Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 7:57:36
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 ...je tko hecna k ma zgoraj levo zobek, spodaj nima pa še nobenga, zgleda da je nasa bejba izven standardna ;) tut naša ima iste standarde...vedno z zgornjimi zobki začne, potem šele spodaj. ampak jih ima že skoraj 10
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 7:58:50
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 mi smo se pozdravili, smo imeli vrocino skor 5 dni me veseli, da ste vredu! se mi zdi, da so zdaj pa že vsi septembrčki zdravi, ane? Lara ok?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 8:04:29
|
|
|
|
taja1235
|
smo bli na hiconcilu...zgleda da je pomagal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 8:10:25
|
|
|
|
KAHLO
|
Hallo moje čvekice!"! Evo mene je tud danes prezeblo ko sto do polovice moje kolesarske poti sem kričala da bom zmrznila!! NO pa nima veze...zgleda da margarina pomagala, o ROnjini buški ne duha ne sluha.....tako da moram zdaj met rezervo margarine za peko in eno rezervo za ronjine buške Jaz se svoje tašče fino izognem....ker itak da mi ob srečanju stopi na živec, zdaj mamo tako zmejeno, da v petek gresta ati in ronja k njej na obisk za dve tri urce, jaz mam čas za sebe ali pa naše gospodinjstvo, tak da mi zamerit ne mora, izognem pa se njenemu brezveznemu nakladanju in pikanju!!!! tako je zdaj že sigurno nisem vidla mesec dni....pa še na kosilo mi za vikend ni treba več tja ..... ha haaaaaaaaaaaa ha haaaaaaaaaa ha haaaa Alenka ....ti si pa super woman ......kako sfolgaš vse to.....!!!! a maš kdaj 15 minut za sebe?!??!?!.....mah zgleda da sem jaz res en lenuh poleg tebe.....k se ne moram ene diplomske dokonca spacat!!!! pf......zgleda da si mu jih dobro napela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 8:17:11
|
|
|
|
KAHLO
|
hmmmmmmmmmmm.......jaz sicer lahko zapnem tud lanski plašč.....pr hlačah se pol malo zalomi, pr pohodnih se mi gumb kr sam od sebe odpne?!?!?!?!.......pr ostalih pa mi šlaufek čez pas visi!!?!?!?!? nevem....a je možno da zato k sem debelušna .......no zdaj se nekaj trudim z nekimi koruznimi oblattki zvečer, da ne žrem preveč kruha in neumnosti.....pa na silo v sebe vlivam tekočino.....tistih par evrov še nisem naškrabala, da bi si mesečno kupla, me zmeraj štacune z njihovimi reklamami prehitijo.......no mi bo pa verjetno ta virus (ki sem ga mogla fasati na troli) (kr naprej me črviči po trebuhu, in slabo mi je ......pa čist nič mi ne paše, pa tud nič ne obdržim v sebi) pomagal da kakšno kilco zgubim Nevem ampak zadne cajte se mi te trole tako graužajo, od kar je spet taka gneča na teh trolah je prav katastrofa se z njo pelat.....v ponedeljek ko je scalo sem mogla it na trolo in punce vsake štange k sem se je prijela je bla neka lepljiva bljeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkk...... še dobro da imam v torbici zmeraj eno malo flaško razkužila v roki, da si pol razkužim, ampak zgleda da mi v ponedeljek ni čist uspelo...............!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 8:21:41
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 8:23:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Alenka ....ti si pa super woman ......kako sfolgaš vse to.....!!!! a maš kdaj 15 minut za sebe?!??!?!.....mah zgleda da sem jaz res en lenuh poleg tebe.....k se ne moram ene diplomske dokonca spacat!!!! ej tebi se pa narežim do solz
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 8:25:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you danes je pa mrzlo zunaj...........brrrrrrrrrrr................ ma joj no..........pa oblečem eno jakno, mi je glih glih komaj prou še.......... ............pa kupljena preden sem zanosila..........ma sem se razlezla k en žele............[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ...ma kje jih pobirate? ma dajte ženske ne se obremenjevat s kg.Jaz bi pa imela ene 5 zraven.saj je fajn bit suh ampak me vsak čudno gleda,ko rečem da sem že 2krat rodila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 8:33:45
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya.....mah saj bi blo vse o.k, če bi cote ki so nam všeč ble tud normalnih konfekcijskih številk za take taprave babe moja sestra je tud že drugič rodila, in je pravi špagetl.......ampak v štacuni ji vse cote stojijo k ulite.....ko se pa jaz v njih stlačim, pa vse skup zgleda k ena tlačenka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 8:52:25
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma dajte ženske ne se obremenjevat s kg.Jaz bi pa imela ene 5 zraven.saj je fajn bit suh ampak me vsak čudno gleda,ko rečem da sem že 2krat rodila saraya, ni problema: evo ti recept: zmažeš celo pizzo, zraven popiješ cocacolo ali pa pivo...in potem bogvaruj na fitnes, ampak na kavč! to ti je recept za žele-kilažo če hočeš bit pa bolj čvrsto ojačana, pa fitnes - ampak pazi, kakšne vaje in kakšna hrana.
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 14.10.2009 8:53:31 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 11:12:51
|
|
|
|
Olivija*
|
zdej grem pa na cepljenje proti gripi...popoldne pa še A peljem na cepljenje (ampak ne proti gripi)...naslednji teden pa še pošljemo na cepljenje...in pol se nas nč ne bo prijelo...jeeeeee!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 11:14:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
mty.. Sej ni moj sosed,ma za kelnarja lohk das kogar koli iz svojih kontaktov.:) matr me caka hrana narejena pa krozniki so zihr prazni pa ne morem prek gsmja na fb..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 11:21:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mty.. Sej ni moj sosed,ma za kelnarja lohk das kogar koli iz svojih kontaktov.:) matr me caka hrana narejena pa krozniki so zihr prazni pa ne morem prek gsmja na fb.. ma če še zmeri nisem na tist level prišla, da bi lohka še enga kelnarja kupila........ kako pa kej moj futr?? se kuha, peče??? v službi nimam dostopa do fb in me že skrbi, da se ne bo kaj zažgalo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 11:25:01
|
|
|
|
ključek
|
prosim, pohvalite me.....sem poklicala taščo, sva se pogovorili, razčistili vse stare zadeve in sedaj se bova obe trudili, da bo kolikor tok klapalo. sej ni slaba ženska (tašča), samo hitro je užaljena in ji nos pade dol, če ni po njenem, jaz sem tudi trmasta in logično, da se hitro spičiva. uglavnem, želim da nama zdej zlaufa tko kot je treba. že zaradi njenega sina in njene vnukinje, saj nista onadva kriva, če smo midve smotane.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 14.10.2009 11:26:24 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 11:29:26
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY .....vsaka ti častttttttt.....in vložen trud za dober odnos s tvojo taščo.....!!! .....ampak zgleda da mene ta tvoja dobra namera in trud ki ga vlagaš do tvoje tašče noče prijet no .....mogoče bo kdaj napočit tud najin čas Olivija moj se tud gre drug teden cepit.............pol pa nema više izgovorov da je kako gripo fasal in bi mal poležal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 11:30:17
|
|
|
|
Olivija*
|
MTY, lepo da ste se harmonizirali! a vi vaše tašče vikate? men je tako čudno, ker jaz tikam vso mojo žlahto...ampak tašča je pa tzaka gospa, da mi ne dovoli, da bi jo tikala....se mi zdi, da se potem avtomatsko neka pregrada naredi v komunikaciji... ma sej je bolje tako, da sm bolj na distanci. pol tudi zapnemo ne prehitro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 11:30:59
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara ....kako lara!?!?! a so že pokukali ven ti opasni zobki!!! meni se zdi da se je naši ronji to izraščanje malo ustavlo ......k še ma kr naprej samo teh 8 zobkov odspredaj....in je prav židane volje....no upam da bo take volje tudi ko bodo uni odzadaj začeli ven rint
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 11:31:57
|
|
|
|
KAHLO
|
Jaz mojo taščo in tasta strogo VI - kam in tud želim da tako ostane......mam tud jaz rada zdravo distanco
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 11:32:18
|
|
|
|
Olivija*
|
kahlo, naj se ti to uresniči glede zobkov!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 11:33:44
|
|
|
|
KAHLO
|
Oli....kaj misliš kakšne možnosti mam da se mi te sanje uresničijo ker go berem te poste o izraščanju zadnih zob me včasih kr malo panika zagrabi pred temi neprespanimi nočmi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 11:38:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Saraya.....mah saj bi blo vse o.k, če bi cote ki so nam všeč ble tud normalnih konfekcijskih številk za take taprave babe moja sestra je tud že drugič rodila, in je pravi špagetl.......ampak v štacuni ji vse cote stojijo k ulite.....ko se pa jaz v njih stlačim, pa vse skup zgleda k ena tlačenka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 11:39:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Oli....kaj misliš kakšne možnosti mam da se mi te sanje uresničijo ker go berem te poste o izraščanju zadnih zob me včasih kr malo panika zagrabi pred temi neprespanimi nočmi ko pri nas rastejo zobki, ne spimo tudi po cel teden ne......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 11:40:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Jaz mojo taščo in tasta strogo VI - kam in tud želim da tako ostane......mam tud jaz rada zdravo distanco enako.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 11:56:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a vi vaše tašče vikate? jap.... sva full tak na izi,ampak ni nikoli rekla naj je ne vikam,zato jo pač vikam ...čeprav bi jo rade volje tikala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 14.10.2009 11:57:27
|
|
|
|
ključek
|
Saraya, ste zdrave???
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?