Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:37:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica samo da povem, da jutri midve pridema. sem prišla samo preverit, če velja za jutri. ker danes nimam časa za klepet, ker proslavljamo na veliko ob 10ih v tušu ne? da ne bom šla kam drugam... ajde lahko noč , pa da ne bo Klara ki brateca dobla... Kaj je? Pa da ne bo ki res!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:38:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj je? Pa da ne bo ki res!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:51:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa evo mene. joj sta sitni ko oz dva p.s. moji tamali, da ne bo pomote. a te jezita? nič več. spita.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:51:51
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa babnice, niste resne! Lahko noč in prijetne sanje vsem. Mariborčanke se vidimo jutri. Bom probala da ne zamudim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:56:35
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa babnice, niste resne! Lahko noč in prijetne sanje vsem. Mariborčanke se vidimo jutri. Bom probala da ne zamudim lahko nočko ... že
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:57:35
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa evo mene. joj sta sitni ko oz dva p.s. moji tamali, da ne bo pomote. a te jezita? nič več. spita. super duper naša že tudi celo uro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:58:48
|
|
|
|
trinity22
|
spet sem sama tu in vas čakam .... pa nobene ni, pol ko bom šla pa spat se boste pa razpisale
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:59:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa babnice, niste resne! Lahko noč in prijetne sanje vsem. Mariborčanke se vidimo jutri. Bom probala da ne zamudim lahko nočko ... že nisi sama, jaz sem tukaj. sam če ne boste debatirale, grem Housa gledat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:59:59
|
|
|
|
mama_milchy
|
lahko noč, se grem pa k možeku stistnit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 22:00:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa babnice, niste resne! Lahko noč in prijetne sanje vsem. Mariborčanke se vidimo jutri. Bom probala da ne zamudim lahko nočko ... že nisi sama, jaz sem tukaj. sam če ne boste debatirale, grem Housa gledat. jaz sem tudi tuuuu...sem kupila kaj sem mislila...sedaj pa imam čas... Tasaaaaa, kaj si že šla?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 22:00:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy lahko noč, se grem pa k možeku stistnit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 22:04:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy lahko noč, se grem pa k možeku stistnit važička. ti kar... dajta si duška!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 22:06:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa babnice, niste resne! Lahko noč in prijetne sanje vsem. Mariborčanke se vidimo jutri. Bom probala da ne zamudim lahko nočko ... že nisi sama, jaz sem tukaj. sam če ne boste debatirale, grem Housa gledat. jaz sem tudi tuuuu...sem kupila kaj sem mislila...sedaj pa imam čas... Tasaaaaa, kaj si že šla? a bo Valentin dobil veliko novega?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 22:08:51
|
|
|
|
felix7
|
dober večer evo mene z aerobike, zdej pa malo težje tipkam, sem si eno mišico v nadlahti nategnila ampak se ful paše prešvicat taša, ful lepa kapica od Lije, Najaa, pohvale tvoji tašči danes pa žal tudi jaz ne bom klepetala z vami, grem barvat lahko noč!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 22:10:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa babnice, niste resne! Lahko noč in prijetne sanje vsem. Mariborčanke se vidimo jutri. Bom probala da ne zamudim lahko nočko ... že nisi sama, jaz sem tukaj. sam če ne boste debatirale, grem Housa gledat. jaz sem tudi tuuuu...sem kupila kaj sem mislila...sedaj pa imam čas... Tasaaaaa, kaj si že šla? a bo Valentin dobil veliko novega? kar ja....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 22:11:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Felix ! Jaz tudi grem, ker me zebe tu poleg računalnika. Se grem v posteljo greti, ki pa je žal prazna, ker moj dela za službo na svojem računalniku. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 22:12:44
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz tudi grem, če nobene več ni. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 6:13:20
|
|
|
|
spps
|
Jutro! Eto mene na raport Nekak mi zmanjkuje časa za računalnik...ta tedem ,a, še gužvo,potem se pa zadeve mal umirijo. Kako ste? ste zdravi? Kaj novega?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 7:26:21
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 7:42:42
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Mi smo spali bolj bogo, blo je že boljše. Ampak bo za vzdržat. Lija je ponoči spila 70ml čaja in proti jutru sem ji naredila 100ml vode in 50ml KM ter malo kakava noter in je še tistega ruknila 70 ml, tak da še zdaj panča.Sem pa ugotovila, da ponoči ni panike, da ponoči pije flašo .. sam da teče ji je važno. Tud včeraj ponoči je spila 120ml AM in pol spala do 6h zjutraj. Tak, da bomo verjetno ponoči na AM, zvečer za večerjo pa bo na žlico dobila. Nam v bloku pa že kurijo in ker imamo tak lenega hišnik ni spustil zraka ven na strehi oz. podstrešju in imamo samo mi mrzlo tak, da si zdaj s klimo pomagamo, da je v dnevni toplo. Za pop***it.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 8:16:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, naša noč al je Žiga kašljal pa zbudu Leo al pa obratno tako da od veselega stiskanja z pač ni blo nič ; od polnoči pa do 5ih smo pa spali na obroke; kot da bi imeli same stare dedke okoli nas..... danes pa gremo se k P pokazat, da vidmo kaj je zdaj....... zdaj pa mami uživa ob veliki doze , tati pa otročke čuva...... vreme: mrzlo, zvečer je blo pri nas 5stopinj, brrrrrr; danes pa bomo kot kaže tudi radiatorje zagnali ampak šele popoldan, ker kmalu gremo od doma do mojih in pol k P tasa_m, se ne morem spomnit kaj vse je jedu Žigec za večerjo; če ji pa ponoči flaška gre pol pa itak ne bo težav......
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 8:24:29
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! EVo pa bom še mogoče jaz padla pod bacili, me neki čudno glava boli in grlo.HB je Tjaša SPALA MALO DLJE. Se še kaj slišimo.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 8:30:59
|
|
|
|
tasa_m
|
mama_m za vas. In ni panike za večerjo, itak si mi že včeraj dala dost predlogov. Hvala ti.. Lolita tudi zate da ne zboliš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 8:48:30
|
|
|
|
tasa_m
|
Mariborčanke!! Midve z Lijo bova zamudili ali pa naju sploh nebo. Bova poklicali, če ste še kje v bližini Čakama T. strica da nam pride radiatorje pogledat zakaj nam ne grejejo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 9:39:38
|
|
|
|
Lolita23
|
Hvala taša, bomo vidli kaj bo Kak imate zdej otroke zunaj oblečene?
|
Imena..noname..Katero od naslednjih imen vam je najbolj všeč?Timon (
42%)
Evgen (
9%)
Adam (
35%)
Oto (
14%)
Število vseh glasov: 278Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!