lino
|
hahaha, tudi naš je postal tak radovednež, je o.k. samo, če se cartamo in včeraj, ko smo bili pri prababici na obisku je tudi jokal, ko ga je v naročje vzela...mislim, da prihajamo v tisto obdobje, ko se pričnejo zavedat (pa ne da se prej ne bi, sam sedaj se bolj) domačih oseb in jim tujci ne pašejo, jih je treba kr navajat tudi na druge ljudi, če ne se potem samo mame in atija za krilo držijo (no, sej veste kaj sem hotla rečt) Glede teh tablet cazarette, sem jih tudi jst jedla in sem na začetku kake 3 tedne krvavela in potem sem zakrvavela tako, ko nisem tablete vzela ob uri in zadnje nekaj dni sem tudi krvavela, no potem sem nehala krvavet in tudi tablet mi je zmanjkalo, sedaj pa še vedno nisem zakrvavela, pa jih že kakih 14 dni ne jem....me je pa tudi prav groza pomislit, da bi bila zopet noseča, sem imela zadnjič tak pripetljaj, sem urejala ta koledarček nosečniški od Maksija, sem ga hotela dol zbrisat in dam delate in grem potem nazaj na slikico pogledat (na forum) in se mi pokaže nov koledarček kao, sem še čisto majhen in mamica še sploh ne ve, da rastem v njej me je kr vrglo...no, upam, da ni nič, bom pa verjetno ju3, ko dobimo porodniško kupila en test in ga naredila, ker verjetno niti ne bi bilo fajn, da bi zanosila med tem, ko sem jedla tablete joooj, kak šok bi bil, čeprav bi moj imel še enega, ampak jst si tega preprosto ne morem privošit, pa ne smem zganjat panike, sej ni nič...upam... Nič, grem raje kr spat, ker potem ko tako razmišljam potem sanjam bedarije, sem par dni nazaj se v spanju s sabo kregala glede tega, da ne morem imet še enega...jooooj psiha... grem kr rajš kozice štet, pa upam, da bom sanjala kakega fejst pastirja
|