Hanuši
|
Me pa še ena stvar ful skrbi. S Haninim tatijem sva ločena. Ima jo vsako sredo in 1 vikend v mesecu, na njegovo željo. Jaz sem mu tu pustila čisto proste roke, ker nimam pravice odrejat kolikokrat bo videl svojo hči. Sicer živi v Lj, njegova mama, se pravi Hanina babica pa živi 200m od nas. Ker uči v Kamniku, je večji del dneva v Kamniku, pri svoji mami. Ko grem na sprehod skoraj vedno vidim njegov avto pri mami. No zakaj tak uvod. Vidita se pa samo ob določenih dnevih, mu na kraj pameti ne pade, da bi jo npr. v torek poklical naj malo prileti do babice ali da bi kakšen vikend, ki ni njegov jo povabil ne vem, npr. na sladoled. Se striktno drži samo določenih dni. Pa še takrat, ko je pri njem, sta v Kamniku Pri njegovi mami, in on ima seveda ooooogromno sestankov, tako, da je Hana večji del z njegovo mamo. Ko pa je on z njo, ji pa seveda v vsem ustreže, kupi ji sicer nič, ker je vedno treba na plačo počakat, sam očitno v šolstvu dajejo plačo samo 1x na leto. No skrbi me to, da bom jaz morala počasi malo tršo vzgojo furat in da se nebi gospodična naprdnila, da bi šla p k tatiju, ker on ji pa vse dovoli. Vem kaj boste rekle: pa naj gre pa proba. Sam problem je v tem, da ne bo pri njem v Lj, ampak pri babici v Kamniku, katera pa tako ali tako kupuje njeno ljubezen, očka bo pa v mimohodu, spet vse dovolil. Saj verjetno prehitevam in pretiravam, sam se je tak primer zgodil moji prijateljici, ko je hči prišla v puberteto.