elyy
|
čao baw! Ste me že pozable ane...ker se nič neoglasim zadnje čase. Včeraj zvečer sem napisala zelo doug post in me je kr dol vrglo,tako da danes spet ponovno! Oglašala se vam nisem nič,ker Tiana zelo zobki mučijo,tako da res komi sfolgam...imam srečo,da je mož doma na bolniški(da se igra al pa tudi kaj skuha in pospravi). Pred dvemi tedni se mi je zgodila res traparija,sem misnila,da sploh nebom preživela večera(gre se zaradi uvajanja GH): seveda sem začela s korenčki,jabolki,breskvo....normalno,kot vsi po kakšno žličko da se je najprej navadil po samo eno sestavino; in potem sem umešala(seveda sem prebrala na internetu in posvet z patronažno sestro....sem umešala krompirjev pire in malo brokolija)... Tiana aje trebuh začel bleti komaj čez 8 ur(takih krčev sploh ni imel nikoli)..začelo se je okoli 8 ure zvečer in neprestano jokanje tri ure(nepomagajo niti kapljice proti krčem,....nič,nič) Sva se z možem odpravila na urgenco v zdravstveni dom in so nas lepo sprejeli,ko sem povedala zakaj se gre; so naju zelo odšteli,da sploh kako lahko dajeva 4 in pou mesečniku GH in kako da sploh se to upava,da krompir sploh pa brokoli nepride v poštev...da kaj je stem narobe,če pije mleko.in tako naprej!!! Tako me je bilo sram počutila sem se kot slaba mamica,ki hoče svojemu sinku samo slabo...v tistem trenutku bi se skoraj pogreznila v zemljo od sramu.....odvrnila sem le,da se jaz tega nisem spomnila da se začne GH uvajati pri 4 mesecu in da sem dobila tudi nasvet od patronažne sestre. Nato je zdravnik,zmano z večjim tonem da sploh ni GH za tako majhne malčke in kaj se sploh grem! Tian je dobil svečko in bolečine so prenehale,seveda hvala bogu. Odtakrat sem prekinila z GH vsaj še kakšen mesec bom počakal,ker bolečine so bile neznosne... in res nočem,.da se spet ponovi Danes smo bili na prvem cepljenju(smo prestavili,takrat ker je imel vročino): 6670kg in velik 65cm Zobek je že skoraj ven pokukal,sej se opazi že ceu teden slabo papca in je skos cmerav in jokcav.... je imela stem,kakšna izkušnje??? Res me je pa obisk zdravnika spravil v zelo slabo voljo(ko je imel 2 meseca se mu je leva učka ozirama šarenica spremenila v rjavo,druga je pa ostala modra).....odgovoril je,da se verjetno spremenila nebo in da bomo pri 6 mesecu,če nebo spremenbe dobili napotnico za okolista(da bojo videli ozadje očke,če se bo spremenila in da bo najverjetnje moral nositi očala,ko bo na soncu...nekaj takega! pravi,nej bi se to naredilo med porodom in nej bi mu usekalo na učko na tak način! Tolažim se stem,da se mu bo učka spremenila in da bo vse vredu,da res nebo imel eno učko modro drugo pa rjavo. lahko noč
|