|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
13.10.2009 14:44:45   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit, si doma, a prideš v petek

Sem in pridem user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 726
13.10.2009 14:45:27   
BarbiG
Madona, a tale suprefact že tko učinkuje - sem ratala tolk pozabljiva. user posted image user posted image

Enaa1 dobrodošla med nami in naj bo ta postopek uspešen. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 727
13.10.2009 14:45:49   
pikovit
Sapi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 728
13.10.2009 15:00:46   
cukica
Tinkamiška hvala in čestitam nazaj ter dobrodošla med nosečkami,pa pozitivno misli itak,da si če si zagledala plusek,...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 729
13.10.2009 15:44:56   
spelka12
tinkamiška user posted image user posted image  za +. Ko bo pa uradno, pa takoj med IVF nosečke, te komaj čakamo.
cukica še tukaj user posted image  za visok beta.

Dobro ste začele ta mesecuser posted image , naj bo tak kot september. Mislim na vse vas.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 730
13.10.2009 15:58:44   
gospodarica
pozdravljene moje babike,tako na hitro se uglašam,ker sem ravno prišla iz službe in sem zeloooo lačnauser posted image

tiste ki ste ali ste bile pri rešu in ste imele supracaft spray in merional.....kdaj ste imele prvi UZ od pričetka pikanja, koliko ste imele UZjev in kdaj je padla stopka.
zanima me tudi kakšen je bil pridelek???

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 731
13.10.2009 17:23:31   
bayb77
Čao babike!!

Isto kot Gospodarico zanima mene, ker imam enako terapijo v prvem postopku pri Rešu. Meni je rekel, da bo prvi UZ 8. dan M.

Čestitke vsem novim nosečkamuser posted image user posted image čudovito nosečnost vam želim, vse kmalu pridemo za vami a ne punce!?

Lep dan vsem!

Uživaj življenje...

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 732
13.10.2009 18:24:14   
tinkamiška
hvalauser posted image user posted image user posted image

a mi lahko samo še poveste kako je z aspirinom? do kdaj ga moram jemat?

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 733
13.10.2009 19:42:33   
diana79
TANJA_ JES in FARGI jutri se vidimo!jaz pridem okoli pol devetih!komaj čakam da mi preštejejo koliko folikov imam!nekaj jih je sigurno ker jih čutim!malo mi boli po jajčnikih!imam občutek da sem malo manj napihnjena po gonalu kot po menopurju!zadjnič sem imela 15 celic,me prav zanima koliko je jih zdaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri sporočim ko prideva domov!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 734
13.10.2009 20:14:35   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

hvalauser posted image user posted image user posted image

a mi lahko samo še poveste kako je z aspirinom? do kdaj ga moram jemat?

Do testa oz. 14 dni user posted image  
Pa čestitke in srečno do konca še z moje strani user posted image

Mi smo pa danes stari 1 mesec in 2 tedna, pa se že takole veselo igramo user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 735
13.10.2009 20:17:36   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

pozdravljene moje babike,tako na hitro se uglašam,ker sem ravno prišla iz službe in sem zeloooo lačnauser posted image

tiste ki ste ali ste bile pri rešu in ste imele supracaft spray in merional.....kdaj ste imele prvi UZ od pričetka pikanja, koliko ste imele UZjev in kdaj je padla stopka.
zanima me tudi kakšen je bil pridelek???

1. UZ je ponavadi 8. dan, koliko UZ-jev pa imaš, je odvisno od tega, kako ti rasejo folikli. Jaz sem imela potem še 3 UZ-je, če se ne motim. Koliko pa je katera pridelala, je pa čisto odvisno od posameznice in veliko število foliklov oz. jajčec še ne pomeni dobrega rezultata. Jaz sem npr. imela samo 6 foliklov in od tega vse polne, torej 6 jajčec, oplodilo pa se jih je 5 user posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 736
13.10.2009 20:22:41   
lučka 25
Punce, jaz tako nvijam za vas!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Miška, kako krasna novička. Najlepša! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Fargi, saj veš user posted image

Bozza, kako gre?

n74, navijam user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ma vsaki posebej želim, da se nam pridružite na nadaljnih temah IVF/ICVSI user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 13.10.2009 20:24:07 >

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 737
13.10.2009 20:25:00   
tinkamiška
reby, hvala tudi tebiuser posted image

diana, ne bit žalostna, sej veš, da ni važno št. celic, važno je, da se oplodi vsaj ena in je ta tista taprava! user posted image jst sem mela "samo" 8 celic, oplodilo se jih je 6, dve sta takoj odmrli, dve pa dan pred ETjem, se pravi ostali sta dve in ti dve sta bli zgleda dobri, vsaj ena od njiju pa je bila zmagovalna...vsaj tako kaže...torej držim pesti tudi zateuser posted image

spelka, javim v ponedeljek kako in kaj user posted image

pestke za vse!

tinka

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 738
13.10.2009 20:31:02   
sonček85
lubike moje malo sem vas prišla pokukat po dolgemmmmmmmmmmmmmm času.Vidim da dela 14.10 S* testek-držim pesti,pa fargi tebi tudi dobro kaže
minimiška:kako kj?.gigi:tle si pa malo več user posted image pilotinca.hejla

vsem ostalim lepe pozdravčke in čim več pluskov,bodite pridne kokoške  ,ki nesejo jajčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 739
13.10.2009 21:18:51   
lana70

punce, se oglašam tu. nisem si upala nič pisat, tako me je blo strah, da se bo kej sfižilo...danes je 10. dan in sem delala test...lep plus se je pokazal. upam, da ni lažno pozitiven test. zdej bom počakala do ponedeljka, ko imam krvni test...ampak kaže mi dobro ne?user posted image flekcov ni, vse je belo, upam, datako tudi ostane.

cukica, čestitam in sem zelo vesela, za vsako ki ji rata! S* zate še vedno stiskam pesti...!!!

mislim na vse vas punce in vam želim vse lepo!

tinka

Ooooo,  a res!!!! Ej punca, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image , superca!!! A si se že pofočkala na nosečkah??? user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 740
13.10.2009 21:56:03   
tinkamiška
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

punce, se oglašam tu. nisem si upala nič pisat, tako me je blo strah, da se bo kej sfižilo...danes je 10. dan in sem delala test...lep plus se je pokazal. upam, da ni lažno pozitiven test. zdej bom počakala do ponedeljka, ko imam krvni test...ampak kaže mi dobro ne?user posted image flekcov ni, vse je belo, upam, datako tudi ostane.

cukica, čestitam in sem zelo vesela, za vsako ki ji rata! S* zate še vedno stiskam pesti...!!!

mislim na vse vas punce in vam želim vse lepo!

tinka

Ooooo,  a res!!!! Ej punca, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image , superca!!! A si se že pofočkala na nosečkah??? user posted image user posted image

moram počakat do ponedeljka... hvalauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 741
13.10.2009 22:42:58   
Erin

punce, se oglašam tu. nisem si upala nič pisat, tako me je blo strah, da se bo kej sfižilo...danes je 10. dan in sem delala test...lep plus se je pokazal.

Čestitam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 742
13.10.2009 22:49:32   
sonček33
reby cukr mali... polubčkaj ga

tinkamiška čestitam

bejbe navijam sto an uro!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 743
14.10.2009 7:05:33   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 744
14.10.2009 7:16:25   
Anonimen
Jutro.

tinkamiška, čestitke!!! Lepo nosečnost, v ponedeljek pa naj krvni tale plus le potrdi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reby, kok se Tomi lepo smejčka!! Frajer mali.user posted image user posted image user posted image user posted image

fargi, držim pesti, da danes pade stopka!! user posted image

(odgovor članu BarbiG)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
14.10.2009 7:34:57   
loremi
Dysan, super za tko fajn punkcijo, da ni bolelo! Nej te pričakajo lepe blastocistke! user posted image
Tinkamiška čestitke user posted image !

Vrtnica.m, mogoče lahko tud zdravila kej vplivajo na to, ampak če drugače nimaš težav oz. imaš redne M, naj tud tokrat nebi blo tolk zamude.
BarbiG, Fargesia, navijam user posted image !
Cukica, to je pa krasen beta user posted image !

Reby, pravi cukrček je sinko user posted image , še ob mene en lupček!

Diana79, nej bodo tiste celice, ki bodo, zmagovalne user posted image !

Bo S* danes šla na krvnega? user posted image  user posted image

Vsem novim pa - dobrodošle in srečno!

Vse lepo pozdravljam in naj vas ne zebe preveč!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 746
14.10.2009 7:45:47   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Bo S* danes šla na krvnega? user posted image  user posted image

S* bo šla danes na krvnega, ker je zjutraj nalulala en rahel + n CBju.
Ne upam se še veselit, ker je + tak bolj rahel, pa še rjav izcedek imam že dva dni. Ga ni veliko, bolj na papirju, ampak je.
Ja pri teh postopkih ima človek res živčke na peclju.
Držite pesti, zdej grem pa okrog klicat kje v Novi Gorici delajo krvnega.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 747
14.10.2009 7:57:59   
ziva1
Držim pesti S*, mislim pa, da ti je uspelo user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 748
14.10.2009 8:26:10   
loremi
Joj S*, držim pesti user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Kako pa je drugač s temi krvnimi testi, mislim a osebni zdravnik nas ne more napotit na odvzem krvi za beto preverit? Sam sprašujem se, kako je pač tam, kjer je prevelka oddaljenost bivališča od teh klinik in laboratorijev ...

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 749
14.10.2009 8:41:51   
pilotina
S*...držim pesti in mislim nate user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......