witto
|
Dober dan mamice. Najprej,naj se opravičim ker se toliko časa nisem javila ,imeli smo doma delavce, nekaj smo se lotili prenavljat, pa še balkon smo se lotili napol zapret,v soboto končno končamo. Evo mi smo ok, Matija lepo napreduje,imamo že 6 zobkov,preplazi mi celo stanovanje,prežnjofa mi vsak kot,opazi vse pajke,ki sem jih pozabila počistit ,skratka,se nam dogaja. Enkrat sem vas spraševala,koliko od vas,vas je že dobilo po porodu. Ker jast jo še nisem,in očitno je še dolgo časa nebo. Mater sem čisto v šoku............ nekje kak teden pred mojim roj.dnevom, sem se začela počutit ful čudno, razni glavoboli, želodec se mi je obračal, pa spet neko vnetje na tamali sem fasala, skratka vse kar sem imela na začetku prve nosečnosti. In jajčniki so me ful začeli zbadat. Vse do učeraj,ko sem dobila še vrtoglavice. Pa sem šla v lekarno,in kupila baby chek, in ga prepričana kupila, kot češ,sej itak ni nič.Pišuka, ga naredim, in se obarva čisto na rahlo. Skoraj prozorno. Danes zjutraj,sem poskusila,še enkrat z cb, vendar -, pa sem šla k zobarju,za nazaj sem kupila first sing,ga neredila pred eno uro, in se na tem lističu,že bolj vidi . Očitno tej lističi zaznajo že mikro količino bthcg v urinu,kot clear blu. Kakor koli, imam še en cb, ta bo padel v nedeljo. Punce,jast sem čisto paf . Sej smo planirali še enega, ampak nekje na prihodnjo jesen. Itak,da ga bomo obdržali........tako sem zmedena, da niti nevem kako nam je ratalo. Mislim ja,sej vem, ampak sej smo pazili . V glavnem, zjutraj sem klicala ginekologinjo, in se naročila, za pregled, že samo zaradi tega,ker me ti jajčniki bolijo,pa sem naročena prihodnji četrtek.
|