelo nizka vročnica, po mojem se res nekaj belega dela v ustkih user posted image ,,,no, in smo spali do 8.00...ampak, jaz bi še spalaaaaaa...zdaj pa si kuham Kranjsko klobaso..hm, mi je zapasala, jo kuham prvič...
no se tipkamo kasneje,,,grem mal otročke animirat...

lepo soboto,,

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 539
17.10.2009 10:40:15   
mediuhec
piknik: nas ne bo, ker je predaleč (mislim zaradi malega in vožnje). lepo se imejte!!!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 540
17.10.2009 12:08:15   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

piknik: nas ne bo, ker je predaleč (mislim zaradi malega in vožnje). lepo se imejte!!!

nas tudi ne, ker imamo praznovanje RD danes in jutriuser posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 541
17.10.2009 12:52:13   
Najaa

Preživeli, ko letalo dol pade...hm, to je moj največji strah,in ni ga denarja, da bi me kdo gor spravil..resnično,,tega pa res nikoli ne naredim v lajfu...vem da sem koklja, pa da je na cesti več nesreč blabla...ampak..ne..

ta film sem jaz gledala 1 teden preden sem šla na letalo za Turčijo. Sem mogla enga ruknit na letališču, predno smo se vkrcali. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 542
17.10.2009 13:53:22   
yania
Ojej,,,Timon je brez temperature, ampak, kaj bi bilo vse ok...a ne,,spet en izpuščaj mater....a lahk je še kaj...zdej pa ne vem, a ga je kaj pičilo, samo ima bodi pa še puloverček čezuser posted image ...zaenkrat je en, upam da gre...včeraj in danes pije grozdjev kompot, sicer bolj malo,,ima raje jabolčnega...še dobro da sem zdaj opazila, ker drugače bi mislila da je reagiral na mandarino, ko jo je malo pocuzal pri meni, in mu je všeč...
slikica izpuščaja na FB...zdej jo nalaga gor...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 543
17.10.2009 13:54:48   
yania

Preživeli, ko letalo dol pade...hm, to je moj največji strah,in ni ga denarja, da bi me kdo gor spravil..resnično,,tega pa res nikoli ne naredim v lajfu...vem da sem koklja, pa da je na cesti več nesreč blabla...ampak..ne..

ta film sem jaz gledala 1 teden preden sem šla na letalo za Turčijo. Sem mogla enga ruknit na letališču, predno smo se vkrcali. user posted image user posted image user posted image

ujej...ja meni ne bi pomagalo nič...samo če me pod narkozo dajo gor na letalo,,resno.,,ma me ne pripraviš, za nič...moj je čisto nesrečen, pa pravi, sej enkrat bova pa šla...nene, jaz že ne...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 544
17.10.2009 14:00:14   
Najaa

ujej...ja meni ne bi pomagalo nič...samo če me pod narkozo dajo gor na letalo,,resno.,,ma me ne pripraviš, za nič...moj je čisto nesrečen, pa pravi, sej enkrat bova pa šla...nene, jaz že ne...user posted image

sej tja it je blo še ok, ko smo šli z Austrian airlines. nazaj me je bolj stiskal, ko smo šli z Arabian airlines. user posted image

user posted image user posted image user posted image za Timona.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 545
17.10.2009 14:48:44   
tasa_m
daaaannnn user posted image

yania.. za Timona user posted image user posted image user posted image da čimprej tist flek izgine.

najaa kako je s Tijo? Še ima vročino? user posted image user posted image še zanjo!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 546
17.10.2009 14:52:47   
tasa_m
No, ker je tak čas privoščim tudi vam

user posted image

in

user posted image

za vse bubane pa..

user posted image

Tak, zdaj pa jaz tud grem na capučin in Ferrero user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 547
17.10.2009 17:11:33   
Lolita23

Aha pa končen sva dobila dnevno sobo, pohištvo mislim, komaj čakam, da se sestaviva pa urediva do konca.user posted image

Super user posted image  Je luštno urejat, še bolj fino pa je potem user posted image

ja midva sva vse sam sestavila, no mojo je, pa se menim z eno kolegico, pa mi reče da sva butasta, sej pa so drugi za to da delajo take stvari, mah res sva prišparala zraven, pa še uživala sva ko sva sestavljalauser posted image In danes se imamo super, ker je dnevna sestavjenauser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 548
17.10.2009 17:14:18   
tasa_m
ja midva sva vse sam sestavila, no mojo je, pa se menim z eno kolegico, pa mi reče da sva butasta, sej pa so drugi za to da delajo take stvari, mah res sva prišparala zraven, pa še uživala sva ko sva sestavljalauser posted image In danes se imamo super, ker je dnevna sestavjenauser posted image

midva tudi vse sama sestaviva.. no jaz sem nadzorni, tomaž pa dela (se mal menjava, ker v službi je on nadzor user posted image user posted image ).
Lolita še enkrat super za dnevnouser posted image user posted image . A bomo videli kakšne slikice??

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 549
17.10.2009 17:14:32   
tasa_m
men je dolgčaaaasssss !!!! 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?