Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:43:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 14.10.2009 8:44:11 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASK_A a je to sirov burek?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:50:26
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:51:07
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Nrdila sem neverjetno zanič fotke Naslednjič vzamem fotoaparat, mobitel je en klinac!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:52:01
|
|
|
|
Tanja_
|
Jst ravno zajtrkujem- toast s pršutom in sirom. Zdej pa še en mafin čez.Z Nescafejem. Sm pa včer dobila pismo iz Odeje- sem v soboto, ko so imeli neke popuste, za Hano tam kupila kovterček in sem izpolnila tud nek kupon za žrebanje- no, in so me obvestili, da sem dobila 3. nagrado-Paket presenečenja, ki me čaka v njihovi trgovini Če že sedmice nisem dobila A ko jih imate v igralnem centru, jih pustite, da se smai igrajo, ali ste ves čas z njimi?K jst mam kr slabo vest, če jo pustim, pa sta mi včer moja dva rekla, da jo moram mal pustit samo...No, kako to ve delate?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:54:15
|
|
|
|
KatMat
|
grem na potep v cerknico....lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:54:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat grem na potep v cerknico....lepo se mejte A nisi ti iz Trzina
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:56:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A ko jih imate v igralnem centru, jih pustite, da se smai igrajo, ali ste ves čas z njimi?K jst mam kr slabo vest, če jo pustim, pa sta mi včer moja dva rekla, da jo moram mal pustit samo...No, kako to ve delate? Hehe, bravo za nagrado. Jaz jo pustim samo - samo si dam center v dnevno, tako da sem na računalniku, ona pa na tleh zraven. Če težim zraven se sploh ne zna igrat. Se bolj sama znajde.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:58:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tanja, me prav zanima kaj si dobila Bon za naslednji nakup Jaz jo pustim samo. Vsake toliko ji pridem pomagat, ker se kje zakači ali pa ji igrača uide.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 9:03:11
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja, sej jst jo mam tud v dnevni zraven sebe, sam jo skoz kej ogovarjam, pa pomagam i obračat se... No, jo bom mal bl pri miru pustila. Ja flaska bon Čeporu bi ga porabla, k mam spet eno posteljnino ogledano. Sem ene 3 mesce nazaj novo kupila in me je vse skup pršlo okol 160€ Drago k satan. Tko da, če je bon, naj bo vsaj za 100€. Sam piše, da je paket presenečenja, tko da najbrž ni bon. Upam, da ni kaka okrasna blazina, k je nimam kam postavit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 9:05:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ja flaska bon Čeporu bi ga porabla, k mam spet eno posteljnino ogledano. Sem ene 3 mesce nazaj novo kupila in me je vse skup pršlo okol 160€ Drago k satan. Tko da, če je bon, naj bo vsaj za 100€. Sam piše, da je paket presenečenja, tko da najbrž ni bon. Upam, da ni kaka okrasna blazina, k je nimam kam postavit. Kaka pa je ta posteljnina? A si nakupila za cel kombi?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 9:09:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak res? Saten, svila, eko bombaž, pa tri kle zlata al kako? Jaz pa cvikma, če bi dala 20 eur al ne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 9:10:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A ko jih imate v igralnem centru, jih pustite, da se smai igrajo, ali ste ves čas z njimi?K jst mam kr slabo vest, če jo pustim, pa sta mi včer moja dva rekla, da jo moram mal pustit samo...No, kako to ve delate? če vidim, da se zaigra sam, ga pustim... če potrebuje mojo pozornost, se igram z njim (saj drugega mi ne preostane, ker tečnari, da je joj ) superca za nagrado !!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 9:10:59
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Spal smo kr vredu, se je sicer spet zbudla ob polšestih, ampak mi jo je s flašo pa s tem da se je stiskala k men ratal nazaj uspavat. Posledično sm se zbuldla z obema rokama omrtvičenima, pa bolečim križom, ampak spal smo pa do mal čez osem Jst jo mam tud v igralnem centru v dnevni, dva metra stran od računalnika,tko da ji pomagam samo ko prleze do pol dnevne, pa ko se kje zagozdi. Grem kavico sluhat. Pol morm pa vodovodarja počakat, mi pride v zimski vrt še radiator montirat, je že cajt počas.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 9:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat grem na potep v cerknico....lepo se mejte A nisi ti iz Trzina KatMat je iz Cerknice, zdaj pa živi v Trzinu,... a sem prav napisala? prijetno "potepanje"
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 9:14:18
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz ga mam v igralnem centru samega,ko pa se kaj zagozdi ali ko se non stop obrača na trebuh mu pomagam nazaj ...drugače je sam,saj vedno tud ne moreš zraven njega bit pa ga gledat. Tud jaz bi si rada kupila posteljnino iz satena ali svile ampak ko so takoooo drage
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 9:16:43
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat grem na potep v cerknico....lepo se mejte A nisi ti iz Trzina ja...sej gremo z avtom :))
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 9:17:28
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ja flaska bon Čeporu bi ga porabla, k mam spet eno posteljnino ogledano. Sem ene 3 mesce nazaj novo kupila in me je vse skup pršlo okol 160€ Drago k satan. Tko da, če je bon, naj bo vsaj za 100€. Sam piše, da je paket presenečenja, tko da najbrž ni bon. Upam, da ni kaka okrasna blazina, k je nimam kam postavit. Kaka pa je ta posteljnina? A si nakupila za cel kombi? Ja, malo morgen za cel kombi. Za zakonsko postlo. 2 kompleta in 2 rjuhi, mako saten in je bla tolk. Je bla posteljnina 60€ minus 20%, pa 2 rjuhi okol 30€. Jp, drago k satan. Sam je pa ful razlika spat na tem,al pa v bombažni.Je pa taka http://www.odeja.si/sl/index.php?sv_path=20,31,38&tid=44&pid=937. Mi je bla ful lepa, pa sm ful dolgo odlašala z nakupom glih zarad cene. No, pol je blo pa to znižanje, sem se pa odločla in kupla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 9:17:33
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat grem na potep v cerknico....lepo se mejte A nisi ti iz Trzina KatMat je iz Cerknice, zdaj pa živi v Trzinu,... a sem prav napisala? prijetno "potepanje"
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 9:18:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat grem na potep v cerknico....lepo se mejte A nisi ti iz Trzina KatMat je iz Cerknice, zdaj pa živi v Trzinu,... a sem prav napisala? prijetno "potepanje" aha. Danes tu, jutri tam Lake, vodovodarja čakaš
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 9:19:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tanja, lepa. Ampak draga. Zase ne vem, če bi se odločila. Mogoče kdaj ko bo preveč denarja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 9:22:14
|
|
|
|
lake
|
Svakinja je šla v porodno. 4 cm odprta.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 9:26:54
|
|
|
|
Anonimen
|
lake, potem boš pa kmalu teta
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?