|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
14.10.2009 17:11:49   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: lake

No pa mamo še eno punčko user posted image user posted image

čestitkeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da porod ni bil prehud

kako je pa deklici ime če ni skrivnost

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
14.10.2009 17:15:03   
Leela
lake čestitke user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
14.10.2009 17:24:27   
lake
Reva je čist izmučena, je rojevala od devetih zjutri, brat pa tud komej govori. Ime ji je pa Nela. 

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
14.10.2009 17:46:10   
ledenka

čestitkeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

telovadba - priporočam pilates user posted image idealen za trebušne mišice in mišice medeničnega dna. pa doooooolgi sprehodi - sam ne vem, kak bo to pozimi zgledalo.

sem pa kupila kombinezon, v Nami imajo kar lepo izbiro - kombinezoni po 50 EUR, bundice po 30 EUR. če katera še rabi, se splača it pogledatuser posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
14.10.2009 18:04:15   
ledenka
pa GH sem začela uvajat. riževa kašica ni ravno vrhunec kulinarike user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
14.10.2009 18:31:56   
OliveOyl
lake čestitke!!user posted image user posted image

flaska sem mal brala o Mireni pa sem naletela na en tvoj star post.Daj mi povej kako se ti je obnesla.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
14.10.2009 18:46:56   
maja1488
Čestitke teta Lake!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
14.10.2009 19:25:04   
pokica_
lake čestitke!!! user posted image

Anej spi...upam, da spi. Sem ga danes dala prvič v spalno vrečo, pa je kr krilil z rokami in se jezil, da nima prostosti,...upam, da se bo unesel in bo spal kj. user posted image  Če ne pa nazaj kovtrček.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
14.10.2009 20:02:02   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

oj
evo,frišni podatki za 5.mes.:

7000g in 65 cm naslednji pregled:pojma nimam..user posted image

user posted image user posted image user posted image

lake user posted image user posted image user posted image tetica user posted image

Sm sestradana grem si iskat neki za jest pol pa vam povem kej o našem popoldnevu

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
14.10.2009 20:04:45   
pokica_
Dudi, a ti niso dali nikjer nč za jest? user posted image

Pa le poročaj...jst pa študiram, al bi jedla arašide al nebi...jih je lubi pomolil pred nosuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
14.10.2009 20:10:50   
majana79
čestitke lake user posted image

naše plavanje - grozno user posted image pa sploh do vode nismo prišli...

najprej smo bili eno uro v preddverju, ker je vaditelj zamujal, tako da se je Jure vmes očitno segrel (spal je, in ga nisem budila, imel je pa oblečeno jopčko v lupinici), potem ko sem ga slekla v kabinah, ga hotela podojit je pa začel dobesedno kričat in je to trajalo ene 15 minut sigurno. Vmes sva ga nosila, dala pol topel tuš, nogice namočila v bazen... Nič ni pomagalo, dokler ga na koncu nisva oblekla nazaj in smo šli... Res, grozen občutek ko ga nisva nikakor mogla pomirit, še zdaj mi je hudo, ko je tako jokal. Sva pa potem šele, ko smo prišli mokri nazaj iz bazena ugotovila, da noben radiator ne dela, da iz zračnikov oz klime piha mrzel zrak in da je notri sigurno samo 20 stopinj!! (so nama to tudi potrdili ko sva se potem pogovarjala z lastnikom in vaditeljem - neki se je Atlantisu pokvarilo in jih sploh niso obvestili user posted image ). Tako da sklepava da ga je toplotni šok spravil čisto iz tira.
Smo se pa dogovorili, da gremo na tečaj spet novembra, zdaj pa samo upava da se mu ni voda zamerila, ker sva ga vmes močila... user posted image Upam samo da se v tisti slačilnici ni prehladil user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah ja, ta dan ni bil naš...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
14.10.2009 20:16:17   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image Bravo!!!
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

lake čestitke!!

flaska sem mal brala o Mireni pa sem naletela na en tvoj star post.Daj mi povej kako se ti je obnesla.

najbž si videla, da nisem bila neki ful navdušenauser posted image
kaj te pa zanima?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
14.10.2009 20:18:29   
Dudica1
Tako smo bli pri alergologu,in so nam ugotovili alergijo na neke plodove zunaj in na pršiceuser posted image ...samo zdej treh flekov nima in če bi blo to res od pršic bi jih tud zdej mel al kajuser posted image ...grozo se počutim kod da premal čistimuser posted image ...kaj naj zdej nč ne vem o tem!!!
V glavnem bil je pa tako priden da tudi pojambral ni user posted image samo na koncu ko je šlo že čez 10 pikov je rekel dost je - pika...pol je pa še vzela kri in je samo trznil.Ful sem bila ponosna na njega ko so se drugi samo drli notruser posted image
In ker je bil priden si je za nagrado izbral traktor s prikolicouser posted image

Pol smo pa še v trgovino šli in zapravli ogromnouser posted image ampak zdej pa mam bandidose user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
14.10.2009 20:22:23   
pokica_
ojej majana79user posted image  Kako so si pa to lahko privošči, tako hladno?! brrrrrrrr

Dudi superca, ane? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
14.10.2009 20:24:46   
Dudica1
poki kaj misliš da je lepo????...zapravljanje ja samo tista alergija pa ne 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
14.10.2009 20:27:40   
pokica_
Da je bil tko priden in ni nič jokcal. Alergija pa veš, da ni luštnouser posted image . Mi smo tud verjetno na neki alergični, pa še nevem na kaj...pod vratom ima take rdeče bunkice...pa tud po hruški se mu izpuščaji pojavijo. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
14.10.2009 20:30:39   
Dudica1
aja to pa ja ja priden fant je biluser posted image ...prav nisem mogla verjetuser posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
14.10.2009 20:36:48   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

ojej majana79user posted image  Kako so si pa to lahko privošči, tako hladno?! brrrrrrrr

Nimam pojma, to je zame neresno, sej vejo kdaj imajo dojenčki plavanje. user posted image Ma res upam da je toliko odporen, da se ni prehladil... Ker tudi doma nimamo ful toplo, tam do 23 stopinj.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
14.10.2009 20:39:29   
pokica_
majana, kje pa ste to bli?

Evo, lubi je lupil, jst pa jedla...arašide! user posted image  Bo dost sem rekla...k pol človk sam žre in ne neha pr taki stvari. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
14.10.2009 20:40:15   
lake
No mal smo zapil nečakinjo. Taja itak da še ne spi, sm ji pa dons dala kovterček za tavelike, upam da se ji ne bo ratal odkrit, ker je čez celo pojstlco.

Majana Grozno, kako si lahko privoščjo da je mrzl, lahko bi to takoj povedal, sej vejo da so mejhni dojenčki.Upam da bojo do jutr popravl, ker drgač zihr ne stopm s tamalo not.

Dudica Pršica je povsod, pa tud če trikrat na dan čistiš. Prco daj stran vse preproge, ker so pravo leglo z pršice. Nabirajo se tudi v jogijih, blazinah, zavesah... Vse blazine in kovtrčke je potrebno kupiti antialergijske, ki pa so seveda noro dragi.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
14.10.2009 20:48:07   
majana79
poki, v Atlantisu... Sej sta se ful opravičevala, pa valda nista kriva (tadva iz firme, ki ima tečaj)

lake, jst tut upam... Pa v bistvu ko pomislim nazaj, sem imela čuden filing, ker ko greva v toplice, je v slačinicah vedno ful toplo, tuki je blo pa tko nekak kot maš doma, mogoče še manj... Sam ker noben ni nč reku, sem tut potem jst to odmislila, ker sem itak bolj zmrzljiva. Ma, ena šola je pač več, samo se mi Jure smili. Močno upam da se v tistem jokanju ni zavedal kaj se dogaja in se mu voda kot taka ni zamerila... Bomo videli jutri pri kopanju doma.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
14.10.2009 20:49:17   
Dudica1
lake ja glih v tem je fora ker ma vse novo! user posted image ,in da mu zdaj spet vse novo kupujem...sploh ne vem če je kej od tega antialergijsko...
Preprog sploh nimam v celi bajti!
Je pa rekla da je to malo je bla čist majhna pikica.

Drugače pa moram pohvalit osebje pediatrične,vsi s katerimi sva bla v stiku so bili fuuuul prijazni posebno gospa ki mu je delala teste user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
14.10.2009 20:52:34   
Anonimen
ma sej jest vas sploh ne dohajamuser posted image  grem spet brat ne vem kolko strani.

sicer pa otroc pridni. Tristan vsak dan vpraša kje je oči in si more prav grozno mislit, kakšno dolgo službo ima to ( ker mu govorim da je v službi ).

Oskar - priden fant. Nimam pojma koliko je velik in težek, vem samo da mu je 74-tka zelo ulita.

Katere kreme potem priporočate za obraz ? Za Tristana sem kupovala kar mulerjeve ( kao ene proti vetru in mrazu ), pa ne vem ali je bilo kaj haska ali ne. Bi tudi zanj rabila kaj dobrega, ker ima skoz rdeča lička.

Nč, vas grem brat - če ne prej vas pri jutranji kavi ulovim.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4673
14.10.2009 20:56:35   
Dudica1
lina kje pa mate očija...a sem kaj zamudila,oprosti??

Jaz sem mu glih danes kupila kremo za mraz in veter od BUBCHEN

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
14.10.2009 21:04:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ampak tole z GH je pa res noro.. A ni ena danes napisala (al pri junijkah), da ji je pediater rekel, da so spet nove smernice in da ne velja več samo dojenje do 6. meseca?

Mislim, če se oni ne morejo zmenit, kako naj se znajdemo potem starši?! Obup...

jah smernico gori ali doli - mi pred 5 mesecem sigurno ne bomo začeli. prej proti šestim. pa še to zelooo počasi, ker nočem da je moj otrok neka statistika. Vsak otrok je razred zase in treba ga je poslušat. Našemu zaenkrat čisto zadošča mleko. Spi skoraj celo noč, zvečer pa poje tam do 180. Tristan je pri teh mesecih pojedel tudi 300ml, pa je bil kljub temu še celo noč lačen. Ko smo začeli uvajati gosto hrano - enako, on je bil ponoči lačen.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?