|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
16.10.2009 11:55:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kolumbo super da uživateuser posted image user posted image user posted image

Katjuša a vi boste šli prikolico sprobat?

Si grem en kapučin narest pa pokukat kaj se s kosilom dogaja user posted image

ne za letos smo zaključli z morjem ker prikolica ni uštimana in ta vikend tak al tak ne mormo.... upam, da se obetajo kake jesenske termeuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak v hotelu ne prikoliciuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
16.10.2009 11:57:31   
Urša08
Katjuša jaz tud razmišljam o kakem vikendu v termah user posted image Nimam še ideje kam it ampak nekam bi šla, da se tamaledva načofata, jaz pa moje kosti pogrejemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
16.10.2009 11:58:03   
Čebel@
če veste za kake fajne terme ,se priporočam za info,ker bomo mi drug mesec šli za kakšen teden samo še ne veva kam

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
16.10.2009 11:58:38   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image  vse v terme rinemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
16.10.2009 12:01:09   
Katjusa
uganete kej jem zdle in nekdo je z manouser posted image user posted image user posted image user posted image tok cmoka tle da ne moreš zgrešit da mu je dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

za terme mi2 boma pogledala mal kje je kaka akcija pametnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
16.10.2009 12:05:40   
kayica24
Sigurno si z Benijem, kaj pa cmokata pa....nimam pojmauser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
16.10.2009 12:07:35   
Urša08
Katjuša same "čudne " stvari mi hodjo po glavi kot so čokolada in mandarine aha pa nutelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
16.10.2009 12:12:46   
Katjusa
ČOKOLADAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čist sem upalena nanjo vsak dan jo morem drgač mi kr neki manjkauser posted image user posted image user posted image user posted image se bo gtreba mal v roke vzetuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 16.10.2009 12:13:19 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
16.10.2009 12:14:28   
kayica24
Zdaj sem klicala P, ker mi to mleko ne da mira!!!!

Pravi, da je najboljše adaptirano mleko....hm...pol pa najboljše, da jo poslušam...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
16.10.2009 12:15:14   
Urša08
Katjuša joj men tud čokolada tok paše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
16.10.2009 12:16:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ČOKOLADAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čist sem upalena nanjo vsak dan jo morem drgač mi kr neki manjkauser posted image user posted image user posted image user posted image se bo gtreba mal v roke vzetuser posted image user posted image user posted image

a beniju si jo tudi dala?user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
16.10.2009 12:30:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Zdaj sem klicala P, ker mi to mleko ne da mira!!!!

Pravi, da je najboljše adaptirano mleko....hm...pol pa najboljše, da jo poslušam...

seveda je am najboljše sploh za proizvajalceuser posted image user posted image user posted image jst za pit mu ga bom dajala nekje do 1 leta za kropir, čokolino in te zadeve pa ne ker jst tud nebi to jedla..... ekstra pa tud ne bom pacala in ko mu kako hrano zarečim (testenine, riž, kropmir) delam z navadnim mlekom čokolina še nismo a ko ga bomo ga bom tud z navadnim delala kupujem pa kašice, ki že vsebujejo mleko tako da so primerne za najmlajšeuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
16.10.2009 12:31:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

a beniju si jo tudi dala?user posted image

ja jo je že ene 2-3 tedne tko po malem sam ne vsak dan tu pa tam malouser posted image user posted image user posted image user posted image tok cmoka.... sej po 8 mesecu jo že lahko kolkr se spomnim tako da mu jo čist po malo dajem

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
16.10.2009 14:24:04   
TAMIKA3
AMBROŽ, EVITA, PETER  VSE NAJ, NAJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://magali.summer.free.fr/Blog/MeToYou/40013_Me_to_You_Make_A_Wish_standard_7.jpg

katjuša... help user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 16.10.2009 14:26:01 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
16.10.2009 14:34:53   
TAMIKA3
kupla sva tegale:

http://www.bigbang.si/gospodinjski-aparati/bela-tehnika/susilni-stroji/459940-bosch-wtw86560by-susilni-stroj

se še moram naučit kako funkcionira user posted image
kavbojke super mehke user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
16.10.2009 14:47:34   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ti bom jaz.....user posted image  

hvala za čestitke in se podpišem.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
16.10.2009 14:49:23   
Onasiss
Tamika---je ffajn zadeva sušilec... jaz imam sicer full prostora vzunaj pod streho za sušit tako, da dam samo določene stvari za cca 10 min v sušilc in jih poberem ven še tople, jih zložim in hopa v omaro.... brez likanja......user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
16.10.2009 14:50:10   
witto
Dober dan mamice. Najprej,naj se opravičim ker se toliko časa nisem javilauser posted image ,imeli smo doma delavce, nekaj smo se lotili prenavljat, pa še balkon smo se lotili napol zapret,v soboto končno končamo.
Evo mi smo ok, Matija lepo napreduje,imamo že 6 zobkov,preplazi mi celo stanovanje,prežnjofa mi vsak kot,opazi vse pajke,ki sem jih pozabila počistituser posted image ,skratka,se nam dogaja. Enkrat sem vas spraševala,koliko od vas,vas je že dobilouser posted image po porodu. Ker jast jo še nisem,in očitno je še dolgo časa nebo. Mater sem čisto v šoku............ nekje kak teden pred mojim roj.dnevom, sem se začela počutit ful čudno, razni glavoboli, želodec se mi je obračal, pa spet neko vnetje na tamali sem fasala, skratka vse kar sem imela na začetku prve nosečnosti. In jajčniki so me ful začeli zbadat. Vse do učeraj,ko sem dobila še vrtoglavice. Pa sem šla v lekarno,in kupila baby chek, in ga prepričana kupila, kot češ,sej itak ni nič.Pišuka, ga naredim, in se obarva čisto na rahlo. Skoraj prozorno. Danes zjutraj,sem poskusila,še enkrat z cb, vendar -, pa sem šla k zobarju,za nazaj sem kupila first sing,ga neredila pred eno uro, in se na tem lističu,že bolj vidi user posted image . Očitno tej lističi zaznajo že mikro količino bthcg v urinu,kot clear blu. Kakor koli, imam še en cb, ta bo padel v nedeljo. Punce,jast sem čisto paf user posted image . Sej smo planirali še enega, ampak nekje na prihodnjo jesen. Itak,da ga bomo obdržali........tako sem zmedena, da niti nevem kako nam je ratalo. Mislim ja,sej vem, ampak sej smo paziliuser posted image . V glavnem, zjutraj sem klicala ginekologinjo, in se naročila, za pregled, že samo zaradi tega,ker me ti jajčniki bolijo,pa sem naročena prihodnji četrtek.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
16.10.2009 14:51:06   
Onasiss
Pri nas smo imeli za kosilo vsi krompirjev golaž....Evita je full pojedla....njami njami...je dobr...user posted image

Sem ji pa danes novo kapo in rokavičke kupila.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa po Vitka v vrtec.....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
16.10.2009 14:52:04   
witto
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

Ti bom jaz.....user posted image  

hvala za čestitke in se podpišem.....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
16.10.2009 14:53:43   
Onasiss
WITTO........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA  user posted image . VAU.....FULL DOBR..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  JOJ, JAZ SEM FULL VESELA........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
16.10.2009 14:59:02   
witto
Hvala mlea user posted image . Ves čas študiram,kaj lahko še vpliva na rezultat,pa ugotovim, da v bistvu nič. Ne pijem nobenih tablet,ne hormonov....... sej pravim, v nedeljo pade še en clear blu, in takrat se bi moglo že konkretno videt. Jojjjj jast sem čisto pos.-ranauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
16.10.2009 14:59:04   
Katjusa
witto čestitam za user posted image   želim ti čim manj skrbi in čim več lepih trenutkov pa sedeva lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za prenovo stanovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
16.10.2009 15:00:37   
witto
punce ne mi še čestitat user posted image , v nedeljo bom potrdila z cbuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
16.10.2009 15:03:01   
Urša08
witto uvau čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa naj te nič ne skrbi kako bo, super bo boš vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?