|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
13.10.2009 21:07:20   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: Čebelca10

Oj... Tiste ki ste že devale vašim malčkom korenček, je katera opazla, da ga je kaj zvijalo po njemu? In imate kakšen predlog kaj narediti v tem primeru?

Ja, pr nas smo imeli prvič po korenčku katastrofo...jok cel večer in celo noč. Verjetno še ni bil želodček pripravljen za tako težko hrano. Ker sam korenček zapira, ga raje za začetek umakni z jedilnika, pa ko se navadi česa drugega, jabke, hruške, bučke, krompirja...pol spet korenček probaj, pa poskusi kombinirat z jabolko ali krompirjem. Pr nas je zdaj že vredu, ampak ga nikol ne dam kot samostojno jed.

Smo danes tud jedli korenček+krompir pire.

ja bi še dodala, da mi smo s korenčkom začeli kot s sokcom, sem mu ga stisnila čez gazico v flaško, pol pa z prevreto vodo prelila, da je bilo razmerje 1:1, naslednjič pa že po žlički... kaj pa vem... poskusi tako

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
13.10.2009 21:10:45   
majuška10
punce da vas obvestim, da sem bla danes še v HM v City parku v lj, ma groza... par bundic je še ostalo, pa še to nč od nč... pol sem eno od teh vzela, k je še najboljše zgledala... in sem vprašala, če še kej dobijo, ma so rekli, da bolj ne kot ja...
mislim, sem tako jezna nase, sem bla pred slabim mesecem tam, je blo še vse nabito z zalogo, zdaj pa je že vse pobrano.
... prvi pride, prvi melje....
upam, da je v HM v supernovi, ali v Kranju kej več izbire kar se bundic pa kombinezončkov tiče....
drugih reči pa je malo morje...

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
13.10.2009 21:11:02   
pokica_
čebelca, zdaj pa imaš ornk lepih nasvetov, ane? user posted image  Poskusi, kaj bo najbolje.

Hvala, da mislite name. Lihkar berem o ščitnici in išiasu in vidim, da pač ščitnico bo treba zdravit,...išias pa ni nujno da je išias...lahko da je kriva prehrana, bom malo več prebrala na to temo in mogoče šla na sadno dieto in uvedla redno gibanje in ogromne količine vode in bomo vidli. Moram še naštudirat, kaj bi bilo najbolje zame. K če nebom sama zdrava, kako naj skrbim za Aneja? user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

Neposredna povezava do sporočila: 4453
13.10.2009 21:13:24   
Dudica1
ajetam lahko noč!

poki ne skrbi saj veš da mame vse zmoremo...bolne al pa ne!user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
13.10.2009 21:14:10   
Dudica1
hja bundico mormo pa tud še pri nas...jaz upam da ma bc še kaj ker sem zadnjič videla ful lepe

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
13.10.2009 21:14:18   
PapuaNG
Evo, naš malček tudi že spi, je bil neki tečkan zvečer, med umivanjem pa prav uživa, tudi če ga ne kopamo, samo da se ukvarjamo z njim user posted image Ga pa med futranjem pol vse zmoti in hoče vse pogledat, tako da branje časopisa odpade, ker bi se on raje igral z njim user posted image Je pa že kar mrzlo pri nas v stanovanju, še nič ne kurijo...

Leela, glede kredita ti ne znam svetovat, meni so k sreči stanovanje financirali starši, tako da se mi s tem ni bilo potrebno ubadati. Je pa sodelavka pravila, da je najugodnejši kredit dobila pri unicredit-najvišji znesek. Ne vem pa več točno, kakšen je bil znesek in kakšne so bile obresti. Tako da se še tam pozanimaj, mogoče kaj ugodnega ponudijo...ali pa kak sparkasse...

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
13.10.2009 21:20:49   
FLASK_A
Poki user posted image

Ajetam, uspešno uspavanje ti želimuser posted image

Leela, jaz tudi nimam pojma glede tegauser posted image

HM Rudnik nima nič več pametnega, vse pobrano.

Grem vodoravno. Čaw.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
13.10.2009 21:22:13   
Dudica1
tud jaz...nočko

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
13.10.2009 21:22:44   
ledenka
moj mali tud že spi user posted image upam, tiho je user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
13.10.2009 21:24:47   
ledenka
leela, probaj pri tujih bankah - Hippo, Unicredit ipd. menda dajo tudi do 90% vsote na kredit.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
13.10.2009 21:25:03   
Anonimen
Leela, sem ti kar zs poslala.

pokica_ pozdravi se, čimprej! moraš se!user posted image user posted image user posted image

mi doma, otroka spita.

smo šli v Muellerja. pa niso imeli prikolice posebej, da bi kupovala prikolico s traktorjem, katerega že ima, se mi je zdelo malo butasto... pa sem mu predlagala, da bi šla jutri še v LJ pogledat, če imajo prikolice, a je Oskar rekel, da bo kaj drugega izbral... si je izbral lego smetarja... no, to sem mu še rajši kupila kot prikolicouser posted image
ker smo bili že blizu moje "domačije" smo se tam oglasili. prijetno, zelo prijetno. ko smo se vračali v LJ je Oskar rekel, da bi kar tam živel... jaz tudi, mišek mali, jaz tudi,...

pa sem premišljevala (spet), da imam prav luštna cukrčka.
Urban je zdaj tako ali tako v tisti fazi, ko me išče, če me ni zraven in ko išče moj pogled, če sem zraven, Oskar pa... moj moj že več kot tri leta!!!

me zanima, kakšna bo danes nočuser posted image user posted image
sem na oglasni deski prebrala, da je nekdo umrl iz bloka... jaz pa prav nič ne vem, kdo (a zagotovo je bil krivec zadnjih neprespanih noči!)... naj počiva v miru!

tako, danes pa sem dobila položnico za vrtec. mi zna katera svetovati? sicer znesek ni visok, a se mi zdi, da je vseeno višji kot bi ga morala dobiti. plačam pa mi potem poračunajo v naslednji mesec ali počakam na odločbo?

ja, tudi jaz bi si pogledala slikice z Rudnika! super, da ste se imele tako super!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4461
13.10.2009 21:34:24   
Tanja_
Evo, mala spančka že drugo uro, jaz sem pa po tleh pomila, zdej grem pa tud jaz počasi v vodoravno. Moža pogrešam...Ah, moški-cant live with them, cant live without them...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
13.10.2009 21:38:17   
petrazg
Dober večer...

Ja, je bilo res luštno danes... moramo čimprej ponoviti. Jaz sem potem šla direkt po Anžetija v vrtec in smo šli v zoo... Smo se imeli prav fino, so ga danes nenormalno zanimale krave in oslički, oz. kar vse živali tako ,da smo šli počasen krog okrog... vprašanja kdo, kaj , zakaj... ufff te že kar namuči z vprašanji, parkrat sem kar malo po svoje odgovarjala (npr. koliko otrok lahko ima mami kenguru, zakaj vsi kakaduji niso skupaj v kletki). Mulo mali user posted image user posted image user posted image Ja in imeli smo sreči, da smo mladička leoparda videli... kakšen mali mucek lušten user posted image

No, še danes grem spat sama , jutri se bo pa že ati stiskal z mano... ga pogrešamo...

Poki user posted image user posted image user posted image
K.tja... Anže vedno poje doma čokolino...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
13.10.2009 22:01:12   
lake
Končno je zaspala, se mi zdi da je iz dneva v dan bolj zahtevna, in težje zaspi, mene pa iz dneva v dan bolj križ boli. Še tahikardija se mi je nazaj pojavla, morm spet mal kardiologa obiskat. Ni kej staramo se user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
13.10.2009 22:09:27   
majana79
No no lake, teh rosnih 25 pa res ni veliko user posted image  user posted image Sem dobila danes kapljice, tako da ti tvoje vrnem takoj ko se vidimo. Hvala bogu jih nisem rabila user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
13.10.2009 22:14:57   
elyy
čao baw!

Ste me že pozable ane...ker se nič neoglasim zadnje čase.
Včeraj zvečer sem napisala zelo doug post in me je kr dol vrglo,tako da danes  spet ponovno!

Oglašala se vam nisem nič,ker Tiana zelo zobki mučijo,tako da res komi sfolgam...imam srečo,da je mož doma na bolniški(da se igra al pa tudi kaj skuha in pospravi).

Pred dvemi tedni se mi je zgodila res traparija,sem misnila,da sploh nebom preživela večera(gre se zaradi uvajanja GH):
seveda sem začela s korenčki,jabolki,breskvo....normalno,kot vsi po kakšno žličko da se je najprej navadil po samo eno sestavino;
in potem sem umešala(seveda sem prebrala na internetu in posvet z patronažno sestro....sem umešala krompirjev pire in malo brokolija)...

Tiana aje trebuh začel bleti komaj čez 8 ur(takih krčev sploh ni imel nikoli)..začelo se je okoli 8 ure zvečer in neprestano jokanje tri ure(nepomagajo niti kapljice proti krčem,....nič,nič)
Sva se z možem odpravila na urgenco v zdravstveni dom in so nas lepo sprejeli,ko sem povedala zakaj se gre;
so naju zelo odšteli,da sploh kako lahko dajeva 4 in pou mesečniku GH in kako da sploh se to upava,da krompir sploh pa brokoli nepride v poštev...da kaj je stem narobe,če pije mleko.in tako naprej!!!

Tako me je bilo sram počutila sem se kot slaba mamica,ki hoče svojemu sinku samo slabo...v tistem trenutku bi se skoraj pogreznila v zemljo od sramu.....odvrnila sem le,da se jaz tega nisem spomnila da se začne GH uvajati pri 4 mesecu in da sem dobila tudi nasvet od patronažne sestre.
Nato je zdravnik,zmano z večjim tonem da sploh ni GH za tako majhne malčke in kaj se sploh grem!
Tian je dobil svečko in bolečine so prenehale,seveda hvala bogu. Odtakrat sem prekinila z GH vsaj še kakšen mesec bom počakal,ker bolečine so bile neznosne... in res nočem,.da se spet ponovi

Danes smo bili na prvem cepljenju(smo prestavili,takrat ker je imel vročino):
6670kg in velik 65cm

Zobek je že skoraj ven pokukal,sej se opazi že ceu teden slabo papca in je skos cmerav in jokcav....

je imela stem,kakšna izkušnje???
Res me je pa obisk zdravnika spravil v zelo slabo voljo(ko je imel 2 meseca se mu je leva učka ozirama šarenica spremenila v rjavo,druga je pa ostala modra).....odgovoril je,da se verjetno spremenila nebo in da bomo pri 6 mesecu,če nebo spremenbe dobili napotnico za okolista(da bojo videli ozadje očke,če se bo spremenila in da bo najverjetnje moral nositi očala,ko bo na soncu...nekaj takega!
pravi,nej bi se to naredilo med porodom in nej bi mu usekalo na učko na tak način!

Tolažim se stem,da se mu bo učka spremenila in da bo vse vredu,da res nebo imel eno učko modro drugo pa rjavo.

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 4466
13.10.2009 22:15:14   
lake
Ja hvala, trenutno se počutm stara 60 user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
13.10.2009 22:19:19   
majana79
lake, bejž dol k svojmu, da te zmasira, če ne pa user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
13.10.2009 22:21:45   
lake
Ma od mojga nobene koristi user posted image

Elyy
Pri temle uvajanju GH ma res vsak drugačno mnenje.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
13.10.2009 22:26:27   
majana79
Ampak tole z GH je pa res noro.. A ni ena danes napisala (al pri junijkah), da ji je pediater rekel, da so spet nove smernice in da ne velja več samo dojenje do 6. meseca?

Mislim, če se oni ne morejo zmenit, kako naj se znajdemo potem starši?! Obup...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
13.10.2009 22:26:53   
PapuaNG

IZVIRNO SPOROČILO: elyy

Tolažim se stem,da se mu bo učka spremenila in da bo vse vredu,da res nebo imel eno učko modro drugo pa rjavo.

lahko noč

če pa ostane tako, bo pa bolj zanimiv. David Bowie ma tut različna učka, pa glej kakšno lepotico ma za ženo user posted image S sončnimi očali na soncu pa itak bolje zgledaš, pa še izgovor imaš, da jih moraš nosit. Le da z vidom ne bo kaj preveč narobe...čeprav imaš danes že tok očal...se spomnim, ko sem jst dobila svoja prva očala-že pri 5 ali 6 letih, pa je bila izbira za en k...baje sem tako tečnarila in bila proti očalom, da staršem ni preostalo drugega, kot da mi kupijo tista očala, ki so mi všeč. No, frajla mala sem izbrala očala od Valentino-ta user posted image Pa nismo mel takrat nič kaj velik dnarja...

Glede GH pa itak vsak drugače pravi...mogoče mu pa samo brokoli ni pasal. Jst ne vem, kako to priporočajo vso to zelenjavo, ki tako napenja-brokoli, cvetačo...a tamale ne napenja tok?

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
13.10.2009 22:29:14   
PapuaNG

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ampak tole z GH je pa res noro.. A ni ena danes napisala (al pri junijkah), da ji je pediater rekel, da so spet nove smernice in da ne velja več samo dojenje do 6. meseca?

Mislim, če se oni ne morejo zmenit, kako naj se znajdemo potem starši?! Obup...

ja, je meni P danes rekla. Ampak se pa spomnim, da mi je partonažna rekla, da 6 mesecev samo dojenje...veš kaj-pomoje je najbolje, da poslušaš lastnega otroka. Če je reakcija slaba, potem še nekaj časa počakaš. Sej niso vsi po istem kopitu. Kot eni kasneje shodijo, drugi kasneje jejo GH.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
13.10.2009 22:30:49   
pokica_
elyy, smo te pogrešale, smo! user posted image  Joj, vem kako ti je blo pr zdravniku. Bogica, res. Jst bi tudi valda se v zemljo pogreznila, a kaj ko pediatri in patronažne tako rečejo. Nam je tudi P rekla, z 4 mesci GH uvajati.
Smo pa tudi mi imeli ogromne krčke po korenčku, spali nič celo noč, njega pa zvijalo 100/h...pol proti jutru se je umirilo, po kapljicah in po kuminovem čaju, pa pokakal se je in je blo pol vredu hvala bogu! user posted image  Sem pa takrat tud ukinla korenček za en cajt, no zdaj ga spet jemo.
Nič se ne sekiraj za okice, mogoče se bo pa barva poštimala še pravi cajt, ne mislit na najslabši scenarij.  user posted image
Čestitke za lepo težo in višino! user posted image
lake, tud jst se očitno prehitro staram...vse boliiiiiiiii! Ma kaj čmo, jamrat ne pomaga, ukrepat je treba.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
13.10.2009 22:33:00   
majana79
Papua, se popolnoma strinjam s tabo... Naš ima sedaj dobre 4 mesece, pa glede na to, kako ga napenja že po dojenju in če ne podiramo kupčka, po moje sigurno še ni pripravljen na GH... Eni so pa že s pričetkom 4. meseca.
Sicer meni so dajali GH že pri 3. mesecih pa kravje mleko ipd, ampak po drugi strani imam pa že od nekdaj težave z napenjanjem, ipd. in vprašanje koliko je to 'krivo'...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
13.10.2009 22:48:21   
majana79
Konec Housa. user posted image

Lahko noč vsem!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?