a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Jutro, punce! Bom kar sem skopirala, če bi slučajno spodaj katera spregledala: Društvo Solzice sporoča: 15.10. je svetovni dan otrok, ki so umrli med nosečnostjo ali kmalu po rojstvu. Od letos naprej smo se pridružili tudi mi. Ob 19.00 zvečer bomo prižgali svečke za vse naše otroke, ki bi jih morali držati v naročju, jim brati pravljice ... Veseli bomo vsake moralne podpore, vsake prižgane svečke za naše otroke. Seveda sem bom pridružila za vse naše izgubljene angelčke! Sonček hvala za odgovor, nimam direktnega stika s prodajalko in potem je to tak tak, če vprašam kako je bila zadovoljna. Tisti naklon me malo moti, pa čeprav saj ima tudi buzz tako, pa se otročeki čisto dobro počutijo noter. No, bom videla, mi še ne teče voda v grlo, prodajalki pa tudi ne. Mi je pa pa prav fleten voziček, sam še nekaj me muči, da ročaj ne gre dol, da bi naša babika lahko kamot vozila. Je izrazila željo, da rabi David tak voziček, da gre tak dol, da lahko ona vozi (preizkusila pri kolegih) . Bomo videli... Zvesta za morfologijo. Vsi otroci pa res ne morejo biti po Jusu... tak, da super, da je vse ok. MM krasna žirafa, pa stena mi je prav všeč, tisti beli rob spodaj... hm, spet ideja ob naslednjem pleskanju, tega še pa nimamo. Kepica sam, da sta preživela veterinarja... Pa bušija nam boš kaj pokazala? Bomo me ocenile, če kaj raste . Za kg se pa nič sekirat, vse gre potem dol, sploh tebi, ki imaš natrenirano telo, bo to mačji kašelj. Tako, da si privošči, nisi skoz noseč in ne moreš brezglavo jesti. Jaz pa danes berem majčice, pa samo o hrani, o sendvičih... mi je prav slabo postalo, sem lahko kar nehala brat. Saj jaz bom tudi jedla, sem že boljše, sam ne v vsakem trenutku. Sem prejle vidla ne tv hamburger, pa se mi ga je tak zaluštalo... sem mojmu rekla, pa ni bil najbolj navdušen, da bi zdajle šel po njega . Razumljivo in tak boljše za mene... ko smo bili prejšnji petek tam, pa tud ene stvari nisem mogla jesti, še gledala sem ju komaj. Zdaj pa pred tv, ker spat še nočem it. Že tri noči tako slabo spim, da komaj čakam jutro. Upam, da bo danes kaj krajša noč in se znebim tega prehlada. Pod odejo in na arašide...
|