dysan
|
Oj pupike Mal sem se vstala, da pokukam k vam, res počivam, čeprav mi to teško gre, nisem vajena tulk poležavat, sicer mi pa trbušček ne dovoli, da bi bila pokonci.... tok sem napihnjena kot bi bila tam nekje v petem mesecu nosečnosti, kakšnih bolečin nimam,tu in tam kakšen krček(vsaj podobno krčem), ampak čuden občutek imam kot, da mi bo trebuščka vsak čas razneslo... HVALA vam drage moje za vsako besedo, lepe želje, zato kr mislite name, ZLATE STE Fargi - Ti šment, upam, da ti ni kaj na avtu škode naredila, grozno je bilo, sem skozi okno gledala kaj se dogaja zunaj, pa tak grozno je pihalo, ufff..... Srečno jutri na UZju, in fuuul, fuuul bom držala pestke, da pade že jutri stopka, dr.V, je res čudovit, nežen, vse kar dela ti sproti razlaga..... nič bati, jaz sem mu rekla, da ne odgivarjam, na kakšne trzljaje, če bi ga slučajno vdarla ko me bo piknil, pa se je tak nasmejal, je rekel, da sprejme trzljaje samo pod kolenom-višje ne... , ampak nisem trznila niti enkrat, tak, da res se nč bati, kr boš tole super dala čez... Cukica - in čestitke Grem nazaj počivat, vas še kaj obiščem........ Še enkrat vam vsaki posebej hvala in lubčka vsaki posebej....