Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:08:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 A lake ma pa še vedno vodovodarja na obisku? aha, mislim da jima je že fejst vroče
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:09:32
|
|
|
|
majuška10
|
kam pa hodite na plavanje? a to za dojenčke? moja kolegica je s ta malim hodila v Atlantis in da je blo ful dobro. nisem pa vedla s katerim mesecem lahko pričnem, sem mislila da šele tam po 7 ali 8 mesecu. nisem se še dost zanimala...bi pa tudi jst rada mojga peljala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:11:54
|
|
|
|
majana79
|
V Atlantis, ledenka pa na DIF. To kar hodimo me, je uvajanje dojenčkov na vodo, ni še plavanje. Meni je gospod, ki ima to čez rekel, da je najbolj primerna starost med 4 in 6 mesecem, eventuelno še 7, da kasneje niso več tako 'vodljivi'.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:12:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Izgubljam vojno proti tastarejši. V treh dneh me ni ubogala niti ene stvari, za katero sem prosila, ukazala... Sveto obljubi, da zaj bo pa res pospravila, sam da se še mal poigra z nečim, jaz seveda verjamem in ji dovolim. Seveda se obljuba izgubi nekje vmes. Sploh ne vem, al nej jo kaznujem, al nej ji vse igrače poberem in nesem proč... V glavnem zgubljam živce in mal manjka, da si noge kje ne zlomim, ker je vse nametano. Ima en kup izgovorov, od tega, da roke ne morejo več, ker so že utrujene, pa da nima nog, da bi tja prišla... Sploh nisem več jezna, ker ne premorem energije za jezo. Evo pa sem dala ven iz sebe... če rabiš pomoč, povej... Ti bomo svetovale... Grozno boš morala biti dosledna, trajalo bo par dni (mogoče pa samo en dan), pa bo pokapirala. Zberi moči in jo vzgoji tako, da bo prav Boste veliko bolj srečni kasneje, zdaj bo pač dosti joka... Pri nas je isto. Mi vrže plafon do vesolja Ampak vztrajam in z vsako borbo, ki jo začne, vidi da bo moral prej sam odnehat. Jaz se nikoli ne vdam (čeprav sem sama sebi grozna in bi mu najraje ustregla )
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:13:03
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 A lake ma pa še vedno vodovodarja na obisku? aha, mislim da jima je že fejst vroče Ja seveda, če ji montira radiator.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:13:37
|
|
|
|
Anonimen
|
majuška, prejšnji teden smo začele v Atlantisu... hodimo ob četrtkih. ampak ne vem, če ni skupina že zaključena... 10 nas je v skupini, če se ne motim,... majana in ledenka pa imata druge termine. grem pogledat svojega smrčačka in ga počasi zbuditi... lepo preživite tole sončno popoldne. upam, da neha pihati!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:13:49
|
|
|
|
majuška10
|
o hvala, se moram mal z mojim posvetovat.. jst bi tudi rada malega peljala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 A lake ma pa še vedno vodovodarja na obisku? aha, mislim da jima je že fejst vroče Ja seveda, če ji montira radiator. a ni rekla, da je star in kosmat??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:17:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
sej se je obril umes, pa šel po nove zove, pa se udeležil pomlajevalnega programa...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:18:40
|
|
|
|
majana79
|
k.tja res no, ne bit tko resna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:21:42
|
|
|
|
majana79
|
flaska, imam ene ideje o renovaciji stanovanja, če se do konca leta MOL ne zmiga. A imaš mogoče kako priporočilo (na ZS), gre pa za celostno obnovo v okviru konstrukcijskih zmožnosti (glede na to, da je hiša 100 let stara)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:23:18
|
|
|
|
petrazg
|
Katja on tastari ni mogel priti, ga je v križu stisnilo Majana... fajn se imejte dons na plavanju... Kadar vas ne bo, lahko to manjkajpčo uro vedno nadomestiš... al pri drugi skupini ali sami popoldne 2 urno plavanje... Lahko prideš pa nadomeščat k nam, v četrtek...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:27:01
|
|
|
|
majana79
|
Jooj, kaj sem pozabila povedat! Jure se je prej prvič obrnil iz hrbta na bok in potem na trebuh, ter pasel potem kravice. petra hvala za info! Se bova zmenila z mojim kdaj bi mu ustrezalo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:40:57
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jooj, kaj sem pozabila povedat! Jure se je prej prvič obrnil iz hrbta na bok in potem na trebuh, ter pasel potem kravice. petra hvala za info! Se bova zmenila z mojim kdaj bi mu ustrezalo. Bravo Jure Naša se pa še kr ni sama obrnila Ne vem, a me mora že skrbet?K vaši so že pravi telovadci.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:45:59
|
|
|
|
meduzica
|
a katera ve kako se pri maxi-cosi lupinici un trak s katerim zateguješ paščke da ven od podloge ??rada bi dala prat pa se že eno uro živciram
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:48:47
|
|
|
|
tubby
|
Telovadba ja trebabo k.tja jaz sem že 2 leti nazaj hodila na vadbo tnz al spin al kako je že ob pon in sred ob 18h maš 20 min na kolesu, 20 min na blazini na telh vaje, pa 20 min na trenažerjih. po 3 mescih sm mela postavo da se šika! res in hodim sm k eni Tini kr sam ona zna to tok dobr vodit. maš pa varjanto ksnej sm pol maš namest kolesa aerobiko 20 min. jaz grem novembra. Do Stegn je ful blizu, pa tm se ne hodjo kazat kera je lepša pa kere firme maš trenerko kot v marsikaterem fitnesu v LJ, PetraZg o jogi sm tud razmišljala pa tud menim da rabim bolj intenzivno vadbo. ja pa pilates bi enkrat probala... to je baje super za postavo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 14:51:09
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica a katera ve kako se pri maxi-cosi lupinici un trak s katerim zateguješ paščke da ven od podloge ??rada bi dala prat pa se že eno uro živciram Če dvigneš podlogo tam kjer grejo trakovi spodaj je v plastiki luknja in sta v tej luknji ob straneh 2 zobčka, kjer je trak samo gor nataknjen. V bistvu sam trak skup stisneš, pa se sname iz teh plastični zobčkov. Upam, da sem napisla tko da razumeš.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 15:03:42
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: meduzica a katera ve kako se pri maxi-cosi lupinici un trak s katerim zateguješ paščke da ven od podloge ??rada bi dala prat pa se že eno uro živciram Če dvigneš podlogo tam kjer grejo trakovi spodaj je v plastiki luknja in sta v tej luknji ob straneh 2 zobčka, kjer je trak samo gor nataknjen. V bistvu sam trak skup stisneš, pa se sname iz teh plastični zobčkov. Upam, da sem napisla tko da razumeš. tanja hvalaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!! našla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 15:52:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jooj, kaj sem pozabila povedat! Jure se je prej prvič obrnil iz hrbta na bok in potem na trebuh, ter pasel potem kravice. Bravo! Tanj, ne skrbi, saj ima še čas
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 15:56:26
|
|
|
|
OliveOyl
|
oj evo,frišni podatki za 5.mes.: 7000g in 65 cm naslednji pregled:pojma nimam.. Jaz ne vem s čem jih druge futrate,da so taki mišelinkoti... Sam kako je pa naša tečna,sam tuli,jaz ne vem kaj bo to.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 16:46:19
|
|
|
|
lake
|
Še vedno me zebe, kerevodovodarja še ni blo, ., Jst pa cel dan Tajo okol prenašan ker ma spet svoj dan sitnobe. Da ne govorim o tem da je svakinja že od devetih v porodni, in še vedno nobenga glasu. Tale porodnišnica mi gre pa že res na jetra, jo bojo spet matral 12 ur.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 16:47:30
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Izgubljam vojno proti tastarejši. V treh dneh me ni ubogala niti ene stvari, za katero sem prosila, ukazala... Sveto obljubi, da zaj bo pa res pospravila, sam da se še mal poigra z nečim, jaz seveda verjamem in ji dovolim. Seveda se obljuba izgubi nekje vmes. Sploh ne vem, al nej jo kaznujem, al nej ji vse igrače poberem in nesem proč... V glavnem zgubljam živce in mal manjka, da si noge kje ne zlomim, ker je vse nametano. Ima en kup izgovorov, od tega, da roke ne morejo več, ker so že utrujene, pa da nima nog, da bi tja prišla... Sploh nisem več jezna, ker ne premorem energije za jezo. Evo pa sem dala ven iz sebe... če rabiš pomoč, povej... Ti bomo svetovale... Grozno boš morala biti dosledna, trajalo bo par dni (mogoče pa samo en dan), pa bo pokapirala. Zberi moči in jo vzgoji tako, da bo prav Boste veliko bolj srečni kasneje, zdaj bo pač dosti joka... Pri nas je isto. Mi vrže plafon do vesolja Ampak vztrajam in z vsako borbo, ki jo začne, vidi da bo moral prej sam odnehat. Jaz se nikoli ne vdam (čeprav sem sama sebi grozna in bi mu najraje ustregla ) maja te razumem v nulo . Jaz temu rečem manipulatorsko obdobje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 16:49:20
|
|
|
|
Leela
|
lake sporoč, ko boste dobili bejbija. Filip pa ful kašlja, bova mogla it zdravniku jutri naj ga mal pogleda.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 17:10:10
|
|
|
|
lake
|
No pa mamo še eno punčko
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?