|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
14.10.2009 7:57:36   
Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: taja1235
...je tko hecna k ma zgoraj levo zobek, spodaj nima pa še nobenga, zgleda da je nasa bejba izven standardna ;)

tut naša ima iste standarde...vedno z zgornjimi zobki začne, potem šele spodaj. ampak jih ima že skoraj 10 user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
14.10.2009 7:58:50   
Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

mi smo se pozdravili, smo imeli vrocino skor 5 dni

me veseli, da ste vredu!

se mi zdi, da so zdaj pa že vsi septembrčki zdravi, ane? Lara ok?

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
14.10.2009 8:04:29   
taja1235
smo bli na hiconcilu...zgleda da je pomagal

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
14.10.2009 8:10:25   
KAHLO
Hallo moje čvekice!"!

Evo mene je tud danes prezeblo ko sto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do polovice moje kolesarske poti sem kričala da bom zmrznila!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NO pa nima veze...zgleda da margarina pomagala, o ROnjini buški ne duha ne sluha.....tako da moram zdaj met rezervo margarine za peko in eno rezervo za ronjine buškeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se svoje tašče fino izognem....ker itak da mi ob srečanju stopi na živec, zdaj mamo tako zmejeno, da v petek gresta ati in ronja k njej na obisk za dve tri urce, jaz mam čas za sebe ali pa naše gospodinjstvo, tak da mi zamerit ne mora, izognem pa se njenemu brezveznemu nakladanju in pikanju!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image tako je zdaj že sigurno nisem vidla mesec dni....pa še na kosilo mi za vikend ni treba več tja ..... ha haaaaaaaaaaaa ha haaaaaaaaaa ha haaaa

Alenka
....ti si pa super woman ......kako sfolgaš vse to.....!!!! a maš kdaj 15 minut za sebe?!??!?!.....mah zgleda da sem jaz res en lenuh poleg tebe.....k se ne moram ene diplomske dokonca spacat!!!!user posted image user posted image

pf......zgleda da si mu jih dobro napelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
14.10.2009 8:17:11   
KAHLO
hmmmmmmmmmmm.......jaz sicer lahko zapnem tud lanski plašč.....pr hlačah se pol malo zalomi, pr pohodnih se mi gumb kr sam od sebe odpne?!?!?!?!.......pr ostalih pa mi šlaufek čez pas visi!!?!?!?!? nevem....a je možno da zato k sem debelušnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......no zdaj se nekaj trudim z nekimi koruznimi oblattki zvečer, da ne žrem preveč kruha in neumnosti.....pa na silo v sebe vlivam tekočino.....tistih par evrov še nisem naškrabala, da bi si mesečno kupla, me zmeraj štacune z njihovimi reklamami prehitijo.......no  mi bo pa  verjetno ta virus (ki sem ga mogla fasati na troli) (kr naprej me črviči po trebuhu, in slabo mi je ......pa čist nič mi ne paše, pa tud nič ne obdržim v sebi) pomagal da kakšno kilco zgubimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevem ampak zadne cajte se mi te trole tako graužajo, od kar je spet taka gneča na teh trolah je prav katastrofa se z njo pelat.....v ponedeljek ko je scalo sem mogla it na trolo in punce vsake štange k sem se je prijela je bla neka lepljiva bljeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkk...... še dobro da imam v torbici zmeraj eno malo flaško razkužila v roki, da si pol razkužim, ampak zgleda da mi v ponedeljek ni čist uspelo...............!!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
14.10.2009 8:21:41   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
14.10.2009 8:23:08   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Alenka ....ti si pa super woman ......kako sfolgaš vse to.....!!!! a maš kdaj 15 minut za sebe?!??!?!.....mah zgleda da sem jaz res en lenuh poleg tebe.....k se ne moram ene diplomske dokonca spacat!!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ej tebi se pa narežim do solzuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
14.10.2009 8:25:09   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

danes je pa mrzlo zunaj...........brrrrrrrrrrr................

ma joj no..........pa oblečem eno jakno, mi je glih glih komaj prou še..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............pa kupljena preden sem zanosila..........ma sem se razlezla k en žele............[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ...ma kje jih pobirate?

ma dajte ženske ne se obremenjevat s kg.Jaz bi pa imela ene 5 zraven.saj je fajn bit suh ampak me vsak čudno gleda,ko rečem da sem že 2krat rodilauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
14.10.2009 8:33:45   
KAHLO
Saraya.....mah saj bi blo vse o.k, če bi cote ki so nam všeč ble tud normalnih konfekcijskih številkuser posted image user posted image user posted image user posted image za take taprave babeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moja sestra je tud že drugič rodila, in je pravi špagetl.......ampak v štacuni ji vse cote stojijo k ulite.....ko se pa jaz v njih stlačim, pa vse skup zgleda k ena tlačenka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
14.10.2009 8:52:25   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
ma dajte ženske ne se obremenjevat s kg.Jaz bi pa imela ene 5 zraven.saj je fajn bit suh ampak me vsak čudno gleda,ko rečem da sem že 2krat rodilauser posted image

saraya, ni problema: evo ti recept: zmažeš celo pizzo, zraven popiješ cocacolo ali pa pivo...in potem bogvaruj na fitnes, ampak na kavč!

to ti je recept za žele-kilažo user posted image

če hočeš bit pa bolj čvrsto ojačana, pa fitnes - ampak pazi, kakšne vaje in kakšna hrana.

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 14.10.2009 8:53:31 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
14.10.2009 11:12:51   
Olivija*
zdej grem pa na cepljenje proti gripi...popoldne pa še A peljem na cepljenje (ampak ne proti gripi)...naslednji teden pa še user posted image pošljemo na cepljenje...in pol se nas nč ne bo prijelo...jeeeeee!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
14.10.2009 11:14:20   
Lara Croft
mty.. Sej ni moj sosed,ma za kelnarja lohk das kogar koli iz svojih kontaktov.:) matr me caka hrana narejena pa krozniki so zihr prazni pa ne morem prek gsmja na fb..

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
14.10.2009 11:21:35   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

mty.. Sej ni moj sosed,ma za kelnarja lohk das kogar koli iz svojih kontaktov.:) matr me caka hrana narejena pa krozniki so zihr prazni pa ne morem prek gsmja na fb..

ma če še zmeri nisem na tist level prišla, da bi lohka še enga kelnarja kupila........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako pa kej moj futr?? se kuha, peče???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v službi nimam dostopa do fb in me že skrbi, da se ne bo kaj zažgalo.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
14.10.2009 11:25:01   
ključek
prosim, pohvalite me.....sem poklicala taščo, sva se pogovorili, razčistili vse stare zadeve in sedaj se bova obe trudili, da bo kolikor tok klapalo. sej ni slaba ženska (tašča), samo hitro je užaljena in ji nos pade dol, če ni po njenem, jaz sem tudi trmasta in logično, da se hitro spičiva.user posted image  uglavnem, želim da nama zdej zlaufa tko kot je treba.user posted image
že zaradi njenega sina in njene vnukinje, saj nista onadva kriva, če smo midve smotane.user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 14.10.2009 11:26:24 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
14.10.2009 11:29:26   
KAHLO
MTY .....vsaka ti častttttttt.....in vložen trud za dober odnos s tvojo taščo.....!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ampak zgleda da mene ta tvoja dobra namera in trud ki ga vlagaš do tvoje tašče noče prijetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no .....mogoče bo kdaj napočit tud najin časuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Olivija moj se tud gre drug teden cepit.............pol pa nema više izgovorov da je kako gripo fasal in bi mal poležaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
14.10.2009 11:30:17   
Olivija*
MTY, lepo da ste se harmonizirali!

a vi vaše tašče vikate? men je tako čudno, ker jaz tikam vso mojo žlahto...ampak tašča je pa tzaka gospa, da mi ne dovoli, da bi jo tikala....se mi zdi, da se potem avtomatsko neka pregrada naredi v komunikaciji...

ma sej je bolje tako, da sm bolj na distanci. pol tudi zapnemo ne prehitro user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
14.10.2009 11:30:59   
KAHLO
Lara ....kako lara!?!?! a so že pokukali ven ti opasni zobki!!!user posted image meni se zdi da se je naši ronji to izraščanje malo ustavlo ......k še ma kr naprej samo teh 8 zobkov odspredaj....in je prav židane volje....no upam da bo take volje tudi ko bodo uni odzadaj začeli ven rintuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
14.10.2009 11:31:57   
KAHLO
Jaz mojo taščo in tasta strogo VI - kam in  tud želim da tako ostane......mam tud jaz rada zdravo distancouser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
14.10.2009 11:32:18   
Olivija*
kahlo, naj se ti to uresniči glede zobkov!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
14.10.2009 11:33:44   
KAHLO
Oli....kaj misliš kakšne možnosti mam da se mi te sanje uresničijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker go berem te poste o izraščanju zadnih zob me včasih kr malo panika zagrabi pred temi neprespanimi nočmiuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
14.10.2009 11:38:31   
ključek

Saraya.....mah saj bi blo vse o.k, če bi cote ki so nam všeč ble tud normalnih konfekcijskih številkuser posted image user posted image user posted image user posted image za take taprave babeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moja sestra je tud že drugič rodila, in je pravi špagetl.......ampak v štacuni ji vse cote stojijo k ulite.....ko se pa jaz v njih stlačim, pa vse skup zgleda k ena tlačenka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
14.10.2009 11:39:30   
ključek

Oli....kaj misliš kakšne možnosti mam da se mi te sanje uresničijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker go berem te poste o izraščanju zadnih zob me včasih kr malo panika zagrabi pred temi neprespanimi nočmiuser posted image

ko pri nas rastejo zobki, ne spimo tudi po cel teden ne......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
14.10.2009 11:40:37   
ključek

Jaz mojo taščo in tasta strogo VI - kam in  tud želim da tako ostane......mam tud jaz rada zdravo distancouser posted image

enako.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
14.10.2009 11:56:10   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

a vi vaše tašče vikate?

jap....
sva full tak na izi,ampak ni nikoli rekla naj je ne vikam,zato jo pač vikamuser posted image ...čeprav bi jo rade volje tikalauser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
14.10.2009 11:57:27   
ključek
Saraya, ste zdrave???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?