|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 13:36:20
|
|
|
|
mismis
|
BarbiG, potem so to spremenili, ko sem jaz štartala s prvim postopkom, so mi rekli, da izvid brisa ne sme biti starejši od enega leta. Ti povem, da mi tole kar ustreza, me vsaj redno preverjajo. Se mi zdi, da je na tri leta čisto preveč dolgo obdobje za zgodnje odkrivanje kakšne bolezni. Zato tudi jaz moji G težim, da moram imeti svež izvid brisa in mi ga vedno naredi. Zihr je pa zihr. Glede punkcije pa me zanima, ali ni možnosti, da bi dr. D najprej punktiral njega, potem pa še tebe. Kje pa sploh delajo moške punkcije, tudi tam na SIII, ali kje drugje? Dr. Korošec, mislim da mora biti med novejšimi in mlajšimi, sedaj je full nekih novih, včasih so se dr. izmenjevali na dva meseca pri UZ-jih, po zadnjem popisu, pa se izmenjujejo na skoraj tri mesece. Nellika, če nič drugega, lahko vpraša kako je s plavačlki, ko bo oddal seme na dan punkcije v labratoriju, tam jih itak na hitro vržejo pod mikroskop in pogledajo, če je vse OK. Jaz mojemu vedno naročim, da praša, če je vse OK, pa nimamo nobenih problemov. Res pa je, da ga sedaj že mesec in pol dodatno filam s tabletami (po tisti logiki, da lahko spermij na prvi pogled zgleda OK, da se pa ne ve, kakšen zapis nosi). To sva počela tudi v 3. postopku, ki je bil potem uspešen. Tako, da se moj sploh ne buni lepo vsako jutro vzame tablete, ki mu jih naštimam in potem je mir.
|