|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
14.10.2009 8:43:37   
FLASK_A
  user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 14.10.2009 8:44:11 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
14.10.2009 8:44:33   
FLASK_A
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
14.10.2009 8:44:44   
Anonimen
FLASK_A a je to sirov burek?

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4503
14.10.2009 8:47:15   
FLASK_A
ja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
14.10.2009 8:50:26   
Anonimen
jutro

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4505
14.10.2009 8:51:07   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Nrdila sem neverjetno zanič fotkeuser posted image Naslednjič vzamem fotoaparat, mobitel je en klinac!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
14.10.2009 8:52:01   
Tanja_
Jst ravno zajtrkujem- toast s pršutom in sirom. Zdej pa še en mafin čez.Z Nescafejem.

Sm pa včer dobila pismo iz Odeje- sem v soboto, ko so imeli neke popuste, za Hano tam kupila kovterček in sem izpolnila tud nek kupon za žrebanje- no, in so me obvestili, da sem dobila 3. nagrado-Paket presenečenja, ki me čaka v njihovi trgoviniuser posted image user posted image user posted image Če že sedmice nisem dobilauser posted image user posted image

user posted image user posted image A ko jih imate v igralnem centru, jih pustite, da se smai igrajo, ali ste ves čas z njimi?K jst mam kr slabo vest, če jo pustim, pa sta mi včer moja dva rekla, da jo moram mal pustit samo...No, kako to ve delate?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
14.10.2009 8:54:15   
KatMat
grem na potep v cerknico....lepo se mejte

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
14.10.2009 8:54:53   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

A nisi ti iz Trzinauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
14.10.2009 8:56:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image user posted image A ko jih imate v igralnem centru, jih pustite, da se smai igrajo, ali ste ves čas z njimi?K jst mam kr slabo vest, če jo pustim, pa sta mi včer moja dva rekla, da jo moram mal pustit samo...No, kako to ve delate?

Hehe, bravo za nagrado. Jaz jo pustim samo - samo si dam center v dnevno, tako da sem na računalniku, ona pa na tleh zraven. Če težim zraven se sploh ne zna igrat. Se bolj sama znajde.

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4510
14.10.2009 8:58:40   
FLASK_A
Tanja, me prav zanima kaj si dobilauser posted image Bon za naslednji nakupuser posted image
Jaz jo pustim samo. Vsake toliko ji pridem pomagat, ker se kje zakači ali pa ji igrača uide.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
14.10.2009 9:03:11   
Tanja_
Ja, sej jst jo mam tud v dnevni zraven sebe, sam jo skoz kej ogovarjam, pa pomagam i obračat se... No, jo bom mal bl pri miru pustila.

Ja flaska bonuser posted image user posted image Čeporu bi ga porabla, k mam spet eno posteljnino ogledano. Sem ene 3 mesce nazaj novo kupila in me je vse skup pršlo okol 160€user posted image Drago k satan. Tko da, če je bon, naj bo vsaj za 100€. Sam piše, da je paket presenečenja, tko da najbrž ni bon. Upam, da ni kaka okrasna blazina, k je nimam kam postavit.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
14.10.2009 9:05:04   
FLASK_A
Ja flaska bonuser posted image user posted image Čeporu bi ga porabla, k mam spet eno posteljnino ogledano. Sem ene 3 mesce nazaj novo kupila in me je vse skup pršlo okol 160€user posted image Drago k satan. Tko da, če je bon, naj bo vsaj za 100€. Sam piše, da je paket presenečenja, tko da najbrž ni bon. Upam, da ni kaka okrasna blazina, k je nimam kam postavit.

user posted image Kaka pa je ta posteljnina? A si nakupila za cel kombi?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
14.10.2009 9:09:45   
Anonimen
ampak res? Saten, svila, eko bombaž, pa tri kle zlata al kako? user posted image Jaz pa cvikma, če bi dala 20 eur al ne.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4514
14.10.2009 9:10:19   
Anonimen

če vidim, da se zaigra sam, ga pustim... če potrebuje mojo pozornost, se igram z njim (saj drugega mi ne preostane, ker tečnari, da je jojuser posted image )

superca za nagradouser posted image !!!

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4515
14.10.2009 9:10:59   
lake
Dobro jutro!

Spal smo kr vredu, se je sicer spet zbudla ob polšestih, ampak  mi jo je s flašo pa s tem da se je stiskala k men ratal nazaj uspavat. Posledično sm se zbuldla z obema rokama omrtvičenima, pa bolečim križom, ampak spal smo pa do mal čez osem user posted image

Jst jo mam tud v igralnem centru v dnevni, dva metra stran od računalnika,tko da ji pomagam samo ko prleze do pol dnevne, pa ko se kje zagozdi.

Grem kavico sluhat. Pol morm pa vodovodarja počakat, mi pride v zimski vrt še radiator montirat, je že cajt počas.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
14.10.2009 9:11:48   
Anonimen

KatMat je iz Cerknice, zdaj pa živi v Trzinu,... a sem prav napisala?user posted image
prijetno "potepanje"user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4517
14.10.2009 9:14:18   
Dudica1
Jaz ga mam v igralnem centru samega,ko pa se kaj zagozdi ali ko se non stop obrača na trebuh mu pomagam nazajuser posted image ...drugače je sam,saj vedno tud ne moreš zraven njega bit pa ga gledat.

Tud jaz bi si rada kupila posteljnino iz satena ali svile ampak ko so takoooo drage user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
14.10.2009 9:16:43   
KatMat

ja...sej gremo z avtom :))

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
14.10.2009 9:17:28   
Tanja_

user posted image Kaka pa je ta posteljnina? A si nakupila za cel kombi?

Ja, malo morgen za cel kombi. Za zakonsko postlo. 2 kompleta in 2 rjuhi, mako saten in je bla tolk. Je bla posteljnina 60€ minus 20%, pa 2 rjuhi okol 30€. Jp, drago k satan. Sam je pa ful razlika spat na tem,al pa v bombažni.Je pa taka http://www.odeja.si/sl/index.php?sv_path=20,31,38&tid=44&pid=937. Mi je bla ful lepa, pa sm ful dolgo odlašala z nakupom glih zarad cene. No, pol je blo pa to znižanje, sem se pa odločla in kupla.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
14.10.2009 9:17:33   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

KatMat je iz Cerknice, zdaj pa živi v Trzinu,... a sem prav napisala?user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
14.10.2009 9:18:16   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

aha. Danes tu, jutri tamuser posted image

Lake, vodovodarja čakašuser posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
14.10.2009 9:19:45   
FLASK_A
Tanja, lepa. Ampak draga. Zase ne vem, če bi se odločila. Mogoče kdaj ko bo preveč denarjauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
14.10.2009 9:22:14   
lake
Svakinja je šla v porodno. user posted image user posted image user posted image 4 cm odprta.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
14.10.2009 9:26:54   
Anonimen
lake, potem boš pa kmalu tetauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?