|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
14.10.2009 14:08:15   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

A lake ma pa še vedno vodovodarja na obisku? user posted image

aha, mislim da jima je že fejst vročeuser posted image

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
14.10.2009 14:09:32   
majuška10
kam pa hodite na plavanje? a to za dojenčke? moja kolegica je s ta malim hodila v Atlantis in da je blo ful dobro. nisem pa vedla s katerim mesecem lahko pričnem, sem mislila da šele tam po 7 ali 8 mesecu. nisem se še dost zanimala...bi pa tudi jst rada mojga peljala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
14.10.2009 14:11:54   
majana79
V Atlantis, ledenka pa na DIF.

To kar hodimo me, je uvajanje dojenčkov na vodo, ni še plavanje. Meni je gospod, ki ima to čez rekel, da je najbolj primerna starost med 4 in 6 mesecem, eventuelno še 7, da kasneje niso več tako 'vodljivi'.

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
14.10.2009 14:12:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Izgubljam vojno proti tastarejši. V treh dneh me ni ubogala niti ene stvari, za katero sem prosila, ukazala... Sveto obljubi, da zaj bo pa res pospravila, sam da se še mal poigra z nečim, jaz seveda verjamem in ji dovolim. Seveda se obljuba izgubi nekje vmes. Sploh ne vem, al nej jo kaznujem, al nej ji vse igrače poberem in nesem proč... V glavnem zgubljam živce in mal manjka, da si noge kje ne zlomim, ker je vse nametano.

Ima en kup izgovorov, od tega, da roke ne morejo več, ker so že utrujene, pa da nima nog, da bi tja prišla...

Sploh nisem več jezna, ker ne premorem energije za jezo.

Evo pa sem dala ven iz sebe...

če rabiš pomoč, povej... Ti bomo svetovale... Grozno boš morala biti dosledna,  trajalo bo par dni (mogoče pa samo en dan), pa bo pokapirala. Zberi moči in jo vzgoji tako, da bo pravuser posted image Boste veliko bolj srečni kasneje, zdaj bo pač dosti joka...

Pri nas je isto. Mi vrže plafon do vesoljauser posted image Ampak vztrajam in z vsako borbo, ki jo začne, vidi da bo moral prej sam odnehat. Jaz se nikoli ne vdam (čeprav sem sama sebi grozna in bi mu najraje ustreglauser posted image )

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
14.10.2009 14:13:03   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

Ja seveda, če ji montira radiator. user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
14.10.2009 14:13:37   
Anonimen
majuška, prejšnji teden smo začele v Atlantisu... hodimo ob četrtkih. ampak ne vem, če ni skupina že zaključena... 10 nas je v skupini, če se ne motim,...
majana in ledenka pa imata druge termine.

grem pogledat svojega smrčačka in ga počasi zbuditi... lepo preživite tole sončno popoldne. upam, da neha pihati!

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4631
14.10.2009 14:13:49   
majuška10
o hvala, se moram mal z mojim posvetovat.. jst bi tudi rada malega peljala.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
14.10.2009 14:15:01   
Anonimen

user posted image

Ja seveda, če ji montira radiator. user posted image user posted image

a ni rekla, da je star in kosmat??

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4633
14.10.2009 14:16:39   
FLASK_A
katja no... špilferderberuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
14.10.2009 14:17:44   
FLASK_A
sej se je obril umes, pa šel po nove zove, pa se udeležil pomlajevalnega programa...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
14.10.2009 14:18:40   
majana79
k.tja res no, ne bit tko resna user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
14.10.2009 14:21:42   
majana79
flaska, imam ene ideje o renovaciji stanovanja, če se do konca leta MOL ne zmiga. A imaš mogoče kako priporočilo (na ZS), gre pa za celostno obnovo v okviru konstrukcijskih zmožnosti (glede na to, da je hiša 100 let stara)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
14.10.2009 14:23:18   
petrazg
Katja on tastari ni mogel priti, ga je v križu stisnilo user posted image user posted image

Majana... fajn se imejte dons na plavanju... Kadar vas ne bo, lahko to manjkajpčo uro vedno nadomestiš... al pri drugi skupini ali sami popoldne 2 urno plavanje... Lahko prideš pa nadomeščat k nam, v četrtek...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
14.10.2009 14:27:01   
majana79
Jooj, kaj sem pozabila povedat!
Jure se je prej prvič obrnil iz hrbta na bok in potem na trebuh, ter pasel potem kravice. user posted image

petra hvala za info! Se bova zmenila z mojim kdaj bi mu ustrezalo.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
14.10.2009 14:40:57   
Tanja_

Jure se je prej prvič obrnil iz hrbta na bok in potem na trebuh, ter pasel potem kravice. user posted image

petra hvala za info! Se bova zmenila z mojim kdaj bi mu ustrezalo.

Bravo Jureuser posted image user posted image user posted image
Naša se pa še kr ni sama obrnilauser posted image Ne vem, a me mora že skrbet?K vaši so že pravi telovadci.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
14.10.2009 14:45:59   
meduzica
a katera ve kako se pri maxi-cosi lupinici un trak s katerim zateguješ paščke da ven od podloge ??rada bi dala prat pa se že eno uro živciram user posted image

user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
14.10.2009 14:48:47   
tubby
Telovadba ja trebabo

k.tja
jaz sem že 2 leti nazaj hodila na vadbo tnz al spin al kako je že ob pon in sred ob 18h
maš 20 min na kolesu, 20 min na blazini na telh vaje, pa 20 min na trenažerjih. po 3 mescih sm mela postavo da se šika!
res in hodim sm k eni Tini kr sam ona zna to tok dobr vodit. maš pa varjanto ksnej sm pol maš namest kolesa aerobiko 20 min.
jaz grem novembra. Do Stegn je ful blizu, pa tm se ne hodjo kazat kera je lepša pa kere firme maš trenerko kot v marsikaterem fitnesu v LJ,
PetraZg o jogi sm tud razmišljala pa tud menim da rabim bolj intenzivno vadbo. ja pa pilates bi enkrat probala... to je baje super za postavo

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
14.10.2009 14:51:09   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

a katera ve kako se pri maxi-cosi lupinici un trak s katerim zateguješ paščke da ven od podloge ??rada bi dala prat pa se že eno uro živciram user posted image

user posted image

Če dvigneš podlogo tam kjer grejo trakovi spodaj je v plastiki luknja in sta v tej luknji ob straneh 2 zobčka, kjer je trak samo gor nataknjen. V bistvu sam trak skup stisneš, pa se sname iz teh plastični zobčkov. Upam, da sem napisla tko da razumeš.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
14.10.2009 15:03:42   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

user posted image

Če dvigneš podlogo tam kjer grejo trakovi spodaj je v plastiki luknja in sta v tej luknji ob straneh 2 zobčka, kjer je trak samo gor nataknjen. V bistvu sam trak skup stisneš, pa se sname iz teh plastični zobčkov. Upam, da sem napisla tko da razumeš.

tanja hvalaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image našla

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
14.10.2009 15:52:58   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image Bravo!

Tanj, ne skrbi, saj ima še časuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
14.10.2009 15:56:26   
OliveOyl
oj

evo,frišni podatki za 5.mes.:

7000g in 65 cm naslednji pregled:pojma nimam..user posted image

Jaz ne vem s čem jih druge futrate,da so taki mišelinkoti...user posted image  Sam kako je pa naša tečna,sam tuli,jaz ne vem kaj bo to.user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
14.10.2009 16:46:19   
lake
Še vedno me zebe, kerevodovodarja še ni blo, user posted image ., Jst pa cel dan Tajo okol prenašan ker ma spet svoj dan sitnobe. Da ne govorim o tem da je svakinja že od devetih v porodni, in še vedno nobenga glasu. Tale porodnišnica  mi gre pa že res na jetra, jo bojo spet matral 12 ur.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
14.10.2009 16:47:30   
Leela

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Izgubljam vojno proti tastarejši. V treh dneh me ni ubogala niti ene stvari, za katero sem prosila, ukazala... Sveto obljubi, da zaj bo pa res pospravila, sam da se še mal poigra z nečim, jaz seveda verjamem in ji dovolim. Seveda se obljuba izgubi nekje vmes. Sploh ne vem, al nej jo kaznujem, al nej ji vse igrače poberem in nesem proč... V glavnem zgubljam živce in mal manjka, da si noge kje ne zlomim, ker je vse nametano.

Ima en kup izgovorov, od tega, da roke ne morejo več, ker so že utrujene, pa da nima nog, da bi tja prišla...

Sploh nisem več jezna, ker ne premorem energije za jezo.

Evo pa sem dala ven iz sebe...

če rabiš pomoč, povej... Ti bomo svetovale... Grozno boš morala biti dosledna,  trajalo bo par dni (mogoče pa samo en dan), pa bo pokapirala. Zberi moči in jo vzgoji tako, da bo pravuser posted image Boste veliko bolj srečni kasneje, zdaj bo pač dosti joka...

Pri nas je isto. Mi vrže plafon do vesoljauser posted image Ampak vztrajam in z vsako borbo, ki jo začne, vidi da bo moral prej sam odnehat. Jaz se nikoli ne vdam (čeprav sem sama sebi grozna in bi mu najraje ustreglauser posted image )

maja te razumem v nulo user posted image . Jaz temu rečem manipulatorsko obdobje.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
14.10.2009 16:49:20   
Leela
lake sporoč, ko boste dobili bejbija.

Filip pa ful kašlja, bova mogla it zdravniku jutri naj ga mal pogleda.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
14.10.2009 17:10:10   
lake
No pa mamo še eno punčko user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?