|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
12.10.2009 19:54:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Sončke hormoni delajo svoje, tudi ti imaš pravico, da imaš slabe dneve, tako da se ne sekiraj preveč. Tudi to mine, baje...user posted image
hvala,sem že malo bolje,sem šla urejat foto album id Aleksa ko je spla 2h in sem tkoj bolj vole.Hvala
mm:joj kako super,vsaj nekdo bo hitro naredu svoje delo.Luca Mateo bo imel prelepo čudovito žirafasto sobico

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
12.10.2009 19:55:08   
zvesta
mM.... vse najboljše!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
12.10.2009 20:44:18   
sonček85
  PUNCE POZOR

http://www.zps.si/varnost/odpoklic-2009/odpoklic-izdelka-vozicek-bugaboo-bee.html?Itemid=399

http://www.zps.si/varnost/odpoklic-2009/odpoklic-izdelka-avtosedez-bugaboo.html?Itemid=399

http://www.zps.si/varnost/odpoklic-2009/index.php?Itemid=399

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 12.10.2009 20:49:05 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
12.10.2009 21:07:32   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

PUNCE POZOR

http://www.zps.si/varnost/odpoklic-2009/odpoklic-izdelka-vozicek-bugaboo-bee.html?Itemid=399

http://www.zps.si/varnost/odpoklic-2009/odpoklic-izdelka-avtosedez-bugaboo.html?Itemid=399

http://www.zps.si/varnost/odpoklic-2009/index.php?Itemid=399

Ojoj, tule se pa najdejo znane stvari. Sicer nobene nimam doma, ne morem pa reči, da še nisem prišla v stik z njimi. Tole stran si pa moram shranih.
Hvala, Sonček!

Groza spet se noč bliža, jaz se pa počutim vedno bolj grozno. Me že mika, da bi kakšen lekadol pojedla, pa vidim, da so tako različna mnenja glede tablet v nosečnosti. Meni je ginekolog rekel, da lekadol lahko, kaj drugega pa ne. Bom poskusila brez, bomo pa videli kaj me čaka. Bom še rajši pred tvjem mal ostala, da ne bo spet tako dolga noč kot je bila danes.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
13.10.2009 6:49:57   
pilotina

jutro punce user posted image

danes sva vstala ob od 5:45, sem dragemu kavico skuhala in mu delala družbo pri zajtrku, sedaj pa počakam, da se malo zdani in grem laufat

včeraj sva imela super vreme glede na to kako je kazalo zjutraj user posted image

dr. Reš pa nama je rekel, da če ne zanosim do januarja, naj se oglasiva, da se zmenimo za naprej...tko, za povišan prolactin pa mi je rekel naj ga čez dva meseca spet kontroliram in bo takrat videl, če mi predpiše ene tablete

naredil mi je tudi postkoitalni test in so semenčeca lepo bila še prisotna tko, da user posted image za najine plavalčke

potem pa sva z dragim šla na obisk k lepi tassiki in dragemu...da vidite kako lepo miš mata...tassi, sem rekla dragemu, da bi tudi jaz mela tako miš user posted image

no skratka, bilo nama je fajn, najedla sva se kot dva mala pujseka, sam škoda, ker sva morala kmalu domov, ker je bil dragi res ful utrujen...pa dobila sva domači med in salamo...njami...hvala tassika in dragi user posted image

in ko sva prišla domov sva prijetno utrujena zaspala takoj user posted image

no to je moje poročilce, ksneje pa še kej pokomentiram

se je že zdanilo in grem laufat user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
13.10.2009 6:52:16   
pilotina
a ja...glasek za Aleksa user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
13.10.2009 7:31:12   
sonček85
biba:ni zakaj,res se najde kaj takega.
pilotinca:kako sem vesela da gre tko lepo vse,samo naj vama že Božiček prej prinese darilo da vama ne bo potrebno it naprej.Nisem ti pa včeraj pol pisala ker niti videla nisem da si mi pisala ,šele potem ko je dragi prišel domov.Mam mobi na vibro pa nisem čula.Naj vama bo še leto 2009 usojeno in da boš že v letu 09 zanosila user posted image user posted image user posted image user posted image Semenčeca super le tko naprejuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
13.10.2009 7:31:44   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

a ja...glasek za Aleksa user posted image
hvalauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
13.10.2009 9:27:07   
tassika
Jutro vsem, jaz vsak dan glasujem za aleksa in vedno pridem ali na cifro 5 ali na 9 user posted image

Pilotina saj je super imeti tako miš, samo je vseeno kar nekaj dela z njo, najhujše mi jo je selit če kam želiva it (tudi vikend paket) ker se boji vsega novega in pol še 2 dni kuha mulo, ko pride domov. Še sreča, da nisva tako bogata, da bi skos okol skakala, ampak imava dopust 1x letno in mogoče kakšen vikend čez poletje še kjeuser posted image
Jaz sem se tudi najedla, se vidi, da nisem prej upala jest te suhe salame in nisem mogla nehat, potem sva pa pogledal še kmetijo in šla spat, je vinček učinkovaluser posted image

Sonček, danes je sonček, si kaj boljše volje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
13.10.2009 9:40:22   
MAŠKA
Pilotina user posted image  za plavalčke, naj pridejo čimprej tja, kamor morajo in uspešno opravijo svojo nalogo!user posted image user posted image user posted image

Aleks od mene dobiš vsak dan 2 glaseka, če le pridem na net. Malce sicer goljufam, ampak nič zato, mislim, da nekateri še boljuser posted image .

Tassika, bosta morala več potovat, da se bo miška navadla...ampak zdaj bo malček drugače, ker boš imela še eno "miško" zravenuser posted image

Punce, jaz pa nimam pojma, kako bom dala ime svojemu otročkuuser posted image . Moj me je včeraj prav presenitil in mi pripravil svoj ožji izbor imen... ampak nad nobenim predlaganim nisem posebej navdušena. Še bom morala malo prespat, da vidim, če mi kakšno postane tako všeč, da bi ga dala svojemu otrokuuser posted image

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 13.10.2009 9:42:17 >

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
13.10.2009 9:43:03   
tassika
Ah Maška vem kako je to, imena. Midva še vedno nisva 100% odločena, njemu ni všeč moj izbor razen enega, meni ni všeč njegov razen enega in tako imava zdaj dva imena in nimava pojma kaj bi bilo boljše, sprobavam s prrimkom, pregledala sem numerologijo, pa je oboje enako kao zanič ni v nobeni harmonijiuser posted image , jaz pravim imam še 1 mesec časa, vsi bi pa že radi vedeli, pa ne morejo, če še jaz ne vemuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
13.10.2009 10:51:21   
Kepica83
Živjo!!

Pilotinca super za plavalce. prepričana sem da boš kmalu nosečka user posted image user posted image user posted image .

Sonček jaz tudi upam da si že boljše volje. Jaz sem zelo dobre volje. Ju3 greva podpisat pogodbo za stanovanje z drtagim. Jupiiiuser posted image user posted image . Me zanima kak daleč so že z fasado. Na smrt me je strah edino selitve. Nevem kako bo to šlo vse brez mene. Če bo moj vzel vse najine stvari ali bo kaj pozabil. Ker jaz gor nesmem it, ko se bomo selili. user posted image

Tassika bravo za papcanje salamceuser posted image . Pa ne mislim one salamce packa enauser posted image . Ono za jest mislim.

Maška upam da čim prej najdeš kakšno posebno ime za tvojo prav tako posebno bebiko.user posted image

Midva sma že pred več kot enim mesecem dorekla ime za punčko katero je bilo najtežje izbrat. Za fantka pa sma se oba takoj strinjala. Tako da o imenu za fantka se sploh nisma pogovarjala. Sma pa midva takole nardila. V beležnico na pcju sma napisala vsa imena. Katera so njemu všeč in katera meni. Mojih je bilo kakih 40 njegovih pa malo manjuser posted image . No in pol je on na mojem seznamu zbrisal vsa imena ki mu niso bila všeč. Jaz pa sem isto nardila na njegovem seznamu. Številka se je očitno zmanjšala. No in pol sem jaz od tistih imen na mojem seznamu ki jih ni zbrisal izbrala 3 imena, in on na svojem seznamu isto. tako sma imela vsak po 3 imena. Pol pa sma od vseh 6 imen morala izbrati 3. na prvem mestu je bilo najljubše ime, na drugem malo manj in na tretjem še manj.  In sma rekla katero ime bo na obeh seznamih najlbljižje prvemu mestu tisto ime bo.

Tako sem jaz imela:                                   moj dragi pa:

1. štefka                                                   1. marička
2. frančka                                                  2.štefka
3.pepca                                                     3. rozalinda :)

No in tako se je rodila štefkauser posted image .

No upam da ste svaj malo razumele kakšen način sva imela. Mogoče malo zakompliciran. Pa vendar je mami prišla na svoj račun in je štefka obveljala. user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
13.10.2009 13:11:38   
Nogavica
pilotinca, tudi jaz močno stiskam pesti, da vama čimprej uspe user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes skoraj ostala v porodnišnici. Imela sem ctg in me je zdravnica potem vprašala, če imam že popadke. Sem rekla, da ne, da mi pač trebuh kar pogosto otrdeva. Ampak njej se je nekaj zdelo ful sumljivo (saj se ne spoznam, ampak obe krivulji sta bili v istem intervalu kar močno izven linije) in je kar rekla, da je to za sprejem. Jaz malo v šoku (me je sicer že sestra, ki dela ctg opozorila, da ta ginekologinja rada zapaničari) rečem, da ne bi notri čakala, da sem itak blizu doma in me lahko kadarkoli pripeljejo. No, pa me je poslala še enkrat na ctg, ki je potem bil o.k., potem pa mi je še naredila UZ - naš korenjak tehta 3.537g (+/- 200g) in rekla, da je vse o.k. in da lahko grem.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
13.10.2009 13:15:06   
zvesta
haha, aje bila Kudrova?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
13.10.2009 13:44:26   
Nogavica
Ja, zvesta, točno ona je bila. user posted image  Kako si vedela?
Ona menda slovi po paničarjenju in kompliciranju? No, mi je pa naredila UZ, kar mi kateri drugi verjetno ne bi. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
13.10.2009 13:49:52   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Ja, zvesta, točno ona je bila. user posted image  Kako si vedela?
Ona menda slovi po paničarjenju in kompliciranju? No, mi je pa naredila UZ, kar mi kateri drugi verjetno ne bi. user posted image

jaz sme jo zadnjič poslušala eno uro po padcu.... napisala bi mi milijon napotnic, nima blage veze o čem govori.... kot neka Pika nogavička je...
čist nesigurna...mene je tudi spraševala, če bi ostala not...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
13.10.2009 13:58:44   
sonček85
tassika,kepica,maška:danes sem že bolje,vsa nasmejana.Hvala
Kepica:jeeeeeee uper,sam ni mi pa jasno zakaj ne smeš gor,ja k tašči razumem sam zakaj pa gor ne?Oprosti če sem preveč firbčna.
nogavica:ujej,no pa samo da si šla domov,koda bi pa po nepotrebnem tam čakala,ko pa se lahko še cartate doma

HVALA VSEM ZA GLASKEuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
13.10.2009 14:09:00   
Kepica83
sonček stvari imava vse pri njej ker najine etaže še hvala bogu nisva začela delat. Tako da spalnico pa vse imava spodaj. Ogromno stavri pa zgoraj. Ampak v njeno in njeno zemljišče jaz ne smem stopit. Milijon stavri je ki jih mora vzet. Od kuhinjskih stvari, posteljnine, posodo, hrano, obleke, za peglanje, čevlje, ....... Ma nevem kaj še vse. in me je taako strah da bo polovico stvari pozabil, ker se revček vse tudi nemore spomnit, kje kaj je. Nekaj je zgoraj, nekaj v kleti, nekaj v kurilnici, nekaj na podstrešjuuser posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
13.10.2009 14:20:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

sonček stvari imava vse pri njej ker najine etaže še hvala bogu nisva začela delat. Tako da spalnico pa vse imava spodaj. Ogromno stavri pa zgoraj. Ampak v njeno in njeno zemljišče jaz ne smem stopit. Milijon stavri je ki jih mora vzet. Od kuhinjskih stvari, posteljnine, posodo, hrano, obleke, za peglanje, čevlje, ....... Ma nevem kaj še vse. in me je taako strah da bo polovico stvari pozabil, ker se revček vse tudi nemore spomnit, kje kaj je. Nekaj je zgoraj, nekaj v kleti, nekaj v kurilnici, nekaj na podstrešjuuser posted image user posted image .
joj boga sta res.No pa saj če bo pa kaj manjkalo pa poveš in gre iskat,čene pa ti mora dvolit da greš sama iskat,itak te je ona tko daleč spravla.oprosti izrazu-čarovnica

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
13.10.2009 14:32:50   
Kepica83
Ja saj se popolnoma strinjam z izrazom čarovnica. user posted image  Dvomim da bo mi omogočila vstop. Ker nisma bila tam prijavljena, nimama niti zakonsko pravice. Če bi vsaj moj bil tam prijavljen bi bilo boljše. Še on ne ve če ga bo v hišo spustla kaj šele da bi mene. Vsak dan poskušam sproti pisat seznam kaj vse mora vzet. To bom en zvezek popisala ker se sama tudi vsega ne spomnim kaj sva imela.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
13.10.2009 18:29:48   
malaMravljica
Punce, sobica je prebeljena. Tako je lepa. Dve vrsti rumene, z belimi robovi in strop, pol pa ena zirafa, sam glava, tko v oranznih tonih, se med omema rumenima morem tiste nalepke, v traku dobit, tudi afrisfke zivali. Lepoooo in  toplo ozracje naredi. Sedaj pa res cakam na pohistvo. Ko bo mali imel svojo postelco bo lahko v njej spal, sedaj mi je hudo, da midva imava toplo posteljo, zibka mrzla in pol je 3/4 noci pri nama. Danes sva se cartala od 3:30 naprej, sem sedaj mal spala z malim, sem bila cist prec. Pa moj mozek je koncno doma, tako sem vesela, da smo popolna postva, tako sem ga pogresala. Z malim pa sva danes sla prvic mal vn, sem ga dobro oblekla, bundico st 62 user posted image  in je bil k medvedek zadelan, pol pa na hitro en sprehodek, par minutk in nazaj.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
13.10.2009 18:47:01   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za sobico,sprehodek jaz pa sem  mal pokukala  zate za nalepkiceuser posted image user posted image http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188671

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/dekorativne/fun-dekorativne-nalepke-set---dzungla/0100280824878010028

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 13.10.2009 18:51:36 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
13.10.2009 18:59:16   
Kepica83
Aja pozabla sem vam povedat da sem kot nosečka +3kguser posted image user posted image user posted image user posted image .

Je to dosti?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
13.10.2009 20:23:27   
malaMravljica
Kepica bo pa kmalu res ena kepica user posted image user posted image user posted image   ej, naceloma se do 20 tedna baje ni treba nic zredit, tko je moj g reku meni, pa sem se nekaj do takrat. Kolk ne vem. Pa saj je vseeno, ne sekiraj se skilami, jej ker dojencek rabi, da se razvija. Kile bodo potem ze sle dol, grejo kar same ves, brez kaj delat.

Nogavica, glede CTG. Pri meni je bil ene 3 preglede nazaj tudi tko vijugasta crta pri meni, sem se ze veslila, pol pa vsak pregled bolj mirno pri, je bilo kar zalostno videt. Ceprav saj sedaj pa niamas vec veliko a ne, pocasi bi res lahko ze kaj bilo.

Mamice, kaj morem jaz mojemu g sporocit, da sem rodila? Jaz mu nisem nic.

Soncek, joj lepa je t boordurca, sam barva mi je mal preziva, sicer res pozivi sam. Bom jutri dala barvo sobice gor, pa bos vidla, nekaj bolj oranzno bi bilo tok lepo. Drugega linka  mi pa noce odpret, grrr...
Pa se nekaj, sem te ze na oktobrkah zasledila in sprasevala. Kolko jokajo dojencki tko na zacetku? Moj je ratal mal jokica, pa se bojim da so krci in ne vem ne kako zgledajo ne kolk naj bi taki mali jokali. Saj ni da kar joka, pa tudi vem, da mora jokat, sam ker enostavno ne vema zakaj in ce ga kaj boli. Tko, sedaj bomo sli pa pocasi v posteljo.

Moj mozek se je vceraj vrnil, ne veste kako lepo je, tako sem srecna.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
13.10.2009 20:36:47   
sonček85
mm:pri okt.sem ti odgovorila.
Ja jaz sem morala poklicat G da te naroči na pregled po 6t od nosečnosti da vidi če je vse ok ,....

evo še drugi link upam ,da zdaj deluje.no al pa slikco
FUN DEKORATIVNE NALEPKE SET - džungla
Šifra: 010028
FUN DEKORATIVNE NALEPKE SET - džungla Velikanske nalepke, 54 v kompletu.
Velike dekorativne nalepke, ki v trenutku spremenijo izgled sobice. Lahko jih večkrat odlepite in ponovno prilepite ne da bi na steni za njimi ostal madež.

Zabavno, hitro in enostavno!

Otroci bodo navdušeni!user posted image Redna cena: 54,90 €

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?