lino
|
Čer. Mojsonček čestitke ob dopolnjenih 5 mesecih Joj, se mi zdi, da smo šele govorile o vozičkih, pa spet...boge ste...no, jst imam takega Haucka, je zelooo velik in širok z velikimi napihljivimi kolesi, je kot pravi džip, grem z njim zelo težko v določene trgovine in v avto ga sama sploh ne morem dat in dobim sedaj od ene prijateljice še enega 3 kolesnika (nimam pojma kake znamke), pa se pravzaprav sprašujem, če ga sploh rabim, ker kadar smo na poti imam itak s sabo sling in ga tja not kipnem, če smo na obisku in spi, ga kam položim, če pa bi šli kar tako doma okoli na sprehod je pa itak ta naš traktor super, ker nič ne ruka je pa tudi res, da se po novem itak ne maramo voziti v vozičku, ker sploh ni zanimivo in nam (beri Maksiju) najbolj odgovarja kengorujček, tk da...no potem bo itak zima...in poleti definitivno marela (voziček, ki ga tudi že imam) in če bo kaj po Maretu bo itak hitro shodil in se nekje do 2 let ne bo hotel vozit, ker bo treba racat...joooj bo še zanimivo punce, ne se preveč prenaglit z nakupom kakega dragega vozička... Sem pa danes jezna ko ...sem vohala našega psa in mi je smrdel, ga vržem v bano in ga skopam in sem mislila super, zadeva rešena, pa ga sedaj spet neki voham, še vedno smrdi in hop, spet v bano in šampon,...in glej ga , ko se mi neki premakne pod prsti...blakblak, booolheee, jak, me kr vse srbi, znorela bom in jst imam lase dolge skoraj do riti in sedaj imam groooozen feeling, me res vse srbi, pa sej ne grejo bolhe na ljudi, al da ne Groza, pa sedaj itak nič ne morem, ju3 pa ga bom peljala k veterinarju in naj mu da tisto ampulo gr al ka pa vem ka, jak, bljak me kr trese, pa vse une šampone bom nabavla, pa bajto spucala, gravž grdi...in to zato, ker smo bili zadnjič z njim pri enih na obisku in se je z njihovim psom igral, ki kar zunaj leta (naš je namreč hišni pes-pudelj in gre ven samo lulat in kakat, pa ob vozičku sedaj na sprehod, več pa ne, je tak top model pes, še plavat ne zna ), jooooj, se mi zdi, da mi vse povsod vse leze Grem rečt Maretu lahko noč in spat, dragega itak že kakih 14 dni nisem videla, so spet vsi drugi number one, ma ko ga je , sej on ne ve kaj zamuja... Nooočkooooo.
|