Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 20:52:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec trezika: kaj maš RD? točno tako ČESTITAM!!! Kokica v čet. ga ima aja..no pa dobro..bolje prej kot nikoli.. to pa imaš tudi prav ja. Mali skokec pride? Katero AM pa vidva uporabljata?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 20:52:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia čer,,naša noč spet katastrofa..z mano spi,v posteljici se budi...bomo porihtali..če ne drugač da bo zmano spala danes sem ji kupila jakno,pa majčke,,vse je prerasla...pa že 3dni zapored plenice premočijo,pa tud pamperske mokra je po celem hrbtu,tako da sem jo ob 6previjala...a se tud vaši budijo ponoč??tak sem ko da me tramvaj povozo seveda se...tudi previjem ga včasih, če je že sit in še vedno tečnari...mu očitno ne paše mokra plenica, pa mu jo menjam...pa zadnjo noč sem ga 25 minut nosla po stanovanju, da je zaspal nazaj, ker on bi že ob 04.30h imel AKCIJOOOOO!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 20:53:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec trezika: kaj maš RD? točno tako ČESTITAM!!! Kokica v čet. ga ima aja..no pa dobro..bolje prej kot nikoli.. to pa imaš tudi prav ja. Mali skokec pride? Katero AM pa vidva uporabljata? Ja, pride al ga doma pustim? Midva imava Bebo 2!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 20:53:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 seveda se...tudi previjem ga včasih, če je že sit in še vedno tečnari...mu očitno ne paše mokra plenica, pa mu jo menjam...pa zadnjo noč sem ga 25 minut nosla po stanovanju, da je zaspal nazaj, ker on bi že ob 04.30h imel AKCIJOOOOO! in ti grda mama nisi bila ZA. Ajoj, ajoj, ti,ti..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 20:54:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, pride al ga doma pustim? Midva imava Bebo 2! zdaj sem videla kaj sem napisala . Hotela sem napisat če že panča
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 20:56:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, pride al ga doma pustim? Midva imava Bebo 2! zdaj sem videla kaj sem napisala . Hotela sem napisat če že panča že, že...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 20:59:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 že, že... bom Lijo dala mal jutri bližje Valentinu da ji kaj pove..kak je treba bit priden pa to.. joj grem zdaj dat batrijo za digitalca polnit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 20:59:55
|
|
|
|
leo**tia
|
pa vse najboljše naši tii za 7 mesecevhttp://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=141399#imageShow
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:09:13
|
|
|
|
tasa_m
|
Veste kaj? Ne grem se več z vami. Ko si končno vzamem čas za računalnik in RR, pa vas ni Te pa grem drugam..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:09:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 že, že... bom Lijo dala mal jutri bližje Valentinu da ji kaj pove..kak je treba bit priden pa to.. joj grem zdaj dat batrijo za digitalca polnit spat že ponoči ja....samo čez dan pa je taki tečko, da joj, skoz moram biti z njim, se igrati z njim, sploh noče niči biti sam na blazini, da bi se sam zamotil kar nakaj jamra... Kje pa je MČ? Kaj je še kuj na Ptuju? Aja, praznujeta verjetno!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:14:13
|
|
|
|
Najaa
|
evo mene. joj sta sitni ko oz dva p.s. moji tamali, da ne bo pomote.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 13.10.2009 21:23:32 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:24:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa evo mene. joj sta sitni ko oz dva p.s. moji tamali, da ne bo pomote. a te jezita?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:26:20
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa evo mene. joj sta sitni ko oz dva p.s. moji tamali, da ne bo pomote. saj bosta šle kmalu spat, pol ti bo pa dolg čas
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:26:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
samo da povem, da jutri midve pridema. sem prišla samo preverit, če velja za jutri. ker danes nimam časa za klepet, ker proslavljamo na veliko ob 10ih v tušu ne? da ne bom šla kam drugam... ajde lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:29:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica samo da povem, da jutri midve pridema. sem prišla samo preverit, če velja za jutri. ker danes nimam časa za klepet, ker proslavljamo na veliko ob 10ih v tušu ne? da ne bom šla kam drugam... ajde lahko noč a v tušu? Hm, jaz pa bi v Qulandii čakala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:29:49
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica samo da povem, da jutri midve pridema. sem prišla samo preverit, če velja za jutri. ker danes nimam časa za klepet, ker proslavljamo na veliko ob 10ih v tušu ne? da ne bom šla kam drugam... ajde lahko noč lepo praznujte ... lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:31:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica samo da povem, da jutri midve pridema. sem prišla samo preverit, če velja za jutri. ker danes nimam časa za klepet, ker proslavljamo na veliko ob 10ih v tušu ne? da ne bom šla kam drugam... ajde lahko noč a v tušu? Hm, jaz pa bi v Qulandii čakala ja ki zaj?????? povejte. midve mama celo jutri avto. tak da lahko bilokje
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:35:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica samo da povem, da jutri midve pridema. sem prišla samo preverit, če velja za jutri. ker danes nimam časa za klepet, ker proslavljamo na veliko ob 10ih v tušu ne? da ne bom šla kam drugam... ajde lahko noč , pa da ne bo Klara ki brateca dobla...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:35:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
MB jutri v Tušu na Studencih ob 10h!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:36:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica samo da povem, da jutri midve pridema. sem prišla samo preverit, če velja za jutri. ker danes nimam časa za klepet, ker proslavljamo na veliko ob 10ih v tušu ne? da ne bom šla kam drugam... ajde lahko noč , pa da ne bo Klara ki brateca dobla...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:36:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
eh tepa nič. nobna mi nič ne napiše. vas bom jutri klicala kje ste. sam te me ne nadirat ko bom spet zamudila, ker vas bom iskala po celem mb lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:36:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MB jutri v Tušu na Studencih ob 10h! razumem !!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:36:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica samo da povem, da jutri midve pridema. sem prišla samo preverit, če velja za jutri. ker danes nimam časa za klepet, ker proslavljamo na veliko ob 10ih v tušu ne? da ne bom šla kam drugam... ajde lahko noč , pa da ne bo Klara ki brateca dobla...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:36:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
V Nextu imajo novo kolekcijo! JAz že kupujem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 13.10.2009 21:37:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MB jutri v Tušu na Studencih ob 10h! razumem !!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
plenicesymbaod plenic za enkratno uporabo uporabljaš?pampers (
58%)
alana (
4%)
muller (
22%)
hofer (
12%)
moltex (
1%)
linostar (
2%)
Število vseh glasov: 120Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!