yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika je nekaj časa imela arije, beri drla se je ko zmešana, pol je pa le zaspala. Sem ji mogla Sparkyjeve pesmice ful naglas dat, da je bil mir. Resno, to jo je umirilo in je zaspala na srečo, ker smo se res dolgo cjazili. Vse skup enih 45 minut do doma. Kaj pa če je bila pikica lačna?...al pa žejna?...jooj, božčka...ma moj Timon res kar naprej nekaj papa, pa malo popije, pa spet poje,,,,pa sej si ji mleko dala a ne?..kolk ti je pa spila pri meni....no, Timon je ob 11 imel sadje, malo čez no, pa je pojedel ene 170ml, malo čez 12.je popil mleko 100ml, ker ni hotel čajčka, no in ob 15.00 je jedel ko nor kosilo...250 ml bučke, zelje, krompir in kolerabica na olivn.olju, sem pa pozabila, da ko sem te pospremila do avta, sem jaz priklopila na fuuullll, in HB da sem šla še po škornje, drugače bi šla direkt po Najo v vrtec, ker ko sem prišla, je že smrdelo in dno zapečeno...HB zelenjava ok, samo 2 krompirčka mi je oči dal potem, in je jedel....ej, kako bi to bilo če bi šla v vrtec ...no, to sem jaz,,,se lotim 100 stvari naenkrat...demencaaaaaa pri tašči je popil 100ml grozdjevega kompota, in potem prepričana trdi, naj mu ne dajem še sadje-jogurt od Hippa Jagoda, da še ni lačen...jaja, malo morgen, zmazal celega, no 1 žlička je ostala... Potem pa je bil res utrujen, v avtu zaspal, pa sem ga doma prebudila, ker je bil posračkan,,,jesti ni hotel rižolina, le ene 4 žličke, seveda je bilo prekmalu, saj so bile le 2 urci od obroka, je pa popil ves mlekec 100 ml...evo, in zdej smo dobri do ene 1.00...upam da 1.30 ko ima inhalacije... nič, grem jaz počasi, sem utrujena, pa kaj vem kaka noč me lahko čaka... lepo spite, vsi bolančkani se pozdravite, pa lep vikend....pa toplo se oblecite,,,,