|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
12.10.2009 21:09:16   
harley
Lepo bi vas punce prosila za nasvet ker me že čist bega nakup novega vozička....ker smo z malo bolj tesno z denarjem kolebamo ali ga sploh potrebujemo. Do zdaj smo imele piccolo voziček, ki postaja počasi že majhen. Športen del pa ni preveč uporaben oz. je precej majhen. Ker predvidevam, da bom športen del vozička še presneto potrebovala naslednje leto, ko bomo skakale po Ljubljani in po faksu, se mi zdi pametno kupiti nov ugoden voziček,  ki ga bo moč uporabljati do druga leta (če bo moja mala deklica sploh za to). Karakteristike, ki so mi pomembne so torej: športen voziček, v katerem otrok lahko tudi spi, za vse terene torej velike napihljive gume, ...

Prilagam vam en link z bolhe. Možaka sem že klicala (zdej se je pošten, pa saj po telefonu so vsi, kajne?) in pravi, da vozička ne potrebujejo veliko, ker fantka predvsem nosijo v kengurujčku in štorklji ter, da so voziček potrebovali predvsem zaradi maxi cosi lupinice (zravn vozička so namreč tudi nastavki za le-to lupinico)

gre pa za voziček znamke Babideal...če imate kaj več izkušenj s to znamko...

http://www.bolha.com/oglas383351710/quinny-formula

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
12.10.2009 21:31:49   
10ka
nekaj me še zanima. kaj vse ki jeste cerazette nimate M? jaz je nimam in mi je včasih prav grozen občutek, kaj če pa se kaj ponesreči in zanosim in sploh ne bom vedela, da sem noseča?user posted image joj sploh ne upam pomislit, sem danes že celo razmišljala da bi si test kupila da bi bila ziheruser posted image mah saj sem hecna ampak res me rahlo skrbi.

sva na istem... pri meni je čisto enaka situacija. po prvem porodu sem dobila menstruacijo šele, ko je bila hčerka stara skoraj 11 mesecev, pa sem imela prve tri mesece za kontracepcijo depo (mislim, da se tako napiše) inekcijo, ko delaje na enak princip kot cerazette. glede na to, da poleg tablet še polno dojim, vem, da je verjetnost nosečnosti minimalna. kljub temu pa razmišljam podobno kot ti...

harley - a se da ta voziček tudi poležati čisto do konca? ker če bo user posted image spala v tem vozučku, je to ful pomembno.

mi smo imeli danes kar pester dan. jaz sem prehlajena in se mi zdi da zaradi tega katji ful ne paše dojenje. pa že tako je drobižek user posted image .  pol so me je pa še ena znanka v slabo voljo spravila in sem zaradi tegakar zamorjena. tko to je, če si pač občutljiv.

< Sporočilo je popravil 10ka -- 12.10.2009 21:32:17 >

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
12.10.2009 21:55:45   
Goldy
hanuši - naša je tudi u iber tečnobica ratala. Roke, roke, roke. Če jo predolgo pustimo v igralnem centru, ležalniku, se potem še ene 5 minut v rokah joče in krega, predenj dojame, da je že na rokah.user posted image  Ali pa hoče, da se hodi z njo po stanovanju, da gleda stvari.  Jaz pa ne naredim popolnoma nič. No, razen tega, da otroka žulim po rokah...
Danes je začela roke stegovat proti meni in možu, če ji oseba, ki jo ima na rokah ne odgovarja.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
12.10.2009 22:11:33   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Dobro jutro!
bjondi: ja, res taki so fantki, sklepam da zrastejo potem v orenk športne dvometraše user posted image Tak je bil moj lubi ko je bil dojenček, zdaj pa ima 193cm in je omara...  Bi blo zanimivo postavit recimo našo pupiko zraven vašega, pa bi vidli razliko v velikosti!

...ja je definitivno razlika,karin je bla tudi polno dojena-imela je šlaufke ampak smo imeli toliko kil pri slabem letu,če se prav spomnim no je pa bila pol kile lažja ko se je rodila...je pa še vedno med manjšimi-tudi jaz sem bila vedno majhna potem me je pa raztegnil konec osemletke na 177...edin če ne bo po moževi strani ker so vsi zelooo majhni...hm,po komu pa je žiga pa ne vem,me pa dostikrat na mojega  brata spomni ,ker je bil tudi tak knedl,ko je bil majhen...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
12.10.2009 22:11:48   
majana79
goldy, kot da bi opisovala našega Jureta... Kaj bodo to eni firbčni otroci user posted image  user posted image Danes je prišla tašča, ga je hotela v naročje, pa je po 5 sekundah začel vpit in mi ga je takoj dala nazaj. Potem ko jo je gledal od daleč, se je pa smejal.
Ne naredim pa tudi jaz nič, tako da nisi edina.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
12.10.2009 22:18:51   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsem, ki ste se za to odločile, želim veliko sreče pri hujšanju!!!!

...evo tudi jaz bom navijačica user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
12.10.2009 22:28:44   
bjondi
naty taja-user posted image  za 4.mesto-ma dobra si da zmoreš...tudi pri naših puncah je bla težava zaradi ekip in pol si še zadnje minute zmišljujejo ,če bodo otroci sploh prišli na tekmovanje,tako da smo komej spravili tri ekipe skupaj...ti pa zdej  počivat pa se stiskat k škratkom user posted image ...

lino-hvala za čestitke...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
12.10.2009 22:31:24   
Goldy
majana - tašči se mala tak odere na rokah, da mi jo da kar nazaj. Pol se ji pa smeji. Mojega očeta vidi vsak dan (skoraj), pa je tudi malo sumničava zadnje čase. Ko pa ga gleda z mojih kolen, mu pa mežika, pa se mu smeji... Še očka ni vedno dober.  Kaj čmo... Ja, najbrž res nisem edina, ki nič (no, skoraj nič) ne naredi...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
12.10.2009 22:33:07   
lino
hahaha, tudi naš je postal tak radovednež, je o.k. samo, če se cartamouser posted image in včeraj, ko smo bili pri prababici na obisku je tudi jokal, ko ga je v naročje vzela...mislim, da prihajamo v tisto obdobje, ko se pričnejo zavedat (pa ne da se prej ne bi, sam sedaj se bolj) domačih oseb in jim tujci ne pašejo, jih je treba kr navajat tudi na druge ljudi, če ne se potem samo mame in atija za krilo držijo (no, sej veste kaj sem hotla rečt)user posted image

Glede teh tablet cazarette, sem jih tudi jst jedla in sem na začetku kake 3 tedne krvavela in potem sem zakrvavela tako, ko nisem tablete vzela ob uri in zadnje nekaj dni sem tudi krvavela, no potem sem nehala krvavet in tudi tablet mi je zmanjkalo, sedaj pa še vedno nisem zakrvavela, pa jih že kakih 14 dni ne jem....me je pa tudi prav groza pomislit, da bi bila zopet noseča, sem imela zadnjič tak pripetljaj, sem urejala ta koledarček nosečniški od Maksija, sem ga hotela dol zbrisat in dam delate in grem potem nazaj na slikico pogledat (na forum) in se mi pokaže nov koledarček kao, sem še čisto majhen in mamica še sploh ne ve, da rastem v njejuser posted image me je kr vrglo...no, upam, da ni nič, bom pa verjetno ju3, ko dobimo porodniško kupila en test in ga naredila, ker verjetno niti ne bi bilo fajn, da bi zanosila med tem, ko sem jedla tableteuser posted image user posted image user posted image user posted image joooj, kak šok bi bil, čeprav bi moj imel še enega, ampak jst si tega preprosto ne morem privošit, pa ne smem zganjat panike, sej ni nič...upam...

Nič, grem raje kr spat, ker potem ko tako razmišljam potem sanjam bedarije, sem par dni nazaj se v spanju s sabo kregala glede tega, da ne morem imet še enega...jooooj psiha...
grem kr rajš kozice štet, pa upam, da bom sanjala kakega fejst pastirjauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
12.10.2009 22:38:03   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

punce a so vaši sončki kaj sitni???

Naš je že 2 dni na orto. It tistega pridnega zakladka, je postal mali teroristek. Povsod se dere samo v naročku ne. Pa, da se razumemo, ga nismo imeli veliko po naročjih, ravno za to, ker je Hana imela to navado. Ponavadi je bil v posteljici ali stolčku, pa smo se z njim pogovarjali. Sedaj 2 dni pa samo naročje.

A ga to matra, ker je navajen bit veliko zunaj, sva kar veliko šetkala, sploh dopoldan????? Danes sva pa ves dan že notri

...kot da bi brala stanje ,ki je pri nas...jao user posted image ...pa mi je clo ratal it zjutrej do trgovine ampak ker je bilo zunaj nagravžno sva šla not in se mi je takoj zbudu-spal je deset minut...no pol se mi je cartov na joškici od 12-ih do pol treh(mal jedu mal panu pa spet mal povlekiu pa naprej panu-ga tud odložit nisem upala) ,ker sem ga hotla že prej priklopit pa je bil jok na polno...pol smo kar skupaj peljal karin na ANG. ,pa je v avtu podremal-spet vse skupi nič,pol sva šla medtem ,ko smo jo čakali na sprehod pa mu tud ni blo v redu,pridemo nazaj mu v avtu dam joškico je bla spet panika-mlek je kar brizgal ven on pa kr neki...pridemo domov ga spet hočm priklopit,pa spet kr neki pol je clo v vozičku zaspal za kako uro od pol šest do pol sedmih...pol je pa spet drenclov pa drenclov in pol še za panat spet cele štale na joškici,tako da sva ga dala v pojstlco se je še mal pogovarjov in zapanu...kr neki...ampak da nau pomote ,danes nisem nič švicnila user posted image -je bilo premrzlo...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
12.10.2009 22:42:13   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Bačko, žal ne...kateri voziček pa prodajaš?

Mene pa zanima nekaj glede vpisa v vrtec...slišala sem, da je dobro čim prej oddati prijave. Zdaj sem pa v dilemi, ker stanujemo na Rakovniku, z Laro pa sva prijavljeni na čisto drugem koncu Ljubljane. Ali to pomeni, da imamo prednost v vrtcu, ki je bližje stalnega prebivališča ali je znotraj LJ to vseeno??? Upam, da veste kaj mislim in da mi bo katera znala odgovoritiuser posted image user posted image

...kaj pa še čakaš,čimprej oddaj vlogo...jaz sem to uredila prvi teden po rojstvu-mislim rečt možek...tudi jaz nisem tu prijavljena,kjer živim ,pa sem oddala vlogo na temu koncu-to ne igra glavne vloge iz kje si in kam bi ga dala...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 12.10.2009 22:51:59 >

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
12.10.2009 22:49:15   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

goldy, kot da bi opisovala našega Jureta... Kaj bodo to eni firbčni otroci user posted image  user posted image Danes je prišla tašča, ga je hotela v naročje, pa je po 5 sekundah začel vpit in mi ga je takoj dala nazaj. Potem ko jo je gledal od daleč, se je pa smejal.
Ne naredim pa tudi jaz nič, tako da nisi edina.

...men uspe samo zjutrej ko smo naspani v pol ure vse spedenat-pojstle pa kako posodo ,ki jo dobre vile niso čez noč pospravile spedenat potem pa do 17-ih nič...pa sej mam njega kaj nej pa še delam...tko da mi ni čist nič bed ker kao nič ne naredim...pa sej pedenamo naše škratke a ni to veliko...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
12.10.2009 22:55:35   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Bačko, žal ne...kateri voziček pa prodajaš?

Mene pa zanima nekaj glede vpisa v vrtec...slišala sem, da je dobro čim prej oddati prijave. Zdaj sem pa v dilemi, ker stanujemo na Rakovniku, z Laro pa sva prijavljeni na čisto drugem koncu Ljubljane. Ali to pomeni, da imamo prednost v vrtcu, ki je bližje stalnega prebivališča ali je znotraj LJ to vseeno??? Upam, da veste kaj mislim in da mi bo katera znala odgovoritiuser posted image user posted image

...kaj pa še čakaš,čimprej oddaj vlogo...jaz sem to uredila prvi teden po rojstvu-mislim rečt možek...tudi jaz nisem tu prijavljena,kjer živim ,pa sem oddala vlogo na temu koncu-to ne igra glavne vloge iz kje si in kam bi ga dala...

Evo že printam obrazceuser posted image user posted image Jaz sem slišala tako kot Bačko...da je vseeno kdaj oddaš, samo da oddaš do določenega datuma (ne vem točno kateregauser posted image ). Sem jo pa dala v čakalno vrsto v ta privat vrtec v neposredni bližini in upam, da dobimo vsaj tu. Čeprav bi raje našla kakšno cenejšo varianto.

Lahko noč!!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
13.10.2009 7:00:19   
bačko
Jutro!
Hanuši tudi naša bi najraje zadnje čase samo po rokah bila.Nič ni več dobro.Najhuje je ko jo dam v lupinco ko kam gremo.Jaz mislim da pač hočejo malo okolico pregledati.Jaz z Loro hodim po stanovanju in ji razlagam kaj je kje.Zelo uživa.
Goldy in Majana naši user posted image so začeli razlikovati obraze in okolico.Ko smo mi zadnjič šli k moževemu bratu pogledat Zojo smo samo stopili notri v hišo je Lora takoj začela jokati.Ko se je le pomirila sva šli malo po hiši in potem je bilo uredu.Isto pa je z osebami.Če katere osebe ne pozna dobro ali jo doskrat ne vidi vedno prvič joka ko je v naročju in išče mene.To obdobje kaj kmalu mine.
Za vrtec potem itak komisije pregledajo in ti dajejo neke točke.In če imaš dovolj točk dobiš mesto.Mislim pa da tudi malo gledajo datume rojstev.Jaz bom z vlogo še malo počakala, ker itak bomo Loro dali v vrtec šele 1.9 2010.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
13.10.2009 7:40:35   
princ_princeska
jutrooouser posted image

tudi naša je postala zelo velika radovednica in sumničeva do drugih osebuser posted image ..tako da mami mami  in še enkrat mamiuser posted image ...pa sej mi je všeč, ko me ima tako rada, mami pa njo...user posted image ...pa sej veste kako je to...

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
13.10.2009 7:45:07   
10ka
vrtec - vrtec v ljubljani se dobi na podlagi števila zbranih točk. kriterije za pridobivanje točk si lahko pogledate v 22. členu pravilnika, ki ga najdete tukaj http://www.vrtec-francepreseren.com/index.php?show=full&cat=15&id=57 . pri otrocih, ki imajo enako število točk, se gleda še datum vloge (prej je bolje). jaz sem vlogo oddala 1 teden po katjinem rojstvu

bravo za katjo danes!!!!  je prespala celo noč v svoji postelji, samo 1x se je dojila vmes!!!!

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
13.10.2009 7:51:20   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

bravo za katjo danes!!!!  je prespala celo noč v svoji postelji, samo 1x se je dojila vmes!!!!

user posted image user posted image user posted image lepouser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
13.10.2009 7:56:37   
bačko
10ka bravo za Katjo!Le tako naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
13.10.2009 9:06:53   
Hanuši
Jutro,

no potem pa nismo samo mi mala tečnobica postali. bačko saj midva tudi raziskujeva in mu razlagam stvari, ker je že od začetka ful firbčen, samo včasih sem ga lahko za ene pol ure dala v stolček ali pod igralni center, da sem se lahko stuširala, skuhala..., sedaj pa samo tuli, čim ga odložim. Bo tko kot pri Hani, ko sem se tolažila, da je samo prehodna faza, pa smo iz ene faze padali v noveuser posted image .

harley točno tak voziček Freestyle sem jaz kupila prejšnji teden samo 4-kolesnika. Imam Inglesino Zippy pa z njim nisem mogla po ta hudem makadamu in travnikih, kjer se najraje šetkava. Oz. sva šla lahko, sam sem ugotovila, da ga bom uničila prej kot v 1 letu. Tko, da imava sedaj tega za po mestu in asfaltu, za off road pa Qunniya in sem ful zadovoljna. Naslon gre v ležeči položaj, ima 4 vmesne položaje, super vzmetenje in celo v mojega twingiča gre, brez, da bi kolesa dol jemala. Res pa moram sedeže naprej porinit, tko,da odrasel zadaj težko sedi. Dala sem pa 100€, je pa kot nov

http://daddytypes.com/archive/quinny_freestyle4.jpg

je pa tak, samo svetlo moder

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
13.10.2009 9:23:46   
bačko
Hanuši kje pa si ga kupila?Tudi jaz bi rada kupila takšnega ki gre v C3 in da se lepo vozi po makedamu.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
13.10.2009 9:28:54   
Hanuši
bačko preko Bolhe, pa maš v C3 zadnje sedeže na tračnicah. Ker ta gospa ki ga je prodajala je imela ta novega Cliota, pa je morala vsakič gume dol jemat in se je naveličala.

Jaz sem šla tut ponj s Kangoojem, pa je moj reku, če bova morala zaradi vozička avte zamenjatuser posted image .
No pa sem pol v twingiču zadnje sedeže naprej zapeljala in ga lepo not zložila

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
13.10.2009 9:34:01   
bačko
Mislim da bi jaz morala potem sedeže podirati pa ne bo šlo ker imam na zadnjih sedežih že sedež za Žano.Rada bi tak voziček ki bi šel v citroena c3 brez da bi sedeže podirala.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
13.10.2009 9:40:19   
Hanuši
če bi gume dol vzela, bi samo ogrodje sigurno šlo v prtljažnik. Gume grejo pa čist enostavno dol
Zato pa jaz pravim da je twingo zakonuser posted image , ker ima zadnje sedeže na tračnicah, da ni potrebno sedežev podirat.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
13.10.2009 10:01:43   
bačko
Meni je full všeč ta voziček.
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-4-i292.shtml
Samo kaj ko košare ne rabim.Bi ga pa full imela.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
13.10.2009 10:07:42   
Naty*Taja
Bačko - jaz bi ti za po mestu in na faks pa to priporočala čist navadno marelo - je tam kr sranje, če moreš po kakih stopnicah pa to, tele velike vozeke z napihljivimi kolesi je težko prestavljat. Tise mini marele pa gredo magari za prve zice in čisto enostavno daš narazen in skup...pa lahki so. Mi smo za take potrebe imeli kr tisto marelo iz Špara za bivših 10.000sit. Jo imam še zdej, tak da bo še uporabljena. Za teren po travnikih in makedamu je pa dober kak gumijast - jaz ti nebi priporočala trikolesnika z negibljivim prvim kolesom, ker je ful nestabilen! Sem prej imela takega Hauka in je bil kr ok, sam ene parkrat sta se mi maladva kipnila, ko sta bila že malo večja in sta se ven nagnila! Po moje bolje štirikolesnik ali pa trikolesnik z gibljivim sprednjim, ki se da zaskočit, če greš po makedamu.

MONTIGNAC

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?