|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
15.10.2009 21:50:52   
Katjusa
Kolumbo mi je poslala sms in sicer:
mi smo v campu sredi zime. ne moreš da verjameš, hoteli vsi polni B-)
user posted image
in drugi sms:)
mami hoče tole;-)
user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
15.10.2009 21:51:52   
Katjusa
mislim, da bo tale prikola za vse dost pa če še jst zraven prislonim našo 305 se bomo mele pa prav super....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
15.10.2009 22:15:46   
Ajvy
koncert je bil fenomenalen.....waw....Tarja je carica...waw

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
16.10.2009 7:00:44   
BarbaraGS
Ajvy a po njej ima hcerkica ime :). Poznam eno, ko je sla ze na vecerjo z njo in se zaradi nje finscino uci pri drugi moji kolegici finki :).

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
16.10.2009 7:10:21   
Deja
jutro...

zajtrk....

user posted image

šibam v službo...

lep pozdrav....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
16.10.2009 7:51:25   
Urša08
jutro

Deja
hvala za postrežbo user posted image

Ajvy na kakšnem koncertu si to bla? Najbrž sem zgrešila

Kolumbo vau vi pa uživate user posted image user posted image user posted image

Mi smo šli včeraj na tortico in je bil Nejc čist navdušen, je govoru da gremo na ta veliko čokoladno tortico user posted image user posted image user posted image Spotoma sem pa jaz še do dveh luštnih majč prišla, je možek častiluser posted image

Sedaj pa šibam tamaledva zrihtat pa potem nazaj pridem

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
16.10.2009 8:09:35   
tanci29
jutro

bolani bolani...mamo pediatra ob 11.40. za obauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
16.10.2009 8:22:43   
Urša08
tanci user posted image user posted image user posted image user posted image a oba sta zbolela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdravita. Maš ZS.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
16.10.2009 9:01:40   
Onasiss
dobro jutro...komaj preživela včerajšnji dan......user posted image user posted image user posted image

Je cel dan dogajalo....jao, jao.....me je zvečer začela full glava bolt, ker mi jo je mat zakuhala.......user posted image user posted image user posted image ... so prišli proti večeru na obisk vošt...ok vse lepo in prav....pa je šla ven kadit, na atrij...in kar naenkrat ona uleti s čikom not...... user posted image user posted image user posted image  sem debel pogledala.....pa ji rečem, če gre lahko prosim s tem čikom ven, da ga naj vzunaj ugasne...NE ona pa še kar not rine......user posted image user posted image ...mi je piskr dvignilo......in je šla u kuhinjo ga ugasnit pod vodo in vrgla čik u kanto......user posted image  kaj je vse smrdel.... No in pol je bila gospa mama fulll užaljena in je rekla, da grem dam......user posted image user posted image user posted image  in je šla.....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
16.10.2009 9:02:49   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jutro

bolani bolani...mamo pediatra ob 11.40. za obauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šč šč bolezen stran.....

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
16.10.2009 9:21:30   
Urša08
Mlea res škoda da se je roijstni dan tako končaluser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa spet zasuta s cunjamiuser posted image user posted image user posted image user posted image stroj že veselo pereuser posted image user posted image user posted image .

Kaka ideja kaj za kosilo skuhat?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
16.10.2009 9:26:21   
claud
Jutro!

Mi nismo spali nic, vrocina kr ne pade pod 38...ob 5 zjutri je mela 39.2user posted image
Zdj je koncno mal zaspala....revcek moj mali ma tko rdece ucke.......

Kako ve zbijate vrocino..?

Jst sm ji dajala obkladke na meca, pa ucer sm ji dala calpol...zvecer pa kr svecko.

A je mozna tok visoka vrocina sam zarad zobka ker je dons pokuka 2. na plano?

Vsem bolanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mlea vse najboljse z zamudo ampak iz srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super se je Onasis izkazaluser posted image user posted image ........mi je pa zal za obnasanje mameuser posted image user posted image

Ursa tebi pa cestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image

Tamika-waaaaa koncno susilec......naj ti suzenj dobro sluzi.....ti povem da je men to drugi najboljsi prijateljuser posted image user posted image user posted image user posted image

Cuj zdj pa ne vem vec kaj je blo se pomembnega!

Hvala vsem za pikepoke!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
16.10.2009 9:29:01   
claud
Ursa....ideje za kosilo....: lazanja, spinaca in krompir, piscanec v sirovi omaki in riz,, rizota...... no jst bi dons kj od tegauser posted image
ce nardis se povabimuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
16.10.2009 9:55:58   
kayica24
Helo pupe!

Claud
, mogoče pa ima tvoja čebelica 6. bolezen...user posted image Mi smo jo že preboleli...In to je tako, da ima otrok vročino-visoko dva ali 3 dni (običajno nima nobenih drugih znakov, samo vročino) in ko vročina pade, se po trupu in včasih po obrazu spustijo izpuščaji...Če bo tako, potem veš da je 6. bolezen..Za to niti ni zdravila...
Če pa te preveč skrbi, pa do pediatra...Sploh če vročina po 3 dneh ne bo padla...

Mlea
, tudi jaz z zamudo, pa vendar iskreno- VSE NAJBOLJŠE!!!!
Škoda za mamiuser posted image In bravo za tvojega dragegauser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
16.10.2009 9:58:32   
kayica24
Aja Claud, jaz sem zbijala vročino s Calpolom in svečkami...Kakor kdaj, pa veeeeeeliko sem ji dajala z pit...
A apetit pa ima normalen?

Glede zobkov pa ti ne morem svetovat, mi imamo dva, pa smo zaenkrat odnesli brez "stranskih učinkov" (trkam na les)

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
16.10.2009 10:05:48   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Aja Claud, jaz sem zbijala vročino s Calpolom in svečkami...Kakor kdaj, pa veeeeeeliko sem ji dajala z pit...
A apetit pa ima normalen?

Glede zobkov pa ti ne morem svetovat, mi imamo dva, pa smo zaenkrat odnesli brez "stranskih učinkov" (trkam na les)

Je kot obicajno....
Mi smo tud pri prvem zobku bli brez stranskih ucinkov...no zdj pa tkole....no predvidevam zato ker sm dons opazla da je prsu ven....imam pa na sumu da tud zgornja 2 kr ven tineta ker tko zgledauser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
16.10.2009 10:22:31   
Urša08
Claud lahko ma vročino od zobka samo ponavadi je dost nizka, pri šesti bolezni je pa visoka tam do 40 in traja par dni. A pa ma še kaj razen vročine? 
A mi zaupaš recept za sirovo omakico? Jaz ponavadi delam gorgonzolno omakico ampak tale sirova se sliši slastno? a je primerna tud za Žiga?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
16.10.2009 10:25:09   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
16.10.2009 10:27:38   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ki jih potrebujejo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
16.10.2009 10:33:51   
Urša08
majchy uvau tele pike poke so pa tok velike da se bodo vsi bolančki pozdraviliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
16.10.2009 10:43:45   
kayica24
Sem malo za nazaj brala in seveda se moram ustavit6 pri mleku...

Jaz ji res dajem alpsko mleko 1x na dan in sicer ga prekuham....Res nisem vedela, da to ni ok..Pravite da ji naj dajem navadno mleko? Kakšno pa je navadno mleko, oz. kje se dobi?[sm=smiley9.gif]Zdaj sem verjetno izpadla najbolj tumasta od tumastih...

Je pa res, da 1x na dan tudi še dobi Aptamil....
Drugače pa pire krompir ipd. je enako kot mi, torej s kuplenim mlekom...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
16.10.2009 10:49:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy uvau tele pike poke so pa tok velike da se bodo vsi bolančki pozdraviliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upamuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
16.10.2009 10:52:02   
Urša08
kayica alpsko mleko res ni dobro za user posted image zato se ga izogibaj. Kupuj sveže mleko - v vsaki trgovini na polici v hladilniku imaš sveže mleko in glej da bo melo 3,5 oz. 3,2 mlečne maščobe kar velja tudi za jogurtke.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
16.10.2009 10:59:22   
kayica24
Kako pa zgleda tetrapak tega mleka?Piše gor SVEŽE MLEKO al kako?Res nimam pojma o tem...In potem se to mleko še prekuha verjetno, ne?
Kakšna pa je cena?Dražja od alpskega?
In to sveže mleko je tudi nehomogenizirano in polnomastno?Sem glih prebrala, da bi takšno morali piti....

Joj, joj, sem naredila veliko škode, če ji zdaj že kak dober teden dajem 1x na dan zjutraj čokolino z alpskim mlekom????user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
16.10.2009 11:03:20   
Urša08
kayica ne sekiraj se zarad tega tedna, pač nisi vedla user posted image Ja gor piše sveže mleko pa 3,5 - je v hladilniku (alpsko je na policah), glede cene pa ne vem mislim da ni neke velike razlike. Ima krajši rok trajanja - mislim da par dni do enega tedna. V merkatorju imajo tud njihovo firmo in mislim da je dost poceni okol 0,5 e par centov dražje, od ljubljanskih mlekaren je okol 0,8 e. Ne vem pa na pamet kok je alpsko mleko. Joj upam da pametno pišemuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?