Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 14:49:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ajdi kahlo, pejt dupliče menjat.... Zdej pa še men ne dajo miru te trenerke, grem en šalto do Hoferja..
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 12.10.2009 14:50:11 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 15:32:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zdej pa še men ne dajo miru te trenerke, grem en šalto do Hoferja.. ....si dobila kaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 16:22:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zdej pa še men ne dajo miru te trenerke, grem en šalto do Hoferja.. ....si dobila kaj? Ma nej se grejo solit s temi njihovimi ciframi.... Nekej jih je še blo 74/80 - kar je Lari premalo.... Je bla pa še ena ali dve 86/90 - ma kaj ji čem, ki je prevelika.. Sem pol kupla ene žabice....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 19:09:30
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO PUNCE....jaz pa vam tud moram povedat kako sem srečna......včeraj je namreč naša Ronja po štireh plazla.......lih sem iz stroja zlagala cunje....in mi je tišina iz kuhnje postala zelo sumljiva....na kar jo vidim kako je iz enega kota počasi po štireh plazla naprej...........meni se je skoraj spelalo tako sem srečna.....res prav čudovit dan je bil......no zdaj upam da bo šlo hitro naprej no saj če bo tud počasi bo vredu, samo da zdaj vem da gre naprej tako kot treba bit!!! pa celo s kazalcem nama je včeraj kazala gagice!!!! Le tako naprej. Bravo Ronja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 19:11:30
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sva sami včeraj in danes..... in meni je tko fajn... tudi Lara je boljše volje, ker sem jaz boljše volje... Moj, ko je doma, samo na kavču leži in meni gre to tako na živce, da bi najrajš tisti kavč zažgala... Vidiš midve imava glih kontra situacije. Jaz imam pa rada, da smo skupaj. Res pa je, da ga zaposlim in nima cajta za kavč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 19:11:55
|
|
|
|
ključek
|
čer.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 19:15:06
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft si lahko mislite, kako je bilo, ko sem bila jaz koma .... isto kot ponavadi ... Si mislim, ja.... če sem jaz bolana, ravno tko vse sfolgam... zdej je pa ati mal prehlajen - ojoj, on ne more nič... Sploh smo vsi trije prehlajeni in nič kej na pazimo... ..................kako mi je to poznano!!!!!!!!!! ...pa meni .. Tudi meni. Mene še v službo vrabec razvajeni pokliče in mi pove, da je bolan.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 19:22:04
|
|
|
|
pf
|
Petra kak mi je znano tole z darilom. Jaz sem tudi rekla hojice ne, pa ravno hojico je dobila. Zdaj ji pa naj zavzema tam plac. Sem ji kar nazaj odnesla. Noter ne želim da je in tudi noče biti, tak da sem po parih dneh nesla nazaj. Kaj pa rabi tak fantek motor oz štiricikel na baterije? To je čisto mimo. A mislijo da je pet star? 100 € bi mu raje dali na račun, bi imel več od tega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 19:52:10
|
|
|
|
pf
|
Grem pred TV malo. Uživajte in lep večer.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 20:12:25
|
|
|
|
Olivija*
|
pf, nič nisi poročala, kak je blo v službi...al pa sm js spregledala....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 20:12:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
Res pa je, da ga zaposlim in nima cajta za kavč. Haha... moj reče.... bom, ma zdej ne.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 20:13:31
|
|
|
|
Olivija*
|
danes sem bila pa na aerobiki. kak je pasalo! jutri pa na masažo, jihaaaaa! se res splača bit 30 :) bi najraje bila naslednje leto spet...do takrat bom komaj vse darilne bone ponucala
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 12.10.2009 20:14:59 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 21:48:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zdej pa še men ne dajo miru te trenerke, grem en šalto do Hoferja.. ....si dobila kaj? Ma nej se grejo solit s temi njihovimi ciframi.... Nekej jih je še blo 74/80 - kar je Lari premalo.... Je bla pa še ena ali dve 86/90 - ma kaj ji čem, ki je prevelika.. Sem pol kupla ene žabice.... pa si jih pogledala? te 74/80 mislim.....če pa so velike št..... našemu so še te hlače za kakih 5cm predolge....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 21:50:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Ronja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 21:50:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sva sami včeraj in danes..... in meni je tko fajn... tudi Lara je boljše volje, ker sem jaz boljše volje... Moj, ko je doma, samo na kavču leži in meni gre to tako na živce, da bi najrajš tisti kavč zažgala... Ti povem, kaj pozdravi moškega, ki je že tri dni na smrt bolan? Telefonski klic, da ga nujno rabijo na fuzbalu ok, lahko bi tudi te prilimala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 21:51:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft v mojem kafiču pa ti na veliko strežeš pečenega piščanca in hamburgerje Ja sem vidla.... strežem, napitnino ti puščam, kradem... hahaha meni pa ne............ ma kaku da ne.... ali pa mi ni dalo opcije... res ne.....mi vedno napiše..............zalužili ste 0 cionsov z napitninami...... pečem piščanca zdej....... ...........no, že od včeraj.......... moj možek se kr smeji.......če nisem na rr, sem na fv ali pa zdej v kafiču..... ribice pa otok sem pa opustila, ne sfolgam vsega............ ok, meni je otok čisto mimo in prepuščam, da mi pokradete vse, kar je ostalo S kafičem pa se tudi ne mislim bavit, mi ne potegne. Čeprav so ta trenutek štedilniki polni Za napitnino pa moraš ekstra kliknit v sporočilu, da so ti pustili napitnino, ker ti je ne da avtomatsko.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 21:57:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zdej pa še men ne dajo miru te trenerke, grem en šalto do Hoferja.. ....si dobila kaj? Ma nej se grejo solit s temi njihovimi ciframi.... Nekej jih je še blo 74/80 - kar je Lari premalo.... Je bla pa še ena ali dve 86/90 - ma kaj ji čem, ki je prevelika.. Sem pol kupla ene žabice.... pa si jih pogledala? te 74/80 mislim.....če pa so velike št..... našemu so še te hlače za kakih 5cm predolge.... Tvoj je itak drobižek tudi po številki nogice. Čeprav ne zgleda tak Jaz pa danes iz varnostnih razlogov nisem šla v Hofer. Ker imata oba vsega tooooooooo much
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 21:57:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa si jih pogledala? te 74/80 mislim.....če pa so velike št..... našemu so še te hlače za kakih 5cm predolge.... Nisem.... Bodi v tej cifri ji je mali in sem pač sklepala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 22:00:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zdej pa še men ne dajo miru te trenerke, grem en šalto do Hoferja.. ....si dobila kaj? Ma nej se grejo solit s temi njihovimi ciframi.... Nekej jih je še blo 74/80 - kar je Lari premalo.... Je bla pa še ena ali dve 86/90 - ma kaj ji čem, ki je prevelika.. Sem pol kupla ene žabice.... pa si jih pogledala? te 74/80 mislim.....če pa so velike št..... našemu so še te hlače za kakih 5cm predolge.... Tvoj je itak drobižek tudi po številki nogice. Čeprav ne zgleda tak Jaz pa danes iz varnostnih razlogov nisem šla v Hofer. Ker imata oba vsega tooooooooo much ........ saj ni tak ful drobižek...al je ....se že en čas nismo videli.....bi blo fajn, če bi se kaj .... .. nogico ima pa res še bolj malo...ima tiste copatke od 0-6 zdaj, tisti naslednji 6-12 so mu ful preveliki..... , pa 18 mu je komot prav....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 22:01:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pa si jih pogledala? te 74/80 mislim.....če pa so velike št..... našemu so še te hlače za kakih 5cm predolge.... Nisem.... Bodi v tej cifri ji je mali in sem pač sklepala... se mi je zdelo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 22:34:27
|
|
|
|
gold fish
|
....in vse tiho je bilo .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 22:37:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....in vse tiho je bilo ..... Ma ti ne veš, kok dela imamo mi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 22:43:51
|
|
|
|
gloria
|
...čer....ka ste?...mi smo preživeli čudovit vikend ....v soboto sva z mojim pospravljala generalno,likala,se sprehajala...včeraj sva pa pohajala....sva Nika peljala gledat čarovnice,pa jelenčke,pa noje....pol smo še zavil v čokoladarnico,pa na kosilo mmmmmm....no in vama povem da je frajer nardil samostojne korake za en meter in to v gostilni ...kr spustil se je ...tko sva bila vesela da je to prvič nardil ko sva bila oba skupaj,da ne bi slučajen kateri zamudil ....uf sem vesela...no danes smo pa spet na štirih ... ...za branje nimam časa.....po eni strani pogrešam dogajanje tuki gor .. ...uživajte...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.10.2009 7:01:53
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 13.10.2009 7:04:21
|
|
|
|
arabela*
|
Spale smo...ampak bi še...Smo vse tri take,kašljamo,mandlji bolijo,da je groza.upam,da mine hitro.. zdaj pa pijem zasluženi kofe,potem pa moram šibat po opravkih,pa mi tak niiiiiiii
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?