Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 13:52:13
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj je? Pa da ne bo ki res! a vidim, da ste ve še ble v elementu, ko sem jaz že šla spat samo nič ni blo včeraj. no, mama pa danes še eno obletnico - da sma devet let skupaj. mogoče bomo danes delali na Klarinem bratcu drugače pa smo se danes spet dobile MB marčevke ful je blo fajn, kot ponavadi mi smo danes probali fruchtzwerge in smo jih špukali po celi dnevni sobi izid je pa taki, da je zwerga pojedla mama, Klara se pa špila s praznim lončkom
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 13:58:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ... izid je pa taki, da je zwerga pojedla mama, Klara se pa špila s praznim lončkom in pol si se meni smejala, ko sem samo malo probala Lijine FZ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:01:25
|
|
|
|
|
Tasa kako ste kej s časom ti in Lija?Joj pa sej jutri je že četrtek ta teden potem mislim da ne bo izvdiljivo da prideva ka pa drug teden?Imaš že kaj v planu? Če bi prej spremljala mal stvari in da bo seveda vedla da imate danes srečanje bi se midve z Lio kar mal povable zraven
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:05:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy lahko noč, se grem pa k možeku stistnit kaj pa te ribice pomenijo? kaj perverznega
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:07:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, tebe rabim! kje v MB je planet Tuš? A sta res dva? ne, samo en je. Kako poznaš Maribor? A veš kje je dvorana Tabor? pojma nimam. mi lahko probaš razložit z AC kako se pride.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:08:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Tasa kako ste kej s časom ti in Lija?Joj pa sej jutri je že četrtek ta teden potem mislim da ne bo izvdiljivo da prideva ka pa drug teden?Imaš že kaj v planu? Če bi prej spremljala mal stvari in da bo seveda vedla da imate danes srečanje bi se midve z Lio kar mal povable zraven za vaju imava vedno čas joj, alarm..pridem pol nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:12:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Kak imate zdej otroke zunaj oblečene? jaz sem ji dala včeraj tanki bodi z dolgimi pa eno tanjšo jopco pa še eno debelejšo iz flisa tak da je mela dejansko tri rokave. spodaj pa žabice pa trenerko pa zokne pa copatke. s tem da sem ji že dala tisti zimski del preko vozička - kot eno pokrivalo spodnji del telesa zgleda. no, včeraj je tu abnormalno pihalo. danes pa sem ji dala dolgi bodi pa majčko s kratkimi pa jopco iz flisa, spodaj enako kot včeraj, ampak jo je malo zeblo in sem jo potem pokrila še s koco, pol pa ji je blo v redu pa je že malo zakinkala... aja pa obvezno kapico pa potem še kapuco od jopce na glavo....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:24:36
|
|
|
|
|
Prosila bi če lahko menjate slikico pomanjšat je pa ne znam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:25:59
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ... izid je pa taki, da je zwerga pojedla mama, Klara se pa špila s praznim lončkom in pol si se meni smejala, ko sem samo malo probala Lijine FZ pa tvoja Lija hoče FZ, Klara pa noče in pol sem jaz prisiljena pojest
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:26:08
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Kak imate zdej otroke zunaj oblečene? Midve sva oblečene: dolg body, majčka, jopa malenkost bolj debela, spodaj pa žabe in hlače. Pa kapica midve enako
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:26:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, tebe rabim! kje v MB je planet Tuš? A sta res dva? ne, samo en je. Kako poznaš Maribor? A veš kje je dvorana Tabor? mogoče Najaa misli onega na Lackovi. oni je tudi precej velik, samo ni PLANET...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:27:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Tasa kako ste kej s časom ti in Lija?Joj pa sej jutri je že četrtek ta teden potem mislim da ne bo izvdiljivo da prideva ka pa drug teden?Imaš že kaj v planu? Če bi prej spremljala mal stvari in da bo seveda vedla da imate danes srečanje bi se midve z Lio kar mal povable zraven ajoj škoda da se nista te se pa zmenimo za drugi teden, da pridita zraven. se baje tudi dobimo....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:28:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Prosila bi če lahko menjate slikico pomanjšat je pa ne znam o glej jo lepotičko
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:30:21
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: cita Tasa kako ste kej s časom ti in Lija?Joj pa sej jutri je že četrtek ta teden potem mislim da ne bo izvdiljivo da prideva ka pa drug teden?Imaš že kaj v planu? Če bi prej spremljala mal stvari in da bo seveda vedla da imate danes srečanje bi se midve z Lio kar mal povable zraven ajoj škoda da se nista te se pa zmenimo za drugi teden, da pridita zraven. se baje tudi dobimo.... ja da vem kak dan prej je možnost da se pridruživa bi bile vesele vas videt...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:31:11
|
|
|
|
|
Hvala MalaČebelica
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:33:06
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: cita Prosila bi če lahko menjate slikico pomanjšat je pa ne znam o glej jo lepotičko se podpišem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:33:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj je? Pa da ne bo ki res! a vidim, da ste ve še ble v elementu, ko sem jaz že šla spat samo nič ni blo včeraj. no, mama pa danes še eno obletnico - da sma devet let skupaj. mogoče bomo danes delali na Klarinem bratcu drugače pa smo se danes spet dobile MB marčevke ful je blo fajn, kot ponavadi mi smo danes probali fruchtzwerge in smo jih špukali po celi dnevni sobi izid je pa taki, da je zwerga pojedla mama, Klara se pa špila s praznim lončkom ble, ble ja! Srečanje je blo super ja! FZ- pri nas gredo fulllll, no, skuta s podloženim sadjem pa še bolj. od LM...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:36:39
|
|
|
|
trinity22
|
midve sva pa danes bile prvič na telovadbi za mamice z dojenčki .... je bilo ful fajn ... bebe so tam na blazinah mamice pa se dobrih 45 minut razgibavajo kot aerobika, le da v malo bolj umirjenem tempu super je, pol pa še kavica in čvek in tudi to ful paše Sva pa šle peš Tiana je bila fajn zadekana in oblečena mene je pa kr fajn prepihalo za vse bolne otročke in mamice, čimprej se pozdravte
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:40:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 midve sva pa danes bile prvič na telovadbi za mamice z dojenčki .... je bilo ful fajn ... bebe so tam na blazinah mamice pa se dobrih 45 minut razgibavajo kot aerobika, le da v malo bolj umirjenem tempu super je, pol pa še kavica in čvek in tudi to ful paše Sva pa šle peš Tiana je bila fajn zadekana in oblečena mene je pa kr fajn prepihalo za vse bolne otročke in mamice, čimprej se pozdravte Pa zdržijo??? Moj že ne bi.... Drugače pa super! In kam to hodiš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:44:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ... izid je pa taki, da je zwerga pojedla mama, Klara se pa špila s praznim lončkom in pol si se meni smejala, ko sem samo malo probala Lijine FZ pa tvoja Lija hoče FZ, Klara pa noče in pol sem jaz prisiljena pojest aha..ti že veš zakaj si jih kupila kake magnetke si dobila?? Kokica..hvala za magnetke..takšnih še nimamo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:45:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, tebe rabim! kje v MB je planet Tuš? A sta res dva? ne, samo en je. Kako poznaš Maribor? A veš kje je dvorana Tabor? mogoče Najaa misli onega na Lackovi. oni je tudi precej velik, samo ni PLANET... Lackovi, kje te to je?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:50:34
|
|
|
|
tasa_m
|
Najaa, ko se pripelješ iz AC dol prideš v križišče, kjer vidiš Mercator center (če se pripelješ iz te strani mimo Bauhausa,Obija,Rutarja, Dipota,..). V tistem križišču zaviješ levo in se pelješ samo ravno (nekje prečkaš 5 križišč ) kjer pa pol zaviješ desno. Pelješ spet samo ravno da prideš do krožišča, kjer (vidiš na levi strani že Planet Tuš) zaviješ v tretjem "izhodu" ven. Mislim, da so pa tudi table napisane za planet, sam nisem za ziher.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:54:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ... izid je pa taki, da je zwerga pojedla mama, Klara se pa špila s praznim lončkom in pol si se meni smejala, ko sem samo malo probala Lijine FZ pa tvoja Lija hoče FZ, Klara pa noče in pol sem jaz prisiljena pojest aha..ti že veš zakaj si jih kupila kake magnetke si dobila?? Kokica..hvala za magnetke..takšnih še nimamo Super! Mam še 4 doma..dobiš, ko se vidimo...pa upam, da jih ne pozabim vzeti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:55:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, tebe rabim! kje v MB je planet Tuš? A sta res dva? ne, samo en je. Kako poznaš Maribor? A veš kje je dvorana Tabor? mogoče Najaa misli onega na Lackovi. oni je tudi precej velik, samo ni PLANET... Lackovi, kje te to je? to je tam tisti novi ob glavni cesti...nasproti Lidlal, pri carinarnici...no, ne vem....mogoče...samo tam ni kina!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 14.10.2009 14:56:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa, ko se pripelješ iz AC dol prideš v križišče, kjer vidiš Mercator center (če se pripelješ iz te strani mimo Bauhausa,Obija,Rutarja, Dipota,..). V tistem križišču zaviješ levo in se pelješ samo ravno (nekje prečkaš 5 križišč ) kjer pa pol zaviješ desno. Pelješ spet samo ravno da prideš do krožišča, kjer (vidiš na levi strani že Planet Tuš) zaviješ v tretjem "izhodu" ven. Mislim, da so pa tudi table napisane za planet, sam nisem za ziher. So ja...sem se danes peljala po točno tej poti... ..
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 14.10.2009 14:59:53 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
plenicesymbaod plenic za enkratno uporabo uporabljaš?pampers (
58%)
alana (
4%)
muller (
22%)
hofer (
12%)
moltex (
1%)
linostar (
2%)
Število vseh glasov: 120Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!