|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
16.10.2009 12:18:03   
*Junona*
Kpmk, js Zariki že nekaj časa dajem te kekseke za papat. In jih ma ful rada. Kupla sem jih v DM-u se mi zdi, so pa brezglutenski. Če boš kupovala, kupi raje te, kot one z glutenom za začetek. Js jih raztopim v mojem mleku, in potem ji dam po žlički. Če pa daš manj keksov, da ni gosto, lahko daš pa po flaški. Js ji dam kr po žlički, da se ne bi navadila flaške, ker še dojim, ti pa lahko kamot daš tut po flaški, uporabila pa boš adaptirano mleko. 

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
16.10.2009 12:18:11   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

kaj pa če bi prišli 25. v prekmurje na noč čarovnik k gradu?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.obcina-grad.si/sl/informacija.asp?id_meta_type=1&id_informacija=239

Js sem bla 4 leta nazaj in je blo super! Pa vino je fuuulll močno, heheuser posted image

takrat si se ga še nacukala ha user posted image user posted image  krivec močno vino, ne količine he heuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ne, količina sigurno ni bila krivauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
16.10.2009 12:18:51   
*Junona*
Veronikab, hvala za voščilo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
16.10.2009 12:30:21   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Srečanje, 100% ZA

Hujšanje, SMO TUDI ME SNEDLE ČOKOLADO :=) Če je katera, ki bi se nam pridružila, tistim, ki začnemo v ponedeljek z LOČEVALNO dieto, se nam kar javite.

Tukaj je seznamček:
Miška2006

kpmk

(dopišite)

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
16.10.2009 12:32:36   
kpmk

Kpmk, js Zariki že nekaj časa dajem te kekseke za papat. In jih ma ful rada. Kupla sem jih v DM-u se mi zdi, so pa brezglutenski. Če boš kupovala, kupi raje te, kot one z glutenom za začetek. Js jih raztopim v mojem mleku, in potem ji dam po žlički. Če pa daš manj keksov, da ni gosto, lahko daš pa po flaški. Js ji dam kr po žlički, da se ne bi navadila flaške, ker še dojim, ti pa lahko kamot daš tut po flaški, uporabila pa boš adaptirano mleko. 

junona..ne te kekse... te že imamo dolgooooooo.... smo pa sedaj že na glutenu.
One druge kekse ko so še iz naše mladosti ko jih grickajo.... ko se tud torte iz njih delajo... one piškotke,,,, ne toplive v mleku

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
16.10.2009 12:47:28   
akina
tinaaja, laringitisa pa je mene tak strah, ker je pred leti to imela moja nečakinja. Je ponoči imela tak hudo, da je bila že cela plava in je sestra kar rešilca poklicala. Tisto noč je njen mož delal, zato sem jaz hitro šla k njej in ko sem vidla mojo nečakinja sem misla, da me kap. Na srečo je bilo potem vse ok. Je pa mogla ostat v bolnici in potem je tam dobila še rotavirus.Od takrat me kar panika, če kateri otroček težko diha.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
16.10.2009 13:40:36   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Srečanje, 100% ZA Hujšanje, SMO TUDI ME SNEDLE ČOKOLADO :=) Če je katera, ki bi se nam pridružila, tistim, ki začnemo v ponedeljek z LOČEVALNO dieto, se nam kar javite. Tukaj je seznamček: Miška2006 kpmk Pat74 (dopišite)

Jest sem snedla pa burek! Čokoladke so ble pa na vrsti že za zajtrkuser posted image

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
16.10.2009 13:44:19   
Pat74
Keksi so pa men taboljši uni plasmon- sta 2 verziji: brez glutena (po 4. mesecu) in z glutenom. Obstajajo pa še taki za strest kar v flaško.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
16.10.2009 13:45:24   
tinaaja

One druge kekse ko so še iz naše mladosti ko jih grickajo.... ko se tud torte iz njih delajo... one piškotke,,,, ne toplive v mleku

piškoti savoiardi? ali albert keksi?

akina - ja laringitis je sranje,ker je tok neredvidljiv. zgleda bosta obe moji pupi nagnjeni  njemu user posted image  ta velika ga fase ob vsakem infektu user posted image  na sreco pa se z dihalno stisko se nismo ubadali, samo ta grozni kaselj. nikoli pane ves,kaj te caka..

Miska, glih praznim cokoladne zaloge, tko da count me in user posted image

nmagk - ti si res carica,da tkole vse pedenas! otroc, moz, pes,.. user posted image

junona- cestitke z zamudo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
16.10.2009 13:47:05   
Pat74
nmagk mi bi pa meli eno tako majhno kepico - samo možeka moram še prepričat, kako je to dobro za otroke, da lahko skrbijo za 4-nožnega prijateljauser posted image user posted image user posted image

tinaaja pozdravite se!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
16.10.2009 13:56:22   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Keksi so pa men taboljši uni plasmon- sta 2 verziji: brez glutena (po 4. mesecu) in z glutenom. Obstajajo pa še taki za strest kar v flaško.

te uporabljamo za v flaško,... me pa zanima ali uporablja oz da katera kar keks za glodat in kateri????

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
16.10.2009 13:57:36   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
piškoti savoiardi? ali albert keksi? 

ja ja a te se že lahko dajo??? user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
16.10.2009 13:58:08   
Miška2006
Jst ji dajem tudi te od Plasmon za glodat, ker so različne vrste.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
16.10.2009 13:58:36   
Miška2006
Če je katera, ki bi se nam pridružila, tistim, ki začnemo v ponedeljek z LOČEVALNO dieto, se nam kar javite.

Tukaj je seznamček:
Miška2006

kpmk
tinaaja
pat74???????????

(dopišite)

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
16.10.2009 14:00:53   
nmagk
Pat dokler mi našo Zojo sparimo in da bodo mladički,boste že uspeli prepričati očija.
Grem delat mož mi beli stene,v ponedeljek pride brusit parketuser posted image
Ja vse popedenam edin možek nekaj stoka,da si premalo časa vzamem zanj,a kaj ko pride domov pozno zvečer in predno jaz vse pošibam spat sem sama že koma,on tud če je utrujen lahko,jaz pa ne morem,le kdo bi razumel te naše deceuser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
16.10.2009 14:04:32   
kpmk

mi imamo te... a te daš kr za glodat?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2016
16.10.2009 14:06:45   
kpmk
pa še ti so http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170432 
ja sej vem keksov je full, sam me je strah ker še nimamo zobkov, da se mu ne bi kaj zaletelo user posted image user posted image  

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
16.10.2009 14:23:50   
Miška2006

mi imamo te... a te daš kr za glodat?? user posted image

jap

pa so pol še ene druge z raznimi dodatki

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
16.10.2009 14:25:41   
Miška2006

pa še ti so http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170432 
ja sej vem keksov je full, sam me je strah ker še nimamo zobkov, da se mu ne bi kaj zaletelo user posted image user posted image  

Nima se kaj zaletet, ker tudi če imajo zobke, še ne vejo za kaj so oz. kako jih uporabljati. Dojenčki ližejo, cuzajo, probajo grizt, ma prej ko pogoltnejo se itak stopi v ustih, četudi "odgriznejo" ali pa se zlomi večji košček.

Če daš tiste za v mleko se pa v momentu stopijo.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
16.10.2009 14:56:06   
Pat74
nmagk mal ga zmasirej s kakšnim oljčkom, zvečer ko grejo otroc spat, seveda če boš še pri sebi, sej veš, men tud ne rata, ob 20.30 že kinkam, pol se pa kar spat poberem. Jest sem bolj za jutranje akcije, sam kaj ko pa moj ni, mava ravno nasproten bioritem. Zadnjič me je tolk sprovuciru, da sem se čist zbudila, pol pa po akciji nisem mogla zaspat, on pa je smrčal kot top user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2020
16.10.2009 14:58:20   
Pat74
miška, ker si me dodala, sem jest spet nekaj zašuštrala. punce, škoda da ne obstaja dieta s čokoladouser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
16.10.2009 15:29:44   
*Junona*
Tinaaja, hvala.user posted image user posted image user posted image

Aja, Klavdija, js sem misla da misliš te plazmon.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
16.10.2009 15:30:08   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Srečanje, 100% ZA Hujšanje, SMO TUDI ME SNEDLE ČOKOLADO :=) Če je katera, ki bi se nam pridružila, tistim, ki začnemo v ponedeljek z LOČEVALNO dieto, se nam kar javite. Tukaj je seznamček: Miška2006 kpmk Pat74 (dopišite)

Jest sem snedla pa burek! Čokoladke so ble pa na vrsti že za zajtrkuser posted image

Js sm en tak kaliber ko ti!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
16.10.2009 17:05:30   
tajika
Pozdravljene!
Da se vam malo oglasim,smo vredu.Mrzlo je ful
Evo eno sliko od mojega malega fanteka.
Prosim če dotate na seznam.Hvala!
user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
16.10.2009 17:14:14   
sonček85

ja jaz vem katere misliš ,mi jih še nismo kupili  bomo pa po 6-7m in bom videla kako in kaj,jih imajo v dm ,enaka škatla je ko ta ki si jo pokazala samo da ni narisan cucelj gor

tajika.kak cuker je mali ,ja mrzlo je pa ko pessssssssssssssss

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?