|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
14.10.2009 21:21:02   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

jaz se javljam po dolgem casu, nisem imela volje za pisanje, se je dogajalo....v glavnem da se malo pohecam iz te moje nic kaj smesne situacije: sem prva  mama samohranilka (ce se tako rece) med vami...s tem ne mislim, da mora kera sledituser posted image user posted image user posted image se smejem, ko mi gre na jok:)

v glavnem z mozem sva imela neresljive probleme in danes je dokoncno odsel.
aja pa pobuda za locitev je bila iz moje strani, ker preko nekaterih stvari pac ne morem....
vesela sem, da imam mojga soncka in zaradi njega je vse lazje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čeprav o takih stvareh nerada berem, ker vem da so določene stvari rešljive........ TE PODPIRAM IN TI ŽELIM VELIKO SREČE....  če pa boš kdaj potrebovala toplo besedo vedi, da smo vedno TUKAJ...ali pa če katero pokličeš......

........je bolje biti bolan sam kot v dvoje......user posted image  

SE PODPIŠEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vesnozaver, žal mi je za to kar beremuser posted image user posted image user posted image user posted image  V tem trenutku se šele zavedam da moj ni tok slab in sem vesela da ga mam.
Če karkoli rabiš lahko napišeš sem al pa pokličeš. Mi smo s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
14.10.2009 21:21:37   
Vesnozaver
hvala vam za podporouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se za seznam: prvi zobek 19.9., drugi zobek 10.10.

midva hodiva na plavanje, sva bila zdaj drugic  in je super, mali zeeelo uziva, bom drugic, ko slikam, prilepla.

komentiram nazadnje brano, se moram prebrat za nazaj.....

ursa zelim ti mirno nocko!

tamika pri susilcu ne morem pomagat, se ne spoznam, ga nimam.

cita tvoja princeska se pa samo smejiuser posted image

simona super, da gre siht vedno bolje in da se ima larisa lepo pri babici
jaz se cakam, kako se bo tasca odlocila, ce ga bo pazila, ko grem v sluzbo pa do septembra....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
14.10.2009 21:24:32   
birdy
Vesnozaver, če preveč vprašam ti ni treba odgovorit, ampak kaj je šlo narobe?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
14.10.2009 21:39:42   
Jutta
Vesnozaveruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če stvari nista mogla uredit, potem je bolje, da sta šla narazen zdaj, ko je otrok še majhen. Bolje, da otroci ne odraščajo v družini, kjer vlada prepir. Jaz te podpiram in ti čestitam za pogum. Če pa boš kdaj potrebovala koga za pogovor, lahko kaj pokličeš, mi imamo v MB stanovanje in gremo včasih čez vikend na Štajersko.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
14.10.2009 21:40:59   
Jutta
Piškot - kaj je rekla pediatrinja, da je v ciabati takšnega, da je sprožilo alergijo? Mleko? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Ano

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 21:49:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jutta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1231
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 21:50:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
14.10.2009 21:53:45   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

birdy PROSM D PRI NAS MAL KONTROLO DELAŠ TELE DNIuser posted image

Bo mojuser posted image  A jutr ob šestih zjutri že začnete kej delat?user posted image  Al pa ob desetih zvečer?user posted image  Ne, more jit jutr res neki v Medvode pa mu bom rekla nej mal pofirbcauser posted image
Ti, a takrat k smo se mem pelal ste že nehal delat a je bla sam kaka pavza? Pa jst sem se šele pol spomnla da kaj če je Rok kje spav pa smo ga mi z trobljenjem zbudl... Ej, sori če smo gauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
14.10.2009 21:56:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Vesnozaver user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če boš kdaj rabila pogovor, toplo besedo ali samo to da te kdo posluša smo me tu zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image se podpišem karkoli kadarkoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
14.10.2009 21:57:10   
Katjusa
kolumbo uživajte in lepo vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
15.10.2009 0:14:34   
tanci29
čer

vesnozaveruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ojoj kaj to berem...sej so že druge napisale če rabiš kaj smo tukaj s tabo...sem te pa res pogrešala zadnje čase....oglasi se še kaj...

piškot-kakšno obliko soje je jedla ana...ker ko sem jest hani prvič dala en sojin jogurt je bla čist pikasta cel teden...pol sem probala še enkrat z drugim jogurtom je pa čist ok

katjuša-superca za kino...jest nisem bla tolk cajta da mi rata že kakšno premiero po tv pogledatuser posted image

urša-a ti si se kaj spočila danes

mi smo se meli luštno...sem šla z otročki na obisk k eni prjatlci ki je mela rd...smo se malo načvekali...drgač mam spet borbe z erikom, ker noče met slinčka za vratom ko je in je ene pol futra po njemu razrtresen...joj ta mi bo pojedu živcev...je bil pa zvečer tok utrujen da je mahal papa že preden sem ga sploh pokrila...ponavad ga morm čakat ker če grem prej iz sobe preden se on namaha je kriza

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
15.10.2009 0:16:59   
tanci29
tamika mi mamo bosha strica sušilca

kolumbo uživejte na morčku...pa smuče ne pozabt če boš mela bundo pa kapouser posted image ...al pa drsalke če sliučajno more zamrzne da kako piruetu nardiš na jadranuuser posted image

simona-superca da uživčkate vsak na svojem koncu(služba, varstvo)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
15.10.2009 0:18:01   
tanci29
no tko zdej grem pa spat...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
15.10.2009 7:30:14   
Urša08
Jutro

Punce jaz sem se dons naspalauser posted image Sploh ne vem kdaj sem nazadnje spala 5,5 ur v kosu NORO - ja kričim od srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image Ob pol desetih sem šla spat in do treh je bila čista tišina, potem sem mu šla dudo popravt in po malih težavah smo še do pol sedmih spaliuser posted image user posted image user posted image   Jaz sem spočitauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
15.10.2009 7:31:02   
Urša08
Kolumbo uživajte na morčijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
15.10.2009 7:34:09   
Urša08
tanci Nejc tud ne prenaša slinčkov in je bila cela panika če sem mu ga dol dala, ga je pulil, pa govoru dol, dol,.. pa tud jest ni hotuuser posted image Sem obupala, sedaj je brez slinčka, jaz mam mal več za prat pa kaj čem. Te ša čist štekam kako to zgledauser posted image user posted image user posted image Včerej se nisem uspela spočit ker smo do večera letal okol, no sem se pa dons naspalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
15.10.2009 8:05:13   
Čebel@
user posted image

vesnozaver........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ostalo se pa podpišem pod ostale
urša.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
15.10.2009 8:11:38   
Čebel@
MLEA...............VSEEEEEEEEE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE OB TVOJEM PRAZNIKU.ŽELIM TI OGROMNO ZDRAVLJA,LJUBEZNI,OBJEMOV,POLJUBOV IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE.OSTANI TAKO FEJT PUNCA ŠE NAPREJ,KER TAKO TE IMAMO RADEuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
15.10.2009 8:28:50   
Urša08
user posted image user posted image Mlea vse najboljše in najlepše, veliko lepih trenutkov s tvojimi sončki, zdravja, uspehov na faksu, pridnega moža in vse kar si sama želišuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
15.10.2009 8:31:14   
Urša08
majchy kako gre učenje?

birdy a veš kok je Nejcu všeč tista oranžna duda, če ma Žiga kako drugo v ustih in Nejc vidi ta oranžno dudo mu jo koj zamenja user posted image user posted image user posted image user posted image Kako kej zdravje, si kej boljša?

Otročka sta zrihtana, zdej grem pa mal na hitrco pospravit potem pride pa ena kolegica na kofetkauser posted image . Dolgčas mi ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
15.10.2009 8:34:24   
Urša08
Mlea ekola še ena tortica zate user posted image
user posted image

lepo praznuj

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
15.10.2009 8:35:53   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

MLEA...............VSEEEEEEEEE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE OB TVOJEM PRAZNIKU.ŽELIM TI OGROMNO ZDRAVLJA,LJUBEZNI,OBJEMOV,POLJUBOV IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE.OSTANI TAKO FEJT PUNCA ŠE NAPREJ,KER TAKO TE IMAMO RADEuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

I wish you the same!!!!!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
15.10.2009 8:36:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy kako gre učenje?

birdy a veš kok je Nejcu všeč tista oranžna duda, če ma Žiga kako drugo v ustih in Nejc vidi ta oranžno dudo mu jo koj zamenja user posted image user posted image user posted image user posted image Kako kej zdravje, si kej boljša?

Otročka sta zrihtana, zdej grem pa mal na hitrco pospravit potem pride pa ena kolegica na kofetkauser posted image . Dolgčas mi ni user posted image user posted image user posted image

FULL JE OGROMNOSNOVI IN KAR TEŽKO JE(SLOH ČE SI ŽE NEKAJ ČASA IZ ŠOLE)ups črke............no uglavnem:enkrat bom že naredila-ni user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
15.10.2009 8:37:09   
Čebel@
user posted image Ali boste danes prižgale svečke?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
15.10.2009 8:37:37   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image

Se podpišem! Vse naj naj pa cmokce tud iz naše strani!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?