Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 13.10.2009 22:52:54
|
|
|
|
lake
|
Tud jst grem, upam da brez zbujanja na dve uri. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 13.10.2009 23:21:46
|
|
|
|
meduzica
|
jaz bom pa še mal polikala pa spat sem bila danes na sprehodu v BC sem mogla vrečo za voziček sprehodit nazaj da mi varovalo odstranijo ker so ga takrat pozabili so me pogledal ko kriminalko ko sem prišla not pa je začel piskat ko vrag ... prva stvar je bla da me je prašala kaj pa čmo, pa ji rečem da sem prišla varovalo odstranit, pa je koj prašala če mam račun. Hvalabogu da sem ga res imela ker smo kupli to vrečo (skupaj z lupinico in košaro) še ko sem bila nosečka ... bi ga komot že zdavnej stran vrgla .. pol pa kaj .. bi izpadla ko neka kradljivka alkaj ... skratka če mene prašate sem "zgubla" skor cel popoldan (ma sej sva z malim prav uživala v sprehodu) zarad njihove malomarnosti pa še grdo so me gledal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 13.10.2009 23:32:49
|
|
|
|
Kasija
|
punce z današnje kave - me veseli, da smo se spoznale . pa iz turbo malčka trgovine sem pa le uspela oditi z vrečko lahko noč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 13.10.2009 23:33:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No, še danes grem spat sama , jutri se bo pa že ati stiskal z mano... ga pogrešamo... IZVIRNO SPOROČILO: lake Še tahikardija se mi je nazaj pojavla, morm spet mal kardiologa obiskat. Ni kej staramo se glede starosti pa se mi zdi, da edino jaz lahko kakšno častno rečem IZVIRNO SPOROČILO: elyy Tolažim se stem,da se mu bo učka spremenila in da bo vse vredu,da res nebo imel eno učko modro drugo pa rjavo. elyy, sem že videla, da ima kakšen različni barvi očesa... pa je bilo z njihovim vidom vse ok. vsekakor upam, da bo z vidom pri tvojem malčku vse v redu!!! meduzica, ni lepo, da se ti niso opravičili. ampak moraš jih malo razumeti, ker ogromno pokradejo iz trgovin kljub varovalom... in to ljudje, za katere sploh ne bi mislil, da bodo kaj pokradli. me trga malo v levem ramenu. moram spat. lahko noč vam želim!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 13.10.2009 23:42:41
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, sem vesela! grem vesela spat! drug teden se (končno) dobim z mentorjem. ( ) upam, da bom tudi naslednji teden končala, dala vezat in odložila tole diplomsko breme. zdaj pa res: lahko noč in prijetne sanje!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 6:52:50
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro včeraj bila na aerobiki, danes me pa vse boli, ni kej, se pa super počutim nč grem k mali neki joka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 7:01:24
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO Spali smo ... zdej pa ze zrihtamo in gremo vsi 3-je v logatec,T. je danes doma ker imamo pol alergologa,Maj še spi upam da ne več dolgo. a nobena ne ve za dežne prevleke za voziček al ste me spregledale??? A so to univerzalne al kako,pa kje jo kupim?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 7:07:15
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! Dudi, menda se dobijo v Mullerju so pa univerzalne
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 7:09:50
|
|
|
|
Dudica1
|
ledenka hvala,upam da grejo pol lepo na voziček če so univerzalni. Pa še kavica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 7:14:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 DOBRO JUTRO Spali smo ... zdej pa ze zrihtamo in gremo vsi 3-je v logatec,T. je danes doma ker imamo pol alergologa,Maj še spi upam da ne več dolgo. a nobena ne ve za dežne prevleke za voziček al ste me spregledale??? A so to univerzalne al kako,pa kje jo kupim? dudi jaz sem jo kupila univerzalno v baby centru na rudniku bila pa je 25€
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 7:15:02
|
|
|
|
Anonimen
|
dudi hvala za kavo, zdej pa šibam na vas, v vrtec in po opravkih, uživajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 7:43:03
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jest ste šle ?? Nobena ni doma kuhala, tko bomo rekli... A ne, punce glede deznih....so univerzalni po znamkah....hauck ma svojo...peg perego ma svojo....itd
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:04:56
|
|
|
|
Čebelca10
|
Ja hvala vsem za odgovore...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:13:26
|
|
|
|
KatMat
|
KJE PA STE ZASPANKE??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:13:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jutro. Potek amoj drugi dan brez glavnika... Zdaj se češem kar s sponko za lase Umit si jih pa spljoh ne smem dokler ga ne najdem. A ti šit, no, paglavci mali Dudi, hvala za kofe. Lake, staraš se, ja Kako ste spali?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:18:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
Nrdila sem neverjetno zanič fotke Naslednjič vzamem fotoaparat, mobitel je en klinac!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:23:03
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! Oskar že v vrtcu, Urban se igra z njegovim traktorjem. proti jutru sem Urbana vzela kar k sebi v posteljo in je priklopljen na mlekarno spal in spal... očitno bomo tako spali, če se bom želela spočiti. pa Oskar na drugi strani... Dudica, v Rutarju, se mi zdi, imajo tudi dežne prevleke za voziček. FLASK_A a potem ne bomo videli slikic? no, saj nam je prav, kaj pa nismo prišli, ne? bo danes tako lep dan kot jutri, upam le, da manj vetroven...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:24:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
Slikce so v kurniku KLIK Kako jaz fotoaparat pogrešam v takih trenutkih
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
danes pa "naša" BarbyD praznuje... vse najboljše! pa oglasi se nam kaj in poročaj, kako je z Erosom!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:25:22
|
|
|
|
KatMat
|
FLASKA dej kaksno slikico gor
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:28:14
|
|
|
|
Anonimen
|
luštne ste bile, punce... in z-majčki tudi!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:32:14
|
|
|
|
Tanja_
|
Dobro jutro! Lušne slikice. Edino flaska manjka. katmat a ti si pa s prikolico pršla? Ja, ja te ne pusti same med te nore babe Pri nas je minila še ena noč brez moža. Še malo, pa pride...Danes pride mami k meni prespat, da grem lahko s psom v šolo.Pa popoldan grem v nabavo, mi je vsega zmanjkalo. Zunej sem že bla, je brrrr....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:34:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Zunej sem že bla, je brrrr.... ja, idealno vreme za 5. del
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:37:19
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali smo...no ja, sem že čist navajena zbujanja in premalo spanja. Ob polnoči je jedel, kot že tri dni ne bi nič v usta dal Bomo videli, kako bo z riževo kašico. Dans mam pa ginekologa No ja, kar se mora, se mora. Mi mora še enkrat bris vzet, ker lani v tem času ni bil najboljši. Upam, da bo tokrat bolje. Sem bila pa že pridna in pospravila kuhinjo, naredila sok in zajtrk
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 14.10.2009 8:38:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dobro jutro! Lušne slikice. Edino flaska manjka. katmat a ti si pa s prikolico pršla? Ja, ja te ne pusti same med te nore babe Pri nas je minila še ena noč brez moža. Še malo, pa pride...Danes pride mami k meni prespat, da grem lahko s psom v šolo.Pa popoldan grem v nabavo, mi je vsega zmanjkalo. Zunej sem že bla, je brrrr.... Hehe, od Katmat je prišel mal šnofat. Pa se je pol hitro pobral. Kdo pa zdrži med toliko babami
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?