tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Kpmk, js Zariki že nekaj časa dajem te kekseke za papat. In jih ma ful rada. Kupla sem jih v DM-u se mi zdi, so pa brezglutenski. Če boš kupovala, kupi raje te, kot one z glutenom za začetek. Js jih raztopim v mojem mleku, in potem ji dam po žlički. Če pa daš manj keksov, da ni gosto, lahko daš pa po flaški. Js ji dam kr po žlički, da se ne bi navadila flaške, ker še dojim, ti pa lahko kamot daš tut po flaški, uporabila pa boš adaptirano mleko. junona..ne te kekse... te že imamo dolgooooooo.... smo pa sedaj že na glutenu. One druge kekse ko so še iz naše mladosti ko jih grickajo.... ko se tud torte iz njih delajo... one piškotke,,,, ne toplive v mleku piškoti savoiardi? ali albert keksi? akina - ja laringitis je sranje,ker je tok neredvidljiv. zgleda bosta obe moji pupi nagnjeni njemu ta velika ga fase ob vsakem infektu na sreco pa se z dihalno stisko se nismo ubadali, samo ta grozni kaselj. nikoli pane ves,kaj te caka.. Miska, glih praznim cokoladne zaloge, tko da count me in nmagk - ti si res carica,da tkole vse pedenas! otroc, moz, pes,.. junona- cestitke z zamudo