Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 14:44:45
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, si doma, a prideš v petek Sem in pridem
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 14:45:27
|
|
|
|
BarbiG
|
Madona, a tale suprefact že tko učinkuje - sem ratala tolk pozabljiva. Enaa1 dobrodošla med nami in naj bo ta postopek uspešen.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 14:45:49
|
|
|
|
pikovit
|
Sapi
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 15:00:46
|
|
|
|
cukica
|
Tinkamiška hvala in čestitam nazaj ter dobrodošla med nosečkami,pa pozitivno misli itak,da si če si zagledala plusek,...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 15:44:56
|
|
|
|
spelka12
|
tinkamiška za +. Ko bo pa uradno, pa takoj med IVF nosečke, te komaj čakamo. cukica še tukaj za visok beta. Dobro ste začele ta mesec , naj bo tak kot september. Mislim na vse vas.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 15:58:44
|
|
|
|
gospodarica
|
pozdravljene moje babike,tako na hitro se uglašam,ker sem ravno prišla iz službe in sem zeloooo lačna tiste ki ste ali ste bile pri rešu in ste imele supracaft spray in merional.....kdaj ste imele prvi UZ od pričetka pikanja, koliko ste imele UZjev in kdaj je padla stopka. zanima me tudi kakšen je bil pridelek???
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 17:23:31
|
|
|
|
bayb77
|
Čao babike!! Isto kot Gospodarico zanima mene, ker imam enako terapijo v prvem postopku pri Rešu. Meni je rekel, da bo prvi UZ 8. dan M. Čestitke vsem novim nosečkam čudovito nosečnost vam želim, vse kmalu pridemo za vami a ne punce!? Lep dan vsem!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 18:24:14
|
|
|
|
tinkamiška
|
hvala a mi lahko samo še poveste kako je z aspirinom? do kdaj ga moram jemat?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 19:42:33
|
|
|
|
diana79
|
TANJA_ JES in FARGI jutri se vidimo!jaz pridem okoli pol devetih!komaj čakam da mi preštejejo koliko folikov imam!nekaj jih je sigurno ker jih čutim!malo mi boli po jajčnikih!imam občutek da sem malo manj napihnjena po gonalu kot po menopurju!zadjnič sem imela 15 celic,me prav zanima koliko je jih zdaj! jutri sporočim ko prideva domov!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 20:14:35
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška hvala a mi lahko samo še poveste kako je z aspirinom? do kdaj ga moram jemat? Do testa oz. 14 dni Pa čestitke in srečno do konca še z moje strani Mi smo pa danes stari 1 mesec in 2 tedna, pa se že takole veselo igramo
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 20:17:36
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica pozdravljene moje babike,tako na hitro se uglašam,ker sem ravno prišla iz službe in sem zeloooo lačna tiste ki ste ali ste bile pri rešu in ste imele supracaft spray in merional.....kdaj ste imele prvi UZ od pričetka pikanja, koliko ste imele UZjev in kdaj je padla stopka. zanima me tudi kakšen je bil pridelek??? 1. UZ je ponavadi 8. dan, koliko UZ-jev pa imaš, je odvisno od tega, kako ti rasejo folikli. Jaz sem imela potem še 3 UZ-je, če se ne motim. Koliko pa je katera pridelala, je pa čisto odvisno od posameznice in veliko število foliklov oz. jajčec še ne pomeni dobrega rezultata. Jaz sem npr. imela samo 6 foliklov in od tega vse polne, torej 6 jajčec, oplodilo pa se jih je 5
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 20:22:41
|
|
|
|
lučka 25
|
Punce, jaz tako nvijam za vas!!! Miška, kako krasna novička. Najlepša! Fargi, saj veš Bozza, kako gre? n74, navijam Ma vsaki posebej želim, da se nam pridružite na nadaljnih temah IVF/ICVSI
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 13.10.2009 20:24:07 >
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 20:25:00
|
|
|
|
tinkamiška
|
reby, hvala tudi tebi diana, ne bit žalostna, sej veš, da ni važno št. celic, važno je, da se oplodi vsaj ena in je ta tista taprava! jst sem mela "samo" 8 celic, oplodilo se jih je 6, dve sta takoj odmrli, dve pa dan pred ETjem, se pravi ostali sta dve in ti dve sta bli zgleda dobri, vsaj ena od njiju pa je bila zmagovalna...vsaj tako kaže...torej držim pesti tudi zate spelka, javim v ponedeljek kako in kaj pestke za vse! tinka
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 20:31:02
|
|
|
|
sonček85
|
lubike moje malo sem vas prišla pokukat po dolgemmmmmmmmmmmmmm času.Vidim da dela 14.10 S* testek-držim pesti,pa fargi tebi tudi dobro kaže minimiška:kako kj?.gigi:tle si pa malo več pilotinca.hejla vsem ostalim lepe pozdravčke in čim več pluskov,bodite pridne kokoške ,ki nesejo jajčka
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 21:18:51
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška punce, se oglašam tu. nisem si upala nič pisat, tako me je blo strah, da se bo kej sfižilo...danes je 10. dan in sem delala test...lep plus se je pokazal. upam, da ni lažno pozitiven test. zdej bom počakala do ponedeljka, ko imam krvni test...ampak kaže mi dobro ne? flekcov ni, vse je belo, upam, datako tudi ostane. cukica, čestitam in sem zelo vesela, za vsako ki ji rata! S* zate še vedno stiskam pesti...!!! mislim na vse vas punce in vam želim vse lepo! tinka Ooooo, a res!!!! Ej punca, čestitke , superca!!! A si se že pofočkala na nosečkah???
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 21:56:03
|
|
|
|
tinkamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška punce, se oglašam tu. nisem si upala nič pisat, tako me je blo strah, da se bo kej sfižilo...danes je 10. dan in sem delala test...lep plus se je pokazal. upam, da ni lažno pozitiven test. zdej bom počakala do ponedeljka, ko imam krvni test...ampak kaže mi dobro ne? flekcov ni, vse je belo, upam, datako tudi ostane. cukica, čestitam in sem zelo vesela, za vsako ki ji rata! S* zate še vedno stiskam pesti...!!! mislim na vse vas punce in vam želim vse lepo! tinka Ooooo, a res!!!! Ej punca, čestitke , superca!!! A si se že pofočkala na nosečkah??? moram počakat do ponedeljka... hvala
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 22:42:58
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška punce, se oglašam tu. nisem si upala nič pisat, tako me je blo strah, da se bo kej sfižilo...danes je 10. dan in sem delala test...lep plus se je pokazal. Čestitam...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.10.2009 22:49:32
|
|
|
|
sonček33
|
reby cukr mali... polubčkaj ga tinkamiška čestitam bejbe navijam sto an uro!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 7:05:33
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 7:16:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. tinkamiška, čestitke!!! Lepo nosečnost, v ponedeljek pa naj krvni tale plus le potrdi! reby, kok se Tomi lepo smejčka!! Frajer mali. fargi, držim pesti, da danes pade stopka!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 7:34:57
|
|
|
|
loremi
|
Dysan, super za tko fajn punkcijo, da ni bolelo! Nej te pričakajo lepe blastocistke! Tinkamiška čestitke ! Vrtnica.m, mogoče lahko tud zdravila kej vplivajo na to, ampak če drugače nimaš težav oz. imaš redne M, naj tud tokrat nebi blo tolk zamude. BarbiG, Fargesia, navijam ! Cukica, to je pa krasen beta ! Reby, pravi cukrček je sinko , še ob mene en lupček! Diana79, nej bodo tiste celice, ki bodo, zmagovalne ! Bo S* danes šla na krvnega? Vsem novim pa - dobrodošle in srečno! Vse lepo pozdravljam in naj vas ne zebe preveč!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 7:45:47
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Bo S* danes šla na krvnega? S* bo šla danes na krvnega, ker je zjutraj nalulala en rahel + n CBju. Ne upam se še veselit, ker je + tak bolj rahel, pa še rjav izcedek imam že dva dni. Ga ni veliko, bolj na papirju, ampak je. Ja pri teh postopkih ima človek res živčke na peclju. Držite pesti, zdej grem pa okrog klicat kje v Novi Gorici delajo krvnega.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 7:57:59
|
|
|
|
ziva1
|
Držim pesti S*, mislim pa, da ti je uspelo
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 8:26:10
|
|
|
|
loremi
|
Joj S*, držim pesti Kako pa je drugač s temi krvnimi testi, mislim a osebni zdravnik nas ne more napotit na odvzem krvi za beto preverit? Sam sprašujem se, kako je pač tam, kjer je prevelka oddaljenost bivališča od teh klinik in laboratorijev ...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 8:41:51
|
|
|
|
pilotina
|
S*...držim pesti in mislim nate
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......