|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
14.10.2009 9:28:25   
lake
Jah ko bi vsaj tko zgledu, je en tak starejši čiča, mal škrbast user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
14.10.2009 9:28:36   
Leela
jutro,

Filip je imel včeraj vročino, najbrž reakcija na cepljenje+prehlad. Zdaj pa kašlja. Ne bova nič ven šla.

Tanja super za nagrado. A ni človk vesel ko kaj tako dobi pa čeprav je brezveze. No saj tvoje je najbrž fino.

dudi jaz sem prevleko dobila zraven, videla sem pa univerzalne tudi v DM-u, BC-u...

elyy tudi jaz vem za fanta z dvemi različnimi barvami učk pa ni z njegovim vidom nič narobe. ne vem kaj ima to veze s porodom, sem zmeraj mislila da je barva oči pogojena z genetiko.
Jaz imam enake barve oči pa sem ful slabovidna. vseeno pa pojdite na pregled k očesnem zdravniku.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
14.10.2009 9:31:25   
majana79
Jutro!

Ljušne ste ble včeri! user posted image

Jure spi prvo spanje pravičnega, jaz grem nekaj pojest.

Tašča je odpeketala, ampak pride čez en mesec spet... user posted image

Tanja
, jaz imam tudi včasih slabo vest, da se ne ukvarjam z njim non stop, ampak če ne jokca, se navajam da nisem zraven. Pravijo da mora imeti otrok 'svoj' čas...

Gre danes katera slučajno v center?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
14.10.2009 9:32:18   
majana79
Aja, lake user posted image za svakinjo, pa Tanji user posted image za nagrado... Se vidi da sem čorava in sklerozna user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
14.10.2009 9:35:10   
FLASK_A
Lake, ja končno!!! Upam, da bo hitro rodila in da bo vse OKuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
14.10.2009 9:37:53   
pokica_

jst našga pustim, da se sam igra, tud po 1h se zna sam igrat, tako najbolj uživa, k če sem zravn postane tečko in bi šel raje v naročje.
Zdaj pa sploh uživa, ko se že kotali in prileze tud do mize 2m stran...pol pa ves vesel gleda časopis.

saten-svila...never ever...tist občutek na nogah, se mi kr koža ježi, mojmu pa sploh. Sem jo dala mami, naj jo kr ima. user posted image  Kupla sem jo pa pr Neckermanu. Odeja ima res najdražje, men se zdi škoda tolk dnarja devat za posteljnino, jst kr vse kupim pr Neckermanu.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
14.10.2009 9:41:56   
pokica_
Punce, v DMu je mlečna kašica zdrob-vanilija znižana in stane 1.85€. Jst bom kupla zdaj en dan. Je pa od Babylove...a je ta znamka ok? K drugač kupujem od Hippa.
Tanja...user posted image
lake user posted image
Anej spi, namest zajtrka...ni hotu neki jest. Jst pa nimam nič kaj zelenjave, sadja doma...mu bom danes za malco dala mlečni zdrob-kašico.
Pa pol jutri z sadjem naprej. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
14.10.2009 9:47:19   
Anonimen
evo mene rz opravkov, zdej pa moram mal posesat k pride končno tašča domov, jo je šel glihkar tast šel iskat, joj kojk bo sinko vesel k bo babico vidu , domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4533
14.10.2009 9:57:18   
Dudica1
jaz bom pa probala zdej dat oba spat pol bomo pa itak šl pa upam da bomo doro opravili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
14.10.2009 10:05:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz bom pa probala zdej dat oba spat pol bomo pa itak šl pa upam da bomo doro opravili.

dober opravte!!!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4535
14.10.2009 10:07:02   
Anonimen
naša se je pa že drugič tojk pokakala da ji je vn pogledu kakec ga je mela na sred hrbtauser posted image   kerim plenicam še lahko zaupam, k pride vse vnuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4536
14.10.2009 10:07:48   
petrazg
Jutro... No, mi smo danes tako dobro spali ponoči, da smo skoraj zaspali. user posted image Sem se zbudila 7.25 in komaj oba zrihtala za v vrtec... Zajtrk smo  še ulovili, saj bošček danes ni nič jedel... ni bilo časa user posted image . Je bil pa Luki pri meni v postelji od 5 naprej in se je stiskal kot majhni polhek... user posted image

Tanja... super za nagrado, za posteljnino ti ne bo žal. Sem jaz kupila eno iz prejšnje kolekcije... mmmm je fina za spat. Moram zdajle postelje preoblečt... pride moj domov user posted image

Lake... pusti vodovodarja pri miru danes...

Majana... tebe sem pogrešala včeraj...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
14.10.2009 10:08:12   
tubby
Punce pozdravljene!

se me še spomnte?user posted image

Upam da niste pozabile name čeprovse bl mal javim. Sem pa zmer za kako kavico čvek. Na RR sm bla mal, ker vas ne dohajam.
Pa velikrat mam še starejšo hčerko doma k skoz neki kašla al pa pa ječmen. A ker ve kaj pomaga proti ječmenu?

Drugač pa Maks je priden, res. Začela sem mu dajat mal jablčenga kompota pa mal jablčka. Počasi. Mu ne gre tok ful k čuti koščke kar vn plune. No učas pa ostane kaj tud not :-)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
14.10.2009 10:08:20   
majuška10
jutro!
Smo vstali že ob 6.30, Teo je danes spančkal kar pri meni. V stanovnaju imamo ful mraz, še niso začeli kurit, pa sem ga kr k sebi vzela, ker se je preveč odkrival, da se nebi prehladil. Je bil pa zato moj spanec bolj ajoj.
zdej ima že par dni navado, da se okrog 7h zjutraj pokaka, pol pa se še malo crkljava pa včasih nazaj zaspi, tko da je pol pančkal do 9.30.

Pokica, no super za info. da imajo tudi v DM znižano GH. Jst sem v ponedeljek bla v Mullerju, pa imajo tam od Milupe znižano na 1.99. Sem jih kr ene par vzela... Nevem kako se te firme tako hitro uskladijo, če ena neki zniža, ne mine par dni, ima že druga ta izdelek znižan..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
14.10.2009 10:11:42   
tubby
Cveka 30 ktere plenice pa maš? jaz od Mullerja pa mi zdaj tud kar ponoč premočjo vsako noč je čist moker. Sm kr jezna. Bom probala merkatorjeve jih ful pohvaljo.

PetraZg
kako se mate na plavanju? zadnic sm zasledila par slikic. lustne ste z dojencki user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
14.10.2009 10:12:42   
majuška10
a je zunaj ful mraz? si niti nosa ne upam pomolit venuser posted image user posted image user posted image , ti norci še zdaj niso začeli kurit tle v našem bloku! imamo 19stopinj v stanovanju, imam zalaufan konvektor na polno
včeri sem kupla bundo in kapo in šal za ta malega, sam se morajo reči še posušit, tko da sploh nevem kaj naj ga oblečen za vn.

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
14.10.2009 10:13:50   
petrazg
Tubby... se večkrat spomnim na tebe, pa nimam tvoje telefonske, da bi ti sporočila kdaj se vidimo. Zadnjič sem ti na fb napisala, kdaj boste kaj v našem koncu... Daj mi pošlji število, da ti bom lahko javila ko se bomo za kavico menile...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
14.10.2009 10:16:03   
petrazg
Ja tole kurjenje... pri nas polovica rediatorjev dela na pol, pol pa še vedno ne... so samo eno stran vklopli user posted image In imam tako klimo prižgano, da nam je toplo... Me zanima kdaj bodo vklopli na full...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
14.10.2009 10:17:27   
ajetam*
Jutro, spali smo še kar. Proti jutru mi je pa hotel spat v naročju, čim sem ga odložila je začel protestirat.
Sem že mal pospravila po stanovanju, pa še malo moram, pol pa greva na en sprehod po mestu.
Midva imava tud saten posteljnino, moj sploh noče druge, pa super se lika. Nama jo je pa kupila moja mami, ko sva se preselila, eno sva si pa sama privoščila.
Danes je spet krasen danuser posted image  

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
14.10.2009 10:18:34   
Anonimen
ja, pač firme tekmujejo med sabouser posted image

jz grem jutri v LJ. moram niki kupit mlekeca, me pa neki zanima HIPP firma ima tudi mleko 1 začetno in 2 a kera to daje malčkom,???? ker je ful cenej, pa dobi se v vsaki trgovini!

jz moram pa pol it po tekoči gel za perilo prat, sem bla 100% da mam še enga polhengauser posted image zdej mi ga je pa zmanjkalouser posted image tako da grem popoldne v nabavouser posted image

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4545
14.10.2009 10:19:01   
ajetam*
Midva se nisva zalaufala centralne, imamo se zmeraj 24st. v stanovanju.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
14.10.2009 10:20:52   
Dudica1
Jaz sem mela na začetku milerjeve plenice pa so mi tud premičile čisto vsaka...tako da mam zdaj milerjeve pamperske in so mi odlične.

Evo Maj spi,T. upam da bo ud kmal...še poje v postelji user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
14.10.2009 10:21:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Cveka 30 ktere plenice pa maš? jaz od Mullerja pa mi zdaj tud kar ponoč premočjo vsako noč je čist moker. Sm kr jezna. Bom probala merkatorjeve jih ful pohvaljo.

PetraZg
kako se mate na plavanju? zadnic sm zasledila par slikic. lustne ste z dojencki user posted image

ma jz sem pr timu že probala vse, pa ti mercatorjeve odsvetujem, so ful plastične, ma dobla sm pampersove, pa so se do zdaj ful obnesle, zdej pa kr neki že cel teden ko kaka ji vse vn prilezeuser posted image drugače imam mullerjeve pa sem z njimi kar zadovolna, če ti samo premoči poskusi z večjo številko, k ponavadi je samo ta fora da so pleničke premajhneuser posted image

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 4548
14.10.2009 10:25:30   
ajetam*
jaz mam že skoz millerjeve plenice, od starejše naprej, in nimam težav z njimi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
14.10.2009 10:27:19   
petrazg
Plenice... če ti premočijo Tubby, poskusi z večjo številko... Jaz sem z Mullerjevimi zadovoljna in glede na to, da sem prej skozi pamperske imela, ne vidim nobene razlike med njimi... razen v ceni. Edino potem , ko bo večji bomo videli, če bo ok...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?