Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 13:05:38
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you danes je pa mrzlo zunaj...........brrrrrrrrrrr................ ma joj no..........pa oblečem eno jakno, mi je glih glih komaj prou še.......... ............pa kupljena preden sem zanosila..........ma sem se razlezla k en žele............ Kaj pa naj jaz rečem ??? Spet postaja vse premajhno ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 13:11:23
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mty.. Sej ni moj sosed,ma za kelnarja lohk das kogar koli iz svojih kontaktov.:) matr me caka hrana narejena pa krozniki so zihr prazni pa ne morem prek gsmja na fb.. ma če še zmeri nisem na tist level prišla, da bi lohka še enga kelnarja kupila........ kako pa kej moj futr?? se kuha, peče??? v službi nimam dostopa do fb in me že skrbi, da se ne bo kaj zažgalo. Vse je še ok
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 13:14:22
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Jaz mojo taščo in tasta strogo VI - kam in tud želim da tako ostane......mam tud jaz rada zdravo distanco Jaz isto; mojadva sta tudi že kar v letih in ne bi bilo primerno, da bi ju tikala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 13:15:35
|
|
|
|
Čarli08
|
Nič, grem. Pridite na tortico - so frišne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 13:25:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Saraya, ste zdrave??? hvala na vprašanju... ah,kje,mene je danes full zgrablo,komaj da shajam....M še kašlja...A gre na boljše
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 13:26:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jaz isto; mojadva sta tudi že kar v letih in ne bi bilo primerno, da bi ju tikala. moja pa še abrahama ni praznovala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 13:49:19
|
|
|
|
petra1978
|
Ojla, ojla babike No, pa imam malo časa v službi in sem vas prišla pogledat. Pri nas nič novega, razen tega da ta teden bolj malo spimo in sem že kot en zombi. Pojma nimam kaj ga spet mantra ponoči. Mogoče pa spet kak zobek ven prihaja, ampak zaenkrat še ni nič za videt. Glede vikanja tašče, jaz mojo tud vikam in tudi moj mojo mami vika. Pa se mi zdi prav tako. Sem ravno razmišljala da moram Gala posnet kako je ponosen zdaj ko zna že hodit. Kar hodi in hodi in potem včasih tako pogleda kot bi hotel rečt, a me vidiš mami . Cuker moj mali.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 18:13:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Daaaan! Malo pa vas že moram pozdravit. Čeprav komentirala ne bom, ker so spet tašče na tapeti Saj veste, nimam kaj komentirat. Še vedno je nisem ne videla ne slišala (men se zdi da od začetka avgusta).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 18:19:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you prosim, pohvalite me.....sem poklicala taščo, sva se pogovorili, razčistili vse stare zadeve in sedaj se bova obe trudili, da bo kolikor tok klapalo. sej ni slaba ženska (tašča), samo hitro je užaljena in ji nos pade dol, če ni po njenem, jaz sem tudi trmasta in logično, da se hitro spičiva. uglavnem, želim da nama zdej zlaufa tko kot je treba. že zaradi njenega sina in njene vnukinje, saj nista onadva kriva, če smo midve smotane. ...lepo si napisala.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 18:22:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Daaaan! Malo pa vas že moram pozdravit. Čeprav komentirala ne bom, ker so spet tašče na tapeti Saj veste, nimam kaj komentirat. Še vedno je nisem ne videla ne slišala (men se zdi da od začetka avgusta). ....evo ti ruke stara
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 18:26:03
|
|
|
|
gold fish
|
....no, sem vse prebrala.....pa malo pokomentirala.... mi smo fajn, v vrtcu je zaenkrat OK, danes je že mahal vzgojiteljici, ko je šel domov ....Pol mi pa kar v avtu zaspi , ga doma preložim v kinderpet in spi podobno kot prej, preden je štartal jasli.... ...otroci kličejo... čao
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 19:19:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Jaz mojo taščo in tasta strogo VI - kam in tud želim da tako ostane......mam tud jaz rada zdravo distanco Enako. Da ne bomo preveč domači. Drugače pa MTY super za pogovor s taščo, pa da bi le trajal dober odnos.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 19:21:42
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya moja pa še abrahama ni praznovala Uh mašinca, pol je bila pa mlada mamica, pa tudi babica no.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 19:23:06
|
|
|
|
Olivija*
|
a še katera kupuje najcenejšo možno marelo? danes sem jih videla v eurospinu za 24 eur. pa sploh ni zgledala tako slabo, še strehco je imela!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 19:23:20
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Še vedno je nisem ne videla ne slišala (men se zdi da od začetka avgusta). Tole si pa zasluži en . Kaj bi dala za kaj takega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 19:26:06
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Oli....kaj misliš kakšne možnosti mam da se mi te sanje uresničijo ker go berem te poste o izraščanju zadnih zob me včasih kr malo panika zagrabi pred temi neprespanimi nočmi eh, nekatere pa tudi napišejo, da sploh niso opazile, kdaj so njihovi malčki dobili polna usta zob. upam,da boš med njimi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 19:31:56
|
|
|
|
Olivija*
|
naše A pa danes spet niso cepili, ker je imela zdaj par dni drisko...jaz mislim, da zaradi zob, ker tudi jest noče nič na žlico, samo kruh in take stvari, ki jih sama drži v roki, da si dlesni žuli... ampak P je vztrajala, da od zob otroci nimajo ne driske in ne vročine in da ima sigurno kako virozo... mogoče je pa tamala nalašč to naštimala...zdaj zvečer se je namreč prav trdo pokakala in tudi cel jogurt je zmazala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 20:15:22
|
|
|
|
ključek
|
čer........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 20:17:25
|
|
|
|
ključek
|
glede na to, da je danes tekma vseh tekem, upam, da bo malo več prisotnih tukaj kot ponavadi..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 20:34:47
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....no, sem vse prebrala.....pa malo pokomentirala.... mi smo fajn, v vrtcu je zaenkrat OK, danes je že mahal vzgojiteljici, ko je šel domov ....Pol mi pa kar v avtu zaspi , ga doma preložim v kinderpet in spi podobno kot prej, preden je štartal jasli.... ...otroci kličejo... čao ...............super za vretc.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 20:35:10
|
|
|
|
Olivija*
|
an...ne vem...so zgleda že vse na poti na brnik
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 20:35:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Saraya, ste zdrave??? hvala na vprašanju... ah,kje,mene je danes full zgrablo,komaj da shajam....M še kašlja...A gre na boljše
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 20:35:51
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* an...ne vem...so zgleda že vse na poti na brnik
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 20:58:19
|
|
|
|
Olivija*
|
kako pa kaj LN?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 21:32:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kaj bi dala za kaj takega.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?