|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
14.10.2009 14:25:52   
Že nekaj časa nisem prilimala nobene slikce naše male princeske...

user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
14.10.2009 14:28:17   
Čebel@
cita........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
14.10.2009 14:29:07   
simonakr
Živjo! Kako ste? Madona je mraz zunej!!!
Sej sm prebrala pa sm pozabla kaj bi rada komentirala user posted image user posted image

Vsem bolanim in bubanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čim prej bolš!

Vsem user posted image user posted image user posted image še od nas za vse dosežene napredke.

Katjuša user posted image user posted image za kino, čeprov men je Brez povratka tako blesav film pa nej bo to 1, 2, 3 al pa 4 - brez zamere!

Rebeka user posted image user posted image da je zdrav! Sam to je važno!

Šiht gre vedno bolje! Samo naspat se ne morm, mi manjka ene par urc user posted image . Mala je ok, je ne moti da je v varstvu - vsaj nič mi tašča ni rekla da je tečna! Trenutno se igra in prižiga in ugaša tv user posted image A ima kakšna idejo kaj nardit za kosilo???

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
14.10.2009 14:29:46   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: cita

user posted image

Kakšna bejba!!user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.10.2009 14:48:13   
Katjusa
simona sej men je brez povratka tud kr neki in če 1 del vidiš je to čist zadost al pa še preveč ker so vsi istiuser posted image user posted image user posted image ampak dober moj si je pač zaželel it v 3d gledat in je blo pač to in sma šla..... sej se ne gre tolk za film kot pa za to da grema skupaj in da se mal za rokice v kinu držima...... no bom pa na račun tega filma lahko šla slovenko tud v kino gledat, čeprav mi je čist vseeno če jo gledam doma ampak ker mi je pač obljubu boma šla pa še fino paše mal it ven tkole zvečer oz. ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.10.2009 14:48:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: cita

user posted image

Kakšna bejba!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra je ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.10.2009 15:02:02   
Maksi1
Hello.

Cita, res je prava princeska! Ful lušna.

Torej pupke, malček se vam javljam, da boste vedele, da je z nami vse ok. Samo zadnje dni je blo tako lepo vreme, da smo ga izkoristili na ful. No, sej verjetno ste ga tudi ostale. Danes pa je že zima.

Na hitro sem preletela poste, tako da si večino nisem niti zapomnila, vse dobro želim samo bubančkom.
Aja pa Kolumbo - bravo Šimetu za atrij in ograjo.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.10.2009 15:43:15   
piskot
dan.

hvala za cestitke!

jebeni dan. 3× bila pri pediatru. najprej z martinom, dala kri, ga peljala domov, sla cez eno uro po izvide, po AB. Pridem domov, vmes jem ciabato z olivami, Ana me vidi, hoce se ona, ji dam malo za glodat, cez eno uro cist pikasta po vratu, pol ure kasneje se po trebuhu, hrbtu. Sva sam sli. Dobili fenistil. Obstaja moznost tudi da je od soje, ki jo je vceraj jedla, ceprav malo verjetno. Zdaj sta z atijem na sprehodu, pol bomo pa videli, upam da je bolje.

sosedi mi smo v pritlicju, pa manj slisimo sosede kot smo jih v prejsnjem stanovanju, ko smo bili najvisje. odvisno od ljudi zgleda. uni so se drli, tusirali sredi noci, ropotali. ti zdaj imajo pa se 2 macka, pa komaj vemo da je kdo nad nami.

ostalo sem pa pozabila.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.10.2009 16:12:52   
TAMIKA3
PUNCE, KATERI SUŠILEC PRIPOROČATE user posted image
SEM GLEDALA TEGALE
http://www.bosch-home.com/si/produkti/pranje-in-su%C5%A1enje/su%C5%A1ilni-stroji/WTS86513BY.html?source=browse

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.10.2009 16:30:51   
Onasiss
Dober dan...... medve sva pa bili na sprehodu v gozdu in sva nabrali kostanj za zvečer.... Potem sem šla pa na fitnes...............joj kok paše mal migat user posted image .

Brez povratka--- ker sem velika ljubiteljica grozljivk mi je bil film všeč, čeprav priznam, da sem že kaj boljšega gledala........najboljša je še vedno ŽAGA!!!!!!user posted image user posted image

tamika-kar se sušilca tiče, nimam pojma... jaz sem ga v akciji kupla za 170 €...in je čist ok za to kar ga uporabljam....user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.10.2009 17:05:34   
Jutta
Tamika - jaz sem najbolj zadovoljna nad Candyjevimi stroji 

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.10.2009 17:38:39   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

KUHINJO IMAM JAZ TUDI s candy aparati. se mi je pa zadnjič pomivalec pokvaril, sem vprašala serviserja kateri sušilec priporoča, pa mi reče candy na zunaj uj, na vznoter fuj
tako, da user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.10.2009 19:29:55   
Vesnozaver
jaz se javljam po dolgem casu, nisem imela volje za pisanje, se je dogajalo....v glavnem da se malo pohecam iz te moje nic kaj smesne situacije: sem prva  mama samohranilka (ce se tako rece) med vami...s tem ne mislim, da mora kera sledituser posted image user posted image user posted image se smejem, ko mi gre na jok:)

v glavnem z mozem sva imela neresljive probleme in danes je dokoncno odsel.
aja pa pobuda za locitev je bila iz moje strani, ker preko nekaterih stvari pac ne morem....
vesela sem, da imam mojga soncka in zaradi njega je vse lazje.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.10.2009 19:55:36   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

jaz se javljam po dolgem casu, nisem imela volje za pisanje, se je dogajalo....v glavnem da se malo pohecam iz te moje nic kaj smesne situacije: sem prva  mama samohranilka (ce se tako rece) med vami...s tem ne mislim, da mora kera sledituser posted image user posted image user posted image se smejem, ko mi gre na jok:)

aja pa pobuda za locitev je bila iz moje strani, ker preko nekaterih stvari pac ne morem....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čeprav o takih stvareh nerada berem, ker vem da so določene stvari rešljive........ TE PODPIRAM IN TI ŽELIM VELIKO SREČE....  če pa boš kdaj potrebovala toplo besedo vedi, da smo vedno TUKAJ...ali pa če katero pokličeš......

........je bolje biti bolan sam kot v dvoje......user posted image  

So what....

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.10.2009 20:00:00   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čeprav o takih stvareh nerada berem, ker vem da so določene stvari rešljive........ TE PODPIRAM IN TI ŽELIM VELIKO SREČE....  če pa boš kdaj potrebovala toplo besedo vedi, da smo vedno TUKAJ...ali pa če katero pokličeš......

SE PODPIŠEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.10.2009 20:02:26   
piskot
Vesnozaver user posted image user posted image . Cestitam za pogum. Pa zelim vama lepse case!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.10.2009 20:51:56   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

KUHINJO IMAM JAZ TUDI s candy aparati. se mi je pa zadnjič pomivalec pokvaril, sem vprašala serviserja kateri sušilec priporoča, pa mi reče candy na zunaj uj, na vznoter fuj
tako, da user posted image

no jaz pa prisegam na Gorenje..

boma2 :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.10.2009 20:53:04   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

SE PODPIŠEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.10.2009 20:54:35   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Boma, ej čist prov maš. K je bil nazadnje prehlajen je pol dneva prespal, k sem mu kej rekla je reku da je zmatran, pa da kako bi blo men če bi bla bolna pa bi mogla še vse živo delat (hmmmmmm, le kako bi mi blo?user posted image  Si ne znam predstavlat, res neuser posted image ).
Dons sem spala cele tri ure ker me je tok bolel da niti zaspat nisem mogla, pa sem mela vseen cel dan Kristi, pol dneva Neli, spravla tamali spat, pospravljala,... Pol mi pa reče kva sem zoprnauser posted image user posted image user posted image  Jeb.em ti boga, sej bi bil ti tud, preklet dec trapastuser posted image user posted image

oni nič ne razumejo.. user posted image user posted image user posted image Sam ko so oni bolni takrat je pa hudo... user posted image user posted image

Punce, a pa se s temi vašimi deci res nič ne da zmenituser posted image

sej ni tako hudo.. je pa res... Me zanima kako bi bilo, če bi bili moški noseči.. :)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
14.10.2009 20:57:26   
boma2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa navijat za nogomet....

Slovenija vodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
14.10.2009 21:08:39   
Urša08
Vesnozaver user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če boš kdaj rabila pogovor, toplo besedo ali samo to da te kdo posluša smo me tu zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.10.2009 21:10:37   
Urša08
Mi smo se popoldan potepali. Smo šli do kolegice na kavico, potem še v mullerja v nabavo. Otročka spita in upam na dobro noč čeprav močno dvomim ker Žiga še kar zobek matrauser posted image user posted image user posted image user posted image mislim da bo slaba nočkauser posted image .

Lahko nočko vsem pa naj bo čim daljša.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.10.2009 21:13:52   
Urša08
Tamika jaz mam whirlpoolovega (po nasvetu serviserja) in sem z njim zadovoljna. Sicer pa menim da ne moreš falit, vedt morš al vzameš kondenzacijskega (da sama vodo vn daješ) pa fino je da ma sistem ki sam uravnava kdaj bodo cunje suhe , ne da je treba čas nastavit (sam pomoje dons več al manj to majo), men je sicer všeč če ma zamik vklopa (ampak ni to nekaj nujnega), ... mislim da ne boš falila karkoli se boš že odločila user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.10.2009 21:15:23   
Urša08
Piskot ojej boga Ana user posted image user posted image user posted image user posted image a so pikice izginile, jo srbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.10.2009 21:16:47   
Urša08
Cita kak cukrček je Lija user posted image pa kak nasmešek user posted image   Kako si/ ste?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?