Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 9:17:13
|
|
|
|
Pat74
|
A ja, nas v zoo ne bo, ker smo še bolni, pa možek gre še v Atene, tako da marca ziher.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 9:18:30
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 A ja, nas v zoo ne bo, ker smo še bolni, pa možek gre še v Atene, tako da marca ziher.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 9:19:03
|
|
|
|
detelja
|
kaj pa če bi prišli 25. v prekmurje na noč čarovnik k gradu? http://www.obcina-grad.si/sl/informacija.asp?id_meta_type=1&id_informacija=239
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 9:21:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 SREČANJA:kER SE NAM matcar NI ŽE PAR DNI JAVILA ,BI PROSILA ČE SEDAJ RES NAPIŠETE KATERE BI LAHKO PRIŠLE NA SREČANJE V ŽIVALSKI VRT 24.10,čene bo pa naslednji sigurno v marcu 2010 SONČEK85 :80% Ja,jaz se res že nisem javila nekaj časa,sem komaj malo k sebi prišla,pa letanje vsaki dan,pa nabava...Ima dan premalo ur. Ja,jaz pridem 100%.Tak,da se zmenite še ostale,kako in kaj!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 9:29:07
|
|
|
|
sonček85
|
SREČANJA:kER SE NAM matcar NI ŽE PAR DNI JAVILA ,BI PROSILA ČE SEDAJ RES NAPIŠETE KATERE BI LAHKO PRIŠLE NA SREČANJE V ŽIVALSKI VRT 24.10,čene bo pa naslednji sigurno v marcu 2010 iiiii v ZOO SONČEK85 :skor 80% kpmk: skor 100% matcar :100% Če bo bi bilo super da se še malo dogovorimo glede posladkov,hrane ,pijače ali pa kaj,sej po moje lahko imamo s sabo
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 9:29:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Dobro jutro! Punce, naj vam povem, da smo včeraj 1. preizkusili kopanje s fliperjem in je super jeeeeeeeeeeee bravo mami
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 9:29:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kpmk:ej noro dobro ste se imeli sem videla na FB ,res dobre slikce,Ian pa itak da je mali Car saj je že letel z letalom ,ko še jaz nisem pa sem stara 24 let pol pa gremo naslednjič skupaj nikoli sae ne ve
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 9:29:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pa če bi prišli 25. v prekmurje na noč čarovnik k gradu? http://www.obcina-grad.si/sl/informacija.asp?id_meta_type=1&id_informacija=239 jst sem kr za.... full fajn super jaz bi,samo kaj ko smo iz vseh koncev pol jje pa nekaterim predaleč ,že tko je lj ?
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 9:47:32
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini takšen je moj mali cartek - če ga stisnem k sebi že odpre usta in se začne smejat, ker misli da bo dobil zizo ... če pa ima možnost me pa itak samo za zize lovi in se zraven smeji ..... Luškanček mali . Mamo tudi mi enega takega doma IZVIRNO SPOROČILO: Nalini zadnja dva dni je pa tudi ugotovil, da je fino in zelo zabavno, če cvili ZELO naglas ... njemi je to smešno, meni pa ne ... Welcome 2 the club! Visoki C je zakon! Cviliti pa ponavadi začne zvečer, ko ga spravljava spat, oz. kopat, da odmeva po celi kopalnici. Bogi sosedje ... IZVIRNO SPOROČILO: Nalini pasenje kravic, plazenje ... misija nemogoče ... noče bit na trabuščku in konec ... protestira in trmati, cvili .... - kaj naj naredim .... nobena motivacija ne pomaga .... on bi samo sedel in se tako igral ... se pa že tak nagiba, da doseže tudi igrače, ki so kar vstran od njega .... res ne vem kaj na delam, da se bo začel plazit Jaz se na tvojem mestu ne bi prav nič sekirala glede tega, saj se veliko otrok nikoli ne plazi, eni niti ne kobacajo in takoj shodijo. IZVIRNO SPOROČILO: Nalini sem danes kupila revijo mama in dojenček - ko sem jo listala in se ustavila na straneh, ki so namenjene nosečkam, me je kar malo stisnilo pri srcu - tak čuden občutek ... kot da bi pogrešala čas nosečnosti .... Vem kako je to. Tudi mene včasih kar stisne pri srcu, ko vidim kako nosečko. Sem ji kar fouš.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 9:49:05
|
|
|
|
detelja
|
jst bi tud ful rada prišla na srečanje...ampak sami mi je problem it, ker maja skoz neki rabi itd...in pol če na vsakem postajališču stojim ne prideva do novega leta ...dragi pa itak skoz v tej službi...tk, da upam, da bomo naredli še kako srečanje tam spomladi, pol pa res upam, da nam bo ratal prit...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 10:04:19
|
|
|
|
*Junona*
|
Mene tudi na žalost ne bo...sem pa za pomladansko srečanje.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 10:07:15
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja kaj pa če bi prišli 25. v prekmurje na noč čarovnik k gradu? http://www.obcina-grad.si/sl/informacija.asp?id_meta_type=1&id_informacija=239 Js sem bla 4 leta nazaj in je blo super! Pa vino je fuuulll močno, hehe takrat si se ga še nacukala ha krivec močno vino, ne količine he he
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 10:44:32
|
|
|
|
Nalini
|
veronika ... hvala za zajtrk (mi prej ni uspelo napisat do konca ) ... pa super za slikice - mali je ful luškan detelja ... a vi boste šli na čarovnice ... mi smo se tudi nekaj menili ampka bomo itak mogli iti popoldne, ker naš gre okrog sedmih spat ... (še boljša varianta pa je, da midve ostaneve tam, dedci pa deca pa grejo domov spat - se bosta maladva verjetno tak drla, da vse čarovnice prestrašita) ... žurka srečanje ... jaz sem tudi zato, da se naredi srečanje v bolj toplih dneh
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 11:22:34
|
|
|
|
kpmk
|
videla sem da nekatere že dajete one kekse otročkim za jest (ne one v mleko topljive) in me zanima katere in ali se jim ne zaleti??? upam,da ni tumasto vprašanje
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 11:24:30
|
|
|
|
veronikab
|
detelja - Super lepotička, pa kako se prisrčno smeje. Ti prav pogreje srce! Sem pa tudi jaz sem prižgala svečko za vse pikice, ki niso več med nami. Naj počivajo v miru! Imaš ZS. sonček85 - a vi se pa že plazite. Pazi, pazi, da ne bo hotel biti slučajno poklicni vojak? Pa za super mere in pogum pri pikici! NenaLena - kako je pa to lepo slišati, da je z Elinim srčkom vse OK. Take novice so vedno dobrodošle. Pa kašen sonček je princeska s temi modrimi okicami. Prstek pa tudi pri nas rula! glede tega hujšanja oz. vzpodbujanje preko neta sem jaz takoj za. Samo povejte mi moje drage, kje ste bile včeraj ko sem spet snedla pol štrudla kar sama ? Cveta28 - tudi jaz sem opazila, da mu prvih nekaj dni, ko sva uvedla riževo kašico za večerjo, ni bilo najbolje. Prvo noč smo imeli orng žur , pa čeprav sem mu dala le 3 majhne žličke za poskusit. Tudi pri majčicah sem prebrala, da majo nekateri otročki probleme. Zato le počasi uvajaj kašico zvečer. Pa supr za branje! Tudi jaz se poskušam disciplinirat in prebrat malce več - me še čaka najnovejši roman od mojga lubija. najljubša igrača - trenutno oranžen tigerček - lutka za na roko. Zaradi njega se pa splača tudi malce potruditi in se zvlečt do njega Pat74 - upam, da ste bolje in hvala za vice, ki mi polepšajo dan. janja* - kako tvj sinček lepo sedi! Je že pravi mali mož akina tudi naš Jakob je imel eno obdobje budnico ob 5h in to zaraid kakanja, pol pa ni mogel zaspati . Sedaj sem prav srečna, da se je to kakanje prestavilo na 7h. nmagk - kok maš pa ti ene luškane otročke, pa Karolinca je že orng babnca! Tako kužiko bi pa tudi jaz mela!!!! Vsem čestitke za obmesečnice, tebi Junona pa za RD!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 11:27:00
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini srečanje ... jaz sem tudi zato, da se naredi srečanje v bolj toplih dneh Sem tudi jaz bolj za to varijanto. Naš ima 3. cepljenje 29. pa ne bi hotela, da mi pred tem zboli.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 11:39:23
|
|
|
|
Miška2006
|
Srečanje, 100% ZA Hujšanje, SMO TUDI ME SNEDLE ČOKOLADO :=) Če je katera, ki bi se nam pridružila, tistim, ki začnemo v ponedeljek z LOČEVALNO dieto, se nam kar javite. Tukaj je seznamček: Miška2006 (dopišite)
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 11:48:26
|
|
|
|
tinaaja
|
Hoj pupe, Fliper za v banjo - definitivno vreden nakupa,pri nas diti ze veselo cofa v njem. Baterijski sesalec (tak brez zice) - se ena zadeva, ki seje izkazala vredna svojega denarja ob uvajanju GH (in kasneje). Ko poje otrok, lepo hitro iz kota potegnes to zadev in je cisto po tleh (suha hrana). NL - super za srcek GSM je enak, samo jaz nimam pol stevilk v mojem, ker so se mi zbrisale vse, ki sem jih vnesla v zadnjem letu in pol. No jaz sem imela vceraj abonma v bolnici.. Zjutraj s taveliko na ocesni - vse ok, popoldne pa kalvarija z dito - najprej zdrav. dom potem pediatricna klinika. Ima laringitis. Nas niso not obdrzali, je danes tudi ze bolje, ampak vceraj je bilo pa grozno. Spali ponoci nismo, tko da sem danes na pol funkcionalna, al vazno je, da je dete moje bolje.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 11:51:11
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: Nalini pasenje kravic, plazenje ... misija nemogoče ... noče bit na trabuščku in konec ... protestira in trmati, cvili .... - kaj naj naredim .... nobena motivacija ne pomaga .... on bi samo sedel in se tako igral ... se pa že tak nagiba, da doseže tudi igrače, ki so kar vstran od njega .... res ne vem kaj na delam, da se bo začel plazit Jaz se na tvojem mestu ne bi prav nič sekirala glede tega, saj se veliko otrok nikoli ne plazi, eni niti ne kobacajo in takoj shodijo. Se podpišem,lahko ,da bo ppotem vse na 1x nadoknadu in se boš samo čudila IZVIRNO SPOROČILO: Nalini sem danes kupila revijo mama in dojenček - ko sem jo listala in se ustavila na straneh, ki so namenjene nosečkam, me je kar malo stisnilo pri srcu - tak čuden občutek ... kot da bi pogrešala čas nosečnosti .... Vem kako je to. Tudi mene včasih kar stisne pri srcu, ko vidim kako nosečko. Sem ji kar fouš. ja tudi pri nas je tako,prav želim si že da bi spet imela trebušček ,a bo s tem še potrebno malo počakat.Je treba kaj druga prej sedaj uredit
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 11:51:16
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikabsonček85 - a vi se pa že plazite. Pazi, pazi, da ne bo hotel biti slučajno poklicni vojak? Pa za super mere in pogum pri pikici! Ja in na veliko,bom 1x posnela in pokazala če bom znala naložit gor Poklicni vojak-hm o tem bi se pa dalo pogovaRJAT.Hvala
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 11:52:36
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja No jaz sem imela vceraj abonma v bolnici.. Zjutraj s taveliko na ocesni - vse ok, popoldne pa kalvarija z dito - najprej zdrav. dom potem pediatricna klinika. Ima laringitis. Nas niso not obdrzali, je danes tudi ze bolje, ampak vceraj je bilo pa grozno. Spali ponoci nismo, tko da sem danes na pol funkcionalna, al vazno je, da je dete moje bolje. tinaaja veliko zate in za tvoji punčki.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 16.10.2009 11:53:05
|
|
|
|
nmagk
|
Tudi vi imate take cukre,da bi jih človek kar popapal Tako mi smo včeraj uredili zadevo pri dr.dala je kapljice,katere moram mu dat 4 dni vsak juter in zvečer v oko,potem v torek imava pa globinsko slikanje.Rekla je da ima mogoče dioptrijo ali pa tok občutljive očke,ker ima ful svetle,ima namreč čisto sinje modre učke in baje so take bolj občutljive,upam,da je to,ker to baje mine. Zoja je res priden kuža,nič ne laja,ne teži,edino skoz taca za mano in skoz bi se igrala,je taprava za otroke.No sedaj ko bomo zrihtali še spodenj štuk,prebrusili parket bo dobila svoj prostor,imela bo cel hodnik,drugje pa ne bo smela več hodit,tako je ukazal naš kapodibanda-mož. Imam pa 3 ženine za njo in ko pride njen čas jo bom dala parit,bomo imeli male kužke,tako,da punce,če bo katera hotela takega kužka...Sem zlatoprinašalko tudi 2x parila in smo imeli mladičke,sem bila babca,lepa izkušnja mali so bli pa taki cortki,da sem za vsakim ko je šel. Mene ne bo v ZOO,ker nas ni doma,škoda.Lahko se pa tud pozim dobimo v kakih toplicah,da se bomo malo pregrele . Evo moj Gregi že cel dopoldne posluša mojo himno.....moja denarnica je vedno prazna.....(konečnik)
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?