|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
15.10.2009 8:38:58   
Urša08
majchy v to sploh ne dvomimo da ne bi šlouser posted image user posted image user posted image user posted image Svečko bom pa prižgalauser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
15.10.2009 8:49:15   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
15.10.2009 8:58:24   
Onasiss
HVALA VAM ZA LEPE ŽELJE IN ČESTITKE....... ZLATE STEEEEEEEEEE!!!!!! IN SEM VESELA, DA VAS POZNAM IN DA DELIM VSE SLABO IN DOBRO Z VAMI..........user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
15.10.2009 9:00:40   
simonakr
Jutro!

Vesnozaver user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša user posted image user posted image za nočko!

Majchy - dobra si da se ti da učit. Men je moja šefica dala en kup literature za predelat od nuhalne svetline do tabletk do keglevih vaj, pa se mi ne da brat.

Midve z tamalo greva zdele v Kranj po pleničke pa mlek pa po kakšno igračo ki spodbuja fino motoriko. Mi je ene par stvari iz Pikapolonce všeč. Ko smo že pri tem a je znamka Brevi ok? tale sedež mi je všeč (predvsem zarad cene pa k je do konca)
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/avtosedezi-in-dodatki/od-9-do-36-kg/brevi-avtosedeZ-touring/5108011250510029
Kaj pravte?

Operacija Striženje nohtov je uspela! user posted image user posted image Končno! Je mela že prov kremle! user posted image

Zdele drema! Grem mal pospravt pol pa v nabavo!

A IMA KATERA KAKŠNO IDEJO KAJ SKUHAT ZA KOSILO?

< Sporočilo je popravil simonakr -- 15.10.2009 9:02:16 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
15.10.2009 9:03:11   
Onasiss
URSA...... TEBI ŽELIM, DA TI DAN, KO SI POSTALA GOSPA OSTANE V NAJLEPŠEM SPOMINU...IN NAJ TI ZAKON DA VSE NAJLEPŠE IN VSE NAJBOLJŠE........

user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
15.10.2009 9:07:46   
Onasiss
Me pa vse boli in se počutim STARO.....user posted image user posted image  .... pa še zaspana sem... Ursa-ti privoščim spanca......

Mene je moj Onasis ob polnoči zbudu in ko sem prišla v kuhinjo je bilo vsepovsod polno svečk in šanpanjec na mizi....IN ŠKATLA.......user posted image user posted image user posted image user posted image  IN KUVERTA.......user posted image user posted image user posted image user posted image   V škatli je bil fen,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker ga nimam oz enga starga in razbitga...... v kuverti pa bon za masažo po lastni izbiri in za savnanje......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  KOMAJ ČAKAM DA GREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
15.10.2009 9:09:58   
Onasiss
Simona- brevi je ok... jaz sem ga imela pri Vitu, zdaj sem dala pa že Evito v ta stol....mamo pa unga z železnim okovjem...je malce štorast...ampak tale na sliki je čist ok.......user posted image user posted image user posted image  

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
15.10.2009 9:10:35   
simonakr
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Mene je moj Onasis ob polnoči zbudu in ko sem prišla v kuhinjo je bilo vsepovsod polno svečk in šanpanjec na mizi....IN ŠKATLA.......user posted image user posted image user posted image user posted image  IN KUVERTA.......user posted image user posted image user posted image user posted image   V škatli je bil fen,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker ga nimam oz enga starga in razbitga...... v kuverti pa bon za masažo po lastni izbiri in za savnanje......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  KOMAJ ČAKAM DA GREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No evo to ti je presenečenje! user posted image user posted image
Smrk, smrk mene pa ni moj nikol tko presenetu user posted image

< Sporočilo je popravil simonakr -- 15.10.2009 9:11:04 >

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
15.10.2009 9:11:29   
tanci29

Me pa vse boli in se počutim STARO.....user posted image user posted image  .... pa še zaspana sem... Ursa-ti privoščim spanca......

uauuuu tole se je pa onasis lepo izkazal....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
15.10.2009 9:11:37   
simonakr

URSA...... TEBI ŽELIM, DA TI DAN, KO SI POSTALA GOSPA OSTANE V NAJLEPŠEM SPOMINU...IN NAJ TI ZAKON DA VSE NAJLEPŠE IN VSE NAJBOLJŠE........

user posted image

Se podpišem!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
15.10.2009 9:12:17   
tanci29

user posted image

čestitke tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
15.10.2009 9:13:24   
Čebel@

user posted image
tudi od nas vse najlepše

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
15.10.2009 9:13:26   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

MLEA...............VSEEEEEEEEE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE OB TVOJEM PRAZNIKU.ŽELIM TI OGROMNO ZDRAVLJA,LJUBEZNI,OBJEMOV,POLJUBOV IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE.OSTANI TAKO FEJT PUNCA ŠE NAPREJ,KER TAKO TE IMAMO RADEuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

yoyo yo tudi od nas poljubčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
15.10.2009 9:13:57   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
15.10.2009 10:09:50   
Čebel@
no,mi je ratalo Hanino sobico pospravit in po tleh pomit-pa je ratala sitna tko da sem jo dala spat,jaz grem pa še kuhinjo v red spravit in spalnico,pa po tleh pomiti-lep dan

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
15.10.2009 10:21:57   
Vesnozaver
mlea VSE NAJBOLJSE!user posted image user posted image user posted image user posted image

ursa tebi in tvojemu mozeku cestitke za obletnico!user posted image

simona kosilo (ce si mislila za tamale?!): aljaz bo danes jedel telecjo juhico z zelenjavo in zvezdicami, jutri bom pa naredila juho, ki jo bova oba mela za kosilo (piscancje prsi, krompir, zelenjava)

birdy tukaj ne zelim povedati kaj je vzrok locitve, ne zelim 'simfati' moza, glavno je,predvsem zaradi aljaza, da se lahko normalno pogovarjava in da bova to uredila na sporazumen nacin.
vsem pa se enkrat res hvala za podporo, mogoce moje besede zvenijo hladne, pri srcku mi je pa toplo, ker vem, da mi stojite ob straniuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
15.10.2009 10:38:37   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

birdy tukaj ne zelim povedati kaj je vzrok locitve, ne zelim 'simfati' moza, glavno je,predvsem zaradi aljaza, da se lahko normalno pogovarjava in da bova to uredila na sporazumen nacin.
vsem pa se enkrat res hvala za podporo, mogoce moje besede zvenijo hladne, pri srcku mi je pa toplo, ker vem, da mi stojite ob straniuser posted image

Sej razumem, si pa nekak tud mislm kaj je narobe...
A veš kaj pa me zanima, to pa niti nima veze s tem... A s taščo se ful dobr zastopš da ti bo ona merkala tamalčka (če bo za to), al je sam edina možnost?
Pa nč bat, tvoje besede men ne zvenijo hladne, ampak bolj še v šoku.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
15.10.2009 10:42:06   
birdy
O zdej sem šele dojela...user posted image
Mlea, vse naj naj, naj ti bo lepo, pa morm rečt da ko si pisala kaj je tvoj naredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pomoje odtehta vse tist kar kdaj ni nareduuser posted image  Zdej sem ti ga pa kr mal fovšuser posted image
Urša, tebi pa čestitke ob obletnici poroke pa na še mnogo let. Naj bo v vajinem zakonu vedno ljubezen, vse ostalo je nepomembnouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
15.10.2009 10:51:13   
rebeka84
user posted image mLEA vse najboljše za rojstni dan!!!user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
15.10.2009 11:00:07   
Vesnozaver
birdy s tasco sem tako tako, je par takih povedala, ko sva jim povedala za locitev,(kaj vse jo je motilo na meni) da ce ne bi bilo aljaza, bi jo pred vrata postavila.....misilm pa, da je za aljaza najboljse, da bi bil tam do septembra, potem pa v vrtec....nisem si se cisto na jasnem,....ker moram pa rect da aljaza ma pa res rada.....samo mene neuser posted image ce bo pa rekla ne, pa bomo drugo resitev iskali, v skrajni sili ga bo moj ati pazil, ki je doma.....je pa aljaz do zdaj ene trikrat samo videl mojega oceta, tasco pa kar dosti, tako da zaradi aljaza bi bila boljsa resitev tascca, ker jo je bolj navajen.....sem v dilemi se vedno, priznam, ker nocem, da bi mi potem kdaj naprej vrgla, da ga je cuvala....po drugi strani pa si mislim klinc za aljaza je to najboljse.....in potem si ze spet mislim, pa kaj moram vse pozret?
ehja... 

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
15.10.2009 11:10:19   
birdy

birdy s tasco sem tako tako, je par takih povedala, ko sva jim povedala za locitev,(kaj vse jo je motilo na meni) da ce ne bi bilo aljaza, bi jo pred vrata postavila.....misilm pa, da je za aljaza najboljse, da bi bil tam do septembra, potem pa v vrtec....nisem si se cisto na jasnem,....ker moram pa rect da aljaza ma pa res rada.....samo mene neuser posted image ce bo pa rekla ne, pa bomo drugo resitev iskali, v skrajni sili ga bo moj ati pazil, ki je doma.....je pa aljaz do zdaj ene trikrat samo videl mojega oceta, tasco pa kar dosti, tako da zaradi aljaza bi bila boljsa resitev tascca, ker jo je bolj navajen.....sem v dilemi se vedno, priznam, ker nocem, da bi mi potem kdaj naprej vrgla, da ga je cuvala....po drugi strani pa si mislim klinc za aljaza je to najboljse.....in potem si ze spet mislim, pa kaj moram vse pozret?
ehja... 

Ah ja, vse tašče majo res rade svoje vnuke, sam svojih snah neuser posted image  Mah, sam tole je pol mal smotan, mene bi ful skrbel da bi mi tamalega ščuvala proti meni. Mislm pa da naprej ti pa ne bi metala, če ga ma tok rada kot praviš bi se še hvalila: jst sem pa svojga vnuka merkalauser posted image
Drugač pa ne vidim problema v tem da bi ga tvoj ati merku. Sej nenazadnje ko grejo otroci v vrtec vzgojiteljic sploh ne poznajo. Tle bi bil pa vsaj mal znan, pa preden greš delat ga mal večkrat pripeleš pa se te naši čmrli hitro navadjo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1271
15.10.2009 11:16:21   
Vesnozaver
birdy ja res je, da otroci, ki gredo v vrtec ne poznajo vzgojiteljic in se morajo navadit. saj vidis, da se ne vem, kaj bi....bomo videli,v glavem varsto bo!:)
glede scuvanja, to ga lahko ce ga pazi ali pa ne, saj videla ga bo itak.....ta problem bom resevala, ce se bo pojavil, ne bom se zdaj se za to sekirala.
snahe -tasce.....ja, nasa me je prej kao ful maralauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
15.10.2009 11:19:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

MLEA...............VSEEEEEEEEE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE OB TVOJEM PRAZNIKU.ŽELIM TI OGROMNO ZDRAVLJA,LJUBEZNI,OBJEMOV,POLJUBOV IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE.OSTANI TAKO FEJT PUNCA ŠE NAPREJ,KER TAKO TE IMAMO RADEuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

lepo napisano in res ostani taka kot si ker si superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa lepo lepo praznujuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
15.10.2009 11:19:43   
Katjusa

user posted image

en velik podpis od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
15.10.2009 11:23:45   
birdy

birdy ja res je, da otroci, ki gredo v vrtec ne poznajo vzgojiteljic in se morajo navadit. saj vidis, da se ne vem, kaj bi....bomo videli,v glavem varsto bo!:)
glede scuvanja, to ga lahko ce ga pazi ali pa ne, saj videla ga bo itak.....ta problem bom resevala, ce se bo pojavil, ne bom se zdaj se za to sekirala.
snahe -tasce.....ja, nasa me je prej kao ful maralauser posted image

Ma, je.bat ga, sej bo bolšuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?