|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
13.10.2009 6:28:45   
ledenka
dobro jutro user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 701
13.10.2009 7:09:22   
palcica_
Dobro jutro!

Spet se mal oglašam. Dobro, da imamo tale forum, da si mal pomagamo, ker drugač, bi bila (vsaj jaz) čisto zgubljena.

No včeraj sem klicala na GK in v torek 20.10. grem na histeroskopijo. Skratka, sestra mi je po tel. rekla samo da se moram oglasiti ob 7:00 na dnevni kliniki, sam nimam pa pojma kje bi to blo user posted image  Sploh ne vem če naj kaj vzamem s sabo, niti kolk časa si notri, nič ?????? skratka pomagajte prosim user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 702
13.10.2009 7:59:11   
metuljci

metuljček - kje pa ti letaš?

bolj malo tu gor, ker niti ni glih cajta, pa niti nimam nobenih novičk user posted image pa še lena sem user posted image

ostale sotrpinke user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 703
13.10.2009 8:11:20   
*zabica*
palcica, dnevna bolnica je v stari porodnisnicni, prijavis se v isti sobi kot recimo za UZ, potem te pa usmerijo....
Srecno

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 704
13.10.2009 8:33:59   
BarbiG
Dobro jutro.

Sem gor skočila sam tok, da vidim kaj se dogaja. In vidim, same lepe novičke.

Cukica, sem ful vesela zate. bHcg je pa res super visok. user posted image user posted image user posted image

A miška gre pa s svojima zakladkoma konec tedna že domov. Super novica. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 705
13.10.2009 8:38:44   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77

Punce

Moje menstuacije še kr ni! Pred 15 dnevi bi morala pričeti s Femodemom, imam ga doma, menstruacije pa ni! Pa niiiiikoli ni še zamujala.
Mislim da ni psiha, niti malo nisem obremenjena.....
Ampak res ne vem kaj naj naredim, a je lahko že mena? 32 jih imam....

A se je kateri dogajalo isto?

Pokliči v ambulanto.

Dobro jutro vsem.
Jaz počasi dojemam, da se bomo začeli pikat. ju-hu-hu...

Sicer pa čestitke mamicam in svežim nosečkam!
user posted image

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 706
13.10.2009 9:02:17   
vrtnica.m
Dobro jutro punce in lep sončen dan se nam je pokazal user posted image
Kljub temu da sploh ni prišlo do transferja se počasi počutim vsaki dan boljše. Danes moram poklicati po 10. uri, da mi sporoči sestra kaj so se dogovorili na konziliju.

Imam pa eno vprašanje za vse tiste, ki jim tudi ni uspelo priti do transferja in ki so imele dolgi postopek. Kdaj ste dobile naslednjo user posted image po superfactu in gonalu? Me malo skrbi, ker sem slišala, da je enim puncam ta terapija čisto spremenila ciklus in da niso dobile user posted image po 4 - 5 mesecev. A to pomeni, če se mi slučajno to zgodi, da bom morala vseeno čakati  3 user posted image , da bom lahko šla v ponovni postopek?

hvala na odgovorih in še enkrat lep pozdrav.

m.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 707
13.10.2009 9:11:39   
metuljci
jaz sem imela prekinjen postopek, menstruacijo bi mogla dobit danes in ni ne duha ne sluha o njej user posted image me pa tudi malo skrbi kako bo, ker grem v postopek komaj drugi ciklus user posted image

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 708
13.10.2009 9:45:40   
gigi1
Dobro jutro

Cukica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tale beta pa res kaže na user posted image user posted image

Dysan super za čisto 5ko user posted image  user posted image  user posted image

Rojena77 kakšna mena?? Od kod ti to?
No, da te pomirim... Sigurno so ti naredili nekatere hormonske teste FSH, LH, prolaktin.... Če bi bila v meni bi bil FSH nad 30 pri prvem merjenju in v tem primeru konzilij ne bi odobril postopka. Torej v meni sigurno nisi!
Tudi, če misliš da ni psiha...misliš, da nisi obremenjena... Seveda si. Vse smo.
Bilo je že veliko primerov, ko bi punce morale po zmrznjenčke in niso dobile M, ali niso imele O. Pa so bile vesele in "neobremenjene".
Pokliči jih in povej kaj se dogaja. Sigurno nisi edina, ki se ji je to zgodilo in ti bodo povedali kaj naprej.

Palčica dnevna klinika je v 1. nadstropju stare porodnišnice. Jaz sem imela laparo in histeroskopijo istočasno. Ostala sem notri 3 dni. 1. dan so nam naredili preiskave (kri, prvo jutranjo vodo smo morale prinesti s seboj. imele smo G pregled,...) in dali so nam odvajalo. 2. dan je bila operacija, 3. dan smo šle domov. Jaz sem prinesla od doma pižamo, haljo in kozmetiko. Mislim, da so nam to vse naročili. Čudno, da ti niso dali nobenih navodil?

Vrtnica meni se je to zgodilo v naravnem postopku. M sem dobila po "voznem redu". Prosim te ne razmišljaj o "črnih scenarijih". Jaz ne poznam niti ene punce, ki bi na M po postopku čakala 4-5 mesecev. Če bo dalj časa zamujala ti jo bodo sprožili na nek način. Če drugače nimaš nerednih tudi sedaj ne bi smela imeti večjih problemov. Tudi, če se naslednji postopek zamakne za 1 mesec ni nič tragičnega. Samo probaj se čim manj obremenjevat s tem.

Metuljči prosim preberi kaj sem napisala vrtnici. Le pozitivno naprej!

Lara, Glorija, Sonček, Abra, Šuki, Zarja, Mlinčka, Hedi, Dejzi, Pikovit, Pika, Pija, Mišmiša in vse "stare" borke en poseben objemček user posted image  

Vsem želim en lep dan in čimmanj streskov

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 709
13.10.2009 10:06:41   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Še tu da vam povem moj bhcg je bil 5327

Jupiiiiiiiiiiiii lepa številka.Bosta kar user posted image user posted image .Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 710
13.10.2009 10:09:30   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

še sporočilce od miške73! Danes dobi svoja dva otročka k sebi v sobo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaa, konec tedna pa že grejo domov user posted image  user posted image  user posted image

O lepooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 711
13.10.2009 10:18:06   
sapi
Dobro jutro v lepo sončno jutro...

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Sapi, upam da nisem spet pomešala datume, ampak če imaš danes UZ, vedi, da že sedaj močno stiskam pestke zate user posted image user posted image

Hvala mismis ker misliš name, saj bi se že včeraj oglasila pa je modem crknil in je šele sedajle usposobljen imam namreč dopust ... imam čisto novo G tako, da si je res čas vzela, ko bi videle ta UZ KOT NASA center, GK je pa res boga z aparaturami user posted image .... najini pikici veselo bije srček, G je rekla, da je videti vse OK (rumenjakov mehurček, GV) ... veliki smo za 8T1-3D namesto 8T6D tako, da bo datum 18.5. gotovo še popravljen, meni so kar solze po licih tekle tako, da nisem veliko na ekran videla user posted image  ... dobila sem dve slikici user posted image ... sedaj se moram odločiti kako naprej, nekako sem mislila, da bi šla samoplačniško na NS +presajalni in, če bi bilo kaj sumljivo bi potem šla na napotnico na AMNIO, bomo videli A me namreč ne mika kaj preveč ...
kimsy tudi jaz mislim nate ... kako kaj tvoj trebušček, je že velik ..

miška73 velikokrat mislim nate in tvoja dva otročka, res sem vesela, da boste končno skupaj ... objemček korenjačkoma še od mene ...
vrtnica to je pa res hudo slišati... drži se ...
fargi juuuupppii za foliklčke ...
anci ta pa je jedec user posted image  ...
dysan samo, da je vse ok ...
cukica ups to pa je beta za dva ...
gigi pa ti si ... veliko v mojih mislih ...

Pozdravček vsem puncam ....

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 712
13.10.2009 10:27:51   
gigi1
Sapi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Tolk sem vesela user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 713
13.10.2009 10:36:29   
cukica
Še tu da vam povem prvi uz imamo 28.10. hvala punce za vse brez vas marsičesa nebi prebrodila,hvala za vsako tolažbo,toplo besedo,hvala za vse in rada vas mam,...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 714
13.10.2009 10:39:30   
mismis
Dober dan vsem skupaj

Sapi, to je pa res perfektna novička, evo kako skačem od veselja user posted image . Tole sta si pa z Rollingom stonom res zaslužila. Bom pa še naprej držala pestke, da bo s pikico vse ok

Žižek, i say  Hay

Pikovit, si doma, a prideš v petek

Bittttttttttt, še tvoja dobra novička mi manjka, kje si

seveda, pa tudi vsem ostalim želim prav lep dan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 715
13.10.2009 11:19:08   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Še tu da vam povem moj bhcg je bil 5327

Cukica draga tooo mi delaaaajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj bostauser posted image user posted image , saj si zaslužiš biti dvojna mamica, si zelo vredu ženska in pozitivnauser posted image Srečna sem zate ful in upam, da se še kej vidimouser posted image
Naj ti hitro mine cajt do prvega UZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Druge punce lepo pozdravljam, spet šibaaaamuser posted image
Pa pa

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 716
13.10.2009 11:26:04   
cukica
BEBIII hvala res,tud ti si super in zapomni si kaj sem rekla naslednje leto piknik pri nas,...ja če ne prej se vidimo ko bom kaj v vaših koncih,....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 717
13.10.2009 11:47:33   
Anonimen
vrtnica, vem, da je hudo, ko ostaneš brez transferja, ker se je to tudi meni zgodilo v prvem IVF. Zato ti lahko samo rečem, da bo počasi lažje in počasi se ne boš več spraševala zakaj ravno ti in zakaj imaš takšno smolo.

cukica, čestitke za tako visok beta!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fargi, ti se pa počasi približuješ koncu! user posted image

Tudi ostalim en lep dober in topel dan!!

Neposredna povezava do sporočila: 718
13.10.2009 11:57:54   
tinkamiška
punce, se oglašam tu. nisem si upala nič pisat, tako me je blo strah, da se bo kej sfižilo...danes je 10. dan in sem delala test...lep plus se je pokazal. upam, da ni lažno pozitiven test. zdej bom počakala do ponedeljka, ko imam krvni test...ampak kaže mi dobro ne?user posted image flekcov ni, vse je belo, upam, datako tudi ostane.

cukica, čestitam in sem zelo vesela, za vsako ki ji rata! S* zate še vedno stiskam pesti...!!!

mislim na vse vas punce in vam želim vse lepo!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 719
13.10.2009 11:59:22   
enaa1
Pozdravljene

Že nekaj časa vas berem,zdaj pa je prišel čas,da še kaj spravim iz sebe,da delim izkušnje s katerimi se soočamo.Lahko bi šla tudi na temo 40+ user posted image   ,pa bom zaenkrat začela tukaj,ker sem ravno v postopku. user posted image
Kar se špikanja tiče,že imamo pri nas prakso,saj je to najin tretji postopek.U bistvu že moj kar uživa zjutraj ko še spim in pride budnica da je čas za pikanje user posted image

Tokrat imam prvič puregon,še jutri ena doza potem pa 8 dan prvi UZ.
Želim vam lep,uspešen dan in čimveč user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 720
13.10.2009 12:02:01   
dysan
Oj pupike

Mal sem se vstala, da pokukam k vam, res počivam, čeprav mi to teško gre, nisem vajena tulk poležavat, sicer mi pa trbušček ne dovoli, da bi bila pokonci....
tok sem napihnjena kot bi bila tam nekje v petem mesecu nosečnosti, kakšnih bolečin nimam,tu in tam kakšen krček(vsaj podobno krčem), ampak čuden občutek imam kot, da mi bo trebuščka vsak čas razneslo...

HVALA vam drage moje za vsako besedo, lepe želje, zato kr mislite name, ZLATE STE user posted image user posted image user posted image user posted image

Fargi - Ti šment, upam, da ti ni kaj na avtu škode naredila, grozno je bilo, sem skozi okno gledala kaj se dogaja zunaj, pa tak grozno je pihalo, ufff.....
Srečno jutri na UZju, in fuuul, fuuul bom držala pestke, da pade že jutri stopka, dr.V, je res čudovit, nežen, vse kar dela ti sproti razlaga..... nič bati, jaz sem mu rekla, da ne odgivarjam, na kakšne trzljaje, če bi ga slučajno vdarla ko me bo piknil, pa se je tak nasmejal, je rekel, da sprejme trzljaje samo pod kolenom-višje ne...user posted image user posted image user posted image , ampak nisem trznila niti enkrat, tak, da res se nč bati, kr boš tole super dala čez...user posted image

Cukica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in čestitke

Grem nazaj počivat, vas še kaj obiščem........
Še enkrat vam vsaki posebej hvala in lubčka vsaki posebej....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 721
13.10.2009 12:57:09   
BarbiG
Vrtnica.m pri meni je M prišla normalno v roku desetih dni po tem, ko sem izvedela, da ne bo transferja. Res pa še nisem slišala, da kakšna ni dobila user posted image  4-5 mesecev.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 722
13.10.2009 13:19:49   
vrtnica.m
Živijo
ja pri moji prijateljici se je to zgodilo, da ni dobila 4 mesece user posted image po neuspelem postopku IVF (sedaj sta že v 5 postopku). Je pa res, da že prej ni imela redne user posted image .
In vem, da je po nepotrebnem delati paniko. Me je samo zanimalo če je še katera imela tako izkušnjo.
Drugače pa se držim vsaki dan boljše. Sem danes klicala sestro, katera je dobila "papirje" od konzilija in mi je samo rekla da imam ponovni postopek in "3 ampule". A ve katera kaj to pomeni "3 ampule" ? nisem hotela sestre tam gnjaviti, ker sem slišala da so zvonili telefoni.

Lep dan želim
m.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 723
13.10.2009 13:33:32   
gigi1
Tinkamiška user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Čestitam. Po moji računici ni več učinka stopke in si srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Vrtnica kot sem ti že napisala, če imaš drugače redne M ne bi smelo biti večjih težav. Držim pesti, da kmalu pride. Ti pa probaj čimmanj mislit na to.

enaa1 dobrodošla in naj bo tokrat uspešno user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 724
13.10.2009 14:44:04   
BarbiG
Tinkamiška čestitam. Seveda si srečka user posted image .

Vrtnica.m pri Gonalu to pomeni 225 enot (je v obliki svinčnika in poteka tako kot to delajo sladkorni bolniki - ti ni treba nič mešat), pri Menopurju pa dobiš za zmešat za vsak dan po 2 ampulci vode in 3 ampulce Menopurja.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......