anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: gajka Dobro jutro! Naj vam zadiši ! Pa za začetek ena lepša novička, da ne bomo samo o smrkanju, kašljanju in vnetih ritkah pisale... In ker itak ne znam biti tiho... Kot kaže in če bo vse ok, bo naš mulček junija dobil družbo! Lep dan! no pa ste se le opogumili, pa le ne bo sam pr Roku ostalo, bravo! Lepo uživaj v , sicer je še zelo frišno, počitka glih ne bo..ti iz prve roke povem, ma vse se da, sam da je zdravje. Jaz sem pa zakorakala v zadnje tromesečje ..kako pr ta drugem to šibaaa, boš vidla Sem ravno včeraj razmišljala, kako drugačna bo tale od prve (če bo seveda vse bp, trkam na les )... Nobenih doktoratov o vozičkih, nobenih posebnih nakupov druge opreme, nobene izgubljenosti, kaj vse še rabim, še pri cunjah bomo prišparali ... No, upam pa, da bo enaka vsaj, kar se neproblematičnosti tiče (nobenih slabosti, nobenih krvavitev...). Itak počivati ne znam. Včeraj in predvčerajšnjim sem šla v kostanj (vmes še našega gospodiča po šumi nosila, če se mu ni dalo hodit), danes popoldan in jutri so drva na sporedu... No, saj prejšnjo rundo sem pa še skoraj v 7m knauf fugirala... Eeeeh, to bo tudi tokrat drugače, nobenega norenja pri urejanju gnezdeca! Že 3. tromesečje? Še malo, še malo, pa bo januar tu! boš vidla, luštn bo ker sploh ne razmišljaš v katerem tednu si, mesec je takoj naokrog za pregled, vem, pr Zoji sem vsakega pregleda takoo čakala, sedaj pa: aja, pregled že spet . Aktivna pa kar bodi, če se fajn počutiš in če je vse bp itak nimaš kaj, pač živiš normalno. Jaz se šele ob 20ih uležem, usedem ne, ker takoj zaspim. Še 1x čestitke Ja, kmal bo januar, prekmal