|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
15.10.2009 11:24:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

mlea VSE NAJBOLJSE!user posted image user posted image user posted image user posted image

ursa tebi in tvojemu mozeku cestitke za obletnico!user posted image

simona kosilo (ce si mislila za tamale?!): aljaz bo danes jedel telecjo juhico z zelenjavo in zvezdicami, jutri bom pa naredila juho, ki jo bova oba mela za kosilo (piscancje prsi, krompir, zelenjava)

birdy tukaj ne zelim povedati kaj je vzrok locitve, ne zelim 'simfati' moza, glavno je,predvsem zaradi aljaza, da se lahko normalno pogovarjava in da bova to uredila na sporazumen nacin.

vsem pa se enkrat res hvala za podporo, mogoce moje besede zvenijo hladne, pri srcku mi je pa toplo, ker vem, da mi stojite ob straniuser posted image

sej nam res ni treba vedet razlogov in ne vem kakšnih podrobnosti in tud ni pomembno zakaj, če sta se tako odločila (po tehtnem razmisleku) verjamem, da sta se zaradi vaju in zaradi vajnega sončka in upam oz. želim si da se zmenite tako da bosta vsi čim manj trpeli še najmanj pa aljaž da ne bo prikrajšan ne očeta in ne mamice, da bo z obema v lepem donosu (v kolikor je pač to mogoče in je ati drugače ok)
jst nisem za to da sta 2 skupaj zaradi otroka ker če se ti z nekom iz dvena v dan kregaš in otrok vse to gleda je slabše kot da očeta ali mamo vidi vsak drug vikend......
tko da tebi in aljažu želim vse lepo in naj bo njegovo otroštvo lepo in nasmejano.... če boš pa karkoli rabla smo ti pa že tako povedale, da se komot obrneš na nas....
srečno.....

kam hodita pa na plavanje?

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
15.10.2009 11:34:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

mlea VSE NAJBOLJSE!user posted image user posted image user posted image user posted image

ursa tebi in tvojemu mozeku cestitke za obletnico!user posted image

simona kosilo (ce si mislila za tamale?!): aljaz bo danes jedel telecjo juhico z zelenjavo in zvezdicami, jutri bom pa naredila juho, ki jo bova oba mela za kosilo (piscancje prsi, krompir, zelenjava)

birdy tukaj ne zelim povedati kaj je vzrok locitve, ne zelim 'simfati' moza, glavno je,predvsem zaradi aljaza, da se lahko normalno pogovarjava in da bova to uredila na sporazumen nacin.

vsem pa se enkrat res hvala za podporo, mogoce moje besede zvenijo hladne, pri srcku mi je pa toplo, ker vem, da mi stojite ob straniuser posted image

sej nam res ni treba vedet razlogov in ne vem kakšnih podrobnosti in tud ni pomembno zakaj, če sta se tako odločila (po tehtnem razmisleku) verjamem, da sta se zaradi vaju in zaradi vajnega sončka in upam oz. želim si da se zmenite tako da bosta vsi čim manj trpeli še najmanj pa aljaž da ne bo prikrajšan ne očeta in ne mamice, da bo z obema v lepem donosu (v kolikor je pač to mogoče in je ati drugače ok)
jst nisem za to da sta 2 skupaj zaradi otroka ker če se ti z nekom iz dvena v dan kregaš in otrok vse to gleda je slabše kot da očeta ali mamo vidi vsak drug vikend......
tko da tebi in aljažu želim vse lepo in naj bo njegovo otroštvo lepo in nasmejano.... če boš pa karkoli rabla smo ti pa že tako povedale, da se komot obrneš na nas....
srečno.....

kam hodita pa na plavanje?

jaz se kar tukaj podpišemuser posted image user posted image user posted image ........glede tašče:pač je prizadeta ker je prizaden njen sine,ampak verjamem v to,da ima Aljaža dovolj rada da ga ne bo šuntala proti mamici in bo super če bo pomagala z varstvomuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
15.10.2009 11:35:11   
Čebel@
no sem se malo dol vsedla in se mi res ne da več pucatiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
15.10.2009 11:36:05   
Katjusa
majchy te lahko kej pokličam maš kej časa?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
15.10.2009 11:38:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

majchy te lahko kej pokličam maš kej časa?

kamotuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
15.10.2009 11:53:04   
BarbaraGS
simona kaksne igracke bos kupila za fino motoriko? To tudi mene zanima, pa danes sem glih imela namen stopit kaj v pikapolonico :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
15.10.2009 12:01:13   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

MLEA...............VSEEEEEEEEE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE OB TVOJEM PRAZNIKU.ŽELIM TI OGROMNO ZDRAVLJA,LJUBEZNI,OBJEMOV,POLJUBOV IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE.OSTANI TAKO FEJT PUNCA ŠE NAPREJ,KER TAKO TE IMAMO RADEuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
15.10.2009 12:02:02   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

URSA...... TEBI ŽELIM, DA TI DAN, KO SI POSTALA GOSPA OSTANE V NAJLEPŠEM SPOMINU...IN NAJ TI ZAKON DA VSE NAJLEPŠE IN VSE NAJBOLJŠE........

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
15.10.2009 12:18:05   
TAMIKA3

EVA VSE NAJ, NAJ

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
15.10.2009 12:23:45   
TAMIKA3
SEM KUPLA STRICA SUŠILCAuser posted image user posted image user posted image user posted image
že perem, da ga preizkusimuser posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
15.10.2009 12:37:51   
Čebel@
Hanči je pokosilčkala,je bila pridna in je vse pojedla-zdej se greva pa potepat po sončku

čaooooooooooo

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
15.10.2009 13:04:50   
claud
Dan!

Nc vas nism brala.

Larissa ma vrocimo!!!!!user posted image
Bogica je cist mirna, se nikol ni bla taka, sploh je nism navajena tko mirne......user posted image
Dala sm ji calpol pa obkladke....upam da cimprej mine!

Lep dan!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
15.10.2009 13:06:28   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

Nc vas nism brala.

Bogica je cist mirna, se nikol ni bla taka, sploh je nism navajena tko mirne......user posted image

Lep dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
15.10.2009 14:24:46   
Urša08
Punce hvala vam za lepe želje user posted image Mi je pa danes tok toplo pri srčku in se mi zdi kot bi se včeraj poročila, so šla pa že 4 leta mimo. Srečna sem, da še danes vidim lesk v očeh mojega moža, da čutim da se ljubljena in zaželjena. To je tisto kar vsaki ženski privoščimuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
15.10.2009 14:27:39   
Urša08
Mlea iiii kok te je presenetil user posted image user posted image user posted image user posted image Uvau res kapo dol, bravo možek user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika super za strica sušilca user posted image user posted image user posted image user posted image in kako se ti zdi?

majchy kok si ti pridna user posted image user posted image user posted image user posted image

vesnozaver upam da bosta z možem sporazumno rešila ločitev in preživnino, da je tok dobr da bo delal v dobro Aljažauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
15.10.2009 14:41:39   
Urša08
Claud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lariso, da se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
15.10.2009 15:06:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce hvala vam za lepe želje user posted image Mi je pa danes tok toplo pri srčku in se mi zdi kot bi se včeraj poročila, so šla pa že 4 leta mimo. Srečna sem, da še danes vidim lesk v očeh mojega moža, da čutim da se ljubljena in zaželjena. To je tisto kar vsaki ženski privoščimuser posted image

kak je lepo to.... jst vsak večer k se vležema in ko se objamema (četud sam mela prej kak ruker) pomislim, kako lepo je imet takega človeka ob sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
15.10.2009 15:06:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

SEM KUPLA STRICA SUŠILCAuser posted image user posted image user posted image user posted image
že perem, da ga preizkusimuser posted image

upam, da ti bo dolgo in zvesto služiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa verjamem, da si nujno rabla

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
15.10.2009 15:06:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

Nc vas nism brala.

Lep dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da je vročina padla in da boste kmalu vreduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
15.10.2009 15:06:39   
MIHAILO
Zivjo punce...mi smo vredu,spimo bolj malo ,ker spet zobek rine zgleda....Od 13.10. sam vstane v posteljici in stojiuser posted image Vceraj je bila Kolumbo pri meni in Mihailo je kar vriskal ,ko je videl Roka,ko sta pa sedella na puzlah smo ga pa moral drzat nazaj ,ker je kr z rokami po roku in vriskal user posted image ...
KOLUMBO UZIVAJTE
MLEA VSE NAJJJJJJJJJuser posted image user posted image user posted image
URSA VSE LEPO ZA OBLETNICOuser posted image
VESNOZAVER ZAL MI JE,AMPAK ,CE NI SLO...AH JOJ TO JE RES HUDO,BODI MOCNAAAuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
15.10.2009 15:08:05   
Katjusa
mene je pa glih moj klical, da bo mal zamujal, da je mogu še na teren neki skočituser posted image pa tak sem upala, da bo dons mal prej doma k me tok glava boli..... no vsaj florjan se je danes v vrtcu naspal tak da ne bo sitkouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
15.10.2009 18:03:48   
baki
haj....da se še jst malo javim.nik je spet zbolel.ma vročino.sem ga mela pri zdravniku pa ni kaj videt.uhic pa mu sploh ne more videt ker ma not tolk masla.pa je vidla da mu gresta ven dva zoba.eden je na pol zunaj drugi pa je bulica.pravi da je lahk od zobov.ti zobje nas bodo uničliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
15.10.2009 18:05:50   
baki
vesno zaver ......tebi pa tisoč objemčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
15.10.2009 18:10:10   
baki
nik leze po vseh štirih.full je vesel ko lahk pride povsod.pa peti zobek tudi na seznam.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
15.10.2009 20:23:20   
piskot
cer.

mi smo bolje. sam da se ti zmesa, cel dan bit noter z dvema navelicanima otrokoma user posted image . na koncu sem martina zaposlila tako, da mi je paprike filal. popoldan je sel se ati na rekreacijo, se mi pa zdi da smo se kaksno uro in pol samo drli. ubogi sosedje, sam kaj cem, spat jih je bilo treba spravit, nafutrat prej, mal umit, preoblect. kriza.

mlea hepi brzdej! naj bo vsaj tako lepo kot ti je bilo danes tudi celo leto! tale tvoj onansis je pa vreden svojega dnarja, pravi romantik!

ursa cestitke za obletnico, naj jih bo se veliko!

tamika tebe je pa kmalu bozicek obiskal user posted image . katerega si pa pol kupila?

claud user posted image user posted image user posted image za lariso. upam da je ze bolje.

baki tudi niku .

katjusa se za tvojo glavo .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?