yania
|
Dobro jutroooo..... No evo,sem povožena ko crknjen konj...a zakaj? Včeraj sem potem kar čakala da bom TImonu dala inhalacije, čeprav je bilo to ob 1.30 sva z mojim gledala najprej en film, no tistega sem jaz samo malo pokukala, še iz tega stola..no potem pa je bil Preživeli, ko letalo dol pade...hm, to je moj največji strah,in ni ga denarja, da bi me kdo gor spravil..resnično,,tega pa res nikoli ne naredim v lajfu...vem da sem koklja, pa da je na cesti več nesreč blabla...ampak..ne.. no in to je trajalo, pa spala sem vmes,,ma kar vrtoglava sem bila, tako sem bila utrujena,,,no, potem smo šli ajat, pa je bil mir do skoraj 4 in spet jok...pa ne vem, al ga zobki matrajo,,je rekel moj da bo šel po Calgel danes, ko smo ga tudi pri Naji imeli..ma sumljiva mi je tale zelo nizka vročnica, po mojem se res nekaj belega dela v ustkih ,,,no, in smo spali do 8.00...ampak, jaz bi še spalaaaaaa...zdaj pa si kuham Kranjsko klobaso..hm, mi je zapasala, jo kuham prvič... no se tipkamo kasneje,,,grem mal otročke animirat... lepo soboto,,