malaMravljica
|
Kepica bo pa kmalu res ena kepica ej, naceloma se do 20 tedna baje ni treba nic zredit, tko je moj g reku meni, pa sem se nekaj do takrat. Kolk ne vem. Pa saj je vseeno, ne sekiraj se skilami, jej ker dojencek rabi, da se razvija. Kile bodo potem ze sle dol, grejo kar same ves, brez kaj delat. Nogavica, glede CTG. Pri meni je bil ene 3 preglede nazaj tudi tko vijugasta crta pri meni, sem se ze veslila, pol pa vsak pregled bolj mirno pri, je bilo kar zalostno videt. Ceprav saj sedaj pa niamas vec veliko a ne, pocasi bi res lahko ze kaj bilo. Mamice, kaj morem jaz mojemu g sporocit, da sem rodila? Jaz mu nisem nic. Soncek, joj lepa je t boordurca, sam barva mi je mal preziva, sicer res pozivi sam. Bom jutri dala barvo sobice gor, pa bos vidla, nekaj bolj oranzno bi bilo tok lepo. Drugega linka mi pa noce odpret, grrr... Pa se nekaj, sem te ze na oktobrkah zasledila in sprasevala. Kolko jokajo dojencki tko na zacetku? Moj je ratal mal jokica, pa se bojim da so krci in ne vem ne kako zgledajo ne kolk naj bi taki mali jokali. Saj ni da kar joka, pa tudi vem, da mora jokat, sam ker enostavno ne vema zakaj in ce ga kaj boli. Tko, sedaj bomo sli pa pocasi v posteljo. Moj mozek se je vceraj vrnil, ne veste kako lepo je, tako sem srecna.
|