|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
13.10.2009 7:06:13   
Olivija*
dobro juuuutrrooooo!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
13.10.2009 7:07:36   
Olivija*
saraya, en čajček zate user posted image da se čimprej pozdravite.
za ostale pa kofi..al pa čaj...po izbiri user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
13.10.2009 7:11:49   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

saraya, en čajček zate user posted image da se čimprej pozdravite.

hvala..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
13.10.2009 7:40:33   
ključek
jutro......user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
13.10.2009 7:47:10   
KAHLO
Dobro jutro !!!

Evo včeraj sem takoj po službi z malo letela v hofer in rezultat.....nabavla trenerko k fiši ti tom in džeruser posted image user posted image user posted image user posted image pa dvoje štumfe......une kao zimske pajkice....pa ni blo ne duha ne sluhauser posted image user posted image user posted image ....drgače pa vzamem jaz ronji številko 86-92 pa ji paše k vlito.....sem ji pa zadnič v kiku našla take lepe žametne hlače štev. 92 pa ne boste verjele so ji lih do gležnjevuser posted image user posted image ....zgleda bom ji mogla tam še kakšno številko večje kupituser posted image user posted image user posted image
Sem pa ji pred kratkim v hoferju kupla une hoze na naramnice in sem ji včeraj gor zlikala jagodo pa metulčka.....so tako lepe ratale ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiii....iiiiiiii k takrat k smo bli mi maliuser posted image user posted image user posted image

NO pol sma šibnile domov sva preživeli popoldan in večer v položaju kužkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no nakar se je odločla da bo šla še malo na kavč....in punce ne boste verjele za sekundo sem pogledala vstran k me je ded nekaj klical in že je blo buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum....je padla direkt na glavičkouser posted image user posted image user posted image user posted image sem se vstrašla k sto hudičev....Ronja pa me je en čas gledala s tako velikimi učmi, pol pa vklopla tako sireno, da je moj takoj prletel iz spalnice.......ja nič pol sem ji buško hitro z margarino namazala, deda pa nadrla.........da če mi ma kaj povedat da naj pride drugič v dnevno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no skratka na koncu je bil on kriv za Ronjin padecuser posted image user posted image No Ronja se pa tud ni nič naučila, ker je pol po večerji spet razgrajala po kavču.....kljub najnim opozorilom da bo spet pada......?!?! kaj te češ

lara.
....dupliči me še zmeraj čakajo.....sem včeraj šla samo v kafič poservirat goste.....pa tud meni piše da ni nobene napitnine.....kako sploh daš napitnino?!?!?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
13.10.2009 8:17:44   
ključek
sej nč čudnega, da je cunj zmanjkalo v hoferju..........sej ste ve vse pokupile...........user posted image

jaz grem pa danes pogledat, če je kaj ostalo..........user posted image

včeraj smo bili pri frizerju............joj kok joka je bilo...........user posted image user posted image user posted image ..........prou drla se je!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
13.10.2009 8:18:50   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

no nakar se je odločla da bo šla še malo na kavč....in punce ne boste verjele za sekundo sem pogledala vstran k me je ded nekaj klical in že je blo buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum....je padla direkt na glavičkouser posted image user posted image user posted image user posted image sem se vstrašla k sto hudičev....Ronja pa me je en čas gledala s tako velikimi učmi, pol pa vklopla tako sireno, da je moj takoj prletel iz spalnice.......ja nič pol sem ji buško hitro z margarino namazala, deda pa nadrla.........da če mi ma kaj povedat da naj pride drugič v dnevno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no skratka na koncu je bil on kriv za Ronjin padecuser posted image user posted image No Ronja se pa tud ni nič naučila, ker je pol po večerji spet razgrajala po kavču.....kljub najnim opozorilom da bo spet pada......?!?! kaj te češ

user posted image user posted image user posted image user posted image

aja. a margarina pomaga, da ni modrice ali kako??

< Sporočilo je popravil Me to you -- 13.10.2009 8:25:36 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
13.10.2009 8:38:57   
KAHLO
MTY....nevem zadnič mi je ena rekla da ji je mala padla in da ji je hitro namazala margarino in pol ni imela modrice.....zaj pa nevem....jaz sem ji namazala, pa da vidim kaj bo danes ?!?user posted image user posted image user posted image user posted image mokre cunje itak ni pustila da bi ji gor držala.....margarino pa razmažeš in stojiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
13.10.2009 8:39:43   
KAHLO
hmmmmmmm......si sploh ne moram predstavljat ROnje pr frizerju, k jo še počešem komaj!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
13.10.2009 8:45:43   
ključek

hmmmmmmm......si sploh ne moram predstavljat ROnje pr frizerju, k jo še počešem komaj!!user posted image user posted image user posted image

a ne pusti??

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
13.10.2009 9:25:15   
KAHLO
Ne takoj ti vzame glavnik ali pa krtačo iz roke, in se hoče kao sama počesat....itak to pol ni ničemo podobno.....bog pa ne daj da ji glavo pr miru držiš, ali pa roke pa noge.....čist ponori!!!!! pol si lahko misliš kak cirkus mamo mi pr dohtarju ko ji mere pobirajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
13.10.2009 9:40:35   
Alenka_
dober dan punce!

joooj kolk ste pridne tu gor... jest komej folgam zadnje tri tedne... cel dan faks, vmes brž v vrtec in v službo po možeka pol pa spet nazaj na faks user posted image potem je tukaj še dekliščina in sestrina poroka pa učenje pa razgovori za službo pa pospravljanje pa (tisto eno uro) končno malo igranja s Saro .... uh ne sfolgam pridt sm gor. kmetijo še obdelam pol pa zmanjka energije. user posted image

Sara pridno dobiva zobke, pridno nagaja, pridno spi, uživa v vrtcu in vsak dan preseneča z novim znanjem user posted image

toliko od mene... zdej pa spet šibam na faks polnit možgančke... LEP POZDRAVČEK VSEM MAMICAM IN VSEM SEPTEMBRČKOM!!!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
13.10.2009 9:40:35   
ključek

Ne takoj ti vzame glavnik ali pa krtačo iz roke, in se hoče kao sama počesat....itak to pol ni ničemo podobno.....bog pa ne daj da ji glavo pr miru držiš, ali pa roke pa noge.....čist ponori!!!!! pol si lahko misliš kak cirkus mamo mi pr dohtarju ko ji mere pobirajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo ti ruke stara!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim, da nas bodo kmalu prou ekstra naročali na preglede............ko ne bo nobenega nikjer...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
13.10.2009 9:42:20   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

dober dan punce!

joooj kolk ste pridne tu gor... jest komej folgam zadnje tri tedne... cel dan faks, vmes brž v vrtec in v službo po možeka pol pa spet nazaj na faks user posted image potem je tukaj še dekliščina in sestrina poroka pa učenje pa razgovori za službo pa pospravljanje pa (tisto eno uro) končno malo igranja s Saro .... uh ne sfolgam pridt sm gor. kmetijo še obdelam pol pa zmanjka energije. user posted image

Sara pridno dobiva zobke, pridno nagaja, pridno spi, uživa v vrtcu in vsak dan preseneča z novim znanjem user posted image

toliko od mene... zdej pa spet šibam na faks polnit možgančke... LEP POZDRAVČEK VSEM MAMICAM IN VSEM SEPTEMBRČKOM!!!!!

ojla!!!
te pogrešamo.............user posted image user posted image user posted image user posted image
pa super za saro.....user posted image user posted image user posted image

in pohvale tebi, ker si tako pridna mamica, žena, študentka............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
13.10.2009 10:48:41   
Olivija*
Sara ... pridno nagaja...

user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 13.10.2009 10:49:46 >

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
13.10.2009 10:53:55   
Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
dober dan punce!

te pogrešamo

ja, res user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
13.10.2009 10:57:42   
Čarli08
aja. a margarina pomaga, da ni modrice ali kako??

Pravijo. Našemu so tudi včeraj v vrtcu namazali, ko se udaril ob polico.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
13.10.2009 11:46:34   
arabela*
Eto,jaz pa sem nazaj.Sem imela opravke.kak je mrzlo zunaj,pa piha.Ampak zgleda se bo poštimalo.sonček že na veliko sije.

Zdaj pa kuham,oziroma sem že skoraj gotova. Danes bo musaka,pa zelena solata,za M pa sem še zelenjavno juhico naredila,ker jo obožuje.user posted image

A še je vedno doma,mogoče gre jutri v vrtec,M pa je full začela kašljat. Bomo vidli,kak bo jutri.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
13.10.2009 17:09:55   
Lara Croft
..in punce ne boste verjele za sekundo sem pogledala vstran

O ja, bom kar verjela, ker se nam je isto zgodilo....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
13.10.2009 19:22:49   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

pf, nič nisi poročala, kak je blo v službi...al pa sm js spregledala....

Z zamudo ampak v bistvu je meni v službi stalno vredu. Me imajo radi, pa tudi delo je kar OK.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
13.10.2009 19:26:38   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

pa si jih pogledala? te 74/80 mislim.....če pa so velike št..... našemu so še te hlače za kakih 5cm predolge....

Nisem.... user posted image Bodi v tej cifri ji je mali in sem pač sklepala...

No midve sva danes bile v Hoferju in niso imeli trenerk, jaz sem ji kupila žametne hlače na prisilc, ali kak se že reče in so 80 številka. Malenkost prevelike, drugače pa res kar je 74,80 tam je Lani premalo. Mislim bodiji in majice. Mogoče so res trenerke in hlače drugačna številka. Ampak nič ni narobe, ker so samo spodaj dva cm predolge in lahko podviham, ker so itak podložene s takim lepim vzorcem in lepo pride.

< Sporočilo je popravil pf -- 13.10.2009 19:27:34 >

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
13.10.2009 19:29:45   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

........ saj ni tak ful drobižek...al jeuser posted image ....se že en čas nismo videli.....bi blo fajn, če bi se kaj user posted image  ....

.. nogico ima pa res še bolj malo...ima tiste copatke od 0-6 zdaj, tisti naslednji 6-12 so mu ful preveliki.....  , pa 18 mu je komot prav....

Tak ko to pišeš, se meni tudi zdi da je pikec drobižek. Če so mu hlače prevelike ful in 18 čevljci še komot. Lana nosi 80, 86 oblačila in 20 šuhece, pa se mi tudi zdi, da je majhna proti nekaterim, ki jih srečava v mestu, pa so tu nekje stari.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
13.10.2009 19:31:30   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...čer....ka ste?...mi smo preživeli čudovit vikenduser posted image ....v soboto sva z mojim pospravljala generalno,likala,se sprehajala...včeraj sva pa pohajala....sva Nika peljala gledat čarovnice,pa jelenčke,pa noje....pol smo še zavil v čokoladarnico,pa na kosilo mmmmmm....no in vama povem da je frajer nardil samostojne korake za en meter in to v gostilni user posted image ...kr spustil se jeuser posted image ...tko sva bila vesela da je to prvič nardil ko sva bila oba skupaj,da ne bi slučajen kateri zamudiluser posted image ....uf sem vesela...no danes smo pa spet na štirihuser posted image ...
...za branje nimam časa.....po eni strani pogrešam dogajanje tuki goruser posted image ..
...uživajte...

A ste bili v Olimju? user posted image Čestitke za Nikove korakce in pa javi se  še kaj, da vidimo kaj dogaja pri vas.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
13.10.2009 19:34:08   
pf

sej nč čudnega, da je cunj zmanjkalo v hoferju..........sej ste ve vse pokupile...........user posted image

jaz grem pa danes pogledat, če je kaj ostalo..........user posted image

včeraj smo bili pri frizerju............joj kok joka je bilo...........user posted image user posted image user posted image ..........prou drla se je!!

A si kupila kaj? A ne mara LN frizerja?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
13.10.2009 19:34:35   
ključek
čer..........user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?