|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
13.10.2009 10:10:13   
kaminek
jst mam cliota, pa moram zadnje gume vedno dol dat, pa ni problem.

danes je pa našo user posted image  nekaj begalo ponoči. šla je spat ob pol devetih in se zbudila 1.15, ker je bla lačna, potem ob 5.15, ker je bla zopet lačna in ob osmih danes spet. že 3x je jedla. pa zdejle bo tud kmal že četrtega. če se bo to nadaljevalo, recimo še kak teden, bom mal patronažno poklicala, ker mora pridt glede uvajanja GH.
kaj pa ve mislite glede tega? je pa velika punca, oblačim jo v št. 74, 68 že opuščamo, edino kakšna stvar ji je še ok. jutri teden bo pa stara 4 mesece.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
13.10.2009 10:13:28   
bačko
Saj ta Implast je štirikolesnik in zato mi je všeč!Pa še fajn se zloži.Zdaj imam Chiccota in se zloži kot marela samo za po makedamu je obup.Loro trese kot pri norcih in zato hočem zamenjati.Zdaj ko je bila v košari je šlo v športne delu pa ni šans.Žal mi je ker sem tega kupila.Full nisem razmišljala!user posted image user posted image user posted image user posted image In moj zdaj teži da moram najprej prodati tega če hočemo kupiti novega.Samo jaz se bom tako razjezila da si bom denar sposodila in ga bom sama kupila.user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
13.10.2009 11:06:09   
mojjaka
hanuši - naša je tudi u iber tečnobica ratala. Roke, roke, roke. Če jo predolgo pustimo v igralnem centru, ležalniku, se potem še ene 5 minut v rokah joče in krega, predenj dojame, da je že na rokah.user posted image Ali pa hoče, da se hodi z njo po stanovanju, da gleda stvari. Jaz pa ne naredim popolnoma nič. No, razen tega, da otroka žulim po rokah...

Se pridružujema "klubu" tečnobicuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
13.10.2009 11:10:21   
mojsonček
dan!

mi smo tut tečkoti... popoldnevi so katastrofa... hb, da ponoči spi, če ne bi se mi sfuzlal...

KAMINEK mogoče tut vašo mal tečnoba goniuser posted image  pa se tolaži s hrano...

mi smo pa danes napolnili 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image ... joooj, kako gre hitro...

pri nas tko piha, da je kr odnesl kovinski reklamni pano... groza... je bla skor nesreča na cesti zaradi tega...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
13.10.2009 12:00:24   
bačko
Mojsonček čestitke za 5 mesecev!user posted image user posted image user posted image
No midve bova zdajle pojedle in šle malo ven.Se slišimo.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
13.10.2009 12:00:46   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mislim da bi jaz morala potem sedeže podirati pa ne bo šlo ker imam na zadnjih sedežih že sedež za Žano.Rada bi tak voziček ki bi šel v citroena c3 brez da bi sedeže podirala.

...k meni v c3 gre peg perego mislim da je pliko...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
13.10.2009 12:06:09   
Tira
Vozički...
Harley glede na to, da ste na knap z denarjem (kot si napisala) in bi rada vozek z napihljivimi, velikimi gumami in da otrok lahko noter spi, da je tudi za večje otroke bi ti jz priporočala, da kupiš rabljen Quinny Speedy. Niso dragi, so lahki, z lahkoto se zložijo, pa otrok ima veliko prostora notri.
Jz bi ti odsvetovala Freestyla, ker je težek, na veliko se zloži (problem, če imaš majhen avto). Moram rečt, da sem preštudirala vozke v nulo, ker sem se s prvim zelo zaj... Kupila sva Freestyla in ker imam Puntota sem morala vsak dan dajati športni del dol, pa prvo gumo dol in ga basala v prtljažnik, športni del pa na sedež, da sploh ni mogel nihče sedeti zadaj. Groza.

Bačko glede na to, da imaš Cliota, jz nebi kupovala takega vozka, ki ne gre v prtljažnik. Res, da gredo gume z lahkoto dol, samo če to delaš vsak dan, ti začne parat živce. Mi smo kupili Maxi Cosi Muro4... s sedečim delom ga zložim in mi gre v prtljažnik Puntota. Super se vozi po vseh terenih in sem res zadovoljna.

Mi smo imeli včeraj plavanje, je bil mali tako utrujen, da smo ga dali spat že ob 18.30 user posted image  Se pozna, da zadnje čase noče spati čez dan. Potem je pa spal do 1h, ko smo jedli in naprej do 6h.
Je pa tudi naš ratal ena sitka, tud on bi bil samo po rokah in gledal okol, v ležalniku ali pa v igralnem centru zdrži max 15min. Mene pa že hrbet boli od prenašanja, ker ni ravno lahek user posted image

Joj moram povedat, da sva danes jedla jabolko (sem mu ga skuhala za prvič). Kaj je jamrov zraven, tko mu je bil dober user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
13.10.2009 12:26:02   
Hanuši
bačko, jaz ti svetujem da Chicco marelo obdržiš. Jaz sem imela pri Hani najprej 4 kolesnika z velikimi napihljivimi kolesi, pri njenem enem letu sem pa kupila Inglesinino marelo. Evo v spominu sem imela samo to, kok je bla lahka pa enostavna, pa super za transport...

In tako sem se odločila, da pri Binetu že v štartu kupim Inglesino Zippy. Sam sem pa pozabila, da sem pa za po makedamu še vedno uporabljala prvi voziček. Zato smo sedaj kupili še tega Freestyle4, sam vem, da kasneje mi bo pa marela zelo prav prišla.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
13.10.2009 12:34:25   
Hanuši
Tira sam pri meni pa sedalo ostane na vozičku, pa sej pravim v twingota gre brez da bi kolesa dol jemala. Mogoče je pa razlika med 3 in 4 kolesniki

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
13.10.2009 12:36:18   
tecka
Živjo, punce.
Jaz pa moram pohvalit Srečkota, da je kar vesel fant. Resda se hoče nositi zvečer, ko ratuje zaspan, pa se meni zdi še prezgodaj za posteljo (nosimo ga ene pol ure), drugače je pa čisto zadovoljen tudi v ležalniku ali na igralni blazini, le igrače je treba redno menjavati ali pa vsaj malo menjati položaj igrač, da je kaj novega. Je pa tako, da če leži v ležalniku in se jaz z njim pogovarjam in ne delam nič drugega, hitro hoče ven. Če pa vidi, da jaz npr. kuham, likam ali kaj podobnega, pa ni problema.
Danes sva bila tudi zunaj - BREZ KAPE! Na košaro vozička sem dala pokrov in očitno se je notranjost toliko segrela, da mu je bilo prevroče. Saj če ga zunaj nosim pa ne protestira, če ima kapo gor.

Danes zvečer bomo zagnali pa centralno ogrevanje, ker me zelo moti, da moram kar naprej tipati, ali malega slučajno zebe, če smo v drugem prostoru kot v dnevni (tam kurim kaminsko peč).

Zadnja dva dni se mi zdi, da samo Srečkove cunjice prekladam, počasi bomo šli načeloma na 68, opažam pa, da mu je že kaj prav tudi 74. Pa eno prehodno jakno sem mu kupila 74 - rokavi so mu predolgi, je pa tako ozka, da je ne morem zapetiuser posted image user posted image . Bo treba nazaj v trgovino in zamenjat. Mi gre pa tako na živce, da sem se odločila, da spomladi bo pa mali z mano hodil po trgovinah in bo kakšno stvar moral tudi probati.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
13.10.2009 12:58:37   
lenika
Hoj!

Pri nas pa zaenkrat kakšne tečnobe še ni ali pa se samo meni zdi tako, ker Matic je bil kot dojenček full naporen in sedaj se mi zdi Daša pridna.

Voziček imamo mi Quinny speedy in je super, lahek, komot se zloži in gre brez problema v prtljažnik mojega cliota.

Goste hrane še ne bomo uvajali, bom pa začela čez kakšen mesec, ko bo dopolnila 5 mesecev.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
13.10.2009 14:36:36   
bačko
Hanuši jaz imam še en voziček marelo od Žane in tistega bom potem uporabljala.Problem je da tukaj na Igu kamor grem na sprehod je makedam in je obup ko Lora notri leži.Moram čisto počasi voziti.Danes se bom lepo z možekom pogovorila in ga bom probala prepričati za Implast Bolder 4.
Tira saj ta maxi cosi mura 4 mi je všeč.Bi ga morala probati če gre v citroena C3.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
13.10.2009 18:14:15   
manna
Pozdravljene,
danes je pa super duper dan! Bogsigavedi zakaj ampak danes je pa naša Manca uživala v vozičku! In to dvakrat - dopoldne na 2 urnem sprehodu po sončku in še zdaj popoldne na 40minutnem sprehodu. Saj kar nisem mogla verjet glede na to da prej 10 dni nisva šle dlje kot do konca ulice pa je bil že jok. Danes je pa obakrat zaspala kot polhek notri...
Glede vozička našega mutsyja damo v avto tako da dam sedež pač dol s podvozja, ampak je čist enostavno. V prtljažnik našega  audija A3 gre potem oboje brez problema. Je pa res teh vozičkov na tržišču toliko da človek ne ve kaj bi zbral...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
13.10.2009 20:17:21   
lino
Čer.

Mojsonček čestitke ob dopolnjenih 5 mesecihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, se mi zdi, da smo šele govorile o vozičkih, pa spet...boge ste...no, jst imam takega Haucka, je zelooo velik in širok z velikimi napihljivimi kolesi, je kot pravi džip, grem z njim zelo težko v določene trgovine in v avto ga sama sploh ne morem dat in dobim sedaj od ene prijateljice še enega 3 kolesnika (nimam pojma kake znamke), pa se pravzaprav sprašujem, če ga sploh rabim, ker kadar smo na poti imam itak s sabo sling in ga tja not kipnem, če smo na obisku in spi, ga kam položim, če pa bi šli kar tako doma okoli na sprehod je pa itak ta naš traktor super, ker nič ne ruka je pa tudi res, da se po novem itak ne maramo voziti v vozičku, ker sploh ni zanimivo in nam (beri Maksiju) najbolj odgovarja kengorujček, tk da...no potem bo itak zima...in poleti definitivno marela (voziček, ki ga tudi že imam) in če bo kaj po Maretu bo itak hitro shodil in se nekje do 2 let ne bo hotel vozit, ker bo treba racat...joooj bo še zanimivo punce, ne se preveč prenaglit z nakupom kakega dragega vozička...

Sem pa danes jezna ko user posted image ...sem vohala našega psa in mi je smrdel, ga vržem v bano in ga skopam in sem mislila super, zadeva rešena, pa ga sedaj spet neki voham, še vedno smrdi in hop, spet v bano in šampon,...in glej ga user posted image , ko se mi neki premakne pod prsti...blakblak, booolheee, jak, me kr vse srbi, znorela bom in jst imam lase dolge skoraj do riti in sedaj imam groooozen feeling, me res vse srbi, pa sej ne grejo bolhe na ljudi, al da neuser posted image user posted image user posted image
Groza, pa sedaj itak nič ne morem, ju3 pa ga bom peljala k veterinarju in naj mu da tisto ampulo gr al ka pa vem ka, jak, bljak me kr trese, pa vse une šampone bom nabavla, pa bajto spucala, gravž grdi...in to zato, ker smo bili zadnjič z njim pri enih na obisku in se je z njihovim psom igral, ki kar zunaj leta (naš je namreč hišni pes-pudelj in gre ven samo lulat in kakat, pa ob vozičku sedaj na sprehod, več pa ne, je tak top model pes, še plavat ne znauser posted image ), jooooj, se mi zdi, da mi vse povsod vse lezeuser posted image

Grem rečt Maretu lahko noč in spat, dragega itak že kakih 14 dni nisem videla, so spet vsi drugi number one, ma ko ga jeuser posted image , sej on ne ve kaj zamuja...

Nooočkooooo.user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
13.10.2009 21:01:03   
manna
lino, ne, bolhe ne grejo na človeka, dokler je pes pri hiši. Dajte mu na vrat ampulo, pa bo. Nevem kako je ime tistim ampulam, ampak res delujejo.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
13.10.2009 21:01:20   
10ka
lino - dobr si povedala. in naj vas bolhe čim prej zapustijo

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
13.10.2009 21:05:28   
Tira
Lino ampule Frontline mu kupi in mu daš eno za vrat in bodo pocrkale vse bolhe, tudi če je kakšna slučajno po hiši. Daš mu jo za vrat in ga potem kakšen dan ne božaš.

Bačko vozek Maxi Cosi Mura bi ti šel sigurno v C3. Meni gre v puntota, brez da bi jemala sedeči del dol ali pa kolesa.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
13.10.2009 21:08:38   
lenika
Manna mogoče je Manci všeč to vreme, ko se je shladilo.

Lino upam, da se čimprej rešite bolh. Drugače pa super, zadnji stavek je že veliko bolj samozavesten. user posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
13.10.2009 21:14:50   
princ_princeska
lino- tudi js upam, da se čimprej rešiš bolhic, pa sej bo jutri to veterinar uredil s tisto ampulo, sam pol ga pa res ne smeš kak dan božat......drugače je pa meni tudi všeč zadnji stavekuser posted image

pa lepo nočko vsemuser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
13.10.2009 21:19:03   
mk8
Punce, koliko časa približno na dan so vaše bebice v ležalniku? Mene skrbi, da ni naša preveč časa notri, sam kaj ko ji je všeč... Vsi poudarjajo, da so tla najboljša, sam na tleh zdrži malo časa, ji ni zanimivo. Jo probam čimveč dati na tla, ampak se začne kar hitro pritoževati. Če jo imam pa v ležalniku, me pa gleda in lahko celo mogoče kaj naredim zraven (likam, kuham, pečem...). Ampak je pa ne pustim, da bi not zaspala. Če se malo zamislim je notri največ po pol ure naenkrat (pa še to skoraj ne), ampak se teh minutk potem kar nabere čez dan... user posted image

Lino user posted image user posted image user posted image , da se tvojuser posted image  čimprej znebi nadležnih bolh. Mislim pa, da ne gredo na človeka, nisem pa prepričana. Pa user posted image user posted image  za tvojega dragega, res ne ve, kaj zamuja!

Mojsonček, čestitke za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image

Manna user posted image user posted image user posted image  za tvojo Manco!! 

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
13.10.2009 21:27:13   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Manna mogoče je Manci všeč to vreme, ko se je shladilo.

Lino upam, da se čimprej rešite bolh. Drugače pa super, zadnji stavek je že veliko bolj samozavesten. user posted image

...obema si dobro napisala user posted image ...

mojsonček-pišuka že 5 mesecev,mi smo komi mal čez 3 user posted image ...

mk8-naš je notri največ zjutraj ko se zbudi ,da se jaz poštimam in pojem in pospravim postelje...hm kaj vem koliko časa recimo pol urce,pol čez dan pa je še dvakrat po recimo da petnajst minut...sam se mi pa zdi zdele par dni kar omejen v stolčku,ker ga vidim da bi se rad začel obračat iz hrbta na trebušček in v ležalniku to seveda res ni mogoče...je pa res da je na svetu miljon stvari ki niso priporočljive pa vseeno otroci zrastejo-seveda če je vse v mejah normale...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 13.10.2009 21:35:54 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
13.10.2009 21:43:21   
Goldy
lino - koliko vem, pasje bolhe ne gredo na človeka, mačje pa. Tak da k veterinarju po ampulo, pa bo.

bjondi - mi tudi jo tako po malo dajemo v ležalnik. Samo, če ji ni noter za bit, tako ritko dviguje, da me je že kar strah, da bo ven ušla...

mojsonček - uf, že 5 mesecev!!!

Si grem mleko stisnat - sem ratala prava mlekarna. Naša ne folga več jest.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
13.10.2009 22:04:59   
10ka
pa so moje punčke končno zaspale. ta velika je še ob pol desetih sedela na kahli in prepevala "še kaka, še kaka", čeprav ji ni bilo več treba user posted image . zdaj, ko se je navadila na kahlico, nas kar izkorišča in ko je treba spat, je seveda treba vsaj trikrat na kahlo. valda ne moreš reči ne :)

ležalnik - pri nas je notri samo med kosilom, ker drugače se joka. se mi pa zdi, da ni panike, če otroček notri tudi nekjkrat na dan za krajša obdobja. bolje, da je vesel v ležalniku, kot pa žalosten na telovadni blazini na tleh.

goldy - zakaj pa moraš zvečer mleko stiskat?

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
13.10.2009 23:14:08   
Goldy
10a - mleko sem si šla stisnit, ker sem imela polno (trdo) dojko. Alja se je pa iz ene najedla. Do sedaj sem sicer to naredila samo 2x. Samo danes je bilo res brezveze, ker bi me do zjutraj (naša HB spi celo noč) že pošteno bolelo in bi še kak mastitis fasala.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
14.10.2009 8:28:43   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

ležalnik - pri nas je notri samo med kosilom, ker drugače se joka. se mi pa zdi, da ni panike, če otroček notri tudi nekjkrat na dan za krajša obdobja. bolje, da je vesel v ležalniku, kot pa žalosten na telovadni blazini na tleh.

Se podpišem. Drugače je pa naša raje na tleh pod igralnim mostom ali pa na veliki postelji in se z lustrom pogovarjauser posted image  ali pa v svoji posteljici gleda vrtiljak.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?