|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
14.10.2009 13:52:13   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kaj je? Pa da ne bo ki res!user posted image

user posted image user posted image

a vidim, da ste ve še ble v elementu, ko sem jaz že šla spat user posted image user posted image samo nič ni blo včeraj. no, mama pa danes še eno obletnico - da sma devet let skupaj. mogoče bomo danes delali na Klarinem bratcu user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa smo se danes spet dobile MB marčevke user posted image user posted image user posted image user posted image ful je blo fajn, kot ponavadi user posted image user posted image user posted image

mi smo danes probali fruchtzwerge in smo jih špukali po celi dnevni sobi user posted image user posted image izid je pa taki, da je zwerga pojedla mama, Klara se pa špila s praznim lončkom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 201
14.10.2009 13:58:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

... user posted image user posted image izid je pa taki, da je zwerga pojedla mama, Klara se pa špila s praznim lončkom user posted image user posted image user posted image

in pol si se meni smejala, ko sem samo malo probala Lijine FZ user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 202
14.10.2009 14:01:25   
Tasa kako ste kej s časom ti in Lija?Joj pa sej jutri je že četrtek ta teden potem mislim da ne bo izvdiljivo da prideva ka pa drug teden?Imaš že kaj v planu?

Če bi prej spremljala mal stvari in da bo seveda vedla da imate danes srečanje bi se midve z Lio kar mal povable zravenuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 203
14.10.2009 14:05:57   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

lahko noč, se grem pa k možeku stistnit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kaj pa te ribice pomenijo? kaj perverznega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 204
14.10.2009 14:07:07   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa, tebe rabim! kje v MB je planet Tuš? A sta res dva?user posted image
ne, samo en je.
Kako poznaš Maribor? A veš kje je dvorana Tabor?

pojma nimam. user posted image
mi lahko probaš razložit z AC kako se pride.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 205
14.10.2009 14:08:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Tasa kako ste kej s časom ti in Lija?Joj pa sej jutri je že četrtek ta teden potem mislim da ne bo izvdiljivo da prideva ka pa drug teden?Imaš že kaj v planu?

Če bi prej spremljala mal stvari in da bo seveda vedla da imate danes srečanje bi se midve z Lio kar mal povable zravenuser posted image user posted image user posted image
za vaju imava vedno čas user posted image

joj, alarm..pridem pol nazaj

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 206
14.10.2009 14:12:31   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Kak imate zdej otroke zunaj oblečene?

jaz sem ji dala včeraj tanki bodi z dolgimi pa eno tanjšo jopco pa še eno debelejšo iz flisa tak da je mela dejansko tri rokave. spodaj pa žabice pa trenerko pa zokne pa copatke. s tem da sem ji že dala tisti zimski del preko vozička - kot eno pokrivalo spodnji del telesa zgleda. no, včeraj je tu abnormalno pihalo. danes pa sem ji dala dolgi bodi pa majčko s kratkimi pa jopco iz flisa, spodaj enako kot včeraj, ampak jo je malo zeblo in sem jo potem pokrila še s koco, pol pa ji je blo v redu pa je že malo zakinkala... aja pa obvezno kapico pa potem še kapuco od jopce na glavo....

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 207
14.10.2009 14:24:36   
Prosila bi če lahko menjate slikico pomanjšat je pa ne znamuser posted image

user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 208
14.10.2009 14:25:59   
MalaČebelica

... user posted image user posted image izid je pa taki, da je zwerga pojedla mama, Klara se pa špila s praznim lončkom user posted image user posted image user posted image

pa tvoja Lija hoče FZ, Klara pa noče in pol sem jaz prisiljena pojest  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 209
14.10.2009 14:26:08   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
Kak imate zdej otroke zunaj oblečene?
Midve sva oblečene: dolg body, majčka, jopa malenkost bolj debela, spodaj pa žabe in hlače. Pa kapica user posted image

midve enako user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 210
14.10.2009 14:26:42   
MalaČebelica

ne, samo en je.

mogoče Najaa misli onega na Lackovi. oni je tudi precej velik, samo ni PLANET...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 211
14.10.2009 14:27:37   
MalaČebelica

ajoj škoda da se nista  user posted image user posted image user posted image te se pa zmenimo za drugi teden, da pridita zraven. se baje tudi dobimo....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 212
14.10.2009 14:28:14   
MalaČebelica

user posted image

o glej jo lepotičko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 213
14.10.2009 14:30:21   

ajoj škoda da se nista  user posted image user posted image user posted image te se pa zmenimo za drugi teden, da pridita zraven. se baje tudi dobimo....

ja da vem kak dan prej je možnost da se pridruživa bi bile vesele vas videt...user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 214
14.10.2009 14:31:11   
Hvala MalaČebelicauser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 215
14.10.2009 14:33:06   
trinity22

user posted image

o glej jo lepotičko user posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
14.10.2009 14:33:19   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kaj je? Pa da ne bo ki res!user posted image

user posted image user posted image

a vidim, da ste ve še ble v elementu, ko sem jaz že šla spat user posted image user posted image samo nič ni blo včeraj. no, mama pa danes še eno obletnico - da sma devet let skupaj. mogoče bomo danes delali na Klarinem bratcu user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa smo se danes spet dobile MB marčevke user posted image user posted image user posted image user posted image ful je blo fajn, kot ponavadi user posted image user posted image user posted image

mi smo danes probali fruchtzwerge in smo jih špukali po celi dnevni sobi user posted image user posted image izid je pa taki, da je zwerga pojedla mama, Klara se pa špila s praznim lončkom user posted image user posted image user posted image

ble, ble ja! user posted image user posted image

Srečanje je blo super ja! user posted image

FZ- pri nas gredo fulllll, no, skuta s podloženim sadjem pa še bolj. od LM...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
14.10.2009 14:36:39   
trinity22
midve sva pa danes bile prvič na telovadbi za mamice z dojenčki .... je bilo ful fajn ... bebe so tam na blazinah mamice pa se dobrih 45 minut razgibavajo kot aerobika, le da v malo bolj umirjenem tempu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super je, pol pa še kavica in čvek in tudi to ful pašeuser posted image
Sva pa šle peš Tiana je bila fajn zadekana in oblečena mene je pa kr fajn prepihalouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolne otročke in mamice, čimprej se pozdravte

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 218
14.10.2009 14:40:55   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

midve sva pa danes bile prvič na telovadbi za mamice z dojenčki .... je bilo ful fajn ... bebe so tam na blazinah mamice pa se dobrih 45 minut razgibavajo kot aerobika, le da v malo bolj umirjenem tempu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super je, pol pa še kavica in čvek in tudi to ful pašeuser posted image
Sva pa šle peš Tiana je bila fajn zadekana in oblečena mene je pa kr fajn prepihalouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolne otročke in mamice, čimprej se pozdravte

Pa zdržijo??? Moj že ne bi....user posted image Drugače pa super! user posted image user posted image user posted image In kam to hodiš?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 219
14.10.2009 14:44:47   
tasa_m

pa tvoja Lija hoče FZ, Klara pa noče in pol sem jaz prisiljena pojest  user posted image user posted image user posted image user posted image

aha..ti že veš zakaj si jih kupila user posted image user posted image kake magnetke si dobila?? user posted image

Kokica..hvala za magnetke..takšnih še nimamo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
14.10.2009 14:45:13   
tasa_m

ne, samo en je.

mogoče Najaa misli onega na Lackovi. oni je tudi precej velik, samo ni PLANET...

Lackovi, kje te to je? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 221
14.10.2009 14:50:34   
tasa_m
Najaa, ko se pripelješ iz AC dol prideš v križišče, kjer vidiš Mercator center (če se pripelješ iz te strani mimo Bauhausa,Obija,Rutarja, Dipota,..). V tistem križišču zaviješ levo in se pelješ samo ravno (nekje prečkaš 5 križišč ) kjer pa pol zaviješ desno. Pelješ spet samo ravno da prideš do krožišča, kjer (vidiš na levi strani že Planet Tuš) zaviješ v tretjem "izhodu" ven.

Mislim, da so pa tudi table napisane za planet, sam nisem za ziher.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 222
14.10.2009 14:54:01   
KOKICA32

aha..ti že veš zakaj si jih kupila user posted image user posted image kake magnetke si dobila?? user posted image

Kokica..hvala za magnetke..takšnih še nimamo  user posted image

Super! user posted image user posted image user posted image Mam še 4 doma..dobiš, ko se vidimo...pa upam, da jih ne pozabim vzeti.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 223
14.10.2009 14:55:00   
KOKICA32

ne, samo en je.

Lackovi, kje te to je? user posted image user posted image

to je tam tisti novi ob glavni cesti...nasproti Lidlal, pri carinarnici...no, ne vem....mogoče...samo tam ni kina!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 224
14.10.2009 14:56:40   
KOKICA32

Najaa, ko se pripelješ iz AC dol prideš v križišče, kjer vidiš Mercator center (če se pripelješ iz te strani mimo Bauhausa,Obija,Rutarja, Dipota,..). V tistem križišču zaviješ levo in se pelješ samo ravno (nekje prečkaš 5 križišč ) kjer pa pol zaviješ desno. Pelješ spet samo ravno da prideš do krožišča, kjer (vidiš na levi strani že Planet Tuš) zaviješ v tretjem "izhodu" ven.

Mislim, da so pa tudi table napisane za planet, sam nisem za ziher.

So ja...sem se danes peljala po točno tej poti...user posted image user posted image ..

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 14.10.2009 14:59:53 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

plenice
symba

od plenic za enkratno uporabo uporabljaš?

pampers (58%)

alana (4%)

muller (22%)

hofer (12%)

moltex (1%)

linostar (2%)

Število vseh glasov: 120

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!