|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
12.10.2009 14:49:27   
Lara Croft
Ajdi  kahlo, pejt dupliče menjat.... user posted image

Zdej pa še men ne dajo miru te trenerke, grem en šalto do Hoferja.. user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 12.10.2009 14:50:11 >

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
12.10.2009 15:32:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Zdej pa še men ne dajo miru te trenerke, grem en šalto do Hoferja.. user posted image

....si dobila kaj?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
12.10.2009 16:22:31   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....si dobila kaj?

Ma nej se grejo solit s temi njihovimi ciframi.... Nekej jih je še blo 74/80 - kar je Lari premalo.... Je bla pa še ena ali dve 86/90 - ma kaj ji čem, ki je prevelika.. Sem pol kupla ene žabice....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
12.10.2009 19:09:30   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

PUNCE....jaz pa vam tud moram povedat kako sem srečna......včeraj je namreč naša Ronja po štireh plazla.......lih sem iz stroja zlagala cunje....in mi je tišina iz kuhnje postala zelo sumljiva....na kar jo vidim kako je iz enega kota počasi po štireh plazla naprej...........meni se je skoraj spelalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako sem srečna.....res prav čudovit dan je bil......no zdaj upam da bo šlo hitro naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image no saj če bo tud počasi bo vredu, samo da zdaj vem da gre naprej tako kot treba bit!!! pa celo s kazalcem nama je včeraj kazala gagice!!!!

Le tako naprej. Bravo Ronja.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
12.10.2009 19:11:30   
pf

Sva sami včeraj in danes..... in meni je tko fajn... tudi Lara je boljše volje, ker sem jaz boljše volje... Moj, ko je doma, samo na kavču leži in meni gre to tako na živce, da bi najrajš tisti kavč zažgala...

Vidiš midve imava glih kontra situacije. Jaz imam pa rada, da smo skupaj. Res pa je, da ga zaposlim in nima cajta za kavč. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4180
12.10.2009 19:11:55   
ključek
čer.....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
12.10.2009 19:15:06   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

si lahko mislite, kako je bilo, ko sem bila jaz koma .... isto kot ponavadi ...

Si mislim, ja.... če sem jaz bolana, ravno tko vse sfolgam... zdej je pa ati mal prehlajen - ojoj, on ne more nič...

Sploh smo vsi trije prehlajeni in nič kej na pazimo... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................kako mi je to poznano!!!!!!!!!!

...pa meni ..user posted image

Tudi meni. Mene še v službo vrabec razvajeni pokliče in mi pove, da je bolan.

Neposredna povezava do sporočila: 4182
12.10.2009 19:22:04   
pf
Petra kak mi je znano tole z darilom. Jaz sem tudi rekla hojice ne, pa ravno hojico je dobila. Zdaj ji pa naj zavzema tam plac. Sem ji kar nazaj odnesla. Noter ne želim da je in tudi noče biti, tak da sem po parih dneh nesla nazaj. Kaj pa rabi tak fantek motor oz štiricikel na baterije? To je čisto mimo. A mislijo da je pet star? 100 € bi mu raje dali na račun, bi imel več od tega.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
12.10.2009 19:52:10   
pf
Grem pred TV malo. Uživajte in lep večer.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
12.10.2009 20:12:25   
Olivija*
pf, nič nisi poročala, kak je blo v službi...al pa sm js spregledala....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
12.10.2009 20:12:46   
Lara Croft
Res pa je, da ga zaposlim in nima cajta za kavč.

Haha... moj reče.... bom, ma zdej ne.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
12.10.2009 20:13:31   
Olivija*
danes sem bila pa na aerobiki. kak je pasalo!
jutri pa na masažo, jihaaaaa!

se res splača bit 30 :)
bi najraje bila naslednje leto spet...do takrat bom komaj vse darilne bone ponucala user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 12.10.2009 20:14:59 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
12.10.2009 21:48:36   
gold fish

....si dobila kaj?

Ma nej se grejo solit s temi njihovimi ciframi.... Nekej jih je še blo 74/80 - kar je Lari premalo.... Je bla pa še ena ali dve 86/90 - ma kaj ji čem, ki je prevelika.. Sem pol kupla ene žabice....

pa si jih pogledala? te 74/80 mislim.....če pa so  velike št.....  našemu so še te hlače za kakih 5cm predolge....

Neposredna povezava do sporočila: 4188
12.10.2009 21:50:47   
*bubi*
user posted image  Ronja user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
12.10.2009 21:50:51   
*bubi*
Sva sami včeraj in danes..... in meni je tko fajn... tudi Lara je boljše volje, ker sem jaz boljše volje... Moj, ko je doma, samo na kavču leži in meni gre to tako na živce, da bi najrajš tisti kavč zažgala...

user posted image user posted image user posted image

Ti povem, kaj pozdravi moškega, ki je že tri dni na smrt bolan? Telefonski klic, da ga nujno rabijo na fuzbalu user posted image user posted image user posted image  ok, lahko bi tudi te prilimala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4190
12.10.2009 21:51:13   
*bubi*

v mojem kafiču pa ti na veliko strežeš pečenega piščanca in hamburgerje

Ja sem vidla.... strežem, napitnino ti puščam, kradem... hahaha

meni pa ne............user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma kaku da ne.... ali pa mi ni dalo opcije...user posted image

res ne.....mi vedno napiše..............zalužili ste 0 cionsov z napitninami......user posted image user posted image user posted image user posted image

pečem piščanca zdej.......user posted image user posted image user posted image ...........no, že od včeraj..........

moj možek se kr smeji.......če nisem na rr, sem na fv ali pa zdej v kafiču.....user posted image user posted image user posted image user posted image

ribice pa otok sem pa opustila, ne sfolgam vsega............user posted image user posted image user posted image user posted image

ok, meni je otok čisto mimo in prepuščam, da mi pokradete vse, kar je ostalo user posted image

S kafičem pa se tudi ne mislim bavit, mi ne potegne. Čeprav so ta trenutek štedilniki polni user posted image  Za napitnino pa moraš ekstra kliknit v sporočilu, da so ti pustili napitnino, ker ti je ne da avtomatsko.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
12.10.2009 21:57:02   
*bubi*

....si dobila kaj?

pa si jih pogledala? te 74/80 mislim.....če pa so  velike št.....  našemu so še te hlače za kakih 5cm predolge....

Tvoj je itak drobižek tudi po številki nogice. Čeprav ne zgleda tak user posted image

Jaz pa danes iz varnostnih razlogov nisem šla v Hofer. user posted image user posted image user posted image  Ker imata oba vsega tooooooooo much user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4192
12.10.2009 21:57:10   
Lara Croft

pa si jih pogledala? te 74/80 mislim.....če pa so velike št..... našemu so še te hlače za kakih 5cm predolge....

Nisem.... user posted image Bodi v tej cifri ji je mali in sem pač sklepala...

Neposredna povezava do sporočila: 4193
12.10.2009 22:00:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

....si dobila kaj?

Tvoj je itak drobižek tudi po številki nogice. Čeprav ne zgleda tak user posted image

Jaz pa danes iz varnostnih razlogov nisem šla v Hofer. user posted image user posted image user posted image  Ker imata oba vsega tooooooooo much user posted image

........ saj ni tak ful drobižek...al jeuser posted image ....se že en čas nismo videli.....bi blo fajn, če bi se kaj user posted image  ....

.. nogico ima pa res še bolj malo...ima tiste copatke od 0-6 zdaj, tisti naslednji 6-12 so mu ful preveliki.....  , pa 18 mu je komot prav....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
12.10.2009 22:01:12   
gold fish

pa si jih pogledala? te 74/80 mislim.....če pa so velike št..... našemu so še te hlače za kakih 5cm predolge....

Nisem.... user posted image Bodi v tej cifri ji je mali in sem pač sklepala...

se mi je zdelouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4195
12.10.2009 22:34:27   
gold fish
....in vse tiho je bilo .....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4196
12.10.2009 22:37:45   
Lara Croft

....in vse tiho je bilo .....user posted image

Ma ti ne veš, kok dela imamo mi.... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4197
12.10.2009 22:43:51   
gloria
...čer....ka ste?...mi smo preživeli čudovit vikenduser posted image ....v soboto sva z mojim pospravljala generalno,likala,se sprehajala...včeraj sva pa pohajala....sva Nika peljala gledat čarovnice,pa jelenčke,pa noje....pol smo še zavil v čokoladarnico,pa na kosilo mmmmmm....no in vama povem da je frajer nardil samostojne korake za en meter in to v gostilni user posted image ...kr spustil se jeuser posted image ...tko sva bila vesela da je to prvič nardil ko sva bila oba skupaj,da ne bi slučajen kateri zamudiluser posted image ....uf sem vesela...no danes smo pa spet na štirihuser posted image ...
...za branje nimam časa.....po eni strani pogrešam dogajanje tuki goruser posted image ..
...uživajte...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

Neposredna povezava do sporočila: 4198
13.10.2009 7:01:53   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4199
13.10.2009 7:04:21   
arabela*
Spale smo...ampak bi še...Smo vse tri take,kašljamo,mandlji bolijo,da je groza.upam,da mine hitro..

zdaj pa pijem zasluženi kofe,potem pa moram šibat po opravkih,pa mi tak niiiiiiiiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?