|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
13.10.2009 21:03:37   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
13.10.2009 21:08:08   
Ajvy
pIŠKOT....Še od nas vse najboljše MArtinuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
13.10.2009 21:10:09   
Ajvy
Tancy...iskreno upam, da se danes kaj naspite.....

KOlumbo...zares me veseli ,da so se pri vas začele premikat stvari....

MAjchy...lahko noč...pa lepo pančkajte....

Tamika...kar se mene tiče si carica.....vse čestitke
In seveda Tristanu čestitke za kahlicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in kupček v njejuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
13.10.2009 21:14:50   
Katjusa
dragi me pelje v kino....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
13.10.2009 21:16:16   
Onasiss
Evo cunje končno pspravljene, posortirane po mesecih in pospravljene čakajo v omari na uporabo......

Onasis in Vito imata spoznavanje človeka...user posted image user posted image  je Vito našel eno knjigo o zgradbi človeka in zdaj ima žmilion vprašanj....user posted image user posted image user posted image

TANCI-ŽELIM TI ČIMBOLJ PRESPANO NOČ!!!

Kolumbo-kje maš telefom???user posted image user posted image user posted image

Porodno dretje-hm pri Vitu sem bila tako utrujena od celodnevnih popadkov, da je nism nč mogla... user posted image user posted image  pri Eviti sem bla pa od nečesa full zadeta in se mi je full dogajal....user posted image user posted image user posted image  ... je bil pa porod definitivno lažji kot pri Vitu, ne glede na to, da je bila težka 4130 g..... šiva pa sta bila samo dva....user posted image user posted image user posted image bravo babca Vilma....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem za napredke......

VSE NAJ VIDU ZA OBMESEČJE......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
13.10.2009 21:16:23   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dragi me pelje v kino....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blagor enim.... user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga dragija....

kje imaš pa otročke?

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
13.10.2009 21:18:22   
Onasiss
Ajvy- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tarjo..... bogica, naj si čimhitreje pozdravi.... šč, šč vročina stran.....

So what....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
13.10.2009 21:18:45   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

tAMIKA VSAKA ČAST ZA 4,5KG BREZ CARSKEGA R. user posted image

brez enega šiva user posted image

user posted image

se podpišem

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
13.10.2009 21:21:12   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ČAO

nisem vas nič brala...sem tolk fuč pa še glavo mi bo raznesl...spali nismo nič ponoč, sam ne zarad hane ampak erika...ne vem kaj mu je blo, ful se je jokal...bolel ga ni nič, edino če ga je glava to ne vem...al je kej tazga sanjal nimam pojma...pol k je pa mal zaspal umes se je pa hana zbudila...tko da sem out

pri nextu ne morem naročit...vse gre do konca, vsi podatki so ok pol pa napiše error in da morojo server popravit al nekaj takega...ne vem kaj nej...mi je kar hudo k vidm da vse naročate jest pa ne moremuser posted image

prejle sva s hano čevelčka zguble...ful mi jih je žalker so mi bili ful ušečuser posted image

drgač pa erik je kt zmešan...čist potihm povem da se ne premisli

MARTIN VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN....POLJUBČKI OD NAS

Glede čevljčka a si šla pogledat kjer ste hodile? Ponovadi kr obesijo nekam ali pa dajo na pločnik, če kakšen čeveljček zgubiš, da ga lahko naslednji krog pobereš, če je tvoj... itaq si pa z enim ne bo mogu nič pomagat.. :(

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
13.10.2009 21:21:44   
boma2

čerrrr...............

no v glavnem vsem mamicam dober večer...

Martinu pa vse najboljše... :)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
13.10.2009 21:23:42   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

TRISTANOVI PRVI POSKUSI NA KAHLICI - USPEŠNI user posted image user posted image user posted image user posted image

url=http://www.shrani.si/?2O/dr/tw3ht3U/tristan-023.jpg]user posted image [/url]

user posted image

user posted image
POBEG PO USPEŠNEM SEDENJU-KUPČEK V KAHLI
user posted image

eno vprašanje? kakšno kahlico imate... a lahko še to slikaš.. Jaz imam verjetno premajhno... a je to možno en avto je kahlica, pa se mi zdi full ne praktična... :(

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prvi poskus... :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
13.10.2009 21:25:32   
boma2

tastarmu bom vrat zavila...proklet dec.....že cel dan najeda d je živčn, d sosedom sploh ne smem govort od atrija (budalo jedno mamo itak vse papirje, k smo jih čakal k Noe novo barkouser posted image ), pol je že 100 krat klicu šefa d se morta dobit, pa 6krat se je premislu kakšno ograjo bomo mel......ni normal ressss .....najbl sm pa besna k je Majkla čist zbuzeriral na konc pa šel spet dan u krompir za 2 urce....grrrrrrrr niti en dan ne more bit doma....Majkl seveda ful žalosten ker ga pogreša se mi je že 3 krat polulal, a učeri k smo bli lepo sami v miru se ni niti enkrat, niti danes ko je bil prvič v vrtcu brez plenice  se ni nikoli polulal.......ostane mi samo še d paštete dam med vložkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

to je najbrž v zraku... Vsi moški nekam hitijo po opravkih... Najbolj, da Tamika in Kolumbo, pa še kakšna pa se dobimo kje na kofetu.. :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
13.10.2009 21:26:33   
boma2

MAJKL JE BIL ZDELE ZLATIuser posted image .....sm mela Roksota na previjalki, pa ga slišm...MAMI LULAT U STRANIŠČE.....men je šlo kr na jok, ker je bil Rokso do vratu u kaki in sm vedla d mu bo spet ušlo.....zrihtam Roksota, pa pridem u kopalnico, Majkl si je pa lepo sam sleku hlače, dal pod školjko uno pručko, splezal gor in lulaluser posted image user posted image user posted image ....no sm se pol od sreče zjokcalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Majkl....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
13.10.2009 21:28:30   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

tastarmu bom vrat zavila...proklet dec.....že cel dan najeda d je živčn, d sosedom sploh ne smem govort od atrija (budalo jedno mamo itak vse papirje, k smo jih čakal k Noe novo barkouser posted image ), pol je že 100 krat klicu šefa d se morta dobit, pa 6krat se je premislu kakšno ograjo bomo mel......ni normal ressss .....najbl sm pa besna k je Majkla čist zbuzeriral na konc pa šel spet dan u krompir za 2 urce....grrrrrrrr niti en dan ne more bit doma....Majkl seveda ful žalosten ker ga pogreša se mi je že 3 krat polulal, a učeri k smo bli lepo sami v miru se ni niti enkrat, niti danes ko je bil prvič v vrtcu brez plenice  se ni nikoli polulal.......ostane mi samo še d paštete dam med vložkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

to je najbrž v zraku... Vsi moški nekam hitijo po opravkih... Najbolj, da Tamika in Kolumbo, pa še kakšna pa se dobimo kje na kofetu.. :)

Tud moj, sam moj je letu spat in me pustu da sama zrihtam tamaliuser posted image  Pol pa počivi k si bolan, jebela cesta!!!user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
13.10.2009 21:29:05   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

evo naši kupi cunj...
user posted image

user posted image

user posted image

a to imaš za zlikat.. al kaj je to?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
13.10.2009 21:30:15   
birdy

MAJKL JE BIL ZDELE ZLATIuser posted image .....sm mela Roksota na previjalki, pa ga slišm...MAMI LULAT U STRANIŠČE.....men je šlo kr na jok, ker je bil Rokso do vratu u kaki in sm vedla d mu bo spet ušlo.....zrihtam Roksota, pa pridem u kopalnico, Majkl si je pa lepo sam sleku hlače, dal pod školjko uno pručko, splezal gor in lulaluser posted image user posted image user posted image ....no sm se pol od sreče zjokcalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Majkl....

Oooooooooooooo, priden Maj! Ti gre na jok k te tkole presenetjo a ne?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
13.10.2009 21:30:20   
boma2

Hana mi je padla z najine postelje-pol metrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojla....

a je vse ok? Držim pesti da je vse ok... bogicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
13.10.2009 21:30:50   
boma2

Hana mi je padla z najine postelje-pol metrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da ni hudega in da ne bo kaj več kot kaka buška...... al pa še ta ne..... mal jo opazuj.....user posted image user posted image user posted image user posted image

to je bilo pred cca.pol ure in je že pojedla kosilo in se že smeje

tale je pa faca.. :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
13.10.2009 21:33:31   
boma2

majchy zamija mi tko če sem na K odregairala in je O nastopla 7 dan potem 7 dni če pa je O nastopla 10 dan pa 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še vedno pa je možno, da do O sploh ni prišlo.... ampak še nikol se s K ni zgodilo da bi zamujala in da do O nebi prišlo vsaj v ciklusih k sem jst jemala K.... sej sme ful firbčna in se komaj nazaj držim in samo upam lahko da zdržim še tek nekaj dni do vikenda..... mogoče se pa še vlije.... ne upam si sploh mislt da bi blauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image skos pač siščem neke izgovore zakaj je ni..... ker ko enkrat test delaš se mi zdi da si bolj razučaran če je negativen kot pa da se po enem tednu zamude vlijeuser posted image

upam, da si srečkauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
13.10.2009 21:42:19   
boma2

majchy.... jst sem naredla na moji picasi en albumček slikic iz morja http://picasaweb.google.si/bpkatja2/FlorjanBenjaminInHanaNaKampiranju#  in sem se spomnila, da še nimam nič slikic k si ti slikala.... a se boste kej oglasli v naše konce? ste seveda lepo vabljeni.... 

user posted image user posted image user posted image user posted image lepe in dobre slike

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
13.10.2009 21:46:52   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ajvy- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tarjo..... bogica, naj si čimhitreje pozdravi.... šč, šč vročina stran.....

ja Ajvy....se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
13.10.2009 21:48:35   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Tud moj, sam moj je letu spat in me pustu da sama zrihtam tamaliuser posted image  Pol pa počivi k si bolan, jebela cesta!!!user posted image user posted image user posted image

če so pa oni bolni je pa vse tako hudoooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Me moramo pa ponoči biti pokonci, zjutraj ko rožice in potem še cel dan pokonc.. Pa če si bolna al pa ne... :user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
13.10.2009 21:57:48   
birdy
Boma, ej čist prov maš. K je bil nazadnje prehlajen je pol dneva prespal, k sem mu kej rekla je reku da je zmatran, pa da kako bi blo men če bi bla bolna pa bi mogla še vse živo delat (hmmmmmm, le kako bi mi blo?user posted image  Si ne znam predstavlat, res neuser posted image ).
Dons sem spala cele tri ure ker me je tok bolel da niti zaspat nisem mogla, pa sem mela vseen cel dan Kristi, pol dneva Neli, spravla tamali spat, pospravljala,... Pol mi pa reče kva sem zoprnauser posted image user posted image user posted image  Jeb.em ti boga, sej bi bil ti tud, preklet dec trapastuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
13.10.2009 22:15:14   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Boma, ej čist prov maš. K je bil nazadnje prehlajen je pol dneva prespal, k sem mu kej rekla je reku da je zmatran, pa da kako bi blo men če bi bla bolna pa bi mogla še vse živo delat (hmmmmmm, le kako bi mi blo?user posted image  Si ne znam predstavlat, res neuser posted image ).
Dons sem spala cele tri ure ker me je tok bolel da niti zaspat nisem mogla, pa sem mela vseen cel dan Kristi, pol dneva Neli, spravla tamali spat, pospravljala,... Pol mi pa reče kva sem zoprnauser posted image user posted image user posted image  Jeb.em ti boga, sej bi bil ti tud, preklet dec trapastuser posted image user posted image

.... dej paštetke med uložke.....user posted image user posted image user posted image  saj bo bolje.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
13.10.2009 23:41:58   
BarbaraGS
mlea a si imela Vilmo? Hehe moja glavna babica je bila Marusa, mi je pa Vilma po trebuhu skakala. Legende sta ti dve babici in njihova babicina skrinjica user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?